Gå til innhold
Søkeindeksen vår bygges for øyeblikket på nytt. Resultatene i aktivitets-strømmen kan være mangelfulle.

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

 1. I dag
 2. Hei og hvem er du? har ikke sett deg i denne gruppen før. Vil du være med oss? Og hvem har gode resultater?
 3. I går
 4. Forum blir nok også stengt for de som ikke betaler. Har spurt. Jaja, man får være glad for de åra vi har fått være der! Har hatt veldig god nytte av både kursa jeg har gått, og Forum deltagelse.! Og ikke minst alle bøkene jeg har kjøpt! Har tatt dem frem igjen nå. De er like nyttige. Min slankehistorie har nok vært ganske lik de fleste. Lett for å legge på seg, det er bakgrunnen. Og livsstilsendring er nyttig. Fra 86 kg til under 64, bra!! Og faste treningsvaner er gode å ha! Nå er det bare noen fillekilo man går opp og ned. Man kan liksom så mye om dette her! Det viktige er å Bruke lærdommen! Lærte også ei lekse av han veldig overvektige på Tv. Det er ikke sunt å være tjukk, men heller ikke for tynn. Sånn litt over 25 Bmi er best! Kanskje Kroppen også innser det til slutt, og spiller på lag med mine ønsker! Lykke til, alle dere jeg har truffet her🤗💖
 5. Siste uke
 6. Jeg leste alle sidene. Du har veldig gode resultater!
 7. Tidligere
 8. 5 km på grusvei og delvis gress ble 30 minutter. Det er ganske respektabelt med tanke på at jeg hadde nesten fem mnd med sofatjeneste uten løping i forkant. Er fornøyd jeg. Dagens vekt ble ikke 59,9 som jeg hadde planlagt, men 60,8. Litt opp fra forrige mandag, men ikke mer enn at bikinien er ok å ha på allikevel. Det ble skrekkelig varmt her og jeg hovner opp i kroppen. Sånn er det bare og det må jeg leve med. I natt setter jeg meg på flyet til sydligere strøk. Er fullvaksinert og har ingen problemer med det. Skal kose meg maks med familien. Fremdeles vinfritt, men kan ikke love at det ikke blir en og annen is under palmene Så får vi se neste helg hva ferieuken i utlandet har gjort med vekta. Treningstøyet og løpeskoene er med, så det skal ikke stå på det i hvert fall. Prøver å kunne spise godt, men med vett Ha en fin helg der ute i sommervarmen!
 9. Jeg hadde faktisk gått ned 200 gram siste uken. Uviss av hvilken grunne for jeg har drukket vin og spist peanøtter nesten hver dag. Nå er jeg hjemme igjen og skal tømme sist rest på hytten som skal overleveres 26. juli. Jobber litt med å få tak i noen til å vaske ned. Er bare 28m2 så vi burde klare det selv, men ingen av oss er gode i armene og det er tungt å vaske ned panel. Vi fikk så god pris for hytten så vi har råd til å betale noen for å vaske. Og så har jeg tatt en alvorsprat med meg selv. Jeg må snart forstå at det jeg dytter inn i munnen legger seg på magen. Om 10 dager fyller søsteren 70 år og vi skal gå ut å spise. Bør ha på meg noe annet enn langbukse så nå drar jeg fram alt jeg har og blir mer og mer deprimert for hvert plagg som er for trangt. Skulle tenkt på dette litt tidligere så jeg kunne tatt av et par kilo. Orker ikke Nutrilett så det får bli grønnsaker, Satse på 1200 kcal nå i 10 dager så kanskje jeg kan bruke en av alle de sommerkjolene som henger i skapet.😒 bare tull å ta vare på klær som er flere størrelser for små, Det er grenser for hvor optimistisk jeg skal være. Har aldri klar å gå ned mere enn 5 kg, og da her jeg gått flere kurs etter hverandre. I dag klarte jeg å kjøpe 2x 200 gr sjokolade. det var på tilbud. Får gi dem til barnebarna før jeg åpner dem selv. Det er 1000 kcal i hver. Nesten en dagsrasjon og ikke mye å blir mett av. 😒 Ukens sukk. Vi snakkes.
 10. Må ærlig innrømme at jeg ikke er så flink med registrering. Synes jeg må det, og gjør det . Litt. Men vil ikke betale kr 100 p mnd for det. Håper det blir tilgang til Forum, så en kan stikke innom. Men hvis ikke, sier jeg takk for følget, det har vært både hyggelig og nyttig!
 11. Jeg betaler fordi jeg ikke finner noen apper som er så gode til registrering som denne til GR. Prøvde Lifesum, men likte den ikke så godt.
 12. Er dere andre her betalende medlemmer i GR? Jeg har tatt flere kurs, og brukt Appen siden den kom. Nå må en bli Gullmedlem. Antagelig blir det kuttet adgang til Forum også? Hva gjør dere?
 13. Kanskje kuttes snart tilgang til Forum også, for gamle kunder?
 14. Mandag og veiedag for meg. I dag ble det 60,2 kg og det er ned 0,5 kg siden forrige mandag. Skal si denne kroppen er dyktig på å holde igjen på fettet Regner med at det er fett og ikke vann som holdes igjen, for det er i grunnen ingenting som skulle tilsi at noe annet. Jeg er riktignok litt støl i musklene etter en del styrketrening, så det kan ligge litt der da. Samme kan det være i grunnen. Jeg er 0,3 kg unna målet mitt som skal nås innen fredag morgen, så det får være greit nok. Jeg står på denne uken også jeg. Ble 5 km på mølle i dag med stigning på 1,5%. Går visst fint å løpe på mølle. Må bare holde meg unna asfalt, betong og brostein. Er litt forskjell på måling av antall km på mølle og ute i det fri, men når jeg fulgte antall km på klokka så ble det 5 km på ca 29 minutter. Jeg må teste ut hva jeg kan klare ute på grusveiene også, men da uten hunden. Hunden sinker meg faktisk litt... Bare for moro skyld at jeg vil teste om jeg klarer det like bra på grus som på mølle da. Ikke noe pes om jeg opplever ulikheter. Lurer vel egentlig mest på om det er mølla eller klokka som viser 5 km riktig. Ikke godt å si før man har prøvd.
 15. Helgen har gått veldig fint. Det har blitt gode valg og lite tøv. 30 gram med popcorn i går kveld + en nutrilettbar (som er min form for sjokolade) mens jeg så på film med mannen unnet jeg meg. I dag ble det et lite stykke selvlaget gulrotkake uten sukker, kun sukrin. Kake fordi jeg var i bursdag. Totalt for hele uken så kom snittet på 1310 kcal. Da er hver minste lille smule regnet med. I tillegg så har jeg trent mye, både styrke og kondisjon. Det skulle jo tilsi en real vektnedgang, men jeg er sannelig ikke sikker på hva tallet vil vise i morgen altså. Jeg syns ikke det ser ut som om det kommer til å være så stor endring fra forrige mandag egentlig. Det burde snart gi stort utslag på vekten, men det lar visst vente på seg. Derfor er jeg veldig spent på hva morgendagen viser. Denne uken så har jeg fått løpt tre ganger ute og en gang på mølle inne, og hver av de på 5 km. I dag løp jeg på 32 min, noe som er litt over tiden for det jeg normalt sett ville gjort. Sett i lys at kneet er forholdsvis nyoperert ennå så er jeg storfornøyd! Det er ikke ventet at jeg er tilbake til normalen før etter ca to mnd til. Uansett så er jeg superhappy for at jeg er så heldig at jeg får løpe igjen. Det gjør jeg med et smil om munnen - hver gang
 16. Ser ut som man ikke får registrert i appen mer, før en kjøper medlemskap. Da får en kikke etter andre alternativ….
 17. Tror en får være fornøyd med å stå der en står i ferietider….
 18. Takk Lillemor🙂😉 Ja siste ord er nok ikke sagt... jeg regner med at det vil komme opp og nedturer videre ifht vekten. Jeg er bare så glad for at jeg nå kan bruke korte topper og kjoler og ikke være redd for at magen buler ut. . Jeg kan nok tenke meg at mange ikke synes noe om å gjøre et slik inngrep som smartlipo, men det er helt sprøtt at 1,5 kilo med mageflesk skal utgjøre så mye. Og jeg angrer kun på at jeg ikke gjorde det før... skal ikke gå rundt å anbefale å gjøre inngrep, men jeg tenker på alle disse årene som jeg har stresset sånn med dette. Og så finnes det faktisk slike supre løsninger... var på stranden i forrige uke og kan for første gang på årevis si at jeg slappet helt av og ikke skammet meg over bulende mage.... godt å føle😇😇 Jeg er fornøyd med å ligge på 62 kilo.. noen som sa til meg at det ikke var lurt å gå for mye ned heller... . Da får en mer rynker 🥰😅😅😜
 19. Fredag og helg igjen. Vekten har ikke akkurat rast nedover denne uken til tross for lavt inntak og mye trening, men litt ned ser jeg jeg at det har gått. Jeg har fått bort mye av den oppblåste magen som stod rett ut. Var ikke mange grammene som skulle til. Gårsdagens løpetur var helt ok, men jeg kjenner det godt i anklene i dag. Å løpe på gress er ikke bare bare. Det gjør at man får ganske liten stabilitet i ankler og føtter, så er ikke så sikker på om det er så lurt i lengden for meg. Veldig lett å vrikke foten, noe jeg fikk erfare i går. Lurer faktisk på om grusbelagt sti kan være vel så bra. Må lese meg litt opp på det og evt høre med fysioterapeuten. Inntaket går det svært bra med. Jeg bikket over 1300 en av dagene, men det har nok en gang gått opp i opp når man ser på totalen hele uken. Jeg er klar for nok en helg med gode og sunne valg. Vinen har jeg lagt helt på hylla, så det vil ikke by på noen utfordringer i så måte heller. Ikke at jeg bare skal sitte og knaske gulrøtter, men det er jo ikke så mye fjas man kan unne seg når inntaket skal ligge kun på 1300. Da må man velge maten med omhu. Tipper det skal gå helt fint, jeg Ha en nydelig fredag!
 20. Gratulerer med måloppnåelsen, Løffen! Så flott Det er deilig å kunne ta på seg det man vil uten å føle at man må gjemme seg. Gleder meg til jeg når målet mitt også. Det er en liten stund til ennå, men jeg er på god vei. Ha en super sommer Så kan det hende at vi snakkes igjen i løpet av sensommeren/høsten. Da er jeg forhåpentligvis inne på "hold vekten-forumet".
 21. God torsdag morgen Jeg vingler litt når det gjelder abonnementet mitt her. GR sine sider for å registrere inntak er jo bare helt knall. Har ikke funnet noen annen side/app som fungerer så bra som den. Jeg føler meg litt avhengig av å få registrert inn alt av inntak om jeg skal klare å komme meg ned til 58-59 kg. Det skal så veldig lite til før det enten stagnerer helt eller kryper oppover igjen. Derfor så har jeg nå måttet gå for å betale for en mnd til her... Jeg bruker ingen andre funksjoner enn akkurat det med registrering, så føler jo at det er litt voldsomt, men jeg får bare rett og slett tenke at jeg får god hjelp i dette. Skulle bare ønske at appen kunne fungere like bra som før når det gjelder trening også. Der har de mye å gå på. Det skal liksom gå automatisk når man er koblet opp med Polar, men der er det mye heng og feil + at funksjoner ikke funker som det skal. Vel, treningen har jeg uansett kontroll på utenom, så det får så være. I dag skal jeg forsøke meg på en løpetur igjen. Får ikke løpe på verken mølle eller asfalt, så det blir på gress for det meste. Det er sykt tungt å løpe på gress faktisk I hvert fall når det ikke er helt snauklippet. Har noen turstier her med en smal stripe med gress på hver side av veien som jeg kan løpe på. Faren med gress er nok kanskje overtråkk, så må nok være svært forsiktig uansett. Skal ikke være så enkelt
 22. Da nådde jeg målet mitt nå i dag:) 62 kg blank🙂😊 veldig fornøyd med det. Har jo redusert inntaket litt og vært flink. Nå vil jeg prøve å se om jeg kommer ned på 61 kg. Er ikke noe jeg må føler jeg, men vil prøve å holde meg på 62 kg uansett. Ble sent i dag, er stuptrøtt nå og må opp tidlig😴😴😴 natta
 23. I går falt jeg for fristelsen og tok meg en tur i butikkene for å se på litt nytt tøy. Fikk det for meg at jeg snart er like slank som jeg skal være og at det derfor sikkert ikke utgjør så mye på klærne. Så feil kan man altså ta To-tre kg på lille meg på 164 er faktisk ganske mye - i hvert fall når det kommer til klær som skal passe. Jeg prøvde masse klær, men absolutt ingenting satt pent. Det skal sies at jeg ikke prøvde åletrange jeans med høyt liv og vide gensere som skjuler det meste, men kjolene og de flortynne buksene med lavt liv som jeg prøvde satt virkelig ikke pent Gjett om gårsdagens opplevelse ga motivasjon til å fortsette jobben videre nedover! Oh, yes. Her skal magefettet og håndtakene vekk. Jeg er i veldig godt sig og skal jammen vise meg selv at jeg kan Jeg er fullstendig klar over at jeg ikke er 20 år lenger, men jeg trenger ikke se ut som ei budeie for det Var på trening tidligere i dag, så i ettermiddag blir det bare rolig tur med hunden. Så blir det nok litt pusling ute i hagen om det ikke styrtregner igjen da. Middagen i dag blir svært enkel, for i går laget jeg hjemmelaget blomkålsuppe. Freser opp litt kyllingfilet og putter oppi. Vips så er middagen klar på fem minutter. Magert og sunt.
 24. Jeg er i ferie modus. Glemte å veie idag. Har nok gått opp litt🙈🙈🙈har vært litt mye is og diverse. (Ikke sjokolade og chips) Veier meg snart. Reiser til Oslo og barnebarn pussing på fredag. Barnehage stengt i juli. Det blir litt trimming. Pedalsykkel og har også mer aktivitet nå. Ha en fin uke🥰🥰🥰vi må ikke gi oss👏👏👏🍉🍉🍉
 25. Hjemme en liten tur med overnatting. Og veiing. Vekten er uforandret, men livvidden har gått opp til 109 cm. Det er minst 10 cm for mye, dvs ca 10 kg for mye. Var hjemme for en legesjekk i går, problemer med det ene benet, og så så damen at jeg skulle gå mye mer, helst i skogen og kanskje gå ned noen kilo- dvs komme under 80 kg, for jeg har fått slitasje i venstre kne. Burde selvfølgelig hørt på lege tidligere, hun har lenge vært bekymret for vekten min og magefettet. Alle blodprøvene min er bra så jeg har ikke vært å bekymret. Men nå begynner det å gå utover kroppen på andre måter så kanskje jeg må virkelig ta grep. Gjøre det, ikke bare tenke det. Vekten er 88,6 kg. Ha en fortsatt god sommer. Jeg er tilbake i neste uke.
 26. Jepp, nå er jeg på vei nedover. Det meste av vannvekten er nok ute av kroppen nå. Merker det godt i hender og føtter. Ingen ringer eller sokker som strammer noe sted. Nå er det bare 10 dager igjen til jeg drar på ferie. Begynner snart å telle timer Gleder meg så vanvittig til å komme meg av gårde og bort fra hverdagen en liten stund. Den dagen jeg ser 59-tallet så skal jeg kjøpe meg litt nytt og fint sommertøy. Jeg har en del liggende i skapet, men det er klær som definitivt ikke er nytt. Mye av det er jo så mye som 15 år gammelt På tide å bytte ut litt. Jeg kjenner at jeg er litt utålmodig når det gjelder vekta. Nå som jeg er så godt i gang igjen og er i siget så syns jeg det går ufattelig tregt. Det gjør jo egentlig ikke det da, men jeg skulle jo aller helst veid 58 kg i dag Jeg vet hva jeg har å gjøre videre ut uka. Det er å trene og å knipe igjen gapet. Ja ja, jobbe på litt hver dag. Det gir resultater. Ha en super tirsdag!
 27. God mandag morgen Startet dagen med å gå på vekta som vanlig. Den viste 60,7 kg som er ned 0,5 kg ned siden forrige mandag. Ikke helt det tallet som jeg så på fredag og lørdag, men vi vet jo at vekta svinger i takt med inntak av salt mat og vannansamling. Fornøyd er jeg uansett, for jeg har virkelig jobbet godt i uka som gikk. Jeg skal nok klare å komme meg under 60 kg på 10 dager. Det er snakk om kun 0,8 kg til og så ser jeg 59-tallet (så vidt da) Gårsdagens treningstur med lett jogging har gitt resultater i lårene i hvert fall. Støl kan man si. Merker godt at jeg ikke har løpt på nesten et halvt år gitt Deilig å kjenne at man lever!
 28. Takk, enna 😊 Ja, her står jeg på. Jeg vil så gjerne komme meg under 60 kg til jeg skal på ferie. Trives best da 😎 I går kom jeg litt ut av telling fordi vi spiste ute. Fikk servert noe thaimat som jeg ikke aner innholdet av, annet enn at det var med scampi og eggenudler. Jeg var svært forsiktig med nudlene, men noe ble det jo. Har prøvd å regne litt på det i dag og har lagt inn det jeg tror kan være riktig. Så ble det en is, men det spiser jeg ytterst sjelden og legger det på kosemerkekontoen (som vi hadde her i gamledager). Det var supervarmt der jeg var i helgen og følte virkelig for den isen. Nøt hver minste bit av den. 🥰 Angrer ikke et eneste sekund! Det er definitivt ikke gårsdagen som velter kaloribudsjettet for hele uka. Snittet ble 1272 kcal mandag-søndag og er derfor helt innenfor. Kan være at vekta i morgen blir litt påvirket av den salte thaimaten, men det er definitivt ikke fett som er årsaken. Det er jeg 100% sikker på. I dag tok jeg min første løpetur på lang lang tid. Vel, løpetur er vel å ta i, men jeg jogget faktisk store deler av turen. DET var deilig det! Endelig i gang igjen. Da gjenstår det bare å hoppe på vekta i morgen for å se resultatet av ukas jobbing. Pleier egentlig å veie meg hver dag for nysgjerrigheten skyld, men i dag så glemte jeg det… Kanskje like greit 😅 Tjohei, ha en super søndag!
 29. IMPONERT!!! Du er rå med matplanen (selv om du «glemmer» å planlegge 🤣) stå på. Målet ditt er rett rundt hjørnet!!🏆
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...