Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres     

 1. Siste time
 2. Hei igjen. Jeg har klart å komme meg så vidt under 77, altså 76,9 så nå er det offisielt mindre enn 9 kg til målet mitt på 68 kg Sånn helt innerst skulle jeg gjerne ha 65 kg som mål, men har ingen tro på at det er realistisk... Så derfor er 68 målet. Hvis alt går som jeg håper kan jo det målet justeres. Men på 68 kg så finner jeg fine klær, mye av det fine jeg allerede har passer. Men det krever mye av meg bare å komme dit. For tiden går det av seg selv å holde seg "på den smale vei". Jeg vet at det ikke alltid vil være sånn. Men møtte en utfordring i går som jeg bestod (det stod ost foran meg og jeg holdt meg på matta ). Nøtter er vanskelig, boller er vanskelig... Men boller har jeg jo ikke akkurat hver dag og nøtter får jeg rett og slett la være å sette fram, evt bare en liiiiiten skål. Ellers må jeg føre opp hva jeg spiser, for det er ikke vanskelig å komme laaangt over 1600 kcal hvis jeg ikke passer på. Vurderer å ta en uke med 1800 kcal (ikke riktig enda) for å "øve meg " på å spise litt mer, men jeg får se... Tenker at det psykisk kan være godt å "få lov" til å spise mer sånn en gang i blant. Evt ha 1500 som regel på hverdager og 1800 i helgen??? I don´t know? Ser også at flere enn meg er daglig på vekten. Jeg bare må gjøre det og det skal jeg fortsette med! Målet er også å komme ordentlig i gang med løping igjen. Det syns jeg er en ok form for trening. Men jeg balanserer mellom å gå litt kortere turer med hunden og løpe selv i tillegg... men i går viste det seg at jeg tror det skal bli enklere å løpe mer med hunden. Investerte i et nytt bånd med belte rundt livet og det fungerte over all forventning, så da blir det kanskje litt mer fristende for meg. Skal fortsette med yoga når denne 30-dagersutfordringen er over en dag i neste uke. Satser på hver dag, for jeg kjenner at det gjør veldig godt for meg. Ønsker alle en finfin helg.
 3. I dag
 4. Syttitre, du sitter ikke stille Vekten i går var 76,9, så nå er jeg under 77 og mentalt føles det godt!!! Satser på å være i nederste del av 76-tallet neste uke. Magen er litt mindre om det ennå ikke er synlig for andre, men jeg kjenner at klærne strammer mindre og buksa på jobb kan nå dras opp og ned uten å åpne knappen. (Orker ikke gå ned en buksestr foreløpig for da "kryper den inn i baken", men om et par kg så kan jeg gå ned til medium Gleder meg til det!) Har også en kjole jeg kjøpte (litt vel impuls) i høst. En dag hvor jeg følte meg litt slank... den har jeg brukt en gang, men så gikk jeg inn i spisemodus og da ble den helt ubrukelig. Den er myk og strammer ikke, men passformen gjør at jeg ikke kan ha altfor bulende mage, likevel. Men nå begynner den nok å passe igjen. Kjøpte også et skjørt som nok passer nå. Det var veldig trangt her i november/desember). Selvfølgelig er målet at det skjørtet egentlig skal bli for stort i løpet av våren, men inntil det skjer så er det et fint skjørt Målet for helgen er måtehold i matveien, være aktiv og nyte følelsen av frihelg! Har følelsen av at jeg har gjort et eller annet hver helg siden tidenes morgen og det passer meg dårlig. Håper dt står bra til med dere andre.
 5. Lillemor... det er bare ett problem for meg med hunden. Han er en stor snuser, så det går nødvendigvis ikke alltid så fort framover 😂. Men i går var vi igjen på en gå/joggetur (to minutter gå, to minutter løpe) og han er blitt riktig flink. (Må vel si at ved et par anledninger var jeg som ville stoppe... men jeg holdt stort sett ut!) Så det er håp i hengende snøre om å få en løpehund 😍. Var på vekten i går og var da så vidt under 77 kg. Landet på 76,9. Det er jeg godt fornøyd med! I går kveld hadde vi sashimi og for første gang spiste jeg ikke opp all risen som fulgte med. Senere på kvelden ble det satt fram ost. Jeg forsynte meg, men klarte å holde meg på matta. Og det enda jeg drakk min del av vinflaska!. STOLT. Mannen min tok en liten skål med potetgull og spurte om jeg ville ha nøtter, men jeg sa nei takk. ENDA STOLTERE!!!! Så kort oppsummert for sist uke: Jeg har spist nok til å være i form, lite nok til å gå ned i vekt. Jeg har gjort yoga hver dag, går turer med hunden hver dag. Det har blitt to gå/løpeturer (ikke såååå imponerende, kanskje, men bedre enn ingen). Helgen skal brukes til kos, husarbeid og ellers det jeg måtte finne på.
 6. I går
 7. Jeg er så enig med deg, Glajenta1979. Det er viktig at man finner ut hva som er riktig for en selv, både når det gjelder diet og antall veiingen. Det er mange veier til Rome, og det viktigste er å komme fram😉 Heldigvis en rolig helg er, men fristelsene kan likevel bli store med mann og barn i hus. Dessuten er jeg småsjuk og har bare lyst på junkfood og potetgull🙈 Skal prøve alt jeg kan å stå i det, og erstatte med annen salt mat. God helg, jenter!
 8. Bursdagen min er overstått og jeg har tatt med meg restene på jobb så jeg blir kvitt de her i dag, fungerer alltid like bra å ta med kaker eller snop man gjerne vil bli kvitt 👍 Jeg har ingen planer denne helga og det er så uutrooolig deilig!! Det er de beste helgene jeg veit om..kan bare ta dagene som de kommer Det eneste jeg vet at jeg skal er å gå tur med søstern og familiene våre på søndag, og mulig at hun og jeg går en tur aleine på lørdag, så da kommer jeg litt i gang i helga Jeg har to jenter ei som blir 9 i april og ei som blir 6 i juni, så til høsten er begge skolejenter.. to jenter med mye liv i Det beste som har hendt meg 💜 Yoga er spennende, en ting jeg alltid har hatt lyst til å prøve, men har aldri komemt så langt.. så det må du fortelle om når du får begynt! God helg til alle og nyt godværet☀️
 9. Så var det snart helg igjen🙂 takk og lov for det! Godt med fri fra jobb😆 Jeg har sittet og sett på vidoer opp og ned om intermitten fasting. Og er nå i gang med andre dagen og så langt har det gått fint. Jeg tenker i retning 16:8 fasting, altså 8 timers spisevindu og 16 timers faste. Jeg har prøvd 5:2 uten hell før, men føler at dette er mye enklere. Spiser siste måltid rundt kl.20/21, dropper frokosten og tar lunsj eller brunsj i 12-13 tiden. Jeg skal prøve dette i noen uker, men ikke hver dag. Hørt så mye bra om det, håper dette kan være noe for meg. Nå er det kun gått 2 dager, men jeg har ikke overspist i løpet av de 8 timene. Jeg er jo sulten ved lunsj og vil ha god mat som metter. Jeg er kommet frem til at det er rett og slett for slitsomt for meg å telle kalorier hele tiden. Blir nærmest smågal av å telle og føre inn😅 Ikke har jeg klart å nå målet mitt heller med denne metoden, det er en evig kamp. Det finnes ingen guick fix , det vet jeg, men det virker jo overkommelig å droppe frokosten og være litt småsulten frem til lunsj. Og ikke blir det småspising på kveldene heller etter klokken 20😊 Jeg skal ihvertfall gi det en sjanse en måneds tid fremover. Er ellers å trener mye styrke og løping. Det gjør godt både mentalt og fysisk. Jeg har hatt en tung høst/vinter da det har vært en del sykdom i familien og jeg er litt preget av dette. Litt smådeppa egentlig , derfor gjør trening underverker for meg nå. Jeg håper livet blir lysere fremover. Ser ihvertfall frem til sydentur om ikke så lenge😊 og at bikinien sitter som et skudd😎😄 ønsker alle en fin helg. Jeg rapporterer inn neste uke med vekt og forhåpenligvi gode?? Resultater!
 10. Heisann damer, da nærmer helga seg og fristelsane som følger med den. Nissemora: Gratulerer med nedgangen, og kjekt at du har ein partner i bikkja som og drar nytte av matmors fokus. Jess: Du har jo virkelig gjort ein kjempejobb tidligere, og veit kva som må til. Dette kan du, glem "tulleuka" og fokuser på dagen i dag og fortsettelsen. Du kjem nok i mål, og vi skal heie på deg. Mio: Gratulerer med flott nedgang, det er alltid motiverande. Lavkarbo funker for nokon, ikkje for andre. Fint at du har funne din vei. Eg følger sjølv 16:8 diett og synes det fungerer fint for meg. Viktig å finne sin egen vei tenker eg, da trur eg og at suksessen kjem naturlig. Soleie: Så flott at du har funnet løpegenet, leiter fortsatt etter mitt🤪 Så kjekt at du øyner første mål under 80. Det blir nok herlig å nå. Nye første tall på vekta er igrunnen verdig ei feiring i seg sjølv. Å vege seg kvar dag må vel være opp til kvar enkelt, eg har tru på at vi sjølv finn kva som fungerer for seg. Så bare fortsett å ha avtale med vekta di kvar morgen🙂 Vil bare ønske dere alle ei god helg og gode matvalg. Ein utskeielse er nødvendigvis ikkje eit nederlag, vi skal ha det godt både fysisk og psykisk sjølv om vi skal ned i vekt. Med rett fokus gjer vi som oftast gode valg også i matveien. Lykke til med matvalget i helga da alle sammen.
 11. Gøy å høre om dine graviditeter også, Silje! Du har to barn? Hvor gamle? Jeg er sååå spent! Mitt "barn" er 11 uker gammelt i dag! Inne i magen altså! Håper det holder seg der! Har vært på ultralyd, så det ser fint ut så langt. Vekta mi sa 89,9 i dag, jeg er meget spent på om den har tenkt å krype seg over 9-tallet før uka. Uansett er jeg på veldig god gli når det gjelder trening og å spise sunt nå. Har litt fare for å få svangerskapsdiabetes, og det vil jeg pokkern meg ikke ha. Så jeg gjør alt jeg kan. Tvinger i meg gulrøtter og alt mulig.. haha. Altså, gulrøtter er jo godt. Men ikke hele tida.. Og ellers driver jeg og finner meg et sted å begynne på gravidyoga Er nødt til å roe kraftig ned på stress, så tenker det kan være et bra sted å starte. Sånne babyforum er faktisk helt kritisk. Jeg ble SÅ nervøs av å lese der inne. Tenkte bare på alt som kunne gå galt. Det hjalp meg ingenting.. Hvordan ser helgen ut?
 12. Måtte jo på vekta i dag tidleg etter 6 dager på tur, den viste 77.0kg og det betyr jo at eg har gått ned 300g på turen. Godt fornøyd med det og håper å sjå 76 tallet på mandag som er min vekentlige vekt dag.
 13. Heisann 🙂 Jeg er en hver-dag-på-vekta dame jeg og. Når jeg ikke gjør det, så er det fordi jeg ikke vil se at jeg har gått opp. Så for meg så er det viktig å ha en avtale med vekten hver eneste morgen. Med, en gang jeg slutter, så går det skeis. Men, har alikevel "veiedag" på mandager 😉 Jeg har holdt rytmen fint nå i 2-3 uker, og gått ned 3,5 kilo siden jul. Dette er kiloer jeg kjempet mot i hele høst også. Opp og ned, opp og ned....Men, nå nærmer jeg med det laveste tallet jeg så i høst - som jeg ikke hadde sett på 5 år. 79,8. Det blir en seier for meg å ligge stabilt under 80. Og kanskje gjøre meg ferdig med dette 8 tallet en gang for alle 🙂 Har og kommet igang med å løpe - og det var en liten seier i seg selv. Har ikke trent på 2 måneder, og var redd for at det var tilbake til start. Men, det var det heldigvis ikke. Så da er det bare å stålsette seg før helgen. Vil ikke ødelegge alt jeg har gjort i ukedagene - så håper på noen gram til ned før mandag. Målet er å se 7 tallet før vi går inn i Februar 🙂 Ønsker dere en riktig fin helg 🌷
 14. God morgen der ute😀 En rolig morgen i heimen med havregrynsgrøt og en raus kopp te - deilig😁 Grått i dag også - og i dag blir det dugnad hos min mor. Fikk sjaina opp heimen i går - og jammen ble det en rask timestur med motbakker også. Alt i alt en supersunn dag🤣 I dag blir det reker naturell til middag. Lørdag har jeg planlagt breiflabb og søndag har vi invitert gjester på salt kjøtt og erter. Aldeles ikke slankemat den søndagsmiddagen, så da gjelder det å begrense inntaket😉 Gleder meg til å prøve den fiskeretten jess - den kommer nok på middagsplanen neste uke. Takk for tips med marinering👍 Prøver å sette opp ukesmeny på søndagen. Synes det er lettere å holde fokus når jeg har en plan. Egentlig synes jeg det lunsjmåltidet er vanskeligere å komme gjennom med æren i behold. Elsker brød - og kan lett overspise der😆 Vel - dagen i dag er planlagt. Og den skal jeg holde👍 Nyt dagen - den kommer ikke i reprise😊 - mia
 15. Siste uke
 16. Du er så heldig som har hund og har noen som drar deg ut på tur (sikkert enten du vil eller ikke). Etter at vi mistet hunden vår i høst så blir det svært lite tur på oss. Det er merkbart altså! Så nå har vi faktisk sørget lenge nok til at vi er klare for å skaffe oss en ny hund. Vi står i valpekø og håper på valp i løpet av våren/sommeren. Gleder oss veldig til å få en liten motivator i hus igjen. Jeg må riktignok ned i vekt uansett før det, men da er det i det minste større håp for at vekten kan holde seg stabilt nede. En tur eller to med hunden hver dag gjør underverker for kropp og sjel. Vet mye om det etter hundehold i mange år.
 17. Torsdag Har stått opp etter nattevakt, drukket en kaffelatte med skummet melk og skal komme meg ut en tur med hunden. Det blir aldri noen hardtrening når jeg jobber nattevakter. Kroppen min skal få slippe det. Sover så dårlig (dette har jeg skrevet før!!!!) Men en tur i det solen synker ned i havet gjør jo bare godt. Klarte å hold meg sånn omtrent på mitt energinivå inn, forrige døgn og satser på det samme dette døgnet. Fikk ordnet skikkelig opp i magen i dag morges, og da er det akkurat som jeg nullstilles og føler meg som et nytt og bedre menneske og tar bedre valg for meg selv... Den magen, den magen Ha en super ettermiddag.
 18. Full fres på treningssenteret idag. Spinning med 8 intervaller godt over 100 W og en god styrkeøkt etterpå. Så blir det tur med hunder senere, og swingdans i kveld! Det kommer til å bli et skikkelig tall..... Evig takknemlig for at kroppen er såpass at man kan, og synes det er skikkelig moro!
 19. Så godt at du er motivert igjen, jess! Ja, det hender dessverre at livet kommer i veien for egen helse og velvære. Er selv en som tur til mat i vanskelige perioder, både trøstespiser, kjedespiser og kosespiser. Blir mye spising😝 Jeg har også funnet min vei som fungerer fint i hverdagen. Har innsett at jeg er en slave av karbohydrater, og sverger derfor til lavkarbo. Merker da at humøret blir bedre, smerter avtar noe og får litt mer energi. I tillegg til at fysing på godis avtar. Men koser meg litt i helgene, for jeg er tilhenger av å skulle kunne leve med dette. I dag var det veiedag igjen. Vekten viste en nedgang på 0,7 kg fra forrige uke!🥳 Klapper meg selv på skulderen, og er veldig fornøyd. Dette gir virkelig motivasjon til å fortsette reisen. Lykke til med ny uke, jenter! Start: 80 kg Uke 1: 78,2 kg (-1,8kg) Uke 2: 77,5 kg (-0,7kg) Uke 3: 76,8kg (-0,7kg)
 20. Føler med deg Toam. Har hatt den følelsen også på kurs. Det kommer til et punkt hvor du egentlig trenger en klapp på skulderen og en klem, i stedet for den kommentaren eller negativitet. Vi gjør så godt vi kan og det er en grunn til at vi betaler for å få hjelp. Du er flink, vi w har hengt med hverandre i lange tider. Jeg kommer sterkere tilbake men hverdagen er tung. 2 begravelser denne uka, 1 tur til Sentralsykehus 8mil unna og da går dagen. Må være sjåfør. I tillegg til tømming og klargjøring av hus for salg. Flere andre ting må jeg melde avbud på grunnet det blir før mye. Hodet stopper opp og så glemmer jeg å spise fornuftig. Tar det jeg finner for det er ikke ork til å komme på å lage noe sunt. Kjedelig og jeg blir lei meg etterpå når det går opp for meg. Men vi er optimister Toam, du har klart utrolig mye og vi gir oss aldri. God klem.
 21. Takk Mia😊 Ps.jeg marinerte fisken i saft av en halv appelsin, 1ss olje, 1 fedd hvitløk, 1ts salt og 1ts karry. Lot de frosne fiskestykkene tine i dette, ca 20 min i ovn. Namm! Passer også med en ovnsbakt, krydret tomat til. Klem fra Jess
 22. Herlig med stor aktivitet her inne🙂 Tilstandsrapport uke 4: de to første ukene gikk veldig greit, deretter kom ei "tulle-uke" av dimensjoner før jeg endelig fikk samlet meg igjen og er nå på riktig spor igjen. Prøver å konsentrere meg om det jeg får til istedet for å erge meg... Har fått noenlunde grei måltidsrytme, har byttet ut en del matvarer og spiser generelt sunnerer og magrere, er kommet i gang med trening. Utfordringer fremover er å HOLDE UT!...lenge...ja faktisk for alltid. Har gjort dette en gang før med stort hell. Ned 28 kg over ca 1 år, holdt vekta i 2-3 år. Hadde gode treningsvaner og stor fokus på hva jeg spiste. Fikk mindre søt-hunger men det ble aldri slik at jeg kunne spise "det jeg ville"/ at det var helt naturlig. Jeg måtte alltid ta bevisste valg, bestemme meg for mengde og veie/telle litt innimellom. Det fine var at det likevel fungerte greit, jeg trivdes i kroppen min og det var herlig. Så skjedde det triste ting i livet mitt og jeg mistet fokus. Jeg begynte å trøstespise og kom inn i et fryktelig dårlig mønster som har vart helt til nå. Jeg har det mye bedre nå så dette burde ha stoppet for lenge siden...men den gang ei. Nå gjelder det å få høvlet av ca 20kg og heldigvis vet jeg at det er mulig!😀 Fra tidligere vet jeg at jeg må være nøye...telle, måle, veie. Øye og mage er ikke i stand til å beregne kcal selv om jeg er et teoretisk leksikon i forhold til slikt. Synd det bare er i teorien😩😂 Vekta bikker nå nedover og jeg vet at det må minst 5kg til før jeg kjenner forskjell. Jeg kan likevel allerede nå fornemme en følelse av at jeg er piggere, mer opplagt likssom. Jeg arkiverer alt jeg kan finne på PLUSS😊 Dette er meg...og jeg skal til mål en gang til!
 23. En grå og våt dag i dag. Frister ikke til tur, så i dag tenker jeg å svinge støvkosten over heimen. Trim det og, blir iallefall svett🤣 Kjempekoselig kveld i går med nydelig tapas - og rødvin. Har estimert sånn noenlunde inntak i dagboka. Tror jeg forbigår det i stillhet. Men det står nå der til skrekk og advarsel😜 i dag har jeg tenkt å lage linsesuppe med grønnsaker og tomat til middag. Har laget den før - en god og mettende middag. Iallefall for meg som elsker supper😊 Skal jammen prøve meg på den blomkålrisen jess - og jeg har masse lyr i fryseren. Så der har jeg et nytt middagsforslag. Har kjøpt en ny sort knekkebrød. Dette skal prøves i kveld med mager skinkeost og paprika. Kanskje det blir den nye favoritten😀 Så får vi gjøre en herderlig innsats for å få kontroll på kveldene jess👍 Fine dag fra mia
 24. Satte inn samme vekt som forrige uke på Mia. Da blir regneformelen rett 😊 Jeg har ikke gått ned noe den siste tiden. Kurslæreren var litt spydig. ☹️ Det såret meg litt. Tror ikke det blir flere kurs hos henne nå. Har gått et for noen år siden så dette blir det 4 kurset hos henne. Føler ikke at kjemien passer, men tidspunktet passer. Datteren min anbefalte en dropinn time. Bare veie meg og 15 min prat. Ikke har jeg noen nytte av gruppen heller. Stadig nye og det blir veldig mye av det grunnleggende. Har betalt til midten av mars. Så får jeg se hva jeg gjør. Motivasjonen synker og jeg får ikke lyst til å gå dit når jeg føler meg latterliggjort. ☹️ Ukens klagesang. Litt deppa for tiden. Mest fordi jeg ikke går ned når "alle" jeg kjenner klarer å slanke seg med GR. Og så syntes jeg det var vanskelig å fylle 70. Følte meg så veldig gammel. Må trene litt mer så kanskje det går over. I kveld har jeg PT time. Det svir i musklene. 😊 Nå skal jeg rydde litt i skapene, Prøver å ha en hjemmedag i uken. Det jeg ikke har fått gjort før jeg går ut av døren, det blir ikke gjort. Lykke til alle fine damer. Er glad for at jeg har dere her, og nå er det mer aktivitet her. Det er bra. Skal vi gå ned 300 gram denne uken.?
 25. Navn Maxvekt 48 49 uke1 uke2 Uke3 Uke4 +/- Mål Toam 93 87,9 87,1 88,3 88 88 88 5 75 Mia-53 101,7 100 100 101,7 100,8 100,8 0,9 SetMeFree 114,2 102,5 101,4 100,6 13,6 84 Taseline 112,1 109,5 109,6 109,6 109,3 109,2 109,1 3 80 Fabulisjøs 112,5 111,3 111,1 110,8 1,7 75
 26. Hei😀I dag har jeg veiedag og den viste 78 blank,går sakte men sikkert riktige vei.Til og med bikkja mi går ned i vekt,mye trimturer og litt reduksjon på tørrforet.Hun er sterilisert og da må man passe på vekta.God helg til dere fra oss to🧓🐶
 27. Dagene tusler og går og det nærmer seg helg igjen. Heldigvis ei helg av den mer normale sorten. I går ble det en veldig kcal-snill middag her, - som smakte nydelig. Marinerte seifilet i appelsinsaft, hvitløk, salt og karry...ovnsbakt. Tilbehøret bestod av ovnsbakte, krydrete tomater og brokkoliris ned sitron, hvitløk, løk, chili, sitron og revet parmesan. Vi kom oss på ukas første trening i går så denne uka blir det sikkert ikke mer enn 2 ganger, men det er helt greit. Bare å holde fokus nå fremover. Jeg gleder meg til jeg skal merke på kroppen at den krymper. Husker fra sist at det faktisk var BH'en som var første "plagg" som måtte byttes ut. Jeg har flere å krympe inn i så det går superfint. Ønsker alle der ute en fortsatt fin uke. Hold på og hold ut! 🤗
 28. Pippi1979: Gratulerer med nedgang🤗sjølv om vi alle innerst inne ønsker å ligge nærmere 1 kg ned i veka, så har du all grunn til å være happy med 0,5 kg ned. Det er faktisk ein heil 500g melange pakke, tenk på det😃 Fortsett i den gode steamen. Enna: kjekt at du ikkje plagast av bordets fristelser. Det viser at du har motivasjonen og viljen på rett plass. Eg og er opptatt av vekta no i starten og veg meg både morgen og kveld. Håper å slutte med det snart, men kanskje er det ein fin måte å holde fokus på. Lykke til med ny veke!
 29. Nokre dager siden sist. I dag går turen heim etter nokre dager på hytta med "gamle" kjernefamilien. Det har vært nokre fime dager og eg har stort sett klart å holde 16:8 dietten. Tirsdag var det full oppdekning og julemiddag🤪 men da ble det bare 2 måltider og en lang trimtur på 1t og 40 min. Eg har klart å holde meg til kaffi,batn oc te på kvelden, sjølv om sjokoladen har stått på bordet. Det synes eg er bra gjort og viser vel at motivasjonen er på topp. Føler at eg er komt inn i ein god steam i matveien, og håper no å komme i gang med litt trening også. Blir nok ein tur på vekta heime i mårå tidleg og eg håper på gode tall🙂
 1. Last inn mer aktivitet
×
×
 • Opprett ny...