Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 23. aug. 2019 i alle områder

 1. 1 poeng
  Jadda Vekten svingte heldigvis ned, masse ned for min del. Viste hele 1 hel kg ned fra forrige mandag Ble utrolig glad da jeg så 65,6 kg. Så vanvittig glad for at mine utskeielser tidlig i forrige uke ikke ble katastrofalt. Jeg må rett og slett fortsette med å telle kalorier og notere ALT. Det er det eneste som funker for meg. Jeg vet jo det fra før, men jeg har hatt så lett for å slutte med tellingen hvis jeg har skeiet ut med noe eller har hatt en sprekk. Jeg MÅ klare å holde fokus. Jeg ser jo at det virker. Har bestemt meg for at denne uken også skal bli bra kalorimessig. Så om jeg skulle få nykker slik at jeg blir fysen på noe tull, så får jeg ha i bakhodet at jeg må føre det opp FØR jeg putter det i munnen. Ha ha, høres for enkelt ut når jeg skriver det, men mål må jeg nesten ha. Jeg vet at jeg ikke klarer å gå ned en hel kg hver uke. Er godt fornøyd med 0,5-0,7 kg ned pr uke jeg. Men ned skal jeg. Ser jo nå at jeg kan klare det igjen. Fysisk aktivitet med kondisjon blir det jo ikke så mye av dessverre, men fortsetter med styrketreningen. Ha en super uke dere der ute
 2. 1 poeng
  Takk for velkomsten Helen85☺️ Du gjør en kjempejobb med tabellen Silje👏🏻 I dag har jeg bakt brytebrød og fylte horn etter oppskrifter fra GR, de ble saftige/luftige og gode. Jeg har også kokt søtpotetsuppe, har fryst noen porsjoner. Veldig greit å ha noe klart når dagene er travle, da slipper jeg å velge feil, ihvertfall har jeg mulighet til å velge rett😅 Og kaloriinnhold er ferdig talt👍🏻 God kveld☺️
 3. 1 poeng
  Hei alle sammen, nå er jeg innom igjen. Føler at jeg er i ferd med å bli bedre, endelig. Når jeg er veldig dårlig må jeg ha en del karbohydrater, for å komme igjennom enkle ting, og det er jo ikke bra. Man vet jo at man trenger fornuftige og sene karbohydrater, men når jeg er dårlig er det kun raske karbohydrater som hjelper på meg. Nå føler jeg at det er såpass bra at jeg er klar til å ta tak igjen, så får vi se om det stemmer. Er så lett å tro man er bedre når man ligger, og så prøver man å gjøre vanlige ting, og blir kjempe dårlig. Ja, ja..... kan jo ikke annet enn å prøve. Dagens vekt var 69,6. Altfor mye i forhold til der jeg var, men det er fortsatt 20 kg ned, så jeg prøver å ikke dømme meg selv. Dømmer man seg for hardt, er det lett å havne "utpå". I hvert fall for meg. Første mål nå er ikke gå ytterligere opp, og forhåpentligvis gå ned igjen. Fiola, du er helt rå, som klarer alt du gjør. 😮 Nissemora, jeg kjenner det så igjen. Vi har hund vi også og det å ikke vite hvorfor det skjer, er ikke god. Helen, så bra at det har gått for deg i forhold til vekt, håper operasjonen og rekonvalisensen også har gått bra. Silje, du står på og holder styr på oss alle, takk. Ønsker dere alle en flott uke!
 4. 1 poeng
  Hei begge 2. Nå har jeg kommet hjem fra en 10 døgns tur vis Danmark, Bornholm og Ullared, Gøteborg og Nordbysenteret. Mye kjøring ( ca.240 mil)og siden min mann fikk kjøreforbud den dagen vi skulle reise, ble det litt hektisk rundt ørene. Han kollapset kvelden før men fikk tillatelse til å reise. Alt gikk fint, me likte ikke resultatet på vekta idag. 101,7 🙈🙈🙈🙈🙈. Så mye har det ikke vært på flere år. Vet faktisk ikke hva jeg skal gjøre, men det blir å ta på joggeskoene. Tror jeg må fokusere på knekkebrød. Føler jeg blir mett og det holder seg godt. Kjenner at når det blir sykdom og motgang da har jeg lett for å finne noe å putte i munnen. Vet ikke hva som er verst. Mor mi heiv inn på 2 albyl eller paraset når noe hendte og så tok hun noen for sikkerhetsskyld utenom også, så jeg har det vel med mat da. En måte å beskytte meg mot det uforutsette? Min mann får små drypp rett som det er så det er vanskelig å være sterk og klare hverdagen. Men jeg skal klare det. Idag har jeg ryddet i kleskapet og det er e ny start. Speilbildet er ikke så bra men å ta dag for dag og tenke over hva jeg spiser og registrere det, så er det mitt mål for helgen. Jeg vil henge med dere👏. Mål er å bli en sprekere utgave. Venter nytt barnebarn i november og om jeg skal klare bunaden til barnedåpen så er det over og ut med usunn mat. Må bare ha litt kos i helgen. Jeg tar meg et knekkebrød og en nektarin til kvelds. Ha ei fin uke, god tur og kos dere så godt dere kan til beste for kroppen.
 5. 1 poeng
  Hei. Takk for tips ang joggeskoene, det hørtes faktisk ganske lurt ut. Først tenkte eg : for ett svar da, men så tenkte eg yes det var kanskje en god idé 😉 Og i tillegg kjøpte eg meg gode ekko joggesko i forje uke 😀 Eg har vært lite aktiv her og lite flink i matveien 😣 men ikkje gitt opp likevel. Forje uke gikk det i taklegging i stua her, tungt og mye opp og ned av trøa. Og lite tid til å tenke fornuftig mat. Denne uka går det i forkjølelse, så alltid noe som setter en ut. Skjønner godt att du Toam synes det er vanskelig å holde menyen når du skal på hyttetur og sydentur. Men eg tenker litt att det er alle hverdagene som er viktigst. Så kos deg på turene. Mia -53 enig med deg att det er vanskelig å holde fokus, er jo så mye som skjer der mat er involvert. Her hos meg har eg nå 3 bursdager i løpet av 2 uker. Så i neste uke blir det baking til familiebesøk. Og ja kan servere frukt og sunnere ting, men er jo så glad i kaker da 🙊 Har ikkje vært på vekta siste ukene så får se om eg tør meg på den i morgen 😐 Ei videre fin uke til der 😀
 6. 1 poeng
  Du får starte med å ta på deg joggeskoen og gå ut av døren. Så får de se om du orker med. IKKE FLEIP. Det ble anbefalt av noen jeg snakket med. Har prøvd det selv, og da kom jeg litt lenger når jeg først var kommet ut. Lykke til.
 7. 1 poeng
  Ned 800 gram første uken på kurs. Har vært greit. En kakebit i syklubb og 3 is i løpet av uken. Holder meg mellom 1300 og 1500 kcal. Motivasjonen er på topp og dette går bra. Men nå skal vi reise på hytta i 4 dager, så hjem i 2 dager, tur med venninner et par dager, og så er det i uke i syden. Da blir det hardt å holde fokuset. En gruppe reise hvor nesten alle måltider er forhåndsbestilt. og bare et par dager til egen disposisjon. Men alt kan rettes opp når jeg kommer hjem. Prater jeg bare med meg selv her inne? Nå skriver jeg ikke mer her om ikke flere kommer på banen. Dette blir for dumt.
 8. 1 poeng
  For en vits. Nå er jeg oppe i samme vekten igjen om ikke mer. Har ikke sjekket så nøye hvor mye det var til nyttår. I dag begynner jeg på et nytt langvarig GR kurs. NYE VANER SOM VARER. Går til over nyttår. Så får vi se om jeg skal fortsette videre. Magefettet blir ikke mindre uten at jeg får hjelp og kanskje noen til å holde meg litt i ørene. Litt deprimert av å se meg selv i speilet. Og så lå jeg på grensen til diabetes 2 ved måling i fjor. Har ikke tørt å måle i år. Ville helst ha gått på et kurs for seniorer, men det passer ikke tidsmessig. Dvs at det går det med en hel formiddag og den formiddagen har jeg fast husflidsgruppe. Nå blir det bare en time fra kl 17 og så har jeg både dagen og kvelden fri. ☺️ Er spent. Vi snakkes.
×
×
 • Opprett ny...