Gå til innhold

Vinnerliste

Søkeindeksen er i ferd med å bygges opp. Vinnerlisten kan være ufullstendig.

Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 19. sep. 2021 i Innlegg

 1. Hei, Nå går det bare oppover og oppover her, og jeg må ta grep. For min del hjelper det å ha et sted å skrive ned fremgang og ha noen å lage avtaler med, så nå spør jeg her: vil noen være på lag med meg, slik at vi kan følge hverandre og heie på hverandre? Jeg har lenge veid mellom 73 og 75 kg, og egentlig hatt et mål om å gå ned til 68, men det siste halvåret (spesielt) har det bare gått feil vei, og nå veier jeg 80kg. Jeg vet egentlig hva som må til, men får det ikke til. Høsten har vært ekstra travel og stressende, og da dropper jeg trening og spiser myyye i stedet. For at jeg skal få snudd dette må jeg lage en plan, og jeg vet som sagt at det hjelper å skrive ting ned og å «ha noen på lag». Jeg har tenkt å bruke denne uken til å planlegge og forberede meg, og så starter jeg for fullt mandag 4. januar. Anyone?
  1 poeng
 2. Jeg skrev på feil tråd. Kanskje vi skal bli med andre så vi er flere. Ingen vektendring selv om jeg har vært på hytta i over en uke.
  1 poeng
 3. Hei, Hiver meg på her jeg og. Skal ned mellom 5 til 10 kilo. Vekten min var ca 85 kilo i høst, men veide meg på mandag og vekten viste 80,5 kilo Første delmål 1 nå er å komme under 80 kilo igjen. Delmål 2 er å komme under 78 kilo , delmål 3 er 76 kilo osv.. Setter små delmål på 2 kilo omgangen til jeg har nådd 70 til 72 kilo ( 72 kilo er grei vekt for meg). Men hvordan går det med deg @Kanelis?
  1 poeng
 4. Hvordan går det, er du kommet i gang? Her går det greit. Litt sug og sult første uka etter jul. Det tar litt tid å legge bort juleuvanene men jeg biter meg fast. Har gått tur 2 timer til nå og skal fylle på med litt mer i helga.
  1 poeng
 5. Hei Kanelis, jeg har akkurat startet på ett nettkurs så helt supert å ha noen å være på lag med :) Jeg har også passert 80 kg og må få en bedre struktur på matvanene mine :) En av mine hovedutfordinger er nok å få til de gode balanserte måltidene. Jeg er på Meny 1, startet programmet mitt i går jeg og.
  1 poeng
 6. Jeg snoker litt innom de fleste tråder da jeg finner inspirasjon i å lese om andre og at vi kan motivere hverandre. Jeg ønsker lykke til med "prosjektet" Jeg har ca 12 kg igjen til mål, så sånn sett har vi ca samme vei å gå. Jeg har hatt julepause men skal ha full fokus igjen fra i dag. Jeg skal heie alt jeg kan🤗
  1 poeng
 7. Hei, Jeg ser også etter noen som jeg kan gå ned i vekt sammen med! Det er så mye bedre å gjøre det sammen😊 Jeg vet ikke helt hva jeg veier i dag, men jeg skal nok ned 10-12 kg!
  1 poeng
×
×
 • Opprett ny...