Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 22. jan. 2020 i Innlegg

 1. 1 poeng
  Heisann damer, da nærmer helga seg og fristelsane som følger med den. Nissemora: Gratulerer med nedgangen, og kjekt at du har ein partner i bikkja som og drar nytte av matmors fokus. Jess: Du har jo virkelig gjort ein kjempejobb tidligere, og veit kva som må til. Dette kan du, glem "tulleuka" og fokuser på dagen i dag og fortsettelsen. Du kjem nok i mål, og vi skal heie på deg. Mio: Gratulerer med flott nedgang, det er alltid motiverande. Lavkarbo funker for nokon, ikkje for andre. Fint at du har funne din vei. Eg følger sjølv 16:8 diett og synes det fungerer fint for meg. Viktig å finne sin egen vei tenker eg, da trur eg og at suksessen kjem naturlig. Soleie: Så flott at du har funnet løpegenet, leiter fortsatt etter mitt🤪 Så kjekt at du øyner første mål under 80. Det blir nok herlig å nå. Nye første tall på vekta er igrunnen verdig ei feiring i seg sjølv. Å vege seg kvar dag må vel være opp til kvar enkelt, eg har tru på at vi sjølv finn kva som fungerer for seg. Så bare fortsett å ha avtale med vekta di kvar morgen🙂 Vil bare ønske dere alle ei god helg og gode matvalg. Ein utskeielse er nødvendigvis ikkje eit nederlag, vi skal ha det godt både fysisk og psykisk sjølv om vi skal ned i vekt. Med rett fokus gjer vi som oftast gode valg også i matveien. Lykke til med matvalget i helga da alle sammen.
 2. 1 poeng
  Du er så heldig som har hund og har noen som drar deg ut på tur (sikkert enten du vil eller ikke). Etter at vi mistet hunden vår i høst så blir det svært lite tur på oss. Det er merkbart altså! Så nå har vi faktisk sørget lenge nok til at vi er klare for å skaffe oss en ny hund. Vi står i valpekø og håper på valp i løpet av våren/sommeren. Gleder oss veldig til å få en liten motivator i hus igjen. Jeg må riktignok ned i vekt uansett før det, men da er det i det minste større håp for at vekten kan holde seg stabilt nede. En tur eller to med hunden hver dag gjør underverker for kropp og sjel. Vet mye om det etter hundehold i mange år.
 3. 1 poeng
  Føler med deg Toam. Har hatt den følelsen også på kurs. Det kommer til et punkt hvor du egentlig trenger en klapp på skulderen og en klem, i stedet for den kommentaren eller negativitet. Vi gjør så godt vi kan og det er en grunn til at vi betaler for å få hjelp. Du er flink, vi w har hengt med hverandre i lange tider. Jeg kommer sterkere tilbake men hverdagen er tung. 2 begravelser denne uka, 1 tur til Sentralsykehus 8mil unna og da går dagen. Må være sjåfør. I tillegg til tømming og klargjøring av hus for salg. Flere andre ting må jeg melde avbud på grunnet det blir før mye. Hodet stopper opp og så glemmer jeg å spise fornuftig. Tar det jeg finner for det er ikke ork til å komme på å lage noe sunt. Kjedelig og jeg blir lei meg etterpå når det går opp for meg. Men vi er optimister Toam, du har klart utrolig mye og vi gir oss aldri. God klem.
 4. 1 poeng
  Ser nå at jeg brukte litt tid på å skrive innlegget mitt... for her har det jo kommet innlegg fra deg Breakfree før jeg klarte å bli ferdig med mitt eget! 😜😂 sånn er det når man går litt fra og til.. Høres som du har satt deg godt inn i det her! og uansett tar barnet det den trenger fra deg:) så det her er jeg sikker på vil gå bra! Noe økning må du nok påberegne, men det skal gå å ikke gå opp så mye, i min første graviditet gikk jeg kun opp det man måtte påberegne. Var veldig flink til å spise fornuftig hele graviditeten og hold meg fint helt frem til jeg ble gravid med nr to.. Da balet det på seg spesielt etter at jeg hadde født faktisk.. ble mye stillesitting med amming og det hele og mye søtsaker og usunn spising.. og på grunn av det er jeg her jeg er i dag.. Heldigvis klarte jeg å komme til fornuften i fjor.. og selv om det tar tid, så prøver jeg i hvert fall å jobbe med det Og ja babyforum er ikke bra!😂 jeg valgt også å holde meg unna det der.. var så mye rart som ble tatt opp og folk var hysteriske for både det ene og det andre.. så i frykt for å bli påvirket, fant jeg ut at det var like greit å styre unne Det har vært stille fra alle andre forrige og denne uka, så jeg la like gjerne inn tabellen nå Ser litt voldsomt ut, nå all oppgang blir lagt inn på en gang, men nå er det jo flere uker siden de fleste har kommet med vekt, så det burde egentlig vært fordelt litt 😉
×
×
 • Opprett ny...