Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 01. sep. 2020 i alle områder

  1. 1 poeng
    Lillemor... leste nettopp det du skrev på siden min... jeg var faktisk «flink» (tenk at jeg bruker det ordet om meg selv og spisingen... ) fram TIL i går... da spiste jeg to store boller og en hel pose med den nye nidar sjokolade med salt karamell. Det er boble karamell-platen som er gjort om til enkeltbiter. Livsfarlig for meg! Litt som i 1994 da Daimkulene kom på markedet (hvorfor jeg husker årstallet er en lang historie, men resultatet var skrekkelig!!!) i går kveld ble det ost og kjeks (men faktisk spiste jeg så lite at mannen min lurte på om jeg hadde spist i det hele tatt 😂) , nøtter og vin.... men totalen i går ble sikkert vêr 3000 kcal! Og da er det jo ikke rart om vekten ikke går ned! er det noe fornuftig vi kan gjøre? Noe som VIRKER? god lørdag til deg
  2. 1 poeng
    Nå er det 8 år siden du startet denne tråden Mia, og jeg kom på et par måneder senere. Og da veide vi omtrent det samme som vi gjør i dag. 🙁 Hva er det vi ikke har forstått? Eller er dette den vekten vi skal ha? Jeg liker ikke den "påbyggingen" som har vært gjort på meg de siste 20 årene. Jeg veide 84 kg i 2005 når jeg startet på mitt første slankekurs. Det var et Librakurs og det fungerte Gikk ned 3 kg og 3 cm rundt livet. Så tenkte jeg at nå er jeg godt i gang, dette klare jeg og fortsatte ikke på neste kurs. Meldte meg inn i vektklubben på VG og trodde det skulle holde. Det gjorde det helt klart ikke. Var mer konsevent når jeg viste jeg skulle veie meg og når jeg følte felleskapet med det andre. Vi er en gjeng på VK/VG som har holdt sammen i alle disse årene siden de startet opp i 2005, og i løpet av den tiden har jeg gått opp 9 kg og gått ned 7 igjen. Men det er nok heller GR bøkene mine og min gamle lærebok fra Libra. Synd de ikke holder kurs her i distriktet lenger. For meg virket det. Men alene må jeg har mere selvdisiplin, Bruke dagboken og oppskrifter fra diverse kursbøker. Og så må jeg vite at jeg skal veie meg hver uke og rapportere et sted. Og her kommer dere inn. Jeg trenger dere virkelig nå. Orker ikke å gå flere GR kurs. De sier det samme som jeg har hørt før. Det er noe i hodet som ikke henger med. Har brukt ca 30.000 kroner på det og bare gått opp 9 kg og ned igjen 7 kg på 15 år. Det kalles vel jo jo slanking.😊 Dette var ukens sukk og selvransakelse. Håper flere veier seg på tirsdag så jeg kan lage liste på onsdag. Ha en fin uke damer og hold fokuset.
  3. 1 poeng
    Kan komme med litt inspirasjon jeg Ikke så bra med så mye brownies, annet snacks og alkohol, men det er jo en ny dag i dag. Legg det rett og slett bare bak deg og tenk at gjort er gjort og spist er spist. I helgen så skal du føre opp i forkant hva du skal spise. Om det blir noe snacks så er jo det ok så lenge du ser på mengden du allerede har ført opp. Selv har jeg ikke rørt alkohol på tre uker, og det blir nok den fjerde helgen på rad nå uten. Det må bare bli slik om jeg skal komme meg videre nedover. Søtsaker derimot har jeg ikke klart å motstå totalt. Har ikke fråtset i godsakene, men det har nok en sjokoladebit her og der som jeg sikkert burde ha stått over. Jeg får bare ikke helt bukt med det søtsuget. Aner ikke hvorfor. La oss komme oss gjennom helgen uten store utskeielser Det klarer vi! Jeg heier på oss.
×
×
  • Opprett ny...