Gå til innhold

Nesfeldt

Medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Bra

Om Nesfeldt

 • Rang
  Ny
 • Bursdag 27. sep. 1957

Kontaktmetoder

 • Webside URL
  http://www.kongsdelene-kaninoppdrett.net

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Female
 • Sted
  Bingen, Øvre Eiker, Buskerud

Nylige profilbesøk

363 profilvisninger
 1. Har du brukt opp melkerasjonen din? Det jeg pleier å kose meg med om kvelden er 10 gr casewnøtter og en Double 0% fruktyoughurt + 1 kiwi eller 1 klementin.
 2. Hei. Ja jeg har begynt å få løs hud,har gått ned 15kg og skal ned 15kg til har også mage som ikke er stramma seg opp etter graviditet, også er jeg kommet i en alder at kroppen ikke retter seg opp på samme måte som det gjør hos yngere, så jeg kommer til å snakke med legen min etter hvert for å se om det går å opperere bort noe.
 3. Så deilig å være 16kg lettere merker godt på at jeg har fått mere energi og orker mere, og det er mye lettere å gå turer i tereng/skogen. Jeg har Angina p. og Diabetes 2, har redusert insulinet til mindre doser.
 4. Startet på kurset med 93,7 og målet er ca 52kg. Har sliti litt med blodsukkeret for insulinet måtte jo være gradvis med ned, så første uka var blodsukkeret alt for lavt. Så jeg måtte øke opp to brødskiver, så nå på 3.uka har jeg fått blodsukkeret på plass og føler meg mye bedere.
 5. Takk for opplysningen, Da skal jeg høre med legen min. Hilsen Mary Nesfeldt.
 6. Hei! Jeg er ny her, men jeg gikk på Grete Roede kurs i 1977 og gikk ned 25kg men jeg sprakk på Hold vekten kurs på grund av søthunger og gått opp i vekt etter hvert svangerskap, jeg har 2 jenter. Vekten min svinger litt mellom 80 og 85kg og jeg er 148cm høy. og jeg trives med det. Jeg har fått Diabetes 2 og Angina P. og har forkalkninger i ryggen etter flere kraftige isjasprolapser fått beskjed fra spesialister å ikke utsette ryggen for støt og tunge løft. Alt kurs materiel som jeg fikk mens jeg gikk på Grete Roede kurset ble ødelagt under en oversvømmelse i kjelleren for noen år til bake, så da jeg fikk diabetes hadde jeg det jeg har lært på kurset i tankene men jeg husket ikke helt hvordan det var så da savnet jeg permene. Så derfor håper jeg at jeg kan få noen gode tips her, som kan hjelpe meg med å holde blodsukkeret nede. jeg bruker insulin. Hilsen Mary Nesfeldt.
×
×
 • Opprett ny...