Gå til innhold

kokko

Medlem
 • Innholdsteller

  3 558
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Alt skrevet av kokko

 1. Snart september. Er du i høstmodus? Jeg liker disse dagene som er klare og stadig litt kjøligere. målet er å gå gode turer hver dag. Vekta er ikke blitt bedre!
 2. For tiden er jeg på fjellet. Vi fisker, går turer og nyter dagene. I dag har det vært praktfullt. Men varselet for i morgen er VÅTT! Da er det godt med strikketøy og en god bok. Jeg har lett for å putte noe i munnen, øver meg på at det skal være oppdelt frukt og grønnsaker! Jeg har ikke vekt her, det er igrunnen deilig. Hjemme går jeg på vekta hver dag Nyt dagene, både de solfylte og de våte! kokko
 3. Hei Ala! Du er flink som skriver her helt alene og uten tilbakemelding fra noen! jeg har ikke skrevet siden mars, har heller ikke vært inne og lest. jeg er fortsatt altfor tung, veier tett på 76kg. Men livet er godt likevel. jeg prøver hele tiden å kontrollere inntak og vekt. Men............ 69,4 for deg og 75,8 for meg! Hilsen og fortsatt God sommer fra Kokko
 4. Det er jo flott med under 70. så da behøver du egentlig ikke telle kcal. jeg er for høy i vekt. det er vanskelig å gå nedover, med div kveldsaktiviteter med god mat og drikke. trimmen min er blitt bedre, om enn ikke god nok jeg fortsetter med 5:2, så godt det lar seg gjøre i mine aktive dager. jeg har avfunnet meg med at 65kg antakelig ikke er mulig. jeg er ikke tjukk, men der er for mykt på mage og hofter. da får det bli sakte nedover. helsa er viktigst!!! God vår, Ala - det er deilig å kunne ferdes ute med færre klær og lettere sko kokko
 5. 20.mars og en hel uke er tilbrakt på fjellet. I morgen er det 500kcal-dag. det trenger jeg igjen!!! Livet er godt, det har blitt mange skiturer og helsa er god. Vekta vet jeg ikke noe om.
 6. Han er fornøyd, han har gått ned 3 kg på noen uker, også i vinterferieuka. jeg har en slik dag i dag. jeg har regnet ut hva jeg kan spise, jeg har valgt mat som tar plass i magen: 1 banan, ett eple, 20 mandler, 100g blomkål, 3 havreknekkebrød og 3 gulrøtter. alt er sånn ca i størrelse. Det er ikke mye!!! Jeg vurderer å bytte ut noe med et egg, egget metter lengre enn grønnsakene. Så varer det bare 1 dag. Nå gleder jeg meg til frokosten i morgen tidlig Jeg har bare fått til to halve slike dager, så vekta mi er bare 1 kg ned. Men dagen i dag har vært/er "hel". Kokko
 7. hyggelig å se du er innom! Her i huset har Mannen nå startet 5-2-dietten. jeg prøver å følge ham litt. men ofte er det praktisk vanskelig, for mye står på programmet Kristiansand har noe de kaller "Spis for 100" en uke hvert år. Det er denne uka. Ca 50 restauranter/spisesteder tilbyr en rett til 100kr denne uka. Virkelig et godt tilbud. så i dag blir det biff m tilbehør til middag!
 8. 2 gode skiturer i helgen. Er fortsatt på fjellet. Jeg har ikke vekt her!
 9. Nydelig og tildels hard trening i dag! Godt! vekta ned 1 kg sist uke. også det er godt! Jeg har fått meg fitness armbånd, med skritteller og puls. Det inspirerer, også til skikkelige hvilepauser. kokko
 10. Litt mer trening denne uka???? Det gjør godt!!! Jeg har også klart å være mer forsiktig og nøye med inntak. Men asiatisk mat på onsdag gjør sitt med vekta, for noen dager. Spent på mandagen, hva vekta sier da. Kanskje bittelitt ned....?
 11. 9.januar og jeg er tilbake i hverdagen. 12 dager på fjellet har vært nydelig. Men det ble mindre skigåing enn ønsket pga altfor lite snø. Nå er det "påan" igjen med vektproblemer. Jeg har vært og trent styrke i formiddag. Men det er så absolutt ikke nok! Vekta stoppet på 77 kg i morges, bare 2 kg fra all time high. ?????? - hva gjør jeg?
 12. Takk! - og det samme til deg???? Her går det i julekaker om dagen, sammen med barnebarna. Jeg får la dem spise det meste????????
 13. Markise fikk det til. Hun kuttet ut absolutt all alkohol. Men det må ha vært mer hun gjorde. Jeg tror hun spiser endel hytteost, bl a til frokost. Nå prøver jeg meg på egg, litt skinke og litt frukt til frokost, ikke brød. Kanskje ?... Vi får se????
 14. Her går det elendig!!! Jeg går stadig oppover - og jeg skjønner det ikke???? I morges var vekta 76,2. Der har jeg ikke vært på 10-15 år. Jeg leste nettopp et innlegg om å ikke telle kalorier. Istedet burde vi gå over til naturlig fett og proteiner, ikke karbohydrater. Hva skal man gjøre???? For flere år siden prøvde jeg meg på et kurs som het Eat. Der skulle jeg spise fett i "store" mengder. Jeg orker ikke den kuren igjen! Nå tenker jeg å prøve å minke inntaket av karbohydrater. Men ikke på samme måten som den gang. Jeg spiser ikke mye. Nå har jeg igjen sjekket stoffskiftet, har lavt. Akk, ja Ala! Det var storsukket herfra????????
 15. Vi er vel litt like, selv om du trener atskillig mer enn meg. Men jeg er i gang med det!- så vidt. Vekta mi er 75, faktisk 7kg over det jeg har som mål, mitt delmål. Mitt endelige mål er enda 3 kg lavere. Livet ellers:? Min mann er også blitt pensjonist, så dagene er litt mer hektiske/innholdsrike/innholdsfulle enn før. Vi er i båten, fisker og trekker teiner. Men jeg har også behov for rolige dager, der jeg kan jobbe med ull, strikke og lese italiensk. Jeg har det godt, med mann, barn og barnebarn - i tillegg til venner☺️ Kokko
 16. Jeg kom hjem i går kveld etter 10 dager i sol- og vinfylte Italia. Deilig og nydelig! Nå er målet "ingen vin" på en stund!!! Da håper vi begge at pila peker nedover igjen. Jeg var på høye 75,2 i morges???? Søte frokoster, mye pasta og nevnte vin - hmmm! Ønsker oss begge lykke til☺️????????
 17. Igjen er saken slik: jeg får det ikke til! Magen er mykere enn på mange år, den kommer stadig frem. Jeg klarer å spise mindre godteri. men det blir vin litt for ofte og deri er det sukker sykkelen blir brukt noe, vektene altfor lite.jeg har vært på fjellet noen dager. der har det blitt tur. men av det sakte slaget, for jeg har sett etter sopp og bær. så: fremdeles henger jeg etter. jeg har planer for sunn frokost med mye frukt og for ordentlig middag med mye grønnsaker. mye skjer - og så blir planen forandret - enda en gang!
 18. I kveld: barnebarna er lagt etter en aktiv dag på hytta. Vi åpnet en flaske rødvin, skar opp litt parmesan, litt geitepølse fra Haukeli og noen skiver Strandaskinke. Absolutt brukbart! - etter makrellkaker i dag og stekt makrell i går. Da smaker det med litt annet?? Vekta er stabil!
 19. Om en uke tar vi båten til Danmark, med bil og sykler. Vi skal sykle på måte på vestkysten av Danmark i 5 dager. Gleder meg??
 20. Jeg har gjort en avtale med meg selv: godteri kun til spesielle anledninger! I tillegg skal jeg spise saktere. Jeg har vennet meg til å hurtigspise. Både forsvinner maten for fort, og jeg lar ikke maten/kroppen få tid til å si at jeg allerede er mett. Fortsatt vind og mye regn her i havgapet.
 21. Jeg ler litt når jeg leser hva du putter inn i munnen. Det er så lett å gjøre, det er jo "så lite" hver gang! Jeg er forferdelig glad i drops, kamper, knot ol. Det er IKKE lurt! Vi er fortsatt på hytta. Nå er jo begge blitt pensjonister, så det kan bli lenge. Jeg har ikke vekt her? Da er det lett å lure seg selv! Men klærne sier at jeg ikke legger på meg, tar heller ikke av. Likevel - livet er godt å leve!!!
 22. Jeg tar planken om dagen. Vi startet på 30 sek og er nå oppe i 2 minutter. jeg vet ikke om jeg klarer lengre enn det!
 23. fjelluke, med sykkel og fjellstøvler. Friskt, selv om gårdsdagen ble 23 grader. I går syklet vi i nærheten av Dyrskar, på en fjellvei/anleggsvei opp i 1300m høyde. Til slutt ble det for mye snø og for store snøfonner over veien. artig. Men i dag er kroppen litt mørbanket!
 24. Lenge siden noen av oss har skrevet. Jeg bor ved sjøen og nyter hav, himmel, hage og et noe enklere liv enn vanlig. Må fortelle om en stor opplevelse sist lørdag. Vi hadde 40 års bryllupsdag på søndag. Våre to døtre hadde i all hemmelighet trommer sammen 35 venner og familie og arrangerte stor hagefest for oss på lørdagen. Fantastisk!!! Og kjempegøy? Vekta er som den pleier. Men jeg er med på et opplegg på 28 dager med stadig lengre planke-tid. Nå er jeg oppe i 90 sek. I tillegg har jeg med vekter ut hit, dem bruker jeg hver dag, for armer, bryst, mage og rygg. Trening i vanlig forstand blir det aldri om sommeren. Kokko
×
×
 • Opprett ny...