Gå til innhold

B79

Medlem
 • Innholdsteller

  84
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om B79

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Jeg ammer en ettåring, altså fullammer ikke, og jeg trekker fra max 700 kcal. fra dagsbehovet. Fikk beskjed om det fra kurslederen min. Jeg går heller ned litt saktere enn å miste/få "dårlig" melk. Siden du fullammer synes jeg ikke du bør trekke fra mer enn 300-500 kcal. Du bør altså ikke ligge på under 1800 kcal. om dagen. Husk å drikk et glass melk ekstra
 2. Når og hvor er kurset? Jeg vil gjerne være med, men trodde ikke at det var kurs med baby her
 3. Takk for svar Ina. Men hvorfor står det 1600 kalorier når man ikke kan endre? Burde vel ikke stått noen ting da, men det er kanskje vanskelig å få til? Jaja, skal lære meg å overse det;)
 4. Takk for svar:) Jeg har ingen slik knapp, så har sendt melding til support. Knottus, det står at for å få opp fordeling av protein osv må man gå på kurs. Hvis du ikke gjør det får du det ikke opp.
 5. Jeg ser det fortsatt ikke?! Først kommer kontaktinfo, deretter kjønn, så trivselsvekt og til slutt "lagre"knapp. Får ikke opp noe info om kaloriinntak. Under der begynner artiklene. Hva står det rett over? Og hva heter feltet? Skjønner ikke at jeg ikke ser det.. Valentino, hvis du holder pilen over bokstavene, står det at det er for "nei-mat", "litt-mat" og "ja-mat". Jeg har fått "ja-mat" på grønnsaker
 6. Jeg finner det ikke der? Får bare opp kontaktinformasjonen min :S
 7. Hvordan får jeg forandret antallet kalorier jeg skal spise? Det står på skjemaet at jeg skal ha 1600, men vil forandre det til 1900. Hvordan? Jeg går ikke på kurs, og vet ikke hvorfor 1600 er lagt inn.
 8. Takk for svar, da kan jeg prøve å holde meg rundt 1900 + foreløbig.
 9. Hvor mange kalorier bør man spise når man er gravid? Jeg har i utgangspunktet en BMI på 28 og ut fra kaloriberegningen her inne skal jeg ha 1600 (evt 1900) kalorier daglig. Hvor mye skal jeg øke som gravid siden målet ikke er å gå ned, men å være sunn?
 10. Det finnes flere gode oppskrifter på pizza i Grete Roede kokebøkene:)
 11. Det går ann å lage seg en liten salat med et stykke brød ved siden av. Ta litt forskjellig av det du liker, ta litt olje og krydre litt. Omelett. Har du sett på tipsene som ligger under "oppskrifter" her?
 12. Hvor har dere blitt av alle sammen? Har dere helt mistet motivasjonen, eller er dere travelt opptatt med å lage sunne spennende retter og å trimme? Vil gjerne høre fra dere! Jeg ser at jeg ikke når målet mitt i sommer, men jeg er glad for at jeg har gått ned littegrann. Tenker mye på det, men greier fortsatt ikke gjøre mye med det. Tror ikke jeg har trimma siden februar, og senest i dag ble det hamburger på gatekjøkkenet til middag og sjokolademelk til kvelds. Blir litt dumt å si at jeg slanker meg når jeg gjør slikt.. Og det er ikke bare en sjelden gang. Jeg er skikkelig brød-lei, det er bare middager og annet godt som frister. Jeg hadde en periode der jeg var flink og spiste ofte og lite, alle de anbefalte måltidene, men nå greier jeg ikke det. Jeg ønsker å få det til, men det blir bare galt for meg hver dag. Men jeg gir ikke opp håpet!!
 13. Nettopp det jeg tenkte på Hildee, er ganske kjipt.. Gratulerer med 11 kg, det er kjempebra! Hvis kjolen ikke har rett fasong lenger håper jeg du finner en annen som er enda finere:)
×
×
 • Opprett ny...