Gå til innhold

pus 52

Medlem
 • Innholdsteller

  567
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

pus 52 vant dagen sist Mars 23 2018

pus 52 hadde mest likt innhold!

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Not Telling

Nylige profilbesøk

395 profilvisninger

pus 52's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Nettsamfunnsomdømme

 1. Hei folkens! Det har blitt 600 gram opp siden sist. Tenkte at vi her i huset skal begynne med lavkarbo,og det er jo ikke akkurat noe her på GR sidene å gjøre.Så det blir vel ikke flere innslag fra meg,vi må virkelig gjøre noe med vekta,og da må vi satse på det, for vi bare surrer med dette,opp og ned.Lite motiverende.Ha det fint dere andre som er her på siden,lykke til.
 2. Hei hei,og jeg er kommet hjem etter Kretatur.. Da blir det veing på fredag som kommer,men det gruer jeg meg til.Har kost oss,men ikke overdrevet,spiste frokost i leiligheten,og middag ute.Lunsjen ble litt frukt,eller yoghurt.Noen ganger delte vi middag,det var store porsjoner noen ganger..Kosa meg med1 øl,eller litt vin til maten,og vann.Den 12 mai,skal vi faktisk 1 uke til på Kreta,med datteren vår,og da blir det samme opplegget. Får håpe jeg står stille på vekta ettter dette.Flinke dere er.Spent på fredag.
 3. Takk for en fin oppmuntring,det hjalp. Ja,blått er fint,vi har det på soverommet,en vegg med litt mørk og de andre lysere,ble så fint.Jeg har fibromyalgi,men det er ikke sikkert du vet så mye om det,men det er en autoimun sykdom,så her går det mange ganger bare på viljen til å få gjort litt.Ha en fin dag,så skriver jeg mer senere.Lykke til.
 4. Hei hei alle sammen.Ser at dere er så flinke,det er ikke jeg,hjelp!!!!! Står på stedet hvil,men har kosa meg for mye,hatt så mye gjester og mye godt på bordet og i skuffer og skap.Hadde ikke lyst å skrive her i det hele tatt,men får vel bare inrømme at dette gikk skeis. Skal reise til Kreta på Lørdag,og har ikke mange dagene å gjøre stor lykke på vekta. Skal ta meg i nakken fra i morgen,må det.Gikk lang tur på søndag 1,5 timer og var helt ødelagt nesten i kroppen,og det vonde kneet mitt.Litt voltaren så er det bedre i dag,,men nå må jeg ta meg sammen altså. Er altfor svak,gremmes over meg selv.Der var det gjort,nå vet alle hvordan situasjonen er her.Lykke til videre.Jeg får begynne på nytt,håper jeg klarer å morivere meg.
 5. Nå er det ny uke,nye muligheter og jeg har skrevet opp hva jeg har spist,det er nok det lureste.Ellers lurer jeg meg selv,huff huff.Får bare fortsette og da kan jeg jo gjøre noe med dagene som kommer og glemme de som var forrige uke,som du sier Juli71. Ha en fin dag.her er det litt vårrengjøring.Trim det også.Kontoret blir tatt litt i dag,og i morgen også,og kanskje på onsdag også.Mye å gjøre der,men jeg klarer bare litt av gangen,det går å spise en hel elefant,bare å ta litt av gangen,og det er det jeg gjør nå.
 6. Hei alle sammen.Jeg har stått helt stille på vekta siden sist,men det er forsåvidt greit.Bedre enn å gå opp. Håper jeg kommer litt ned denne uka.Det er ikke så enkelt som jeg tror.Litt slapp med å skrive opp alt jeg spiser akkurat nå,formen er ikke helt på topp.Da får jeg ta meg sammen og skrive for da går det bedre..Litt kjedelig å ikke gå ned,men det er bare min feil,ikke noe annet å si.Lykke til denne uka,jeg skal ta meg i nakken.
 7. ned 0,5 kg denne uka,veldig fornøyd.Da virker dette bra,bare å fortsette. Skal ha gjester i dag,så da blir det god mat,men har allerede skrevet inn mine mengder,så da vet jeg hvor mye jeg kan ta. Nå er vekta 91,3,så neste uke har jeg lyst å komme under 91,så det får være målet mitt.
 8. 0,6 ned,synes det var bra.Dere har vært kjempeflinke ! Kos dere i fridagene og tenk på at det er lov å kose seg,men med måte,da går det nok bra tror jeg.Skal snart til min mamma og hjelpe henne å handle litt inn til fridagene.Så skal jeg tenke at nå skal jeg være flink hele påsken,og så skal jeg slippe å angre når ny veiedag kommer. Ha det bra!!!!
 9. Ja,i morgen er det veiedag,er spent.Har holdt meg på ca 1600 kalorier pr dag,men forrige helg var det litt for mye mat,så jeg tror at det kanskje straffer seg denne uka.Om jeg går ned vet jeg ikke,føles så rart,men kanskje det er fordi jeg er spent. Da skal jeg vente i spenning.
 10. Hei hei! Ny uke,det er bra.Føler at nå starter jeg skikkelig.Helga gikk sånn dær,men nå er det full fres.Skriver opp maten,så satser på nedgang til fredag.Lurt å ha veiedag på fredag,for etter helga så er det kanskje ikke så PEN vekt,hihi. Vi skal en tur til Kreta 21 april,1 uke,så kanskje jeg kan klare litt ned til da.Så blir det ny tur i Mai,så jeg får bare henge i. Lykke til Suzzi,spennende med Nav opplegget.Håper du får orden på tingene du strever med.Har selv en del erfaring med Nav,men etter 10 år,så gikk ting i orden.Ha fin slankedag alle sammen her inne.
 11. Ja,vi har bodd på Flamingo mange ganger,veldig koselig sted.I mai skal vi bo på Anais Holiday.Om du har tatt buss fra byen så stopper 21 bussen utenfor det hotellet. Vi har bodd flere steder der i strøket,og liker oss veldig godt. Nå har vi spist oss kjempemette på kjøttkaker hos mamma,og litt kos ble det i kveld til TV. Skal skrive opp dette. Nå blir det helg og så skal jeg tenke på dere, da går det kanskje lettere å ikke stikke hodet altfor langt inn i skapet og i snacsposene,hihi.Får vel la være å kjøpe det jeg ikke skal ha.Ha en fin helg.
 12. Da ble det ned 0,5 kilo siden mandag,for det var da jeg startet for meg selv,med 92,4 kilo,så da blir det veiingpå fredager i steden for mandager.Jeg er veldig fornøyd,så da må jeg være flink også i helga,huff huff.Soennende dette nå,og litt mer forpliktende enn å bare være meg,lett å lure jeg,haha.Ha en fin helg,jeg skal vaske litt her nå,så blir det tur til min gamle mor å spise kjøttkaker som hun har laget til oss i dag.
 13. Hei Suzzie. Jeg skal til et sted som heter Agii Apostoli,som er like ved Chania.Vært der mange ganger og vi liker oss godt,det er så mange fine strender der,og litt rolig og deilig. I dag har jeg også skrevet opp alt jeg har spist,så nå er jeg i gang kjenner jeg.Får litt lyst på noe om kvelden,men får være flink.Skal veie meg i morgen,for den vekta jeg skrev inn var den jeg tok på mandag da jeg startet litt pent for meg selv,så vet ikke om det går så bra,men har nå begynt da.
 14. Hei alle sammen! Ser ut som om dette kan være min gruppe.Vi veier omtrent det samme,noen litt mer og noen litt mindre,men dette ser bra ut. Har ikke vært her inne på flere år,og det ser jeg på vekta.Nå er min vekt 92,5.Skal egentlig ha veiedag på mandag,men jeg kan jo godt forandre til fredag om det er flere som bruker den dagen så blir jeg kanskje mer motivert også.jeg er 65 år,og 171 cm høy-3 voksne barn,er uføretrygdet.Har forskjellig som plager kroppen,men maten skal jeg vel klare å fikse om jeg blir motivert nok,hihi. det er vel mest i mitt hode alt sitter,mat er godt,jaja. Har begynt å skrive inn maten jeg spiser og tenker ligge på 1600 cal om dagen. Skal til Kreta den 21 april,og håper på litt nedgang til da.Skal også med vår yngste datter 12 mai,så da håper jeg på enda litt mer ned,har noe å strekke meg fremmover til ja!
 15. Et lite livstegn fra meg.Jeg har gått ned 1 kilo siden sist,så det er jeg glad for.Har prøvd nu en liten periode å ikke spise så mye og heller ikke mer enn 1,toppen 2 dager med litt kosesnacs.Ser ut som det går bra foreløpig.Har så lyst til å komme under 90,og nu er jeg 90,7,så det er jo egentlig ikke så langt igjen,men det er visst langt nok,haha.Har gomla vannmelon i sommer,og det har hjulpet på søtsuget,og det er jo lite kalorier i det.Skal til kreta 25 august,og har lyst til å komme under 90 til da,så jeg må være flink.Har funnet meg noen fine klær på salg og de vil bare sitte enda penere med noen kilo mindre,så det er gøy.Ha en fin august,jeg skal streve med maten,så kommer jeg innom når jeg kan,det er litt hektisk for tiden,men sånn er det for alle.
×
×
 • Opprett ny...