Gå til innhold

Koalamamma

Medlem
 • Innholdsteller

  2 052
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Koalamamma vant dagen sist November 21 2019

Koalamamma hadde mest likt innhold!

Om Koalamamma

 • Bursdag 21. april 1971

Kontaktmetoder

 • Webside URL
  <a href="https://www.TickerFactory.com/weight-loss/w08z9BC/">

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Sted
  Kristiansand
 • Interesser
  matlaging, familie, lese, mc

Nylige profilbesøk

900 profilvisninger

Koalamamma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

44

Nettsamfunnsomdømme

 1. Ja yoghurtnøtter er sykt godt! Burde skjønt etter de første par at noe så godt ikke er magert og kalorifattig... Jeg har funnet ut at hvis målet er 1300kcal om dagen så ender jeg gjerne på 14-1500 og går ikke ned i vekt, men hvis målet et 1000 så ender jeg på 11-1200kcal og går ned i vekt, må liksom lure meg selv litt. Mine triks for 1000 er valuta for kaloriene! Fiber, lite fett, knekkebrød, magerost, tomat+agurk med litt majones eller philadelhia light som pålegg, mager cottage cheese+ sukkerfri syltetøy på fiber knekke er digg, banan på knekkebrød, dropper melk og juice og drikker vann istedet. Tar kalktablett, tran, multivitamin og probiotikatablett. Til middag spiser jeg som de andre men velger liten tallerken, prøver å huske mer grønnsaker og til kvelds synnøve gresk yoghurt (mye mindre fett enn i Lindahls ), Skyr, yoplait 0% med cottage cheese eller granola osv Bare et lite utdrag altså, men dette er ekstrem variant og man orker ikke ligge på dette i månedsvis, så i sommer tok jeg litt pause og spiste lite da også men brød og annet pålegg osv. Da holdt jeg vekten men måtte trø til igjen for å gå ned. Dessverre var det ikke ned denne uken, tror straffen for yoghurtnøttene kom nå, veide 80,8kg....
 2. Bedre å starte NÅ i november enn i januar som alle andre, da ligger du foran i løypa :)
 3. Ukens vekt 79,3 og endelig under 80 for første gang på 5-6år! Må bare si en ting om å bli lurt/lure seg selv? Med yoghurtnøttene ble jeg litt lurt, føler meg skikkelig dum men altså, kjøpte med meg et sånn beger med yoghurtnøtter fordi datteren min elsker disse. Så kikket jeg på innholdet og ble gledelig overrasket over at de bare inneholdt 60kalorier per 100g og at et beger da kun var 90kal. Jeg var i møte etter møte og knasket nøttene i pausene. Så kom jeg hjem og skulle registrere og fikk SJOKK! Jeg hadde ikke sett at det sto 604kcal, det var bitteliten skrift og jeg ser litt dårlig uten lesebriller som jeg ikke har med meg rundt, bruker bare hjemme når jeg leser. GJett om jeg ble flau, jeg kjente virkelig lyst til å stikke fingeren i halsen og kaste opp men dog, gjorde det ikke og har aldri tydd til slike løsninger men jeg forstår godt at noen kan finne på å gjøre det. Jeg gremmes istedet og kommer ikketil å spise yoghurtnøtter igjen.... Pass på å advare andre om denne fellen!
 4. Så hyggelig bolla at du vil være med meg! Jeg var faktisk nede i 79,3 i helgen men så skvatt jeg opp til 80.0 nå i dag, hadde feiring med middag for Mannen i går, han fylte 50 :) Så jeg satser på å trille ned under 80 igjen ganske raskt. Jeg er 48 og har tre jenter på 10, 14 og snart 17 (lille julaften :) ) Mine vektøkninger har vært 1) når jeg flyttet hjemmefra, ble student og begynte å feste, 2) 1.svanggerskap, 3) 2.svangerskap, 4) 3.svangerskap, 5) cellegift, kortison og stamcelletransplantasjon med påfølgende lavt stoffskifte og medisinsk tidlig overgangsalder. Har gått ned igjen hver gang men det blir vanskeligere og vanskeligere for hver gang, så satser på at dette er siste gang! Jeg veier stort sett daglig 😲 men har veiedag på kurset nå på onsdager, usikker på om jeg skal ta et kurs til nå over jul eller ei. Mange utgifter nå i desember...
 5. Kikka, anse deg selv som på "hold-vekten-gruppe", de som går på hold vekten kurs registrerer vekt en gang månedlig i minst et år og har en-to kilo buffersone.
 6. Ukeveiing 80,1, bedre men ikke godt nok! Jeg hadde håpet å komme under 80 i dag men den gang ei.... Men føler meg ganske så sikker på at neste uke vil jeg nå delmålet om under 80kg!
 7. Så bra at bildene inspirerer! Og ja, jeg gikk ned denne uken, 80,1 Sakte med sikkert nedover. I helgen var jeg skikkelig drittlei, vi skulle på kino og jeg hadde planlagt å ta litt smågodt, men det ble ikke bare litt men mye pluss popkorn og et glass rødvin...Jeg er på kurs nå og har alltid registrert alt, men denne gangen orket jeg ikke legge inn alt, er bare meg selv jeg lurer men det ble for flaut når jeg vet at kursleder ser alt jeg legger inn på registreringssiden når man er på nettkurs. Vel ny uke og nye muligheter! Testet forresten den linsegryten med feta og mynte og den var supergod! Jeg kokte ris til i tillegg og dempet chilien litt av hensyn til familien, og nanbrødene ble hjemmelaget med kikertmel siden vi har ei med cøliaki. Det var smakfullt og mettende og ingen klaget på at det ikke var kjøtt. Anbefales! https://www.roede.com/oppskrifter/marrokansk-linsegryte-med-hvitlokspita-fetaost-og-mynte Og BreakFree, jeg fikk hypotyreose for 1,5-2 år siden og det er først i våres jeg begynte å gå nedover i vekt. Jeg står på både Levaksin/T4 og Liotyronin/T3 og må ha begge deler for å føle meg pigg og gå ned. Men du må aldri argumentere med å gå ned i vekt for å endre medisinering, det vil ikke legen kunne gå god for. Det er formen din som må være grunnlaget for endring. Jeg er altfor lav på TSH målingen og skulle altså være hypertyreot og rast ned i vekt, haha, men altså ikke så enkelt nei. Så legen godtok at jeg fortsatte på 100-125 Levaksin og 20 Liotyronin (10 morgen og 10 kveld) Hvis jeg føler meg hyper kutter jeg den halve på kvelden. Men jeg har også gått på Mysimba i 1,5år og uten den greide jeg ikke å spise lite nok til at jeg gikk ned i vekt. Den tar bort fokuset fra mat slik at man er litt mindre sulten og har mindre sug etter "noe" Effekten varierer litt men den har helt klart god effekt og er medvirkende årsak til at jeg har greid å gå ned 17,7kg i løpet av 18mnd, litt i rykk og napp. Dessverre er den dyr (1000kr/mnd) og jeg var ikke feit nok til å få den på blåresept, hadde "bare" bmi på 33,4 når jeg begynte og ikke diabetes2 el.l. Nå er min bmi 27,4 og jeg har gått ne 18% til nå :) http://www.navamedic.com/globalassets/english-master/mysimba/product-folder/mysimba-produktbroschyr-no https://nhi.no/for-helsepersonell/fra-vitenskapen/hvorfor-brukes-ikke-piller-mot-fedme/
 8. Hei og takk for sist! Jeg husker igjen nicket ditt fra forrige runde her inne men da var jeg vel på ned 20-30kg tror jeg. Stå på nå, ikke lenge til jul!
 9. Det er stille her på forumet for tiden! Føler jeg nærmest invaderer gruppen her 😏 Da er jeg halvveis i nettkurset mitt. Kursveiing 80,6 og ned 100g 😡 ikke helt fornøyd med det, ei heller 1,9kg ned på 4-5 uker.... Sukk, det er bare å stramme inn livreima enda et hakk og gyve løs på ei ny uke. Målet er under 80kg denne uken.
 10. Ukeveiing i dag og 5.kursrapport, 80,6 og ned 100g fra forrige uke. Jeg er ikke fornøyd med 1,9kg ned på 4 uker! Jeg må "step it up"!
 11. Jeg synes det går ufortjent sakte ned, på 12-1300kcal skjer ingenting, jeg må ned på 1000kcal om dagen. Men, det som er positivt er at det går nedover, og like viktig at fettprosenten synker mens muskelmassen opprettholdes. Bildet er veiinger på Soehnle vekt fra januar til nå.
 12. Søndagsfrokost. Proteinrundstykke, vita grønnsakspostei med agurkmix og 300g "smågodt"
 13. Søndagens frokost! Jeg tester ut Vita grønnsakspostei, den var god.
 14. Ja det er egg. SÅ spennende det høres ut Silje! Kjør på, for i komfortsonen skjer det virkelig ingenting!
×
×
 • Opprett ny...