Gå til innhold

Koalamamma

Medlem
 • Innholdsteller

  2 047
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

Koalamamma vant dagen sist Juni 6

Koalamamma hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

43 Veldig bra

Om Koalamamma

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 21. april 1971

Kontaktmetoder

 • Webside URL
  <a href="https://www.TickerFactory.com/weight-loss/w08z9BC/">

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Sted
  Kristiansand
 • Interesser
  matlaging, familie, lese, mc

Nylige profilbesøk

546 profilvisninger
 1. Kikka, anse deg selv som på "hold-vekten-gruppe", de som går på hold vekten kurs registrerer vekt en gang månedlig i minst et år og har en-to kilo buffersone.
 2. Ukeveiing 80,1, bedre men ikke godt nok! Jeg hadde håpet å komme under 80 i dag men den gang ei.... Men føler meg ganske så sikker på at neste uke vil jeg nå delmålet om under 80kg!
 3. Så bra at bildene inspirerer! Og ja, jeg gikk ned denne uken, 80,1 Sakte med sikkert nedover. I helgen var jeg skikkelig drittlei, vi skulle på kino og jeg hadde planlagt å ta litt smågodt, men det ble ikke bare litt men mye pluss popkorn og et glass rødvin...Jeg er på kurs nå og har alltid registrert alt, men denne gangen orket jeg ikke legge inn alt, er bare meg selv jeg lurer men det ble for flaut når jeg vet at kursleder ser alt jeg legger inn på registreringssiden når man er på nettkurs. Vel ny uke og nye muligheter! Testet forresten den linsegryten med feta og mynte og den var supergod! Jeg kokte ris til i tillegg og dempet chilien litt av hensyn til familien, og nanbrødene ble hjemmelaget med kikertmel siden vi har ei med cøliaki. Det var smakfullt og mettende og ingen klaget på at det ikke var kjøtt. Anbefales! https://www.roede.com/oppskrifter/marrokansk-linsegryte-med-hvitlokspita-fetaost-og-mynte Og BreakFree, jeg fikk hypotyreose for 1,5-2 år siden og det er først i våres jeg begynte å gå nedover i vekt. Jeg står på både Levaksin/T4 og Liotyronin/T3 og må ha begge deler for å føle meg pigg og gå ned. Men du må aldri argumentere med å gå ned i vekt for å endre medisinering, det vil ikke legen kunne gå god for. Det er formen din som må være grunnlaget for endring. Jeg er altfor lav på TSH målingen og skulle altså være hypertyreot og rast ned i vekt, haha, men altså ikke så enkelt nei. Så legen godtok at jeg fortsatte på 100-125 Levaksin og 20 Liotyronin (10 morgen og 10 kveld) Hvis jeg føler meg hyper kutter jeg den halve på kvelden. Men jeg har også gått på Mysimba i 1,5år og uten den greide jeg ikke å spise lite nok til at jeg gikk ned i vekt. Den tar bort fokuset fra mat slik at man er litt mindre sulten og har mindre sug etter "noe" Effekten varierer litt men den har helt klart god effekt og er medvirkende årsak til at jeg har greid å gå ned 17,7kg i løpet av 18mnd, litt i rykk og napp. Dessverre er den dyr (1000kr/mnd) og jeg var ikke feit nok til å få den på blåresept, hadde "bare" bmi på 33,4 når jeg begynte og ikke diabetes2 el.l. Nå er min bmi 27,4 og jeg har gått ne 18% til nå :) http://www.navamedic.com/globalassets/english-master/mysimba/product-folder/mysimba-produktbroschyr-no https://nhi.no/for-helsepersonell/fra-vitenskapen/hvorfor-brukes-ikke-piller-mot-fedme/
 4. Hei og takk for sist! Jeg husker igjen nicket ditt fra forrige runde her inne men da var jeg vel på ned 20-30kg tror jeg. Stå på nå, ikke lenge til jul!
 5. Det er stille her på forumet for tiden! Føler jeg nærmest invaderer gruppen her 😏 Da er jeg halvveis i nettkurset mitt. Kursveiing 80,6 og ned 100g 😡 ikke helt fornøyd med det, ei heller 1,9kg ned på 4-5 uker.... Sukk, det er bare å stramme inn livreima enda et hakk og gyve løs på ei ny uke. Målet er under 80kg denne uken.
 6. Ukeveiing i dag og 5.kursrapport, 80,6 og ned 100g fra forrige uke. Jeg er ikke fornøyd med 1,9kg ned på 4 uker! Jeg må "step it up"!
 7. Jeg synes det går ufortjent sakte ned, på 12-1300kcal skjer ingenting, jeg må ned på 1000kcal om dagen. Men, det som er positivt er at det går nedover, og like viktig at fettprosenten synker mens muskelmassen opprettholdes. Bildet er veiinger på Soehnle vekt fra januar til nå.
 8. Søndagsfrokost. Proteinrundstykke, vita grønnsakspostei med agurkmix og 300g "smågodt"
 9. Søndagens frokost! Jeg tester ut Vita grønnsakspostei, den var god.
 10. Ja det er egg. SÅ spennende det høres ut Silje! Kjør på, for i komfortsonen skjer det virkelig ingenting!
 11. Frokost: 2 Wasa fiber plus, 1 egg, 1 tomat, bittelitt majones, salt og pepper, tran, biovit, multi-vtamin-mineral-tablett, vann og kaffe. Smaker godt, mett lenge!
 12. Jeg skal etter beregningene ligge på 1600kcal men da skjer ikke en dritt, prøvde å gå til 1900 men hjalp ikke, gikk til 1300 men det skjedde like lite. Derfor er jeg så glad for kick-start muligheten nå, der ligger jeg på 1000-1200kcal og nå går jeg ned i vekt igjen. Jeg har også gått ned mye, 17kg og skal ned 10kg til.
 13. Og så var det ned igjen til 80,7, det gjelder å ikke gi opp! God mager helg alle sammen!
×
×
 • Opprett ny...