Gå til innhold

Vimsemusa

Medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Vimsemusa

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 05. juni 1978

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Sted
  Sørlandet
 • Interesser
  Gå turer i skogen/fjellet
  Høre på lydbøker, får aldri tid til å lese bøker..
 1. Hei hei, eg begynte i dag.. skal ned iallfall 15-18 kg er målet.. Tror det kommer til å ta noen år
 2. Sliter med vektnedgang.. akkurat fått påvist lavt stoffskifte( har pcos fra før) og skulle holde meg unna glutenholdig mjøl.. og spise hvar 2. time lavglykemisk.. noen med erfaring?
 3. Ny søndag, hvordan har uken deres vært ? Jeg har bare gått på fetekur.. veier nå 77 kg.. sur sur sur.. klarer ikke skjerpe meg heller.. sover og spiser.. usunt.. faktisk ikke spist middag forrige i d hele tatt.. pga stress m jobb, dugnad etc på keldstid.. så d har gått i ostesmørbrød.. argh!! Motivasjonsråd tas i mot med stor takk:) Skal prøve å gå turer 2. hver dag neste uke.. begynne forsiktig.. fikk svar på nye blodprøver og stoffskifte var helt normalt nå.. så hvorfor jeg er så sliten vet jeg ikke.. annet enn at jeg har gåt FORT opp i vekt.. Håper dere får en flott uke med vektnedgang og masse energi jenter
 4. Nei eg har aldri brukt personlig trener, men det er pga økonomien, ikkje fordi eg ikkje har hatt lyst... for eg trenger virkelig personlig trener for å gidde å trene.. har du nokon tips..=? Går ikj på treningstudio.. men har sykkel i kjellerstua og går mye tru... mannen har vel nokon vekter liggendes et sted au... Huff var i bursdag på fred og drakk litt øl.. og dermed gikk på ein kjempesmell i går med snop og brus.. så smugvog meg i dag tidleg.. og vog plutselig 76,1!! Skal sies at eg har spsit et enromt grovt brød siste uka, så både mannen og eg har skikkelig slitt med å komme oss på do, haha... Men har neppe gått ned til i morgo da det er veiedag.. demotiverende var det iallfall... Føler meg aldri mett igrunn, med unntak av da eg propper i meg snop da er eg bare kvalm.. Spiser dere kylling? eg har alltid spist kun kylling eller fisk.. Kjæresten liker ikkje kylling, så det går mye i rødt kjøtt.. noko eg forbinder med usunn mat, men det er kanskje ikj så ille? Har dere mål for uken? og har dere klart målene for denne uken? Eg har ikkje klart å gå tur denne uken, så målene er dermed ikkje nådd... nye muligheter neste uke.... hadde dagvakt på fred og brukte dermed lørdagen til å sove til kl 15... så med to dagvakter neste uke regner eg med to sovedager... Håper virkelig legen vil sette meg på lavt stoffkifte medisn snart. Ha ein finfin søndag:)
 5. 100 gram er jo ingeting mtp fest og dagenderpå mat:) da har du vært flink!! Pensjonisttrim er bra:) Er ikj all bevegelse bra da? eg gikk tur med 1. klasse i går.. blei ikkje akkurat svett.. men tida strekker ikj til denne uka til å gå tur, går i ett og må opp midt på natta for å få ting til å gå rundt.. huff! vært hos legen, så har faktisk fått påvist lavt stoffskifte, det var igrunn litt godt.. så veit eg håffår eg gikk så fort opp i sommer.. ( og vært i dritt dritt humør...) Ha ein fin dag, får hive innpå litt frukost.. ps: er dere mette? sliter litt med å være mett for tiden..
 6. hurra for snille menn som ikj er heime og ikj kjøper sjokolade i helgene da? hehe.. Kattepus78: høres veldig lurt ut å spise rundt 1800 kcl når du trener så mye.. kanskje d t.o.m er litt lite? Eg har gått på ca 1300 kcl når eg har gått på kurs.. og det er med 7-10 trimpoeng i uka. du må jo ha drøssevis av trimpoeng i uka? Du får skikkelig stram og fin kropp da Heldig som trives med trening.. hater det som pesten.. kan godt svette og jobbe/ gå tur på fjellet etc.. men trene i sal.. får noia.. Dyreparken har eg travd ned i 5 år.. men så blei eg aktiv i DNT og hadde ikj mulighet til å dra til dyreparken i helgene lengre.. så i år har me ikj årskort.. jenta mi har begynt på skule au, så kvardagen er ho jo der. I helga gikk kjæresten og eg ein liten tur.. problemet når me er sammen er at me spiser for sjelden og veldig ofte ute.. hlega har vært store utskeiielser med øl, cola( dagen derpå..) og pizza.. men har holdt meg unna godteskåla. tar forresten krom.. litt usikker på om egtrur på sånne ting, men prøver det iallfall. Veiedagen min i dag: 74,1 kg. så har faktisk gått ned 1,5 kg siden sist mandag.. men første slankeuka er alltid lett å gå ned veit eg av erfaring. så sliter eg framover. i morgo skal eg heim igjen til meg sjav( bur hos kjæresten når eg har barnefri + i helger med barn), så da er det enklere å spise jevnt + gå turer. Ha ei finfin uke da folkens
 7. Eg gikk aldri ned fra 72 kg etter fødsel for 6 år siden, så vips i fjor jul gikk eg opp 3 kg til.. og er altså her igjen nå. vog med i dag, 74,8 kg. gått det nokon hundre gram siden mandag, men har igrunn ikj vært mett siden sønd kveld heller da.. sjav om eg et alle måltider + frukt. har gått op ca 10 grete roede kurs, så kan dei utenatt.. problemet er bare motivasjon og få tid til nok gåturer.. snart helg og mannen min ELSKER å proppe i seg fløde, rømme, smør og deilig mat ute.. og det er så vanskelig å få mat på restaurant som ikj flyter i fett.. til og med salater er fulle av dressing eler olje. også er d flaut å sei at eg ikj vil ha olje på salaten.. Dagens mål er å komme meg litt ut og gå... bittelitt i det minste.. Ha ein fin dag folkens:) ps: hvilken veiedag har me?
 8. Godt å høre at prøvene var fine.. huff ikj morro sånne ting.. Masse god bedring med influensan! middagsfrukosten såg gørrgod ut
 9. Hei!! Eg blir gjerne med på denne tråden Har sieden Januar gått ned 6 kg.. stolt som ein hane.. knakk tåa i juli.... opp 6 kg.. fyyy søren.. så begynte i går med å motivere meg sjav( vanskelig!) til å gå ned til 68-69 kg før 9. nov( Thailandtur!). hjelp! veger nå 75,5 og er 170 cm høg. Kjæresten min er vedig gla di fløtesaus, rømmesaus( eh.. jada) , smør og fett.. veldig glad i.. hans måte og holde vekten på er å jogge.. eg føler meg rett og slett daff etter et av hans nydelig måltider.. sjav om det er fisk!! så han må motiveres til å bruke mindre fett i kosten, hehe.. er han som lager maten i huset pga gourmetkokkegane.. eg gidder ikkje lage middag og få klager.. men anyway.. håper på å motivere og få motivasjon av dere jenter Skal vi ha en presentasjonsrunde? eller vil dere være anonyme? Eg er 34 år , har ei datter på 6 år. vært veldig aktiv ut på tur fram til tåa knakk, hehe.. nå prøver eg å få opp energien til å orke å komme meg på tur.. utrulig å fort ein kan miste energien og motivasjonen.. Frukosten min består av 50 gr havraflarn og masse blåbær, jordbær og1,5 dl melk.. og KAFFI! ha ein fin dag folkens ps: går egentlig på Hold vekten kurs.. men er nå på samme sted som før vektnedgangkurst i januar.. skal alle ned til 60 tallet et sted? Hvordan trener dere? jeg går tur og teller event skritt.. foreløbig.. har en trimsykkel i kjelleren.. støver ned..
 10. Hei alle tre! trener ingenting eg.. huff huff.. bare jobbing på meg for tiden, så rekker ikj tenke tanken på trening ein gang, prøver å få nok tid til datteren min.. har gått opp 1,5 kg siste ukene, skeiet litt ut med fastelavens boller og biffmiddag... så vips der satt kg... kjedelig, da eg ik spiser godteri eller kaker egentlig.. hva spiser dere til frukost? føler eg går opp av grovbørdet mitt.. et eg kjøper på bakeriet, 100% grovt, men går bare ned på knekkebrød føler eg.. har igjen 2 kg til 69 kg, men har egentlig meldt meg på et Hold vekten kurs fra 12. mars.. så tviler på at eg klarer å gå ned til 69 på ei uke, hehe.. hva spiser dere til middag? der eg er eg så dårlig..
 11. Hei! Jente på 33 år, 170cm, startvekt 1. januar 75,5 kg.. vil ned til 69 kg innan utgangen av mars.. Har ikkje klart å gå ned til under 72 kg siden før fødsel for 6 år siden.. Kroppen min VIL vege 72 kg ++ Har litt motivasjonsproblemer på treningsfronten.. Noen som vil være med og motivere kvarandre?
 12. Hei! Samme vekt på meg, 75,5 kg i starten av januar.. begynte 1. januar.. går på GR nettkurs. Er du med på nokon tråder eller skal me bare fortsette på denne? Eg er 33 år, aleine med datteren min på 6 år. Jobber 60% + ekstravakter, kjepeproblemer med å motivere meg til å trene, gå tur etc. men er veldig veldig aktiv med datteren min i helger.. men det blir jo ikj nok til at kroppen bli bikiniklar av den grunn, hehe. Hvilke delmål har du? er hovedmålet ditt 70 kg? Eg vil gjerne ned til 69 kg, bare for å sjekke om kroppen klarer å holde seg der.. har aldri vegd under 72 kg etter fødsel... Kurset mitt varer vel til slutten av februar, så 1. mars er fin dato det..
 13. Velkommen til nykomlingene siden eg var her inne siste uke:) Og hurra for vektnedgangen derese!:=) Jeg er HELT umotivert jeg.. HJELP!!!!! veier litt under 72 kg som jeg har gjort siden fødse for 5 år siden, har jo gått ned 5 kg fra jan til nå, da jeg gikk opp 5 kg i sommer.. men kroppen storkoser seg på 71 tallet.. jeg har så lyst å veie noe på 60 tallet.. Kan dere komme med gode motivasjoner? HUFF!
 14. Får ikke sendt dere sånn direktemelding her inne, får bare opp erromelding. men er dere på facebook? Jeg kan såfall skrive navnet mitt opp på neste innlegg(også slette det når dere har addet meg, vil ikke ha det koblet til brukernavnet mitt dersom noen google meg ).. jeg er oftere innom facebook,men ikke sikkert dere er like store brukere av den siden altså:=)
×
×
 • Opprett ny...