Gå til innhold

Vimsemusa

Medlem
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vimsemusa

 1. Ny søndag, hvordan har uken deres vært ? :) Jeg har bare gått på fetekur.. veier nå 77 kg.. sur sur sur.. klarer ikke skjerpe meg heller.. sover og spiser.. usunt.. faktisk ikke spist middag forrige i d hele tatt.. pga stress m jobb, dugnad etc på keldstid.. så d har gått i ostesmørbrød.. argh!! Motivasjonsråd tas i mot med stor takk:) Skal prøve å gå turer 2. hver dag neste uke.. begynne forsiktig.. fikk svar på nye blodprøver og stoffskifte var helt normalt nå.. så hvorfor jeg er så sliten vet jeg ikke.. annet enn at jeg har gåt FORT opp i vekt..

   

  Håper dere får en flott uke med vektnedgang og masse energi jenter :)

 2. Når man snakker om å være mett så er jeg stort sett mett de dagene jeg er veldig flink. Men sånn som i dag så hadde ei på jobben med yoghurtnøtter og når det ble lagt inn i dagboka så var det plutselig 250 kcal ekstra... og der røyk sannelig ekstramåltidet. Har 200 kcal igjen og samboeren min skulle lage middag til jeg kommer fra jobb..... hm, må late som jeg spiser litt da;)

   

  I går kom han hjem etter nesten 2 uker på jobb og da bemerket han at han så at jeg hadde gått ned, det motiverer litt ekstra:) Har nå gått ned 3,5 kg (før helga...;), og begynner å merke det på tøyet mitt, det er digg:)

   

  Skal på bursdag i morgen og da er det kjørt i fht kalorier. Er lite flink til å passe meg når jeg får en smule vin innabords, så tenker i morgen får gå som det går, og så tar jeg det igjen fra søndag. Har ett eller annet som skal skje hver helg utenom 2 fram til jul så må virkelig være striks i ukedagene!

   

  Lite trening har det blitt denne uka også.... og nå har jeg arbeidshelg så rekker ikke mer denne helga. Satser på ny frisk til mandag. Da har jeg først PT-time med fokus på ben og mage før jeg skal holde 75 min styrketime selv. God start på uka! Noen som har brukt personlig trener?

   

  Nei eg har aldri brukt personlig trener, men det er pga økonomien, ikkje fordi eg ikkje har hatt lyst... for eg trenger virkelig personlig trener for å gidde å trene.. har du nokon tips..=? Går ikj på treningstudio.. men har sykkel i kjellerstua og går mye tru... mannen har vel nokon vekter liggendes et sted au... Huff var i bursdag på fred og drakk litt øl.. og dermed gikk på ein kjempesmell i går med snop og brus.. så smugvog meg i dag tidleg.. og vog plutselig 76,1!! Skal sies at eg har spsit et enromt grovt brød siste uka, så både mannen og eg har skikkelig slitt med å komme oss på do, haha... Men har neppe gått ned til i morgo da det er veiedag.. demotiverende var det iallfall...

  Føler meg aldri mett igrunn, med unntak av da eg propper i meg snop da er eg bare kvalm.. Spiser dere kylling? eg har alltid spist kun kylling eller fisk.. Kjæresten liker ikkje kylling, så det går mye i rødt kjøtt.. noko eg forbinder med usunn mat, men det er kanskje ikj så ille?

  Har dere mål for uken? og har dere klart målene for denne uken? Eg har ikkje klart å gå tur denne uken, så målene er dermed ikkje nådd... nye muligheter neste uke....

  hadde dagvakt på fred og brukte dermed lørdagen til å sove til kl 15... så med to dagvakter neste uke regner eg med to sovedager... :( Håper virkelig legen vil sette meg på lavt stoffkifte medisn snart.

   

  Ha ein finfin søndag:)

 3. Så filnke dere har vært til å gå ned da!! Gratulerer så mye!! Har selv økt 100 g, men tar det helt fint, det er alltid sånn når jeg har vørt skikkelig på fest, og det har jeg:)

   

  Fullt kickoff på idrettshøyskolen med påfølgende bankett på Oslo Plaza, og nå arbeider jeg i den nye treningskjeden Stamina HOT (HOT=Helse og Trening). Knakende kjekt:)

   

  Men mye drikke ble det, og mye mat og litt ekstra igår fordi det var lite sunt som frista, men sannelig var det jo verdt det;) Har som mål å gå ned 600 g denne uka, da er jeg nede på 73 blank. Kan ikke være så græslig vanskelig vel.. kan iallefall late som det er enkelt!:)

   

  Og trimpoengmålet er minimum 20 poeng. Det bør gå i boks!

   

  Andre som har mål for uka?

   

  100 gram er jo ingeting mtp fest og dagenderpå mat:) da har du vært flink!!

   

  Pensjonisttrim er bra:) Er ikj all bevegelse bra da? eg gikk tur med 1. klasse i går.. blei ikkje akkurat svett.. men tida strekker ikj til denne uka til å gå tur, går i ett og må opp midt på natta for å få ting til å gå rundt.. huff!

  vært hos legen, så har faktisk fått påvist lavt stoffskifte, det var igrunn litt godt.. så veit eg håffår eg gikk så fort opp i sommer.. ( og vært i dritt dritt humør...)

   

  Ha ein fin dag, får hive innpå litt frukost..

   

  ps: er dere mette? sliter litt med å være mett for tiden..

 4. hurra for snille menn som ikj er heime og ikj kjøper sjokolade i helgene da? hehe..

   

  Kattepus78: høres veldig lurt ut å spise rundt 1800 kcl når du trener så mye.. kanskje d t.o.m er litt lite? Eg har gått på ca 1300 kcl når eg har gått på kurs.. og det er med 7-10 trimpoeng i uka. du må jo ha drøssevis av trimpoeng i uka? Du får skikkelig stram og fin kropp da :) Heldig som trives med trening.. hater det som pesten.. kan godt svette og jobbe/ gå tur på fjellet etc.. men trene i sal.. får noia.. :(

   

  Dyreparken har eg travd ned i 5 år.. men så blei eg aktiv i DNT og hadde ikj mulighet til å dra til dyreparken i helgene lengre.. så i år har me ikj årskort.. jenta mi har begynt på skule au, så kvardagen er ho jo der.

   

  I helga gikk kjæresten og eg ein liten tur.. problemet når me er sammen er at me spiser for sjelden og veldig ofte ute.. hlega har vært store utskeiielser med øl, cola( dagen derpå..) og pizza.. men har holdt meg unna godteskåla. tar forresten krom.. litt usikker på om egtrur på sånne ting, men prøver det iallfall.

   

  Veiedagen min i dag: 74,1 kg. så har faktisk gått ned 1,5 kg siden sist mandag.. men første slankeuka er alltid lett å gå ned veit eg av erfaring. så sliter eg framover. i morgo skal eg heim igjen til meg sjav( bur hos kjæresten når eg har barnefri + i helger med barn), så da er det enklere å spise jevnt + gå turer.

   

  Ha ei finfin uke da folkens :)

 5. Litt presentasjon kan jo ikke skade.

   

  Jeg er 34, har 3 "store barn", å verdens snilleste mann (litt for snill av og til, da han er himla god på å kjøpe sjokolade til meg ;) )

   

  Jeg er 100 % uføre pga flere revmatiske diagnoser, så formen min er generelt veldig opp og ned, men jeg gjør det beste jeg kan. Er i utgangspunkte ganske sunn, men spiser nok litt for mye, å er veldig glad i å skeie ut i helger. Sjokolade og cola er mine største synder, ja åsså snickers is da..... :blink:

   

  Veide 75,1 kilo for 3 uker siden, å i dag viste vekten 72,9. Så går sakte men sikkert ned ;)

   

  Er veldig flink til å gå tur, men ikke så god på å trene igrunnen.

  Jeg er 168 cm høy, å vil gjerne ned i 66 kilo. Har ligget rundt 62-64 hele mitt "voksne" liv, er de siste 4 årene jeg har gått opp i vekt..Noe i det de sier at man blir feit av å fylle 30 <_< ....

   

   

  Eg gikk aldri ned fra 72 kg etter fødsel for 6 år siden, så vips i fjor jul gikk eg opp 3 kg til.. og er altså her igjen nå. vog med i dag, 74,8 kg. gått det nokon hundre gram siden mandag, men har igrunn ikj vært mett siden sønd kveld heller da.. sjav om eg et alle måltider + frukt. har gått op ca 10 grete roede kurs, så kan dei utenatt.. problemet er bare motivasjon og få tid til nok gåturer.. snart helg og mannen min ELSKER å proppe i seg fløde, rømme, smør og deilig mat ute.. og det er så vanskelig å få mat på restaurant som ikj flyter i fett.. til og med salater er fulle av dressing eler olje. også er d flaut å sei at eg ikj vil ha olje på salaten..

  Dagens mål er å komme meg litt ut og gå... bittelitt i det minste..

   

  Ha ein fin dag folkens:)

   

  ps: hvilken veiedag har me?

 6. Kan man bare legge inn 1 bilde pr tråd eller..kan man ikke legge ut bilder hver dag?? Krise siden jeg er fotoavhengig, å dessuten får ikke dere sett bilde av min fin fine middag :(

   

  Jeg har tatt noen vevsprøver pga mistanke om...noe muffens! men ALLE prøvene var fine, å nå er 4 x 3 sett med sting fjernet, å jeg kan bevege meg igjen! Hurra..Så nå blir det trening, iallefall så fort influensaen forsvinner :/

   

  Jeg bor på landet å må kjøre minst 30 min for å komme på treningstudio, så her er det youtube og Jillian som gjelder ;)

   

  Ellers blir det masse turer i skogen, å så går jeg på pensjonisttrimmen da ;) thjihi!

   

   

  Godt å høre at prøvene var fine.. huff ikj morro sånne ting.. Masse god bedring med influensan! middagsfrukosten såg gørrgod ut :)

 7. Hei!!

  Eg blir gjerne med på denne tråden :)

  Har sieden Januar gått ned 6 kg.. stolt som ein hane.. knakk tåa i juli.... opp 6 kg.. fyyy søren.. så begynte i går med å motivere meg sjav( vanskelig!) til å gå ned til 68-69 kg før 9. nov( Thailandtur!). hjelp! veger nå 75,5 og er 170 cm høg.

  Kjæresten min er vedig gla di fløtesaus, rømmesaus( eh.. jada) , smør og fett.. veldig glad i.. hans måte og holde vekten på er å jogge.. eg føler meg rett og slett daff etter et av hans nydelig måltider.. sjav om det er fisk!! så han må motiveres til å bruke mindre fett i kosten, hehe.. er han som lager maten i huset pga gourmetkokkegane.. eg gidder ikkje lage middag og få klager.. men anyway.. håper på å motivere og få motivasjon av dere jenter :)

   

  Skal vi ha en presentasjonsrunde? eller vil dere være anonyme? Eg er 34 år , har ei datter på 6 år. vært veldig aktiv ut på tur fram til tåa knakk, hehe.. nå prøver eg å få opp energien til å orke å komme meg på tur.. utrulig å fort ein kan miste energien og motivasjonen..

  Frukosten min består av 50 gr havraflarn og masse blåbær, jordbær og1,5 dl melk..

  og KAFFI!

   

  ha ein fin dag folkens :)

   

  ps: går egentlig på Hold vekten kurs.. men er nå på samme sted som før vektnedgangkurst i januar..

   

  skal alle ned til 60 tallet et sted?

  Hvordan trener dere?

  jeg går tur og teller event skritt.. foreløbig.. har en trimsykkel i kjelleren.. støver ned.. :)

 8. Eg skal ned til 56 kg som er min trivselvekt. har arbeida med dette i heile år, og har ca 5 kg igjen etter å ha blitt kvitt nesten 5 kg. kva trener dykk? Eg trener helst heime med ulike treningsvideoer, og går turer.

   

   

   

  Hei alle tre! :)

   

  trener ingenting eg.. huff huff.. bare jobbing på meg for tiden, så rekker ikj tenke tanken på trening ein gang, prøver å få nok tid til datteren min.. har gått opp 1,5 kg siste ukene, skeiet litt ut med fastelavens boller og biffmiddag... så vips der satt kg... kjedelig, da eg ik spiser godteri eller kaker egentlig.. hva spiser dere til frukost? føler eg går opp av grovbørdet mitt.. et eg kjøper på bakeriet, 100% grovt, men går bare ned på knekkebrød føler eg..

   

  har igjen 2 kg til 69 kg, men har egentlig meldt meg på et Hold vekten kurs fra 12. mars.. så tviler på at eg klarer å gå ned til 69 på ei uke, hehe..

   

  hva spiser dere til middag? der eg er eg så dårlig..

 9. Hei!

  Samme vekt på meg, 75,5 kg i starten av januar.. begynte 1. januar.. går på GR nettkurs.

  Er du med på nokon tråder eller skal me bare fortsette på denne? :)

   

  Eg er 33 år, aleine med datteren min på 6 år. Jobber 60% + ekstravakter, kjepeproblemer med å motivere meg til å trene, gå tur etc. men er veldig veldig aktiv med datteren min i helger.. men det blir jo ikj nok til at kroppen bli bikiniklar av den grunn, hehe.

   

  Hvilke delmål har du?

   

  er hovedmålet ditt 70 kg? Eg vil gjerne ned til 69 kg, bare for å sjekke om kroppen klarer å holde seg der.. har aldri vegd under 72 kg etter fødsel... Kurset mitt varer vel til slutten av februar, så 1. mars er fin dato det..

   

  ;)

 10. Velkommen til nykomlingene siden eg var her inne siste uke:)

  Og hurra for vektnedgangen derese!:=)

  Jeg er HELT umotivert jeg.. HJELP!!!!!

  veier litt under 72 kg som jeg har gjort siden fødse for 5 år siden, har jo gått ned 5 kg fra jan til nå, da jeg gikk opp 5 kg i sommer.. men kroppen storkoser seg på 71 tallet.. jeg har så lyst å veie noe på 60 tallet.. Kan dere komme med gode motivasjoner?

  HUFF!

 11. Fikk plutselig tid til en løpetur før jeg hoppa i dusjen. Nå er jeg klar for forening' date=' og med trim idag så skal jeg kose meg med moderate mengder snacks uten dårlig samvittighet!

   

  Har uka starta bra for dere andre?

   

  Jeg har ikke svart på hvor jeg bor mm, synes det er like greit å holde det til at vi har hverandres brukernavn og by - trenger ikke så mye mer for min del!

   

  Så får vi heller se - hvis vi alle nærmer oss målene når sommeren er her så kan vi heller drøfte en skikkelig fest og treff da...

   

  tastes![/quote']

   

   

  skjønner det :) var mest for enkelthetens skyld, eg glømmer at vektklubben finnes,er oftere på facen. er liksom ikj i slankemodus for tida.. går liksom på autopilot m mat

  etc. men står stille på vekta. i morgo er det fri i ei uke kan begynne å gå tur etc igjen. digg. ha ei flott uke jenter :)

 12. Oj så flott MamiK!!Du er kjempeflink!! :) Har ikke turt å veie meg helt denne uken,men har løpt oppå den inniemellom og veier ca det samme som de siste ukene.. spiser mye halvfabrikata for tiden, har hjelpt pappaen til datteren min å flytte og vasket han ut av den gamle leiligheten, så har virkelig fått trimmet nok...

   

  Husker ikke om jeg har skrivd det, er så ør i hodet.. men jeg bor i Homborsund og er ofte i Arendal :) Flekkefjord har eg aldri vært i..

  Vet vi hvor alle er fra?

   

  I helgen har jeg nattvaktshelg igjen, så da går det i brødskiver og kaffi...

   

  ha en finfin helg jenter:)

 13. Vil bare gi deg ein klem:) Husker så godt hvordan det var å være 17 år og kritisk til kroppen sin... hadde akkurat samme tanker om min kropp den gangen, for mye " håndtak" og rumpe etc.. vet jo nå som jeg er en del eldre at dette bare sitter i hodet vårt... og til min forundring har jeg funnet ut at det er som reglel jenter som mener at " hun og hun har stor rumpe" etc..og ofte er d sjalusi og misunnelse.. gutter elsker jenter m former, iallfall gutter med vett i skallen:)

  Men altså, viktig er jo at DU skal trives med kroppen din, og målene dine er finfine, du er akkurat passe.

   

  jeg har vært gjennom godterisuget, spist masse drittmat og kjent meg ekkel og feit. Nå er jeg noe overvektig, men føler meg allikvel helt ok fordi jeg spiser sunt og går masse turer, trening har jeg ikke lyst å gjøre.. det er mitt råd, spis mer salat, grønsaker, grovbrød, dropp colaen, godteriet( ok på fred og lørd) og beveg deg mer om du har mulighet:) Da vil du kjenne at energien og dit syn på deg selv vil forandre seg. ta en bodyscrub, gå til frisøren, plei deg selv litt... detta har så mye å si kjære deg.

  For å bli kvitt godterisuget bør du kanskej trappe litt ned,så du ikj går på en smell etter to uker uten sukker.... sukker er veldig vanedannendes og smaksløkene mister faktisk lyst på sukker etter noen uker uten så mye tilgang på det. helt sant! spis druer eller melon, etc når du har lyst på noe søtt, eller en yoghurt( masse sukker, men d føles bedre enn om du putter i deg smågodt fex). Men viktigest av alt er drikk masse vann og spis regelmessig!!!

   

  Husk at du er (atnageligvis) full av horomoner og dette har visst også noe å gjøre på behovet for søtt...

   

  Lykke til:)

  Klem.

 14. Har nattvakter så da sover eg heilt til eg drar på jobb.. Så i natt hadde eg tid t å være her inne:)

  Så flinke dekkon æ!!:D trener heime, går lange turet og parkerer et stykke unna. Lurt.

  Ang vekta på dei av dekkon som ikj har gått ned så kan d jo være muskler sida dekkon trener?Eller at dekkon et for lite mtp trimpoengene..

  Eg er i ei god periode nå, går ned og det sjav om eg har eti litt feit mat. Men regner m at d æ f eg et jo ikj så ofte i nattvaktsperiodene så da et eg litt meir kalorimessig f å holde oppe forbrenninga. Har gått tur på 12000 skritt kvar dag etter nattvakt. Stolt!! I helga skal eg på skitur på ei hytte. Med drøssevis av unger så d kommer t å gå sakte, men æ uansett bevegelse.

  Blir ikj så lett å spise bare sundt på hytta da. Et av det som er å kjøpe der( tørrmat på turistforeningshytte).

   

  Ang vektreduksjon så vog eg 76 kg når eg starta på grete roede 26. Jan og vil ned til 68-69 kg. Men må trene magen, etter fødselen æ den litt slapp kan ein sei...

  Har til nå gått ned 5 kg.

   

  Eg har kjøpt stepmaskin( sånn liten) via GR shoppen, den æ kjekk å ha når ein ser på tv fex. Har ikj brukt den enda, har ikj sett på tv på fleire uker, men trur den æ kjekk. Hehe. Eg veit at styrketrening heime ikj noko eg kjem t

  Å gjere varig. Vurderer å ts

  Opp yoga heime igjen, har tatt mange mage kurs i det.

   

  I morgo æ d bursdag m kake.. Satser på å spise før bursdagen så eg bare kan late som eg et kake, så ingen blir fornærma :o

   

  Hva skal dere ihelga da?

 15. Hiv deg på Silje :o

  Når eg har nattevakter og sitter så og sei stille i 9 timer.. ( skritteller viste 500...) spiser eg ei brødskive som mellommåltid, men eg er veldig glad i brød da..

  ellers har eg hatt med meg salat med kald kokt pasta i, bogskinke og div salat, grønnsaker som " lunsj". da spiser du jo ikj så mye kalorier, og kan derfor spise fex 2 stk brødskiver til mellommåltid.. d er min erfaring iallfall. eg har blitt ein kløpper på matpakker, ellers så er runde knekkebrød, multigrain heiter dei vel og ein leverposteibokx godt..

  så flink du er som parkerer litt unna jobben, det er jo ein lur måte å få litt mosjon på. siden eg begynner jobben kl 22.30 parkerer eg så nærme som mulig, da eg ikj liker å vandre gatelangs i mørket.. og bur nesten oppå barnehagen..samt lokal butikken.. så eg MÅ ut og gå tur om eg skal få noko mosjon. er 15 min å kjøre til jobben, så det er litt vel langt :D

   

  hva med knaskegulerøtter og ein pose med sukker erter? det gomler eg på ofte.

   

  eller cottage cheese med litt syltetøy i? det er både søtt og godt.

  spesielt eplesyltetøy :D

 16. Ville bare sei at eg gjerne er med på denne tråden, er så og sei innom vektklubbe daglig.. :D (men er på facebooke flerie ganger i timen, haha... )

  Har akkurat avlusttet et grete kurs, forrige onsdag, gikk ned 4 kg, har iallfall 3 kg igjen.. Lite tenker dekkon kanskje, men veier nå, just det samme som da eg dro heim fra fødeavdelingen med min datter for 5 år siden... gikk opp 4 kg i sommer, som eg nå har slitt av med.. med andre ord: kroppen min trives på 72 kg.. men d gjer ikj eg.. vil gjenre ned til 68-69kg og BLI der...

  Jobber KUN nattvakter, og sitter stille for det meste.. så har vær tein prøvelse med kostholdet når nettene blir lange..

  er støttemedlem på treningstudio.. ellers går eg turer rundt her eg bur, er ei løype her på 7 km ca, som eg prøver å gå 2-3x i uka... men har vært lat siste ukene(men fortsatt gått ned,siden eg er så " inne" i matmengde for tida.. ).

  Ang middager til under 400 kcl, så har eg bare spist lite av ris, paste, potet og heller meir av kjøtt og masse grønsaker/salat.

  Baker brødet sjav, så det er neppe så kalorifattig, men har vendt magen til å takle ei brødskive istedefor to. er det kjøpebrød tar eg to om gangen og passer på at det max er 20gram pålegg på kvar skive..

   

  dette var mitt 6. kurs på 10 år... så tru meg, eg har virkelig skeia ut innimellom..

  spiser aldri fisk, da datteren min ikke liker det, men makrell i tomat en del på skiva.

  Trenger motivasjon til å komme meg på trening... og vil så gjerne lure kroppen til å komme ned under 72 kg og trives med det. Har nylig gått fra kjæresten min, så trøstespisinga eg har hatt tidligere kommer vel for fult snart... :o

   

  Eg veier meg på onsdager, samt tar mål(gjør dere?), det er motiverende å sjå at 4 kg tilsvarer 33 cm!!

   

  Stor klem!

   

  ps: er 32 år. Veigde 67 kg før gravid for 5 år siden, gikk opp 12 kg bare, men gikk ned 8 kg under fødsele( bokstavelig talt) og aldri gått ned meir.).

   

   

  pps: hvor mange blei me nå? 3-4 stk?

 17. NÅ vil jeg virkelig prøve å gå ned de siste kg fra fødsel i 2006...

  Jeg er ei jente på 31år med en datter på 3. Sliter med "fødselsmage". Har slanket meg flere ganger, men går opp igjen m en gang. Vil prøve å legge om kostholdet i sommer, da dette er en fin årstid å starte på, mtp råvarer, energi etc. Har liten mulighet til å trene da jeg enten jobber eller har datteren min. Innimellom kan hun bli me på tur i vogna, men går fort lei:) Vurderer å kjøpe meg Elipsemaskin...

   

  Har noen lyst å bli med på omlegging av kostholdet? Gi hverandre tips og støtte når søtsuget sliter i oss som værst :(

   

  Jeg veier 73kg og vil ned til 65-67kg.

 18. Kan d ikj være muskler som gjør at vekta går opp da trur du? Om du trener mye.

  Har ikj reflektert over det du skriver ndg meg sjølv, men har de gangene eg har gått på kurs fått høre at vi kan fex woke grønnsaker til middag den dagen vi skal ut. så blir d mindre kalorier..men alkohol er jo veldig kaloririkt uansett... eg går iallfall alltid opp når eg ikj er på kurs.. merkelig d der, hehe.. da går d nok meir i alkohol og godterier. klarer å holde meg unna så lenge d er kurs på gang..

   

  LYkke til iallfall. Håper d bare er muskler som gjør at vekta stiger:)

 19. Hei!

  Logget meg inn på Vektlubben etter 2års fravær.... Kan eg bli med på Kampen mot 8 kg? hehe. Kul tråd!

   

  Eg er 30år, gått opp 1.5kg i sommer har ellers holdt vekta på 72 siden fødsel for 2.5år siden.. Veier nå altså 73,5kg.. og vil helst ned til 65-67, om kroppen er enig...(er jo mange år sida eg vog det).

   

  Har ikj fått begynte å trene enda.. Ja takk til motivasjonsråd! Hatt 9 uker sommerferie.. begynte på skolen igjen i dag, og begynner i praksis til uka, så hvor skal tida strekke til....men var godt i gang med treninga før sommeren..

   

  Begynte med veiing av maten etc i går, holder meg til 1150-1250 synes d er så lite, konstant sulten og susete i hue..(GR grunnmeny)Savner så sårt extramålitdet..

   

   

  Lykke til denna uka jenter! Dere er så flinke som trener og vasker huset og står på.. :)

   

  God natt:)

×
×
 • Opprett ny...