Gå til innhold

enna

Medlem
 • Innholdsteller

  1 343
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

enna vant dagen sist Januar 12

enna hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

16 Bra

Om enna

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Lørdag formiddag. I går ble det feil med mat og middagen ble nøttemix og to brødskiver med ost.. Tipper at totalen ble nærmere 2000 kcal, men det får gå. Nå har jeg nettopp gjort yoga og det var bare helt herlig! Skal snart ut døra og blir borte resten av dagen. Skal holde meg til sunn og god mat, det har jeg bestemt. Vet ikke hva som skjer i kveld, men litt påvirkning har jeg jo på hva jeg velger å spise (og drikke....) Tipper det blir litt for lite bevegelse i dag, men får ta det igjen i morgen. Ha en fin dag.
 2. Har av og til en følelse av at jeg ikke gjør annet enn å skrive her inne. Denne uka har jeg hatt fri, og litt tid til stadig å titte innom. Det hjelper på minegen moral å være her. Blir liksom minnet om hva slags forpliktelser jeg har i forhold til egen helse. Har gjort dagens herlige yoga og sitter nå og prøver å si til meg selv at det er veldig fint å gå tur med hunden når det yrer og er kjempekjedelig vær... Sliter litt med motivasjonen kjenner jeg. Men stakkars hunden tenker ikke akkurat på den måten. Men jeg tror ikke det blir så veldig lang tur i dag, nei... dessuten MÅ jeg få sovet en liten ettermiddagslur. Og mens jeg sitter her går tiden.... Tenk positivt Enna, frisk luft er bra uansett om det regner eller ei.
 3. 77,9 kg og 94,5 rundt midjen. «Bare» ned 0,3 kg, men ned er ned. Men bare dett være under 78 er blitt litt magisk for meg. Spiste svært sein middag i går, men var omtrent innenfor kcal- mengden. Dette går veien. Merker på buksene mine at de ikke er like trange, så det er fantastisk. Tror ikke det er noen som kan se det, men bare det å ikke føle seg så himla oppblåst som jeg følte meg i jula.... som en heliumballong! nå skal jeg gå morgentur med den tålmodige hunden min. ha en strålende dag.
 4. Melder inn vekt 77,9 (ned 0,3 siden forrige fredag ) og midje 94,5 som er inn 0,5 cm. I dag er det nøyaktig 10 kg igjen til det som i «det gyldne år 2013» var øverste vekt i vektbeltet mitt...... ikke verdens største vekttap denne uken, men nå er jeg nede på de kg som virkelig har fått lov til å feste seg. jeg har jo ligget og vaket rundt 75,5 til 78 det siste året. Så det er nå kampen virkelig begynner. Jeg går videre med nokså friskt mot. Har justert litt på energimengden i Vektklubb-appen, så jeg har litt større rom. Ca 1600 kcal. 1300 ble litt knapt for meg. Får heller bruke litt lenger tid. Jeg er ikke superflink til å lage menyene som er foreslått i Vektklubb-appen, men legger inn det jeg faktisk spiser og drikker. Har noen kontrollerte måltider. Hverdagsfrokosten, f.eks er kornblanding med skummet melk, jobblunsj er stort sett knekkebrød med leverpostei eller makrell i tomat.. middagene er godt levert, men der varierer jeg mellom matkassene. Har hatt Roede-kassen, men syns ikke alltid at den er så spennende (prøver ofte å velge fisk) dette ble mye mas, men mat er godt og viktig. møtte mitt forbilde av en bekjent i går. Hun har gått ned ca 40 kg, men hadde som mange andre, gått opp i julen. Jeg sa at hun bare måtte ta grep med EN gang. Virket som hun hadde tenkt det samme. Ok folkens. ha en super dag.
 5. positiv gjeng dette her. Jeg skal veie meg i morgen og melder inn. Nå skal jeg snart gjøre dagens yoga - gleder meg, kjenner jeg. Det gjør så godt for kroppen. Akkurat som om jeg får litt bedre selvtillit av det. Og i dag fikk jeg et fullstendig uventet kompliment av en dame jeg aldri har møtt før. Jeg fikk fotpleie og så gir hun meg et nydelig kompliment sånn helt ut av det blå!! Ganske fantastisk ❤️ Stå på alle! 2020 og så videre
 6. Vel Pippi1979... det ER et hardt liv og så virker det alltid urettferdig. Sist helg hadde jeg nattevaktene fra H... Godteri fra A til Å og alle bortsett fra meg spiste... Jeg syns VELDIG synd på meg selv, men sånn må det bare bli, dessverre. Stå på! DU klarer det. Jeg har lenge tenkt på kurs, det koster bare så mye penger... Tenker på å gå ned på egen hånd (som egentlig er det enkleste) og så melde meg på Hold-vekten-kurs når jeg har kommet omtrent dit jeg vil. Det er det jeg ikke har klart tidligere, men som jeg har bestemt så er 2020 mitt (vårt) år! Nå må jeg løpe ut døra og inn i bilen. Dessverre blir det lite tid til trening i dag, men yoga får jeg tid til ❤️
 7. Hei og god dag. Nei Lillemor. På vektklubben må du være betalende medlem. I går ble det 5 km på mølla.Løper fortsatt ikke så raskt, men 5 km i rolig tempo er bedre enn ingen... Maten går fortsatt bra, men i går var jeg litt sulten.Kjenner at jeg er det i dag, også. Men tror kanskje jeg egentlig er tørst. Drikker ALT for lite vann sånn rent generelt. Er på besøk i hovedstaden i dag og gåturen med hunden ble 6 km rundt på delvis gamle men faktisk litt ukjente tomter. Mye nybygging siden jeg bodde der, og har ikke vært der omkring etterpå. Ganske fint vær i dag. Hadde til stadighet lyst på kaffelatte, men lot være. Tenkte at den melken kan jeg spare til noe annet. Blir litt gjerrig på kalorier, merker jeg. Til helgen blir det nok litt vin (som om det er noe nytt...) Det blir sikkert noe restaurantmat, også men vet ikke hva, ennå. Får bare holde meg til rimelig porsjoner. Dagens yogaøkt er over og damen på youtube sa mye fornuftig som jeg må tenke litt på. Håper det står bra til med dere.
 8. Spørs jo litt på om havregrøten er laget på vann eller melk og evt hva slags melk, og hvor mye makrell i tomat? En 110g boks eller to porsjonsbegre... og om det var smør i sausen. Men uten smør i sausen og to porsjonsbegre med makrell... 1300 kcal +/- 100... sånn svært grovt regnet... omtrent det du gjettet?
 9. He ikke brukt kostholdsoversikten her på Roede-sidene på en stund. Har vært en svingom innom Vektklubb på VG og laget meg en bruker. Vet ikke hvorfor, men liker den kostholdsplanen der.Dessuten syns jeg deres app er bedre enn Roede sin.. det kan jo jo kanskje endre seg... Er inne på forum der også, men "snakker" ikke med noen. Har ikke funnet noen "venner" der. Tror jeg er "roede" i mitt hjerte 😂 Plan for i dag er sunn mat i riktig mengde, yoga, kanskje en løpetur på mølla... tror nemlig turene ute blir på et minimum. Blåser helt vanvittig til Østlandet å være og øve kormusikk. (jeg elsker å synge i kor og skal på kortreff til helgen... veldig mye musikk jeg har vært litt seint ute med å øve på... kan bli en utfordring 😅) I tillegg til overnevnte skal jeg nyyyyte fridagen 🤗
 10. Kom meg helskinnet gjennom nattevaktene til tross for helt vanvittige mengder med godteri. Det gikk egentlig greit, men jeg måtte hele tiden være bevisst på hva jeg puttet i munnen. På samme måte som jeg må tenke meg om når jeg skjærer gulost.... I dag har jeg vært litt sulten og nå i kveld måtte jeg passe meg litt så jeg ikke ga etter for lysten til å dytte inn i trynet. Nå er tennene pusset, så det hjelper godt! Skal rett og slett legge meg. God natt og stå på. 2020 er året jeg fikser det!!!
 11. Helgen med nattevaktene er over og jeg har noen dager fri. Det skal bli godt. I dag blir det en togtur til Oslo og konsert og tog hjem, igjen. Så jeg må ha med matpakke. Har stått opp litt tidlig etter å ha sovet bare tre timer, men må rekke yoga, lufting av hund og litt annet før jeg farer av sted til toget. Nå har jeg spist en hjemmelaget kornblandingsfrokost med skummet melk og en banan. Det er og blir min favorittfrokost. Selv når jeg en sjelden gang er på hotell, spiser jeg det. Da "skeier jeg gjerne ut med at jeg tar yoghurt i stedet for melk på Nå er jeg litt frossen - lite søvn + at det er litt kaldt i huset. Skal gjøre yoga, så blir jeg god og varm. Etterpå blir det ut i solen med hunden. Det er så annerledes når det er litt sol etter alle de går dagene som har vært i høst og vinter. Det gjør noe med humøret mitt, hvertfall. Ha en fin dag, alle. Enna
 12. sorry Tresol... ser jeg skrev "Trestol" i siste innlegg... hvordan går det med dere? Savner å høre innrapportering fra fredag... Jeg rir videre på bølgen av nyttårsforsett og har kjempet meg gjennom to av tre netter hvor bordet har bugnet av sjokolade og andre godsaker. Jeg har holdt meg unna selv om det ved et par anledninger nesten holdt på å gå godteri inn i munnen "på vanen". Har nettopp kommet inn fra en sølete tur i skogen. Nå er det yogatid mens mannen lager middag. Grei fordeling Håper dere henger med, alle sammen. God søndag ettermiddag.
 13. Hei. Jeg er med i en tråd på «ned under 10 kg», men siden utgangsvekten 1. Januar var 80,7 så er det mer enn 10 kg til målet. (Det er på 68 kg) en annen ting er at det er litt liten aktivitet og jeg syns det er artigere med litt «skravling» jeg er 55 år, 173 cm høy, så jeg ser «ned på» dere andre... men heldigvis bare pga høyden. Får jeg være med?
 14. Puh. Tøff nattevakt. Og ikke pga pasientene.. nei bordet på personalrommet bugnet av godsaker. Jeg hadde med tre sorter julekaker (alle tre er mine favoritter), i tillegg var det peanøtter, melkesjokolade og sjokoladekake. Jeg holdt meg unna, tok ingen ting. Svært stolt av det!!! i dag lagde mannen i huset en nydelig pastasaus som ikke var i nærheten av Roede eller noe annet slankeopplegg. Men god var den. Jeg spiste en porsjon og omtrent satt på hendene for ikke å ta en til. Den pakket jeg derimot i en liten boks, og har med som matpakke på nattevakten. Har gått tur med hunden og gjort yoga.. nå har jeg noen sløve timer før jobben kaller.
 15. Fikk servert lunsj i dag. Ganske god, men nok litt mer energirik enn det jeg burde spise. Men jeg skal klare meg likevel. Spiser middag og så skal jeg på nattevakt.. så det blir jo litt «skrudd» hele døgnet. Kanskje jeg dropper middag her hjemme og heller tar den med på jobb. Får se hva som skjer. Fin tur ute i nydelig, lav vintersol. Et par varmegrader og ikke et snøfnugg, men havet er alltid vakkert. ha en god dag der ute. Ned i vekt og inn i mål. Takk og pris. Holder meg strengt til ikke kake etc. Det er enklest!
×
×
 • Opprett ny...