Gå til innhold

enna

Medlem
 • Innholdsteller

  1 425
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

enna vant dagen sist Januar 12

enna hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

16 Bra

Om enna

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Begynte på et innlegg jeg ikke rakk å fullføre for noen dager siden. 3. juli er vekten 74,5... så ned ble det ei. Ikke så rart siden jeg har spist en god del nøtter og is. Prøver nå å kutte ned på dette igjen, men mest stoppe kakespisingen. Det gikk for langt. Har til og med spist sjokolade. Not good. nå skal jeg på jobb, har FRIHELG! Ikke meldt fint vær, men det går greit. Skal lese litt, se på TV-serie(r), gjøre yoga, gå tur med hunden og om jeg kan få ut fingeren skal jeg løpe en tur! Så utfordringene står i kl 😂. det er 12 grader ute... ikke så mye, men det er godt å sove om natten (og bedre på dagen for nattarbeidere). Men håper på noen fine, varme dager igjen. Går i ferie om to uker... tar gjerne litt varme da 🌞😀. ha en god helg
 2. Sitter på trammen. Det drypper fra himmelen og torden ruller. Kaninen gresser fredelig mens hunden ser på... sommer er herlig! spiste både sjololade og snacks (og kjeks) på jobb i natt, men klarte likevel å holde meg sånn rimelig innafor. (Selv om sjokolade EGENTLIG ikke er «lov») I dag våknet jeg (som vanlig) altfor tidlig og nå sitter jeg og vet ikke helt hva jeg skal finne på. Det er meldt masse regn, så kanskje jeg klarer å sovne, igjen... orker ikke tanken på å trene, hvertfall!!! Håper det går bedre med kostholdet til dere andre god helg
 3. 2-3 kg ned i juni skrev jeg 1. Juni. Var på vekten i dag. 74,3 kg. Har ligget og vaket i området 73,5-74,9. Fatter ikke at det er så vanskelig å unngå snacksskålen, iskremen, de små, små kjeksene som ser så uskyldige ut, men som er pakket med fett og sukker... har hatt en uke uten yoga. Og det er firdi forrige uke bare ikke var min egen. Jeg gjorde et eller annet hele tiden. Men nå er jeg back in the saddle. Har nettopp laget meg en smoothie. Puttet oppi litt havregryn for å få litt mer metthetsfølelse. Syns det er veldig godt!!! Har ikke kommet i gang med løping, dessverre.. denne helgen jobber jeg nattevakter.. blir zombie med en gang jeg tenker på det, men det blir bra når jeg kommer dit😀 største utfordring for tiden er å spise mindre iskrem. Har fått litt dilla på Hansa 0%. Og det er betydelig mindre energirikt enn vanlig øl. vel, har lite annet fornuftig å komme ned enn at været er fint 😍 ha en god helg
 4. Det er fredag og jammen har klokka blitt nesten seks på ettermiddagen. Varmt og godt ute. Jeg har for det meste vært ute i dag, men litt i bil... Nå har jeg gjort yoga på uteplassen. Det er luksus. I kveld blir det fisketaco til middag. Det er godt, syns jeg. Jeg bruker ikke noe spesielt tacokrydder, bare salter og peprer, men har grønnsaker og lefser , rømme og sauser. Veldig godt og lett for å spise litt for mye Vekt i går var 73, 9 ... kommer liksom ikke ned til 72,9... Håper dere andre har gode resultater å vise til. Som vanlig blir det en utfordrende helg... selskapeligheter i morgen... sukk, sukk. God helg til dere. Jeg skal prøve å drikke mere vann!!!
 5. Kan bare si at jeg STOD I MOT. Det var en herlig brownies, men (til alt hell) var isen ikke satt på benken! Så jeg klarte meg. Hurraaaa. (Nå er ikke dagen over, men en seier er en seier 😂)
 6. Ååååå i dag er det is OG kake på jobb.... det er jo så godt. Dette blir en vanskelig dag! Sukk tenk at litt kake på jobb kan gjøre dagen litt dårligere... vel. Jeg klarer det kanskje. lykke til til dere andre som sikkert er nye mer standhaftige enn meg!!!
 7. Opp 300 g på siste uken... det skyldes (som vanlig) ALTFOR mye nøtter i helgen. Tok meg sammen i går. Månedens yoga er ganske fysisk, så jeg får trent litt styrke 😀. Selv om det selvfølgelig ikke kan måle seg med skikkelig styrketrening, da.. men jeg får hvertfall litt 🤗 Nå er det tid for å dra på jobb. Det er fortsatt leeeenge til jeg har ferie, men til gjengjeld skal det bli herlig 🥰 Nå gjenstår det bare å karre seg saaaakte ned noen kg til - helst 6 kg, men klarer jeg 4 kg så er det ganske bra, også. Utrolig at det er så vanskelig!
 8. 2/6 er vekten 74,1 kg og 91 cm rundt livet Det er ned i vekt siden 1. Mai, men likevel mer enn 2 kg over målet mitt. Åt som en gal på lørdags kveld, og natt til i går på jobb, ble det en altfor stor matpakke + snacks og kjeks. I dag 2 juni ble frokosten som vanlig og så får resten bli bra, også!! Det står over alt at man må finne ut hvordan man skal løse problemet med feilspising - om det er på fest man spiser for mye, om det er sjokolade som er «synderen» osv. Jeg syns det er fryktelig vanskelig! Og når jeg har henvendt meg til f. Eks de som jobber her på GR så har de ikke akkurat altfor gode råd ( jeg har gått et par nettkurs opp igjennom...) vel det er tid for å dra på jobb. lykke ril i dag, folkens. La oss vinne dette her. Det viktigste er å finne en løsning vi kan leve med... trenger ikke å gå ned 10 kg i uka. Bare komme på en vei vi kan holde oss på.
 9. Flirer meg skakk... jeg strammet inn mandag til og med torsdag. Veide 75,3 på mandag og 73,8 på fredag. Og det var BARE fordi jeg holdt meg unna salt snacks og vin. Og i tillegg tok jeg ikke munnfuller av diverse i løpet av dagen. Så gikk det slag i slag med boller, skoleboller, amerikanske blåbærmuffins (hjemmebakte, himmelske...), vin, snacks. Just name it, I ate it! Gått av nattevakt (En ekstra en) nå og bare må ha full skjerpings! La oss bare gi kroppene våre noen sunne uker nå, så går vi sommeren lettere i møte. Vi klarer det sammen. Ned 2-3 kg i løpet av juni. Det går!! Skal prøve å melde inn litt oftere. Ha en nyyydelig mandag.
 10. En uke siden 17 mai. Sjekket inn på 74,4 i går, heldigvis ned fra 75... men noe mål om 72 til neste mandag kan jeg nok glemme. I går hadde vi besøk av gode venner og jeg bar ut 6 tomme vinflasker i dag morges og vi var fire rundt bordet... Vel, vel - vi hadde det SVÆRT hyggelig. I dag har det blitt en tur ute på nesten 7 km, men ikke så voldsomt tempo, akkurat. Dagens yoga derimot var overraskende tøff... så jeg fikk opp dampen litt der, ja. Jeg hiver meg med deg, Bijou og teller i vei fra i morgen. Ikke noe kake eller kjeks (eller is for den saks skyld) på jobb eller noen andre steder. mandag 20 juli begynner jeg ferie og da SKAL jeg veie 70 kg (aller helst 68, men 70 er innafor). No matter what! Nå skal jeg snart ta dagens siste lille tur med hunden og legge meg TIDLIG. Skal opp på dagvakt 4 dager på rad og det er nokså tøft for meg. Jeg liker best å kunne stå opp kl 6.30 i istedenfor 5.30... men det er ikke noe jeg kan velge. Men det går bra, må bare komme meg i seng tidlig nok. Ønsker alle lykke til med å få godt forhold til kroppen sin og være snill mot den. anna
 11. Mål om å ende på 72 kg 31/5... 75 kg i går... Dette kan holde hardt I dag gikk jeg ut med hunden og det ble opp til flere strekk med løping. Det kan jeg like, men jeg har altså så veldig strekk i baken, eller om det er noe annet - stram piriformismuskel... men det er plagsomt i perioder 😔 Nå er kvelden kommet og jeg får ta en siste tur ut og så skal jeg tidlig i seng i dag.... før tidlig opp i morgen. Mål for morgendagen: HOLDE MEG PÅ MATTA!!!!
 12. Hei folkens. Det er suuuuperlenge siden jeg var innom. jeg har hatt det travelt i det siste, og så har jeg kommet ut av vanen med å sjekke inn. Så tar det ene det andre, og vips blir jeg borte. men da kommer jeg til en annen side av saken... når jeg er flittig i bruken av forumet blir fokuset på bedre kosthold mer i sentrum..... men skriver jeg fordi jeg har fokus, eller fokuserer jeg fordi jeg skriver?? uansett - jeg har vært fraværende leeenge og vekten har økt tilbake til 75! Og jeg vet akkurat hvorfor. Jeg har spist snacks og kake hver eneste dag... så fokuset har ikke vært der det burde. bunaden på 17 mai satt trangt for å si det mildt! jeg har litt lyst til å begynne å løpe, men finner ikke helt tid til det... nå har jeg hatt fri i mange dager, men opplever at dagene mine ikke blir mine. Noen av dagene har jeg selvfølgelig gjort ting jeg har lyst til, men det har blitt litt for mye annet. Men bevares, jeg brudepike klage! Jeg går turer i nydelige omgivelser, jeg gjør yoga og er i sola.... jeg vil bare ha enda mer tid! Skulle ønske jeg ikke trengte søvn😉. Til uka jobber jeg fire dagvakter etter hverandre. Det er skjerpende. Da må jeg relativt tidlig i seng, det blir ikke alkohol og måltidene blir ryddigere. Jobber i morgen, men har fri i helgen. Nå har jeg sittet og surfet på nettet litt... så hvis jeg ser litt stort på det- jeg har nok TID til å løpe.... ha en findag
 13. Sukk. Jeg har ikke helt fått det til så 1 mai veide jeg altså 300 g MER enn 1 april. Helt dustete at jeg ikke klarte å nå målet mitt. I går hadde jeg bursdag og spiste boller hele dagen 😂, og avsluttet med en herlig treretters på favorittrestauranten ❤️. Ingen av delene har positiv innvirkning på vekta, da.... men her gir man ikke opp. Mål for mai er da å ende på 72 kg. Og så må jeg lære å forsyne meg bare en gang! En annen greie er sånne hyggelige kvelder med et vennepar med vin og et eller annet i tillegg.... farlig, altså! stå på alle flinke... jeg arbeider med saken.
 14. Dere er SUPERFLINKE!!! Det står sikkert et eller annet sted, men hvor høye er dere? jeg er ikke like flink som dere, men har ikke gitt opp 😅 ha en fin dag.
 15. LYKKE TIL Lillemor. Dette blir så bra!!! Kjolen, du og din elskede 🥰. Ta vare på kjærligheten. Den er alltid best❤️
×
×
 • Opprett ny...