Gå til innhold

enna

Medlem
 • Innholdsteller

  1 405
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

enna vant dagen sist Januar 12

enna hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

16 Bra

Om enna

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Var en tur på vekten i dag. Nytt tall foran komma. Det kjennes veldig bra!!! Har litt lyst til å skrive det, for det var et pent tall 😂. Men i dag vet jeg at det blir ostekake... hmmm sånne «små» ting som kan vippe vekten tilbake til 73.... og tilbake til 74.... noe annet som er rart er at selv om jeg på en måte ser at jeg er slankere, så syns jeg samtidig at magen er større... det må være noe psykologisk der... vel, vel. Jeg må veie meg hver dag resten av påsken. Det er det eneste som kan holde meg litt i sjakk!! Ha en fin dag
 2. Hmmm hvis jeg ligger strengt på 1600 kcal (noe jeg burde gjøre, men ikke helt får til fordi jeg ikke lager "slankemiddager", men buker både olje, smør, rømme og fløte etc..og drikker vin. 😅) så går jeg stort sett ned hver dag. I dag hadde jeg gått ned til 73,1 kg... laveste tall på noen år..., men det er jo ikke den offisielle veiedagen, så det er vel bare dumt å skrive det i det hele tatt. Det er påske og påskemarsipanen er kjøpt inn (som alle butikker sier, har jeg gjort den store handelen i god tid... og påskemarsipanen kjøpte jeg i mars... rakk ikke så mye av julemarsipanen, den for jo ut av butikken i november...) men det store spørsmålet er jo om jeg skal eller ikke skal spise godteri i påsken. Det heller mot å spise, så får jeg skjerpe meg igjen etterpå. Blir liksom litt dumt om jeg aldri skal unne meg det jeg liker så veldig godt! Jeg har nettopp gjort en kort, liten yogasession med litt meditasjon til slutt... Deilig. Ute skinner sola, så jeg tror jeg skal ta en kopp kaffe med meg og sette meg i en stol i sola. NYTE at jeg faktisk har fri. Har bakt brød og vaskemaskinen jobber selv om jeg sitter stille .... tur med hunden etterhvert.
 3. Nei nei nei... jeg forbrenner ikke så mye på en trening!!! (Det hadde vært noe, det!!!) Det er totalt i løpet av en dag, altså inkludert det kroppen bruker bare for å eksistere.... det er jo nokså normalt å si at kvinner forbruker ca 2200 kcal på et døgn, derfor går vi ned i vekt når vi lever på 1600 kcal(nå regner jeg en som er ca 173 cm høy). tredemølla mi er raus 😂, men klokka er «strengere». nå skal jeg sove et par timer. Har hatt nattevakt, men er ferdig for denne gang.
 4. Sitter på jobb, det er rolig her hos meg. Ingen koronapasienter enn så lenge. Vekt i dag 1/4-20 var depirmerende OPP 1 kg siden fredag. Ja da , jeg spiste en del ost i går, men jeg kan ikke forstå at jeg spiste SÅÅÅ mye, heller... Men vekten går altså opp i skyene med EN GANG jeg beveger meg over det som er vanlig. Antakelig må jeg spise MYE mer enn jeg tror, for totalt forbruker jeg ca 2800 kcal/dag. Så det burde være mulig å HOLDE vekten om ikke annet... Vel, vel. I morgen har jeg fri, så dag skal jeg prøve å få lagt inn litt ekstra trening. Dro bikkja med på en kort (bare 3,5km) i bratt, knotete tereng i dag. Hadde ikke så mye tid, så jeg tenkte at det ville gjøre både han og meg godt å få brukt litt flere muskler enn vi pleier på våre vanligere runder Gjorde en kort men svært effektiv yogasession i dag. Fikk rett og slett brukt litt muskler. BRA. Bakte godt brød, også. Rakk egentlig mye før dagens aftenvakt. Vel, vel, jeg får jobbe videre.
 5. Flinke Lillemor. Gledelige tall er toppers! jeg har jo tre fredager på rad veid 73,3 kg bare 0,3 kg til mitt neste «mål» på vektnedgangen min. Det viser seg svært vanskelig å få til. Helgen som nå er dager bak oss dro som tidligere nevnt med seg både is og snacks og i går kom jeg på det utrolig smarte at ost og kjeks hadde vært fint... (skulle ikke tidlig på jobb i dag..) så i dag 1 april skulle jeg da ha min månedlige oppsummering... med veiing og måling all over da viste vektene 74,3! Så i mars har jeg da gått ned 1,4 kg.... men målene var inn, da. Sukk det skal vel holde hardt å komme seg til 73,3 til fredag.. så i dag får jeg bare stramme inn igjen... kan jeg ikke bare holde meg til passelig med mat? Applewatchen min gav meg utfordringen å forbrenne 1050 kcal PR dag i hele april!! Det skal holde ekstremt hardt! Da får jeg ikke gjort noe annet etter/før jobb enn å trene kondis. Ser at ca 800-850 er det jeg på en vanlig dag med turer med hunden og yoga ( ha, ha yoga forbrenner ikke så mye) og vanlig bevegelse. Hvis jeg skal legge inn løpetur på toppen, så ser jeg ikke resten av familien... vel jeg kan jo prøve 😅 håper dere fortsatt er friske By The way... det er 1. April. Kanskje vekten egentlig er 72,3... bare lurer meg for å få meg skjerpet 🤪 oh I wish.... nei det er nok ikke så vel.... jeg fikk som fortjent! Nå er det rask tur med hund.
 6. Orken og viljen... gode (?) kompiser som kan gjøre livet tøft. Jeg har besøk av orken... litt sånn at nøtter på kjøkkenbenken er veldig lurt.. mye god vin i helgen. Samme vekt på fredag som de siste to fredagene. 73,2... at det ikke går nedover skyldes ALTFOR mye mat, snacks, boller og vin i helgene... jobbehelg nå, men så er det påske og mye fri for min del... hvis ikke det smeller til med mange syke pasienter... håper dere er friske!!! går/gogger/jogger med bikkja, gjør yoga og klarer meg omtrent i hverdagene... er litt sulten for tiden!
 7. Min "nei-til-godteri-og-kake-og-snacks-partener" har trukket seg fra prosjektet. Og det ble liksom helt feil. Det har vært et lite konkurranseuhyre inni meg som har sagt at "her skal du jammen ikke feile" og nå er det liksom bare badevekten som roper ... så i går på selve vaffeldagen, ble det fire vaffelhjerter og jammen en liten kakebit.... Not good! I dag har jeg gått med hunden, gjort yoga og støvsuget hus. Nydelig vær ute, men litt sur vind, så ikke såååå godt å sitte ute. Men herlig med litt vårlig temperatur. Dyner og puter har fått lufte seg i solen. Gleder meg til å legge meg i kveld Håper dere andre har det bra.
 8. LEEEENGE siden sist.Det går opp og ned, men klokket inn på 73,3 sist fredag som var samme som uken før. Og det var forrige helgs totale utskeielse som hang i hele uken. Har forsynt meg litt for godt av nøtter nå helgen også, men gikk "bare" opp 500 g i helgen. Nå må jeg stramme inn. Jobber jo i helsevesenet, men begynner å bli lei at alt dreier seg om virus. Leste en artikkel i avisa om noe HELT annet og det var virkelig befriende. På jobb har vi heldigvis en pasientgruppe som ikke har mye med koronavirus å gjøre (i utgangspunktet) , så der MÅ vi snakke om andre ting. Er ute på tur med hunden, men det er jo resten av befolkningen også... Men folke ganske blide, da. Yoga går sin gang og det gjør meg godt. Har jobbet i helgen og jobber resten av uken fram til fredag. Gleder meg til frihelg neste helg. Snart er det påske og jeg har kjøpt inn påskegodteri... men har ikke helt bestemt meg for om jeg skal spise påskemarsipan eller ei... fortsatt noen dager igjen. Det som er mest kjipt med tiden vi er i er at jeg kjenner etter om jeg er syk. Så den minste lille ømhet i ryggen, brystet osv fører med seg en indre helsjekk... for jeg får jo ikke gå på jobb hvis jeg har mistanke... og jeg møter jo mennesker på min vei i livet, mennesker jeg ikke vet noe om. Vel... yogamatte venter og den spør ikke om jeg har et virus eller ei. Den tar i mot kroppen min akkurat som den er. Ta vare på dere og spis sunt og godt .🥰
 9. HURRAAA for deg Bijou!! Nedgang er så herlig!. GRATULERER. Det er ikke så dumt med en liten joggerutine... Hvis du har tid, så ... søvn gjør underverker . Det er bare å være glad for hvert eneste ekstra søvnminutt du får .
 10. TAKK OG PRIS!!! Er ikke i karantene allikevel. MEN siden jeg hadde først ble registrert som karanteneboer så ble mine vakter dekket av noen andre, så jeg har likevel helgen fri. Men nå med bedre følelse i magen for jeg jobber da neste helg i stedet og går som vanlig på jobb til uka. Var ute og gikk 7 km i skogen med min søte hund. Han var litt ulydig i dag, men det endte fint likevel. Gjorde yoga i dag. Blant annet ca 15 min for kjernemuskulatur. Og selv om jeg ikke føler meg supersterk, så er jeg MYE sterkere enn jeg var i januar. DET føles godt. Har nettopp unnet meg en opptint fastelavnsbolle. Den smakte svært godt Vet jammen ikke hva vi skal ha til middag i dag.... Kanskje noe så enkelt som kyllingklubber eller kanskje noe tacoliknende... Får tenke litt mer på det. Take care alle.
 11. Og så var jeg i karantene... reisende mann... men det betyr at jeg blir frigitt før det verste støtet kanskje setter inn... Sukk. Syns det er veldig trist, kjenner jeg. Blir mye stress for mine kolleger i dagene som kommer. Jeg får gjøre mitt for å holde meg helt frisk. Gå turer utenfor allfarvei, spise sunt, sove godt, og gjøre det lille jeg kan av jobb hjemmefra.... Kan hvertfall lese og lære prosedyrer!!! Nå skal jeg gjøre YOGA.
 12. Sist lørdag 74,9 og i dag fredag en uke seinere viser vekten 73,3 Det er SÅ godt å se litt nedgang. Vi er vel de eneste som faktisk ønsker nedgang i hverdagen. Mål for helgen er å holde meg i skinnet!!! rett og slett. Har arbeidshelg med alt det bringer med seg... pleier å kose meg litt med vin etter senvakter hvis jeg har fri eller senvakt dagen etter... så det er "lagt inn i planen". Nå skal jeg ut i snøværet... det varer vel omtrent en time til så blir det regn
 13. Hei og hei. Jeg er også frisk og fin fortsatt og håper det fortsetter slik siden jeg jobber i helsevesenet! Bijou du må bare være sjeleglad for at du kan få noen minutters ekstra søvn disse ukene. Det å tære fornye på kroppen er ikke bra i lengden. Var på vekten i dag og den stod på 73,3!!!! Endelig litt ned. Jeg har vært superflink denne uka, syns jeg. Tok noen rare matvalg sist helg, men holdt meg på en måte innenfor kalorinivået... I uka som har gått har jeg spist ok i tillegg til å være mye i bevegelse. Yogaen min på onsdag var ganske hard ... jeg er støl i skuldrene fortsatt. Håper dagens time er "snill" mot skuldrene.. Jeg har stor barn, men de er alle rammet av Coronaviruset på hver sin måte. Så jeg regner med at noen av dem kommer til å tilbringe mye tid her hjemme i tiden som kommer. Det kan jo bli hyggelig. regner ellers med at jeg må jobbe mer enn jeg pleier hvis det går slik scenariet er spådd. Tenker på alle som er nervøse for bedriftene sine i disse dager... Jeg har arbeidshelg. På jobben vår betyr ofte det mye godsaker på bordet, men jeg holder meg jo unna alt godteri, jeg 😇 Ta vare på dere, spis sunt og få frisk luft. Tenk håndhygiene hele tiden. BESTE MIDDEL MOT SMITTE EVER!!!
 14. Det har ikke blitt utenlandstur på meg - av flere årsaker. Like greit. Som helsevesenarbeider er det ikke så bra å haven i karantene (målet var ikke Italia, altså!) og faren er jo definitivt øket på reise for tiden... men jeg klarer fint å spise mat her hjemme også... Hvordan går det med dere?? 73- du er jo en racer på treningsfronten!!! Dessverre er det som du sier trening er gram og kost er kg... Litt dumt det der Men som Lillemor sa - MARS ER VÅR MÅNED... og det er ikke mer enn 7 mars i dag... I morgen er det kvinnedag med alt det innebærer. Kvinners rettigheter er fortsatt ikke helt på linje med menns.... mye å hente på dette med stillinger, lønn osv. La oss slå et slag for selvrespekten i morgen. Det er vanskelig å bli respektert om vi ikke respekterer oss selv! Take care alle.
 15. Lenge siden jeg har vært på denne siden.. Vel. Uken som er i ferd med og avsluttes har ikke vært noen mønsteruke. Rotete måltider, litt for store og litt for små måltider... totalen rundt 1700 kanskje i gjennomsnitt. Men torsdag og i går ble det litt for mye nøtter, så det er litt opp igjen. dvs ikke fra forrige uke, men klokket vel inn på 74, 3 her en dag... og var via 75, noe og i dag var det 74,9. Ufattelig vanskelig dette her. Leste en artikkel i Aftenposten om overspising i går og kjenner meg jo svært godt igjen i det. Det er jo akkurat slik jeg holder på. I perioder - ikke hver dag. Det er vel derfor jeg ikke er ALVORLIG overvektig, heller. Det mest deprimerende med lesingen var at det kunne virke som de færreste klarte å komme ut av det på egen hånd, men trengte hjelp. Jeg er ikke i utgangspunktet i mot å få hjelp, men man er så utrolig avhengig av kjemi med terapeuten. Og her jeg bor kan det UMULIG være mange å velge mellom - om noen. Og da blir det å reise til Oslo og dermed går ikke kabalen min opp... Jeg får nok heller pønske på livet mitt på egen hånd. Det hjelper også å skrive her inne, for da kan jeg tømme meg og samtidig lese hva dere andre sliter med... Lærerikt! Som flere andre her så er helgene det aller største problemet... Så der har jeg mange planleggingsutfordringer. I dag er jeg helt alene og har rett og slett tenkt at det skal bli en velværedag. Jeg skal selvfølgelig gå med hunden min - morgenturen er allerede unnagjort, så er det yoga, så kan jeg jo løpe meg en tur på mølla og til slutt - etter dusjen, skal jeg rett og slett ha litt spa for meg selv. Fotpleie, hårkur, ansiktsmaske og film på TV... (og vin...😂) Det kan blir riktig fint. God plan for en lørdag, syns jeg
×
×
 • Opprett ny...