Gå til innhold

enna

Medlem
 • Innholdsteller

  1 515
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  11

enna vant dagen sist April 8

enna hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

22 Veldig bra

Om enna

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg er her, bare holdt på med mye rart og dessverre hatt dårlig fokus 😳. Men satser på bedre tider... as usual!
 2. Sukk. Har ikke vært helt fokusert den siste uka. Har ikke småspist, men spist for mye på kvelden!!! OG spist nøtter. Helt umotivert til trening av noe slag. Blir bare turer med hunden. Finner ikke lyst til å «ta i». vel, vel. Satser på at den «lysten» dukker opp ved en anledning 😂 Jobbehelg, aftenvakter... nydelig vær, skulle gjerne hatt fri, ja.
 3. Her sitter jeg på nattevakt og som vanlig (!) bugner det av kaker, kjeks og sjokolade. Men jeg er stanhaftig. Sier til meg selv at i dag skal jeg ikke ha noe. Kanskje en annen gang, men ikke i dag. om 7 (egentlig 6,5 t) timer er nattevakten slutt, og da har jeg fri fram til mandag. Det blir såååå bra 🥰. sov godt dere andre.
 4. Så fantastisk å se resultat av din beinharde jobbing!!! Gratulerer!!!
 5. Klarte å stoppe utskeielsene. Har vært på den smale sti og holdt meg unna godteriene og kakene som har vært overalt. Til tross for den lille stemmen som hele tiden har foreslått at jeg kan ta «bare litt».... så i dag var vekten bare 200 g over det den var før påske, og det er bedre enn 1,5 kg! Mål for resten av uken er å holde meg til måltidene, 0 godteri og snacks og gjøre yoga hver dag. Og drikke mer vann. Merker at det blir mindre vanndrikking på jobb når vi må bruke munnbind hele tiden. Skal på nattevakt i natt, men har bare 1 natt og fri resten av uka. Det blir bra.
 6. Her har det tatt litt av de siste dagene. Stopper nå og strammer inn!! Ikke noe mer søtt eller snacks inn hos meg. Det blir fort for mye, dessverre. Sitter med munnbind og visir på jobb og gleder meg til vakta er over så jeg kan puste inn frisk luft, igjen. Lengter etter skikkelig vår😍. ha en fin dag
 7. Pandemi... vel, vi har holdt oss til familien. har spist og drukket min del av mat og godteri så langt i påsken, men har prøvd å holde meg til måltider! Noen måltider har kanskje vart litt lenge, da 🤪. Har kost meg mye ute, kanskje mest i solveggen, men også på tur med hunden. Jobb fra i morgen.
 8. I helgen holdt jeg meg til måltidene, men strakk nok middagen på lørdag ganske langt 😂. Middagen i seg selv var sushi og jeg spiste ALTFOR mye (men åååååå så godt😍) og så spiste jeg en skål nøtter etterpå, men rørte ikke søtsakene! På søndag spiste mannen min litt sjokolade til morgenkaffen og i går spiste han både sjokolade og snacks og jeg??? ZERO! Stolt av det. Hjemmekontor i dag med litt sløv start 😉 ha en fin dag
 9. Jeg fikser heller ikke ekstreme dietter! Jeg har lest ferdig den lydboka og konkludert med at det var mye bra ang tankesett, og særlig det med å holde seg til en plan og ikke småspise. Men jeg kommer ikke til å slutte med mel og sukker på heltid, ei heller vin. Nå er nattevaktene over for denne gang og jeg har fri et par dager. Deilig 🥰 plan for helgen er å fortsette slik jeg holder på. Ingen småspising I går satt mannen min og gomlet sjokolade og peanøtter. Jeg rørte ikke 🤗. Stolt!
 10. Sitter på nattevakt. Det har gått bra med å la være og småspise. Supervanskelig på en måte, for jeg har i alle år til stadighet puttet et eller annet i munnen. Fra en agurkbit til en pose nøtter. Nå har jeg klart å stoppe hånda og vekten har gått nedover. Og jeg har ikke telt kcal. Spist mye middag, vanlig lunsj og frokost + mine elskede epler i bilen. Har rett og slett bare ikke puttet noe i munnen som ikke har hørt til måltidet. sliter med treningsmotivasjonen. Hjelper absolutt ikke å jobbe på natten. Så lista er SVÆRT lav. Håper det går bra med dere andre
 11. Ned 7 kg. Du er helt rå!! Jeg er så imponert, altså! Stå på videre!!
 12. Jeg leser (egentlig hører jeg lydbok) en bok som heter «spis deg fri». Har nevnt den tidligere. Det er en amerikansk dame som har utviklet modellen. Opplever den som litt rigid, samtidig som det hun beskriver er akkurat sånn jeg er... men fokuset er altså 0 sukker og mel. 4 strenge retningslinjer: ikke sukker (eller søtningsstoffer)eller mel, tre måltider med oppmålte mengder mat, ingen småspising. boka er veldig amerikansk selv om den er oversatt og tilrettelagt for norske forhold. Men denne boka er altså bakgrunnen for at jeg forsøker meg på å spise bare tre måltider (+frukten,
 13. Vært på nattevakt og stod over kringle. Og det gjorde jeg BARE fordi jeg ikke spiser mellom måltider 🤗. Klapp på skulderen min.
 14. Litt ned i vekt siden fredag. Gjorde noe jeg drev med da jeg klarte å gå ned for omtrent 100 år siden. Jeg spiste for mye fredag og lørdag kveld. I går tok jeg meg skikkelig sammen og spiste mindre, ikke noe snadder, 0 vin 😘 og bare tre måltider. Ikke noe i mellom. Og i dag blir det tre ordentlige måltider + frukten min i bilen hjem fra jobb. Det skal være mitt hovedfokus denne uken. Mat til måltidene!!! Ikke småspising! Det er så vanskelig, for jeg har liksom vent meg til en liten bit nå og da... klapper meg selv på skulderen for hver gang jeg (bokstavelig) holder fingrene fra fatet.
×
×
 • Opprett ny...