Gå til innhold

enna

Medlem
 • Innholdsteller

  1 527
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Innlegg skrevet av enna

 1. Hei. Jeg er en gjenganger her på GR. Jeg har vaket rundt. Begynte et løp i 2012 som jeg fortsatt blir varm om hjertet av når jeg tenker på det. Det var her inne på «ned 10-20kg». Jeg gikk ned sånn omtrent 12 kg og var fornøyd, la på meg alt +++ og sist jeg veide meg var jeg 80,5 - 15 kg over min drømmevekt. Jeg har innsett at 65,5 ikke er helt innen rekkevidde, men 68-70 kg er absolutt en mulighet. 
  Jeg blir gjerne med her.. har en egen tråd på «ned under 10 kg», men det er jo ikke lenger riktig. Så hvis jeg får lov, blir jeg gjerne med her. 
  Kort om meg 57 år, har hund, jobber i helsevesenet, liker EGENTLIG å løpe, men de siste 4 årene har det blitt lite av det. Går turer med hunden. Går nok bortimot 5-6 mil i uka, men rolig tempo. Prøver nok en gang på å få til litt løping med bikkja. Det går bedre. 
  Elsker vin, snacks og godteri og der ligger hele problemet!!

  jeg går på vekten i morgen. Tipper den er 83 kg eller mer! 
  men nå må fråtsingen ta slutt og vettet settes inn! 
  Håper jeg får være med her. 
  god natt

 2. Det er søndag og jeg jobber. Ferien ble litt kortere enn beregnet, men det betyr at jeg har noe til gode seinere🥰
  vekten er så som så, dessverre, men det var et lavere tall enn sist uke (takk og pris for det). Men altfor høyt. Prøvde et par kjoler som altså var for trange og de burde passe 😳. Så jeg har egentlig ikke noe valg! Jeg bare må ta meg sammen! 
  men jeg jobber såååå mye i noen dager til før det blir noen dager med fri. Så er det på’n igjen. 
  God søndag

 3. Planen min min og målet mitt… du er ganske festlig😂 

  målet: 

  vekt: 1/12 -> 68 kg(dette er jeg villig til å diskutere når jeg er under 72 kg, jeg er 58 år og vil ikke se sånn helt dradd ut, så om 70 ser bedre ut så funker det!)

  styrketrene (med kropp/slynge) 3-4 g/ uke

  tvinge hunden til å bli med på litt løping, igjen 🤪😂 . Det er tøffere for meg enn han!

  yoga helst daglig( trenger ikke holde på så lenge)

  planen: her har jeg en laaaaang vei å gå!

  i dag skal jeg fortsette ferien 🥰

 4. Dere er så flinke og egentlig inspirerende… det er bare jeg som roter rundt. Sukk. Skulle tro at varmen og sommeren ville gi meg et ekstra spark, men nei… jeg spiser alt som kommer i min vei bortsett fra majones og sennep (som jeg ikke liker…) 

  jeg har fortsatt to uker med mye jobbing igjen før ferie. Jeg kan i alle fall skjerpe meg de to ukene…

  håper folk koser seg med lyse kvelder. 

 5. Hah! Nesten en måned siden jeg skrev og det er sikkert likegreit 😳. Har BARE tatt dårlige valg i hele mai. Vekten er oppe på topp, lite yoga, enda mindre kondis... bare turer med bikkja. Mye godterier, is og snacks. 0 kontroll. ANER ikke hva jeg skal gjøre. Dvs. Selvfølgelig VET jeg hva jeg skal gjøre, men motivasjonen til å gjøre det er ingen steder 🤪
  nattevaktshelg nå - ikke akkurat særlig motivert for å si det sånn. Sukk. 
  men gi opp?? ALDRI! 
  god helg

 6. Sukk. Har ikke vært helt fokusert den siste uka. Har ikke småspist, men spist for mye på kvelden!!! OG spist nøtter. Helt umotivert til trening av noe slag. Blir bare turer med hunden. Finner ikke lyst til å «ta i». 
  vel, vel. Satser på at den «lysten» dukker opp ved en anledning 😂 

   

  Jobbehelg, aftenvakter... nydelig vær, skulle gjerne hatt fri, ja. 
   

   

 7. Her sitter jeg på nattevakt og som vanlig (!) bugner det av kaker, kjeks og sjokolade. Men jeg er stanhaftig. Sier til meg selv at i dag skal jeg ikke ha noe. Kanskje en annen gang, men ikke i dag. 
  om 7 (egentlig 6,5 t) timer er nattevakten slutt, og da har jeg fri fram til mandag. Det blir såååå bra 🥰
   

  sov godt dere andre. 

 8. Klarte å stoppe utskeielsene. Har vært på den smale sti og holdt meg unna godteriene og kakene som har vært overalt. Til tross for den lille stemmen som hele tiden har foreslått at jeg kan ta «bare litt»....

  så i dag var vekten bare 200 g over det den var før påske, og det er bedre enn 1,5 kg!  
   

  Mål for resten av uken er å holde meg til måltidene, 0 godteri og snacks og gjøre yoga hver dag. Og drikke mer vann. Merker at det blir mindre vanndrikking på jobb når vi må bruke munnbind hele tiden. 
  Skal på nattevakt i natt, men har bare 1 natt og fri resten av uka. Det blir bra. 
   

  ønsker alle dere andre en fin dag. 
   

  forresten, er det noen av dere som har problemer med å logge inne her på forumet? Det har funket så langt på telefonen, men på macen og iPaden går det ikke. Får bare feilmelding..  så hvis jeg blir helt borte fra forumet, så skyldes det innloggingsproblemer
   

   

 9. Her har det tatt litt av de siste dagene. Stopper nå og strammer inn!! Ikke noe mer søtt eller snacks inn hos meg. Det blir fort for mye, dessverre. 
  Sitter med munnbind og visir på jobb og gleder meg til vakta er over så jeg kan puste inn frisk luft, igjen.

  Lengter etter skikkelig vår😍
  ha en fin dag

 10. I helgen holdt jeg meg til måltidene, men strakk nok middagen på lørdag ganske langt 😂. Middagen i seg selv var sushi og jeg spiste ALTFOR mye (men åååååå så godt😍) og så spiste jeg en skål nøtter etterpå, men rørte ikke søtsakene!  På søndag spiste mannen min litt sjokolade til morgenkaffen og i går spiste han både sjokolade og snacks og jeg??? ZERO! Stolt av det.
  Hjemmekontor i dag med litt sløv start 😉

  ha en fin dag

 11. Jeg fikser heller ikke ekstreme dietter!  Jeg har lest ferdig den lydboka og konkludert med at det var mye bra ang tankesett, og særlig det med å holde seg til en plan og ikke småspise. Men jeg kommer ikke til å slutte med mel og sukker på heltid, ei heller vin. 
   

  Nå er nattevaktene over for denne gang og jeg har fri et par dager. Deilig 🥰

  plan for helgen er å fortsette slik jeg holder på. Ingen småspising

  I går satt mannen min og gomlet sjokolade og peanøtter. Jeg rørte ikke 🤗. Stolt!

 12. Sitter på nattevakt. Det har gått bra med å la være og småspise. Supervanskelig på en måte, for jeg har i alle år til stadighet puttet et eller annet i munnen. Fra en agurkbit til en pose nøtter. Nå har jeg klart å stoppe hånda og vekten har gått nedover. Og jeg har ikke telt kcal. Spist mye middag, vanlig lunsj og frokost + mine elskede epler i bilen. Har rett og slett bare ikke puttet noe i munnen som ikke har hørt til måltidet.

  sliter med treningsmotivasjonen. Hjelper absolutt ikke å jobbe på natten. Så lista er SVÆRT lav. 
  Håper det går bra med dere andre

 13. Jeg leser (egentlig hører jeg lydbok) en bok som heter «spis deg fri». Har nevnt den tidligere. Det er en amerikansk dame som har utviklet modellen. Opplever den som litt rigid, samtidig som det hun beskriver er akkurat sånn jeg er... men fokuset er altså 0 sukker og mel. 4 strenge retningslinjer:

  ikke sukker (eller søtningsstoffer)eller mel, tre måltider med oppmålte mengder mat, ingen småspising. 
  boka er veldig amerikansk selv om den er oversatt og tilrettelagt for norske forhold.

  Men denne boka er altså bakgrunnen for at jeg forsøker meg på å spise bare tre måltider (+frukten, da).  Men siden jeg ikke har kuttet ut mel og f.eks sukker/søtningsstoff(spiser bl.a fruktyoghurt ), så følger jeg ikke programmet... (så da går det vel ikke 😂)

  våknet nettopp fra nattevakt og skulle sitte ute i sola, men den forsvant...

×
×
 • Opprett ny...