Gå til innhold

masmasmas

Medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om masmasmas

 • Rang
  Medlem
 1. Var på vekten i dag tidlig, og det var slett ikke noe oppløftende syn. Har vert borte noen uker, og har ikke hatt noen vekt å veie meg på. Vekten viste 75,2, det samme som jeg var for flere uker siden. Vet ikke helt om jeg skal bli lei eller forbanna. Kanskje det er best å bli sistnevnte, så er det kanskje letter å få motivasjon til å fortsette. Det hjelper iallefall ikke å sette seg ned å bli deppa. Neiiii. Jeg er sint og skal jammen ta meg sammen for å klare dette her !! (Er sikkert ikke så sint som det ser ut som.... ) Lykke til med veiingen dere andre !
 2. I dag stod vekten på 74,6. Ned 0,6 siden forrige mandag. Totalt har jeg gått ned 2.9 kg siden 1. august. Ganske fornøyd med det egentlig. Måler meg med målbånd rundt livet. I dag var jeg 81 cm, og jeg har totalt krympet 3 cm totalt. Jeg er igang!! Mitt neste delmål er 69,9 kg, altså 4,7 kg igjen. Hovedmålet er 65 kg, og jeg har 9,6 kg igjen... Spiste hummer i dag. Det er jammen kalorifattig! 65 kcal pr 100 gram, og det er jo mindre kalorier enn det er i reker. Tror det er 100 kcal pr 100 gram reker.... Ha en god uke alle sammen !!
 3. Endelig resultater..... Vekten stoppet på 75,2 i dag, det er ned 2,3 kg fra forrige uke (tirsdag for å være nøyaktig). Veldig veldig fornøyd. Da jeg la på meg, var det ca 15 kg på 3 mnd. Medisiner... Så, håper kiloene forsvinner like fort som de kom på. (jippi jippi jippi jippi)
 4. Glemte å få med at jeg er 12,5 kg fra målet...
 5. Så flink du er !!!! Jeg har vert veldig flink i helgen, men gikk ikke helt som forventet likevel. Skulle veie meg mandag, men fikk ikkje gjort det. Veide meg i dag tidlig. Vekten var da 77,5. Vel. Uansett, jeg holder motet OPPE ! I går var jeg i aktivitet nesten fra jeg stod opp til jeg la meg. Etter jobb var jeg i hagen og plukket bær, deretter en trim-tur på nesten 1 1/2 time. Deretter var det bærplukking igjen. I dag skal jeg i skogen og plukke blåbær når jeg er ferdig på jobb. Gleder meg til å rapporterte tilbake til dere på mandag, for da har vekten gått NED.
 6. Jeg er 176/31/77. Skal ned til 65. Var 62 for 2 år siden, og vil tilbake !!!! Men, jeg trenger sårt motivasjon. Jeg starter hver dag like optimistisk, men klarer ikke å holde motivasjonen oppe... Nesten hver kveld tenker jeg over hva jeg gjorde feil denne dagen, og hva jeg skal gjøre neste dag. Men, er svært dårlig med å forholde meg til det jeg har planlagt. Jeg skjønner egentlig ikke hva som har skjedd. Vanligvis er jeg en utrolig bestemt person som ikke gir meg før jeg kommer i mål. Kanskje jeg er lei av å slanke meg... Nei. Egentlig vet jeg probelemet. Jeg veier meg hver morning. De dagene jeg står opp og har gått ned noen gram fra dagen før, er jeg i strålende humør. Dersom vekten står stille, eller jeg har gått opp noen gram, blir dagen litt ødelagt. Det jeg tror jeg MÅ fokusere på, er at jeg ikke skal veie meg mer enn en dag i uken, gjerne mandag. Da er det kanskje lettere å ikke skeie for mye ut i helgene...
 7. Kjenner meg igjen der. Men, NÅ er det virkelig på tide med skikkelig skjerpings ! Det verste er at jeg begynner hver dag like optimistisk, men plutselig er øyeblikket over. Har gått opp og ned i det siste. Siden april har jeg tatt av 1,9 kg. Bare 12,2 igjen....
×
×
 • Opprett ny...