Gå til innhold

Detteskaljegklare

Medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Detteskaljegklare

 • Rang
  Medlem
 1. Jeg har laget denne kaken to ganger. Den første gangen ble den kjempegod! Den var saftig og god, var også veldig godt med vaniljekesam til. Den andre gangen jeg laget den ble den ikke fullt så god, men jeg aner ikke hvorfor! Veldig rart at den samme oppskriften kunne gi så ulikt resultat... Jeg anbefaler deg likevel å prøve. Dersom den blir slik som min første kake er det verdt det! :-)
 2. Lurer nemlig på hvor jeg skal legge inn dagens trening. Har trent i 30 minutter på denne,- hva legger DU det inn under? ?
 3. Lurer nemlig på hvor jeg skal legge inn dagens trening. Har trent i 30 minutter på denne,- hva legger DU det inn under? ?
 4. Ned 1 kilo. Vekta har stått ganske så stille i et par- tre uker nå. Så jeg er kjempeglad! Lykke til med ny uke folkens!
 5. Ikke noe opp eller ned på meg denne uken, står stille på samme vekt som sist mandag. Men, men,- er alltid happy så lenge den ikke går opp! I allefall når jeg ikke har vært så flink til å spise riktig og trene nok. Men nå må det skjerpings til skal jeg klare målet mitt til jul! Hvor er det forresten blitt av alle sammen???
 6. Heisann dere! Her kommer min rapport: ned 0,7 kg. Er superfornøyd med det siden jeg har vært syk hele uken, og dermed ikke orket å trene noe. Har skeiet litt ut i helgen også, men gikk heldigvis bra likevel! Går det bra med dere andre eller? Føler jeg har kommet litt ut av den gode rytmen nå når jeg har vært syk. Orker ikke trene og er ikke særlig motivert til å prøve nye sunne matretter. Noen som feks har gode tips til enkle sunne hverdagsmiddager? Jeg har laget mye fra G. Roede- bøkene, men blir glad om dere også har noe enkelt å komme med. :-) Lykke til med ny uke da, dere!
 7. Heisann dere! Her er min rapport: gått ned 100 g jeg også. Utrolig dårlig, men forventet. Har sittet på ræva hele uken. Vært ordentlig sliten og trett og brygget på influensa. Har blitt litt for mye godsaker også, så jeg skal ikke klage. Har i allefall ikke gått opp! Det skal jeg være glad for! Håper influensaen snart slipper taket slik at jeg kommer i form igjen. Lykke til med ny uke dere!
 8. Her er min rapport: - 0,6 kg. Har skeia ut denne uka jeg også. Men, gikk ned likevel, så det må jeg jo bare være fornøyd med. :-) Synes det er vanskelig å spise ofte nok, så jeg har hatt altfor lite inntak av kcal denne uka. Håper jeg klarer å skjerpe meg nå da! :-)
 9. Da var det tid for ny veiing,- ned nøyaktig 1 kg denne uka. Kjempefornøyd med det! Startet denne GR- registreringen for tre uker siden, og er nå 4 kg lettere. Jeg har ikke tid til å skrive mer nå, er på farten,- skal ut med noen kollegaer. Men vi "snakkes" mer utover uka kanskje? Hyggelig å holde kontakten! Lykke til med ny uke dere!
 10. Ja nå er det helg igjen. Synes ukene raser av sted jeg. Jeg er med på å love å ikke skeie ut! Blir gjerne litt vanskelig, men skal klare det. Har holdt meg borte fra snopet i 3 uker, men nå kjenner jeg at det frister alt for mye... Tror nok det blir mange fruktsalater med vaniljekesam denne helgen, ja:-) Snakkes igjen på mandag da!
 11. Målte nettopp jeg også. På 10 dager har jeg minket med 14,5 cm. Så gøy å se resultater! Ser det vel så mye i cm som på vekta. Nå skulle jeg ønske jeg hadde målt meg den dagen jeg starta, hadde vært interessant å sett hvor mye det har blitt på de to ukene...
 12. Jeg er 1, 74 cm og 81,5 kg tung. Har ca 7- 10 trimpoeng i uka. Noen som kunne tenke seg å hjelpe meg med dette? Gjerne også hvordan jeg skal fordele det på hvert måltid. Tusen takk på forhånd! (om noen kan hjelpe, da :-)
×
×
 • Opprett ny...