Gå til innhold

Ala

Medlem
 • Innholdsteller

  3 290
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Ala vant dagen sist Oktober 4 2019

Ala hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

16 Bra

Om Ala

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jammen er juni også straks forbi. Har vært litt flinkere til å trimme, men det monner ikke når jeg spiser like mye. Så vekten er stabil, antar jeg, - har heller ikke vært på vekten på en stund, men klærne sier kroppen er omtrent som den har vært den siste tiden. Litt for stor og blubbete. Kjedelig, men bare min egen feil. Regnestykket går i pluss, og ikke i minus, så da lagrer grammene seg ..... Og over tid blir de mange! Vel, satser på det er verdt det. Det heter å nyte livet :).
 2. Fremdeles stabil vekt rundt 68, men kroppen virker mer "bollete" med så lite trim og mer flesk under huden. Og det er langt til 65 kg, evig langt! Koronakrisen burde jo kunne inspirere til egenpleie, men ikke for meg. Ser andre av dere på andre tråder har tatt skikkelig tak! Godt jobbet! Men jeg passer på "litt", så jeg ikke skal ese ut skikkelig.... I dag blir det sykkeltur til jobb for å unngå kollektivtransport, men jeg er jo innom kontoret maks en gang i uken. Fremdeles lit stuegolvtrim, og en joggetur i ny og ne, men ikke nok. Eneste trøsten er at litt er bedre enn ingen ting!
 3. Vekten er stabil, ikke noe mer å si om det! Generelt for mye kos med så mye hjemmesitting. Jeg har store vansker med å kutte ned på kaloriinntaket ..... Er bra av forkjølelsen, men det blir litt smått med trim. Litt mage/rygg/styrke på stuegolvet av og til, men hjelpe og trøste hvor kjedelig. En luntetur med gubben i går. Litt tur-orientering, som så veldig mange andre andre denne våren. Og fortsatt hjemmekontor.....
 4. For tiden trøstespiser jeg! Vekten viste sist 68 kg, og det er jo ikke bra. Prøver å redusere inntaket litt, men det er ikke så lett når jeg går hjemme og kan snoke i alle skuffer og skap, og i frysen også! Null ferie, den rant bort i koronatiltakene. Like greitt å være hjemme slik situasjonen har utviklet seg rundt omkring! Har fått gjort mye vi hadde tenkt å gjøre i påsken eller senere..... Har også pådratt meg forkjølelse (tror ikke det er korona!) og slitt med den i snart tre uker. Synes det begynner å lette litt, og det er jammen på tide!! Ta godt vare på dere selv, alle sammen!!
 5. Intet nytt under solen: 66,6 kg sist søndag også! Jeg gjør jo ingen ting for å gå ned i vekt, så da er det jo fint at vekten ikke kryper mer opp. Møte i hele går og i dag, og reise i morgen og torsdag, så jeg gleder meg til helg for å kunne fortsette innflytting hjemme, - ikke alt er på plass, og noe må bytte plass! Det tar sin tid, men satser på at det blir bra til slutt!!
 6. Vekten stadig stabil litt for høyt: 66,6 kg. Fremdeles urolige dager med utpakking og ompakking etter flytting, men tok meg tid til en luntetur etter jobb fredag, og en time styrke på treningsenteret i går. Det må bli litt mer av slikt, og forhåpentligvis blir det lettere å velge det med lenger og lysere dager. Nok en hektisk uke, og det blir det neste uke også.
 7. Flytting fra hus til leilighet har blitt prioritert/tatt all tid, så jeg har glemt å gå på vekten. Antar den er som forrige uke: mellom 66 og 67 kg. Fortsetter med å prøve å holde inntaket i sjakk, og håper det snart blir tid til mer trim!! Det er det verste, og etter så lang trimpause er det så innmari slitsomt å komme i gang igjen! Fremdeles gjenstår en del innflytting, og det får ta den tiden det tar. Men nå er det også på tide å prioritere seg selv igjen!
 8. Vekten i går viste 66,2 kg. Jeg har ikke gjort noe for det, så jeg tror mest det er kroppen som har dumpet væske. Fettet på kroppen tilsier det! Jeg har jo likevel ikke gitt opp målet med å komme under 65 kg, og helst også under 63 ..... Innmari kjedelig å måtte være så konsekvent og "avholdende"/måteholden som det krever! Men det er jo flere sider av å nyte livet, og en er den å føle seg vel ved å være litt slankere enn nå. Når har jeg nettopp spist tre store marsipankakestykker, - tenk hvor mange kalorier jeg hadde spart om jeg tok bare litt og bare en gang!!
 9. Godt jobbet Enna, du er inne i en god flyt, og da er det bare å fortsette! Ved å ta en dag om gangen, og å være ærlig med seg selv, viser det på både mål og vekt hver uke. Ikke alltid begge deler, rett nok, og det er da det er viktig å vite at det er aller viktigst å fortsette, for resultatet uteblir ikke på sikt! Tvi tvi, jeg heier på deg! Ala
 10. Søndagsvekten vise ennå mer enn forrige søndag: 67 kg. Jeg spiser fremdeles for mye, og for mye av det jeg spiser er for kaloririkt! Som dere andre sier: det er bare å ta seg sammen! Det er jo enkelt: går regnskapet i pluss, legger jeg på meg.... Hvor vanskelig kan det være? Og samtidig er det nettopp vanskelig det er å begrense det jeg putter i munnen, spesielt etter at jeg kommer hjem fra jobb!
 11. "Det går både opp og ned", som nok heisførerne i gamle dager sa.... 66,8 kg, og det er jo litt opp igjen. Jeg spiser rett og slett altfor mye, og når det i tillegg blir minimalt med trim, er det slik resultatet blir. Det jeg hiver innpå er -ost, både brun og hvit, og i alle fasonger og varianter -nøtter og innimellom chips -vin i helgen -sjokolade, - periodevis -for store middagsporsjoner, men også andre måltider blir for store! Og så er jeg dårlig til å kjenne på sult...... Det er jo ikke farlig å kjenne at det gnager litt i tarmene av og til!
 12. 66,6 kg viste vekten i går. Litt mindre enn forrige uke, men ikke så mye å rope hurra for. Og jeg har ikke gjort noe for det heller. Fremdeles langt ned til 65 og 63 kilo. Prøver å passe meg litt. Det ble trim bare to ganger forrige uke. Men det er hardt arbeid å pusse opp, så jeg får tro det også hjelper litt. Jobber både med oppussing og vekten videre, og gir ikke opp!!
 13. Denne uken har trimkameraten forlangt trim to ganger, selv om det er oppussing som er prioritert i tillegg til jobb om dagen. Han sier, som sant er, at vi gamlinger kan ikke tillate oss å hoppe over trim. Så da blir det trim. Lettere å ikke skulke når vi er to!! I helgen blir det trolig maling av vegger, og det er jo knebøy dagen lang. Får se hva som skal gjøres! Og blir det ikke det, så blir det vel annen aktivitet. Har ikke vært på vekten siden søndag, så den er det den er, - får se søndag igjen. Prøver å passe på, selv om jeg gikk på en skikkelig sjokoladesmell i går: jeg inntok mye av det som var satt ut på jobb, - julesjokolade! Moralen er å ikke kjøpe mer enn det som spises, og ikke gjem på ting til senere i julen, - når det er tom, er det tomt! Nyt dagen og helgen!
 14. Vekten viste 66,8 eller 67 kg i går..... Så julekiloene klorer seg fast. Eller for å si det sånn, - julen er ikke helt over ennå, kjennes det ut for! Januar er den farligste tiden for meg, med det som måtte være igjen etter jul, og det at jeg innbiller meg at bare "litt" viser ikke på vekten. Men det gjør jo det. Når det (fremdeles) ikke blir så mye trim som det burde ha vært blir resultatet deretter. Og det er ikke bare sjokolade, marsipan, nøtter og mandler! Neida, ost går ned i store mengder også! Og store porsjoner middag! Akk ja sann! Men jeg er frisk, og det er det viktigste!! Tross alt. men målet om 65 kg, eller 63, har ikke forandret seg!
 15. Alt midt i uken. For meg er dette den farligste tiden på året, da det fremdeles er så mye sjokolade og godterier igjen fra jul. Jeg bakte ikke en eneste kake til jul, så jeg har heller ingen kaker jeg "må" spise opp. Jeg elsker kjeks og tørre kaker! Jeg kjøpte noen mandelkaker som ligger i frysen, - snart tomt! Og så spiser jeg sjokolade. Ikke mye, men litt hver dag. Prøver å slutte! Trimmer for lite, finner på alle mulige unnskyldninger. Det må jeg slutte med! Tenkte å prøve meg på yoga, for å gjøre noe annet og for å gå på gruppetimer. Men har ikke kommet så langt ennå ..... Cappuccino til frokost straks! Nyt dagen
×
×
 • Opprett ny...