Gå til innhold

Ala

Medlem
 • Innholdsteller

  3 279
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Ala vant dagen sist Oktober 4 2019

Ala hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

15 Bra

Om Ala

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 66,6 kg viste vekten i går. Litt mindre enn forrige uke, men ikke så mye å rope hurra for. Og jeg har ikke gjort noe for det heller. Fremdeles langt ned til 65 og 63 kilo. Prøver å passe meg litt. Det ble trim bare to ganger forrige uke. Men det er hardt arbeid å pusse opp, så jeg får tro det også hjelper litt. Jobber både med oppussing og vekten videre, og gir ikke opp!!
 2. Denne uken har trimkameraten forlangt trim to ganger, selv om det er oppussing som er prioritert i tillegg til jobb om dagen. Han sier, som sant er, at vi gamlinger kan ikke tillate oss å hoppe over trim. Så da blir det trim. Lettere å ikke skulke når vi er to!! I helgen blir det trolig maling av vegger, og det er jo knebøy dagen lang. Får se hva som skal gjøres! Og blir det ikke det, så blir det vel annen aktivitet. Har ikke vært på vekten siden søndag, så den er det den er, - får se søndag igjen. Prøver å passe på, selv om jeg gikk på en skikkelig sjokoladesmell i går: jeg inntok mye av det som var satt ut på jobb, - julesjokolade! Moralen er å ikke kjøpe mer enn det som spises, og ikke gjem på ting til senere i julen, - når det er tom, er det tomt! Nyt dagen og helgen!
 3. Vekten viste 66,8 eller 67 kg i går..... Så julekiloene klorer seg fast. Eller for å si det sånn, - julen er ikke helt over ennå, kjennes det ut for! Januar er den farligste tiden for meg, med det som måtte være igjen etter jul, og det at jeg innbiller meg at bare "litt" viser ikke på vekten. Men det gjør jo det. Når det (fremdeles) ikke blir så mye trim som det burde ha vært blir resultatet deretter. Og det er ikke bare sjokolade, marsipan, nøtter og mandler! Neida, ost går ned i store mengder også! Og store porsjoner middag! Akk ja sann! Men jeg er frisk, og det er det viktigste!! Tross alt. men målet om 65 kg, eller 63, har ikke forandret seg!
 4. Alt midt i uken. For meg er dette den farligste tiden på året, da det fremdeles er så mye sjokolade og godterier igjen fra jul. Jeg bakte ikke en eneste kake til jul, så jeg har heller ingen kaker jeg "må" spise opp. Jeg elsker kjeks og tørre kaker! Jeg kjøpte noen mandelkaker som ligger i frysen, - snart tomt! Og så spiser jeg sjokolade. Ikke mye, men litt hver dag. Prøver å slutte! Trimmer for lite, finner på alle mulige unnskyldninger. Det må jeg slutte med! Tenkte å prøve meg på yoga, for å gjøre noe annet og for å gå på gruppetimer. Men har ikke kommet så langt ennå ..... Cappuccino til frokost straks! Nyt dagen
 5. Godt nytt år! Dette har vært en lang juleferie, og den vises særdeles godt på vekten i tillegg: 67,2 kg!!! Jøye meg og skrekk og gru! Her er det bare å ta skjeen i en annen hånd, bokstavelig talt! Gir ikke opp, selv om det plutselig er over 2 kilo i pluss!! Har følt meg fylt opp og stinn hele ferien, og ser frem til hverdag og moderate mengder mat igjen, - og forhåpentligvis regelmessig trim. Ser det er andre som også jobber med sin sak, så lykke til, til oss alle sammen! Husk: det er bare oss selv vi lurer når vi smugspiser eller glemmer å telle det vi spiser!
 6. Vekten er stabil, 65,0 kg i går. Litt for høy, det blir for mye marsipan og sjokolade for tiden! Og to julebord/middager ute denne uken ..... Det er SÅ vanskelig å spise lite nok, og huske på hvor får kalorier kroppen min EGENTLIG trenger. Dessverre er det ikke så mange som de jeg gjerne vil spise!
 7. Onsdag alt! Vekten viste 65,2 igjen søndag, så her går det opp og ned som en jojo. Er redd for at vekten bare skal gå oppover igjen. Heldigvis er det ikke mange julebord, men et par lutefiskmiddager den neste uken, og besøk med middag til helgen. Og jeg spiser igjen for mye sjokolade og digg! Jobber for å holde meg under 65.....
 8. jeg ble litt borte her...... Langhelg i utlendighet med mye både mat og drikke. Og ingen skikkelig middag mandag. derfor viste vekten bare 64,4 kg mandag kveld. Vel. jeg får satse på at jeg fortsatt kan holde meg under 65 kg over tid. Det er primærmålet. Og ned mot 63 kg er fortsatt ønskelig..... Nyt dagen
 9. Hmmmm! 65,2 kg, opp 0,8 kg fra forrige uke. Besøk, middager ute (også i dag), sjokolade, chips, mer sjokolade, og drikke i alle varianter. Pluss 800 gram er forskjellen mellom bare litt av alt dette, og den siste uken langt mer av det samme, - pluss doble frokoster! Så jeg vet jo hva som er årsaken. Det er bare å ta seg sammen og redusere inntaket igjen. Som sagt middag ute i dag, men spinning i morgen. Og så er det langhelg i utlendighet fra fredag til neste mandag...... Jeg har litt å jobbe med, kjenner jeg! Målet er fremdeles 63 kg (jeg er jo NESTEN på 65!), selv om det plutselig ble langt lenger til 63! Gir ikke opp :). Nyt dagen, og ha en god uke :). Vi får heie på hverandre.
 10. Tredje uke på rad der vekten viser 64,4 kg. Det betyr jo bare en eneste ting: jeg spiser for mye til at jeg går ned mot 63 kilo når jeg ikke passer på! Jeg synes jeg fremdeles er sparsommelig med inntak av kalorier, men vekten er jo ikke enig! Igjen får jeg bevist hvor lite som skal til av ekstra kalorier for ikke å gå ned i vekt. Og da er veien til å begynne å legge på meg igjen like kort. Håper jeg ikke kommer dit, men det er skrekkelig for gjort. Og den siste uken har jeg spist mer sjokolade enn på lenge. Det er bare å kutte det ut. Har meldt meg på spinning i dag, og det er da noe. Tre uker siden forrige joggetur, og ennå lenger siden annen trim og styrketrening. Så det kan godt være at mye av vekten som er borte er muskler også, og det er jo ikke bra.
 11. Ny dag og ny uke, med nye muligheter. Jeg veide det samme i går som forrige søndag, 64,4 kg. Det er jo positivt i seg selv, for jeg har spist noen større middager, og mer sjokolade og chips enn på lenge. Og igjen viser det hvor få kalorier ekstra som skal til før jeg legger på meg igjen. Så det er bare å fortsette å passe på inntaket i uken. Og det er det som er den tøffe jobben: å ikke falle for fristelsen til å hive innpå med mat og alt mulig annet godt! Og så håper jeg tiden og helsen igjen kan tillate trim, for dette går ikke. Noe av vektnedgangen er dessverre muskler!! Så det blir hardt å begynne å trimme igjen. Men det må nok til ..... Nyt dagen, - sånn passe snøkaos her jeg oppholder meg. God trim i snømåking!
 12. Så hyggelig at du også er her :). Du har helt sikkert rett!! Den eneste måten å fylle ut huden på igjen er nok å legge på seg, så da får det heller være! Men litt mer trening enn det jeg har bedrevet den siste tiden må nok til! Jeg gå-jogget halve veien hjem fra jobb forrige tirsdag, og etter det har jeg vært tett: forkjølt og på grensen til bihulebetennelse, så ikke noe offensiv trening før jeg er bedre. Noen få minutter med mage-rygg i går, men det monner ikke. Og jeg gruer meg til å gå på treningssenteret igjen, for det er så lenge siden sist.... Det er bare å bite i det sure eplet og krype i det! Vi får være glade for at vi er spreke og i stand til å trimme når vi velger å gjøre det, - og jeg er glad jeg ikke er alvorlig syk, men bare godt snufsete! Nyt livet!
 13. 64,4 kg!!! Det er under 65!! 0,8 kg mindre enn forrige uke. Mange år siden jeg har vært der. Da har jeg jo nådd målet om 65 kg. Hurra for meg! Det hjelper å ikke ha tid til å spise, og i tillegg passe på å ikke fylle på med kaloririke ting når jeg så spiser. Og jeg synes jo at jeg titt og ofte går rundt og er småsulten. Hva nå da? Jo, nå er jo kunsten å ikke gå den gamle fellen og tro at jeg kan spise hva jeg vil, så jeg fortsette mot 63 kg. Mulig det er for lite, men det får jeg se. Men det er fortsatt hardt arbeid, for det skal SÅ lite til før jeg går opp igjen! Og så må jeg ta meg tid til å trene igjen, for nå har jeg fått grevinneheng av manglende muskler i armene, og det har jeg ikke hatt før! Det er bare å ta seg sammen.
 14. Enig, det er ikke mye aktivitet her. Vi er noen få som holder liv i hver vår tråd, ser det ut til. For å snakke for meg selv er det mest for min egen del, for å stå til rette for "noen". Jeg gikk mitt første GR-kurs i 1977, og hadde hatt et helt bibliotek om jeg hadde tatt vare på alle kursbøkene. Etter hvert mistet jeg respekten forkursene og måtte finne motivasjon til å ta tak i meg selv. Så der er jeg. Jeg har ikke variert så mye som deg, Syttito, men disse kiloene er like vanskelige å bli kvitt om det er snakk om to eller ti. Og like vanskelig er det å holde vekten stabil! Når jeg endelig har greidd å ta av meg litt, tror hodet mitt at begrensningene er opphevet og så spiser jeg mye igjen, og legger på meg nok en gang ....... Kjedelige greier! Frustrerende at det er så få kalorier som skal til for å være stabil, - det er jo nesten ingen ting sammenlignet med de mengdene og det mangfoldet jeg helst hadde villet puttet i med! Vi får heie på hverandre :).
 15. I går viste vekten 65,2 kg, 0,8 kg mindre enn forrige uke. Det har vært hektisk, jeg har vært hjemme alene, jeg har overhode ikke trent, og jeg har spist lite. Så det kan godt være dette bare er forbigående nedgang, men jeg jobber for at det ikke skal være der. Nesten på 65 kg, og det er lenge siden. Jeg veier meg om kvelden, så jeg er nok ennå litt lettere om morgenen. Fremdeles ingen registrering av inntak, men prøver å holde inntaket moderat. Verre når gubben er hjemme enn når jeg er alene. Men jeg har blitt flinkere til å ikke spise sjokolade, chips, peanøtter og annet snop, mindre ost, og mindre alkohol. Så det hjelper jo! Får se om det holder seg! Nyt dagen!
×
×
 • Opprett ny...