Gå til innhold

Supermamm

Medlem
 • Innholdsteller

  95
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Supermamm

 • Rang
  Avansert medlem
 1. er vanlige smileys hvor du skriver kolon og stor D som feks : D uten mellomrom, da blir det Er bare å prøve seg fram!
 2. ikke mye nedgang å spore...men 79,6 kg..... ting tar tid....
 3. 4.veiing. ikke så flink denne uka akkuraaat.... 79,8kg,,, =/
 4. Har du meldt deg på? Det har jeg gjort. Greit med litt ekstra motivasjon, ikke enkelt å legge om vaner og kosthold, men det skal gå =) Sjekk tråden på forumet motiver meg =)
 5. Er det kun vekt som skal registreres, eller cm også??
 6. ....det sitter mellom ørene! Er som du, jo-jo slanker. Med det resultat at jeg bare veier mer og mer for hver misslykkede slankekur.... Har prøvd det meste, egg-kur, suppekur, lavkarbo, div pulverkurer og you name it. Lavkarbo gikk egentlig ganske greit, helt til jeg bare fikk kjøtt og fett og salat helt opp i halsen....ble skikkelig drittlei faktisk. Så da var det et laaangt opphold hvor jeg spiste akkurat det jeg ville, med det resultat at vekta selvfølgelig også gikk opp. Liker å trene, bare jeg kommer meg ut døra. Dørstokkmila kan nemlig være temmelig lang. =) Men det er bare å bestemme seg, visualisere resultatet, og sette igang. Enkelt ikke sant? Mmmmh....right..... =)
 7. har prøvd dem, men funket ikke for meg. Står på pakka at det virker best om man trener og spiser sunt i tillegg. Det sier det seg selv at om man trener og spiser sunt, så går man ned i vekt. Ergo er det ikke tablettene som gjør at kg forsvinner Dropp tanken på en rask vektnedgang. Du er så godt i gang ellers. Det som forsvinner raskt kommer på igjen raskt. Sånn er det bare Mumm
 8. Man både ser og føler seg bedre med litt farge på kroppen Deilig det! Kos deg i "sola"
 9. Ja, det ble både pizza, snacks og godterier i helga. MEN, i sånn nogenlunde begrensede mengder Fredaf lagde jeg grov pizza med karbonadedeig, løk og champignon som fyll, og ost på toppen. Saus lagde jeg selv av hakkede tomater og tomatpure + krydder. Ble slett ikke verst! Kunne hatt mindre ost på for å spart kcal, men spiste pizza som middagsrasjon, så da gikk det greit. Potetgull er en av mine svakheter, og jeg bør egentlig droppe å kjøpe dette. Men jeg kjøpte det likevel på fredag. Og jeg spiste av det også. Både fredag og lørdag. Men ikke så mye som jeg pleier å gjøre. Er vanskelig å stoppe når man først har begynt, men posen ligger ca halvfull i skapet idag, og det skal den fortsette å gjøre Godteri kjøpte jeg og, men spiste heller ikke så mye av det. Tenker på før i tiden, da vi var små. Da hadde vi i hovedsak godteri kun på lørdag, og det var en liten papirpose (kremmerhus), med kanskje 10 biter oppi. Nå kjøper man inn snart kilosvis. Skremmende. Ikke rart vi får mange tilfeller av diabetes her til lands..... Vel vel. Idag blir det hjemmelaget kjøttsuppe på middagsmenyen... mmmmm....det er godt og ganske så sunt Nå skal jeg nyte en deilig kopp kaffe før dagens gjøremål starter! En fin dag ønskes dere som titter innom her!
×
×
 • Opprett ny...