Gå til innhold

Gurin

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Gurin

 • Rang
  Ny
 1. Da er det på tide å ta affære, for vekta viser altfor mye, energien er på bunn og unnskyldningene er på topp. Because I am worth it - dette slagordet bare MÅ bort en gang for alle. Jeg har meldt meg inn i gullklubben her i dag, og satser på å følge den menyen som ble anbefalt, men velger å gå ut ifra 1400 i stedet for 1600 kalorier den første tida. Dette for å få litt ekstra motivasjon med økt vekttap (forhåpentligvis) de neste ukene. Det å starte dagen før nyttårsaften er ikke helt planlagt, men jeg kan jo like gjerne det som å liksom kjøre på med kos, vin og ekstra kalorier i 2-3 dager til. Jeg er på vei ut for å handle nå om litt, og da er planen å kjøpe inn sunt snacks som kan hjelpe når behovet kommer for å unne seg litt ekstra. Her trenger jeg tips, for jeg har jo aller mest lyst på potetgull og dipp og smågodt...
 2. Ja, det er ikke lett å motstå de mange fristelsene som kommer hele tida. Det er vel heller ikke meningen at vi skal det? Men det er jo himla vanskelig å la være. Det jeg har gjort noen ganger er å bestemme meg på forhånd for hvor mye jeg skal ta, og det er da bare en tynn flis av en av kakene. Kosemerkene brukes dermed opp. Det er jo noe med det at hvis man kutter ut abolutt alt, så blir overgangen stor når man skal over på å holde på vekten etter at man har gått ned. Men hva vet jeg?! Vanskelig dilemma. Si gjerne i fra når du finner løsningen på dette evige problemet:) Uansett må du ha lykke til i morra. Det går sikkert bra.
 3. Ja, så var det januar og på tide å ta seg sammen. Supert at vi er flere som har som mål å gå ned en del til bikinisesongen. Uff, har ikke sett fram til den på flere år Men nå SKAL jeg få det til. Målet er å gå ned 15 kg. Det hadde vært helt supert. Vi får motivere hverandre. Stå på alle sammen!
×
×
 • Opprett ny...