Gå til innhold

snuppa

Medlem
 • Innholdsteller

  90
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

14 Bra

Om snuppa

 • Rang
  Avansert medlem

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Female
 1. Her er det ujevnt med motivasjonen, etter noen travle dager og helger med alle helligdagene (og store prosjekter hjemme, både maling og hagearbeid) har de fleste kveldene endt i sofaen med ikke så sunn snacks eller middag. I det minste har jeg vært mye ute og jobba hardt, og fikk gått meg en times tur i stad. Har ikke veid meg på en stund, for batteriene er flate i vekta Knebøyutfordringen holder stand, jeg er oppe i 70 i dag, og tar 10-15 om ganga. Kan merke stor forskjell, spesielt på beina-så jeg fortsetter til 100. Funderer på å gjøre det samme med pushups, men da blir det nok mer 1,2,3 for der er jeg kjempesvak. Bruker Fitnesspal til å registrere nå, jeg syns det er like enkelt som Roede, og så synkroniseres den med RunKeeper automatisk så jeg slipper å registrere trening også. Skulle ønske Roedeappen var tilgjengelig for alle, og at den var litt bedre-iallefall funka den ganske dårlig sist jeg brukte den. Syns det høres ut som alle er i god sving, jeg har et mål om å komme meg nærmere 90tallet før utenlandsferien som starter 8.august-det krever en del disiplin, men jeg har så lyst på mer energi (og "nye" klær, som du sier, nueva vida-har masse fint i skapet som er for trangt).
 2. Høres deilig ut med de joggeturene, nueva vida! Men hagearbeid er også godt. Jeg har vært ute store deler av dagen i dag og i går, mini har vært hjemme pga planleggingsdag, og vi har hjulpet oldemor å plante på verandaen. Mye trilling med vogna, og så har jeg kasta meg på en knebøyutfordring, der en starter med 10 og ender på 100 etter 27 dager (øker med 5 hver dag, og hviledag etter 5 dager). Det går veldig bra til nå, og jeg kan faktisk se det på beina-så jeg fortsetter med dette! 17.mai er fri, og det har blitt litt snop de siste dagene-men jeg har hatt det så travelt at jeg uansett ikke har fått spist så mye. Ikke en livsstil å trakte etter, men akkurat nå er det helt greit at det blir sånn innimellom. God nasjonaldag til dere!
 3. Så bra jobba, bht og nueva vida! er slått ut her med magevirus, eller jeg tror det var maten fra Egon i går som har gjort det satser på det går fort over! Om ikke annet holder vekta seg stabil, når ingenting vil inn. Lørdagsgodt er smart, mini her er bare 2.5 men får kjøpe seg en to små ting hver lørdag, og det er egentlig passe mengde for meg også-Eventyrsjokolade og en pakke Gomp mer enn søtt nok! Så kanskje jeg skal begynne å gjøre det samme som han. Skulle dog ønske at de mer voksne sjokoladene kom i miniversjoner...
 4. Veiedag og jeg er nede på 99 kg! Endelig, det er deilig å se et tosifra tall. Det er bare 9 kg til målet mitt for i år, og til jeg er tilbake til startvekt da jeg ble gravid i 2012. Har hatt ei grei uke med mye jobb (som betyr gå og stå hele dagen, og lite tid til lunsj/småspising), og tatt meg "fri" i helga, med måte. Ser ut som at det funker! Håper dere andre får en god uke
 5. Syns dere har vært gode, alle sammen. Her er det litt opp og ned hvor mye jeg får registrert, syns som nueva vida at det er vanskelig med godisen. Men er i gang med mer bevegelse, og på jobb står og går jeg hele dagen, så det hjelper på. Mai er utfordrende, men samtidig så deilig med fint vær-det frister mer å komme seg ut på tur nå. Vekta har stått stille her siste uka, midjemål det samme-men klærne er løsere, så det skjer jo ting likevel.
 6. Veiedag, ned 600 gram fra forrige uke, så jeg er fornøyd-det ble både lite trim og mye snop, men noe riktig har jeg gjort. Har likevel fått gått noen lange turer i helga, så det hjelper. I dag har jeg begynt på jobb igjen, etter en stund borte, og der står og går jeg hele dagen, så det hjelper på vet jeg. Kjenner det godt i beina da Tida fremover med 17.mai, avslutninger og feiringer er utfordrende syns jeg, gleder meg heller ikke til å finne klær til den dagen. Da er det godt jeg har en toåring å kle opp, mye gøyere det!
 7. Veldig koselig med en sånn tråd! Det skal jo sies at ca 10 av kiloene forsvant med fødsel og vann, men resten har jeg jobba av meg. Det er fremdeles et stykke igjen, men gleder meg veldig til å se 90tallet igjen. Så bra du er på vei nedover igjen, når det stopper opp er det litt kjedelig, men sånn er jo kroppen laget. Blomkålpizza har jeg hatt veldig lyst til å prøve, det skal jeg få med mannen på (som regel han som lager pizza)! Liker godt blomkålsmaken også jeg da, men den trenger litt krydder for å bli mer spennende. Har kommet godt i gang i dag med rett mat og drikke, merker at det hjelper å registrere igjen, da er jeg mye mer bevisst, spesielt når jeg er ute på kafé.
 8. Heisann, og takk for sist, nueva vida-jeg var en stund i den forrige tråden inne på 20-30-forumet. Flytter også over hit nå, selv om jeg på sikt har et mål om 30 kg ned-jeg tar 10 kg i året Har prøvd meg frem med ulike trenings- og livsstilsapper, men detter fortere av dem og kommer tilbake til registreringa her inne, denne gangen uten Gullmedlemsskap eller kurs. Så nå prøver jeg igjen, har hatt stort hell med Roede tidligere, og veide 75 kg da jeg sist var fornøyd. Etter noen år med sykdom, tungt svangerskap og lite søvn er jeg oppe i 100 kg og 97 cm rundt midjen, jeg er 172 cm høy. På det tyngste, da jeg var høygravid i mars 2013, veide jeg 125 kg. Etter to år er 25 kg borte, og det er jeg stolt av, men nå går det veldig sakte igjen. Ønsker meg ned til 75 kg men i år er målet å komme ned på 90 kg før nyttår. Bedre form og helse, pluss et godt utgangspunkt før neste svangerskap er de viktigste momentene for meg, i tillegg til at jeg ønsker å passe klærne mine igjen. Nueva vida, jeg tror kostholdsscoren gjelder per dag på Gullmedlemsskap. Blomkålsris høres godt ut, det har jeg tenkt på å prøve en stund-takk for oppskrift!
 9. Gratulerer med nådd mål, nueva vida! Bra jobba. Her er jeg veldig fornøyd med ukas resultat-9.9 trimpoeng og ned 1,9 kg! Endelig er jeg nede på et tosifret tall. Denne uka må jeg bare fortsette med 10 trimpoeng, for i helga skal jeg på hyttetur med gode venninner og da har jeg lyst til å kose meg litt.
 10. Jeg har også et mål om 10 kg før jul, eller egentlig 90 kg innen 31.12.14, belønningen min blir nok nye sko eller en treningsbag; har kjøpestopp på klær (unntatt sko, undertøy og basis hvis det er helt utslitt) så min ulitmate belønning når jeg klarer ytterligere 10 kg er å passe Acnebuksa mi igjen. Jogging er jo tungt, og iallefall når man ER tung. Treneren min sier at det beste utbyttet når det gjelder vekttap og jogging, får man hvis man jogger så seint at man kan prate samtidig. Det er jo mye tyngre enn å jogge med lange skritt og raskere, men visstnok effektivt, særlig hvis formen er dårlig fra før. Så kan man trappe opp med å gå i bakker og jogge på flatmark osv. Har enda ikke prøvd, men liker godt raske gåturer, så jeg skal utfordre meg selv litt. Joggemålet mitt om 30 minutter sammenhengende før jul innser jeg er for ambisiøst, men hvis jeg kan klare det til sommeren, så får heller Sommerløpet vente til 2016 Forresten enig i at det er deilig å kjenne at kroppen er brukt, stive muskler er godt (så lenge en greier å reise seg og sette seg !
 11. Crossfit og 20 min gåtur i går kjennes veldig godt i kroppen i dag, men veldig gøy der og da. I kveld har vi barnevakt og skal gå en tur, ca 3 km-ikke så langt, men veldig deilig å kunne gå i eget tempo uten barn på rygg eller i vogn. Har en utfordring på gang med kursleder, minimum 7 trimpoeng denne uka. Jeg har et mål om 10- til nå har jeg 3,9 og tenker at turen i dag pluss henting i barnehagen gir et par ekstra. I morra skal jeg svømme med ei venninne, så det lover godt.
 12. Hei dere! Så flinke dere er alle sammen, både med trim og vektnedgang. Her har det gått litt tregt, vekta står ganske stille, men cm minsker- 41 totalt siden 5.januar, det må jeg være fornøyd med- og 10 cm rundt midjen! Nå er det 10 kg (og 10 midjecm) igjen til der jeg var før jeg ble gravid-målet er å komme ned dit før jul. Har innsett at jeg ikke klarer det på gullmedlemsskap, så det blir en dyr nedgang, men verdt det. Prøver å ta et halvår av ganga, så nå tenker jeg bare frem til 31.desember 2014 Har sittet mye stille i det siste-vi var en snau ukes tur på ferie for en stund siden, og etter den var jeg så sliten, blir det av å bo i koffert hjemme hos andre. Men trimmen er jeg i ferd med å få gang på, selv om det kanskje ikke blir jogging 30 min til jul, men til sommeren (som deg nueva vida syns jeg det er for tungt-fordi jeg kjenner meg for tung, enda). Kjenner det på klærne at jeg er blitt mindre, og syns jeg kan se det så vidt også, bare så frustrerende at vekta ikke viser det. Skylder på graviditetskiloene osm sitter limt, men det er vel kanskje muskler som veier? Aner ikke jeg, samme det bare jeg blir mindre og i bedre form! Skal prøve å være mer aktiv her inne nå, det motiverer og hjelper veldig å prate med andre om veien nedover. Minsker´n (tror det var du som skrev det?beklager hvis jeg tar feil, har bare skumlest siden forrige gang jeg var innom); her har det vært en del smugspising av snop og chips, så jeg vet jo egentlig hvorfor kiloene sitter men-du motiverer med flott nedgang, så jeg skal holde meg på matta. Lettkakao fra Freia har funka bra, det er ikke mange kaloriene og demper søtsuget på kvelden, mye bedre enn Eventyrsjokolade som jo faktisk kan velte hele nedgangen min.
 13. Det var lurt, det med frukten og yoghurten! Jeg lager latte på 3 dl ekstra lett melk det føles veldig luksus, og så smaker det godt for meg som ikke er glad i å drikke ren melk. Denne uka har gått sånn passe, har fått til en del trim (masse hardt hagearbeid gir resultater) og litt gåing, men det har blitt litt for mye søtt og kake; dugnad i pappas hage, besøk og selskap osv føkker opp måltidsrytmen helt. Men-det er første uka og jeg ser lyst på det uansett, treningsprogrammet var gøy-crossfit var tungt, men formen var bedre enn jeg trodde. Neste gang er det tur med innlagte intervaller i oppoverbakkene-grøss! Men, skal en komme i løpeform må en jo løpe også da Kult med et mål på å jogge 1,2 mil-det er bra! Heier på alle sammen jeg.
 14. Ikke verst Sundshine, litt feriekos blir det jo alltid. Motivasjonen kommer sikkert etterhvert, jeg har også hatt det som deg-men etter at jeg bestemte meg for å starte på kurs (det begynner i dag) har bevisstheten vært mer skjerpet. Jeg er veldig fornøyd med denne ukas resultater, 1.5 kg ned, selv om jeg vet at mye av det skyldes at jeg var dårlig i formen i helga og ikke orka noe særlig mat. Minus 15 cm totalt fra forrige uke er da også noe, og det motiverer meg veldig til å komme i gang igjen. I morra begynner treningskurset mitt, jeg er veldig spent på det-og håper det starter med tur og ikke crossfit (det er annenhver gang)
×
×
 • Opprett ny...