Gå til innhold

Ny vår!

Medlem
 • Innholdsteller

  955
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

Alt skrevet av Ny vår!

 1. Etter å ha mislykket gang på gang, bestemte jeg meg at jeg skulle slutte med sjokolade 1. nyttårsdag. Hjelpe meg så svimmel jeg var når det nærmet seg lunsj!! Blodsukkernivået var sikkert på minus, så jeg begynte med en gulrot/kålrot som jeg kunne spise før lunsj ved behov. Men etter et par dager var svimmelheten over. Jeg hadde bestemt meg for å ta en ting om gangen, så trim prioriterte jeg ikke første mnd. Etter middag har jeg alltid et slikt sug etter noe søtt, så jeg laget meg en blanding av naturell yoghurt som jeg søtet litt, blåbær, valnøtter og litt honning på toppen. Dermed forsvant søtsuget og vekten begynte å gå nedover. Etter morsdag forrige helg var jeg sikker på at vekten hadde gått opp igjen til over 90 kg., men jammen hadde jeg gått ned 600 g! LYKKE! Så jeg har funnet min sti å gå, jeg unner meg litt(untatt sjokolade, det har jeg ikke lyst på lengre)av alt, og dermed lever jeg det gode liv med vektnedgang. Jeg teller ikke kalorier, så jeg ligger nok litt for lavt når jeg tar en rask hoderegning, men det fungerer for meg
 2. På forsiden står det at en trening gjør en sprek og GR kostholdet gjør en slank. Jeg husker da jeg gikk på GR kurs for noen år siden hvor mye "mas" det var om vi trente eller ei. Jeg var da i studietiden min og måtte prioritere vekk en god del av mine vaner, og dermed minket treningen betraktelig. Men hadde selvfølgelig dårlig samvittighet da jeg for det første elsker å bevege meg og slite litte granne,men "tytet" på kurset hjalp jo heller ikke på. Det var bare å prioritere riktig.... Men studietiden er over nå og jammen var det godt å lese forsiden!
 3. Gladmelding: Ned 600 g til 91,2 kg og 2 cm inn i midjen! Funnet frem en genser som jeg kjøpte i vår, men ikke gått med. Nå tør jeg å ta den på, men den kan sitte finere..... Ha en flott onsdag der ute!
 4. Hei asesha! Så gøy at du ser innom. Ja, jeg er i gang igjen og nå går det rette veien. Men som du kanskje har lest så har det tatt tid, men det skal jeg ikke fokusere på! Mitt nye mål nå er å se 8'tallet, og jeg tror ikke det er så alt for lenge til. Du er jo flink som har gått ned over 1 kg den siste tiden! I dag har det blitt tomatsuppe til middag, da jeg har vært hos frisøren og stripet etterveksten og kom sent hjem. Men det er jo så godt!
 5. I dag har vi gått fra Ulriken og vidden over til fløyen. Kjempefin tur som tok noen timer! Og dermed har jeg innkassert en god del trimpoeng, likevel
 6. Ikke mye trim denne uken, men vekten går nå sakte, men sikkert nedover!
 7. Da kan jeg endelig rapportere om at vekten har bikket under 92 kg! Det har vært en traumatisk tid i det siste, men nå håper jeg denne tunge tiden er over og at jeg kan konsentrere meg om andre ting. Storesøster: Du er kjempeflink som har kommet så langt og funnet noe som fungerer for deg. Og takk for at du gidder å gå inn på min profil selv om jeg ikke har vært aktiv på veldig lenge....
 8. Da har jeg fått 3 trimpoeng ved å gå Kolbeinsvarden opp og ned! Håper jeg er i steamen igjen nå! Fikk sove til kl. var 8 i dag, matet og fikk hunden på doen, deretter lekte vi litt før han trengte en lur igjen. Da la jeg han ned til min yngste sønn før jeg kjørte avgårde og fikk min trimtur. I går kjøpte jeg bånd/vest til hunden som skulle være rundt kroppen hans når vi går tur, men jeg har aldri visst at en sååå liten skapning kan ha en sååå sterk vilje! Han nektet å flytte seg fra flekken og satte opp det fornærmede fjeset! Det endte med at jeg bar han et stykke, men så kom han seg ut av båndet og da ble det fart på han! Gleder meg til han blir med meg på turene mine, men det trengs nok tilvenning og tålmodighet!
 9. Først i går fant jeg igjen motivasjonen. Helgen etter søskenbarntreffet var det besøk til minsten både lørdag og søndag. I tillegg fikk vi oss en nydelig Yorkshire Terrier som trenger mye oppmerksomhet og opplæring. Det er akkurat som å få en baby i hus! Så det har blitt lite trimturer, har hatt Yorkien med 2 ganger i åsen og det så det ut som om han likte. Men det ble jo mange stopp for å snuse underveis så mye trim ble det ikke. Det er rart det der hvordan jeg mister motivasjonen når noe krever min fulle oppmerksomhet. Er hjemme i dag + i går da jeg ble syk. Totalt utslitt, feber og hodepine. Håper på å gå på jobb i morgen igjen, men foreløbig er det sofaliv....
 10. Det har vært 2 harde uker! Forrige uke begynte jeg igjen på jobb, og jeg sov middag stort sett hver dag! Helgen var super med søskenbarntreff i Øygarden, maten ok, men litt vin og snadder.... Men jeg fikk ikke sove da jeg lå på en oppblåsbar madrass i stuen som knirket hver gang jeg snudde meg, og dessuten var den ikke god! Så jeg har nok sovet middag denne uken også! Hadde en vektnedgang på 500 g., så nå er det ikke så altfor mye igjen før jeg er der jeg var før ferien! Jeg ble litt forbauset over nedgangen fordi når jeg er sliten så klarer jeg ikke å motivere meg til å ta gode valg! Men hyggelig var det.
 11. Holder på med vektnedgangen som jeg fikk på i ferien, men er ikke nede der jeg var før ferien. Men har gått ned 900 g siden mandag, så jeg registrer ikke før jeg passerer 92 kg igjen.... Kostholdet har fungert supert denne uken og jeg har vært på 2 fjellturer + en langtur i skogen siden mandag. I dag ble jeg nødt til å ta huset litt, haugevis med klær osv. som har hopet seg opp. Til helgen blir det søskenbarntreff i Øygarden, men jeg har planer om hvordan det skal gå bra!
 12. Jeg er så imponert over at dere klarer å holde fokus i ferien og gå ned! Flotte resultater du har fått i sommer! Jeg har nå gått en rask tur på Dronningen som tok 1 time, og lagt inn trimpoeng. Har også ført inn maten, noe jeg ikke har gjort på lenge. Heldigvis så var det flere på jobb som startet opp med sunne vaner i dag. Rundt bordet vårt var det salater og knekkebrød i lange baner....
 13. Da var jeg tilbake igjen. Flyet i går ble kansellert så det ble en ekstra dag i Warshava til i dag. Hjemme i 14.30 tiden i dag, så i dag har jeg vært sliten. Men jeg er klar til å fortsette vektnedgangen, kanskje jeg må ta et kilo om igjen?? Men det skal bli godt å få rutine igjen.Klarte å la være å spise sjokolade hele uken, og tok meg noen biter i går siden det var lørdag. Har gått mye i Warshava, og etter en liten lur i ettermiddag tok jeg en tur i åsen bare for å komme i gjenge igjen.
 14. Gratulerer med flott resultat, storesøster! Og så i tillegg har du senebetennelse og ikke kan trimme! Veldig bra jobbet! Sabine: Så flink du er til å holde fokus selv om du har hatt ferie! Jeg har ikke klart å ha hodet med meg i ferien. Har spist av godisen som vi kjøpte i Sverige hver dag! På søndag bestemte jeg meg for at nå er det nok godis! Så foreløbig har jeg klart 2 dager uten... Jeg veier meg som vanlig i morgen så får vi se. I morgen ettermiddag reiser jeg til Warshawa og blir til lørdag kveld. En liten storbyferie på tampen av ferien. Jeg og en veninne har planlagt en tur på et av Voss sine høye fjell som heter Lønahorgi. Det regner jeg med vi gjør i løpet av august/september(håper jeg), mye som skjer i helgene framover.
 15. Vel tilbake, men ingen nedgang! Har hatt en fin ferietur og fått kjøpt mye treningstøy som er kjempestilig. Er nå på vei opp på Lyderhorn, har bare vært på en fjelltur siden sist så nå er det bare å brette opp ermene igjen. Fokuset mitt har vært ganske fraværende da mye har skjedd! Håper at ikke Lyderhorn ligger innehyllet i tåke slik Ulriken var på sist jeg gikk der. Hadde gått opp til Ulriken( hadde egentlig tenkt å gå Vidden over til Fløyen, men turde ikke fordi det var så tett tåke), og da jeg kom opp så jeg nett så vidt gjennom tåkedotter ned på byen! Men turen var fantastisk å gå!
 16. Det høres bra ut med planlegging for helgen med mye grønnsaker. Jeg sitter her og tenker på hva jeg skal kjøpe når jeg kommer over grensen til Sverige. Eller kanskje det blir i Oslo! Anyway, så er planen å kjøpe meg nytt treningstøy Nå når jeg trimmer så mye som jeg gjør( og har tenkt å fortsette med!) så blir det mye vasking av tøy, og så er det en sånn herlig følelse når en har på seg et friskt og fint treningstøy! Hvorfor ikke se fin ut når en er ute og trener?
 17. Helt supert storesøster at du vil henge deg på her! Det er helt sikkert litt mer motiverende og forpliktende å være flere på tråden! Jeg har brukt tråden til skriveterapi og å se svart på hvitt resultatene mine. Fra helgen av kommer jeg til å bli borte fra tråden i litt over en uke hvis jeg ikke får tilgang til pc der jeg er, men jeg kommer sterkt tilbake. Til middag i dag blir det fiskesuppe der jeg tilsetter litt ekstra som vårløk og gulrøtter. Til og med minsten min syntes det hørtes godt ut! Jeg brukte 1 time og 20 minutter på å vaske ned badet i dag. Har en slik steamdusj som må taes fram og det så ikke vakkert ut bak den! Men nå er det rent og pent, og nå er det et år til neste gang! Etter middag tenkte jeg å ta meg en lang tur i ruskeværet slik at jeg opprettholder trimpoengene mine. Hvor i landet bor du storesøster?
 18. -0,5 kg og inn 2 cm i livet! Det vil si - 10 cm i midjen siden starten!! Det er så herlig å kjenne at muffinskanten blir mindre og mindre! Det er også deilig å kjenne at klærne sitter bedre på meg og ikke sprenges! Siden jeg har begynt på ferie og mannen min ikke, så har jeg vasket tak og vegger i huset mitt! Ute sipregner det, så det frister ikke å ligge på terrassen! Så da tar jeg rom for rom og får samtidig en kjempegod trim. Svetten siler stort sett siden det er mye bøy og tøy, og det ser jeg på som et stort pluss. Til helgen reiser vi avgårde, men først skal vi ha med oss Muse konserten på Brann Stadion.
 19. Nå er det ferie for meg, og målet mitt er å ha det samme fokuset som jeg har opparbeidet meg disse ukene. Om aktivitetsnivået blir like høyt er tvilsomt, men da får jeg ta gode valg i matveien!
 20. Gratulerer med flott resultat! Nå reiser jeg på ferie, så vi får se om jeg også klarer å holde fokus...
 21. Tur på 2,5 timer i dag! Innkasserte endel trimpoeng for den, og har allerede kommet opp i 12,8 poeng siden mandag. Det er en herlig følelse å få brukt kroppen slik.
 22. Ned 0,5 kg! 0,5 cm inn, i halsen....!! Har endret min signatur slik at den ikke skal bli alt for lang! Så nå sletter jeg de signaturene som er inni mnd. og tar bare en med for hver mnd. Da blir det litt mer oversiktlig, i hvert fall for meg! Nå nærmer jeg meg 90 kg. og det er mitt første delmål. Og vips så er jeg over på 80'tallet....
 23. Nå føler jeg at jeg er tilbake der hvor jeg syntes at trening er gøy og at jeg prioriterer det i hverdagen min! Dette har jeg sett frem til i løpet av studietiden min! Vi har kulturuke denne uken på jobb og det er veldig kjekt. I fjor husker jeg det var myye mat med burgere, chips, potetsalat osv. i dag fikk vi snitter, og det syntes jeg er et mye bedre alternativ. I morgen er det veie- og måledag, så det ser jeg frem til!
 24. I dag er jeg veldig stolt av meg selv! jeg har gått Stoltzen for førstegang! Forrige søndag gikk jeg på Dronningen, mandag på Kolbeinsvarden og onsdag Haugland-Ask, fri torsdag og fredag, i går gikk jeg på Lyderhorn og altså idag følte jeg for å gå Stoltzen. Det var utrolig tungt, men målet var å komme seg opp( ikke tiden), og herlighet for en følelse når jeg var oppe!! Nå sitter jeg her og smiler for meg selv! Planen var at i løpet av sommeren skulle jeg gjøre det, men etter en så aktiv uke var det bare å sette i gang!
 25. Etter tre aktive dager tok jeg 2 dager uten trim. Det kjente jeg at beina trengte! I dag da jeg var på en av mine vanlige rundturer, kjente jeg at jeg ikke ble så andpusten opp bakkene! Herlig følelse! Nå må middagen synke litt så er jeg klar for en ny lang tur!
×
×
 • Opprett ny...