Gå til innhold

blomsterjenta

Medlem
 • Innholdsteller

  321
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om blomsterjenta

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Har akkurat meldt meg på kurs igjen.. etter å ha vært borte ca 1 år. Litt skrekkblandet fryd.... Da jeg slutta på kurs hadde jeg gått ned 16 kg. Gikk fint første halve året... men så har noen av de kommet snikende på igjen. Hadde ikke trodd at de skulle gjøre det.... og har mer enn en gang følt et jeg er veldig skuffet over meg selv. Det har vel variert rundt + 7 kg opp igjen. Har gått noen kg ned igjen, men de har også kommet på igjen. På tide å innse at dette ikke er noe jeg kommer til å klare på egenhånd. Så nå sitter jeg her å ser på tv. Kunne godt ha tenkt meg å spist den chipsen som ligger i skapet... Men siden jeg nå har bestemt meg for å ta fatt igjen på dette, så får jeg holde meg unna Får en kikk innom innleggene her for litt ekstra inspirasjon. Begynner på kurs på tirsdag, så da legger jeg inn vekt og mål da. Tipper på at vekten ligger rundt 85 kg. Forhåpentligvis ikke så mye høyere enn det...
 2. Kjenner meg igjen svingningene Prøver å komme igang med siget mitt jeg også Ser du hadde kjempe flott nedgang sist uke! Så da skal du ikke ta de 100 gr opp ille! Ser du har planen klar for å trimme mer også denne uken, så da skal du se det gjevner seg ut
 3. Fikk med meg noen gode tur venninner i går, så da ble det tur i en time. Prøvde meg på noen styrkeøvelser da jeg kom hjem... må nok trene litt mer på de.
 4. Off.. jeg sliter virkelig med motivasjonen for tiden. Den ene delen av meg går på autopilot i Grete Rode modus, mens den andre delen lever sitt helt eget liv. Jeg klarer ikke å komme meg inn i den rette modusen igjen! Akkurat nå har jeg ikke mulighet til å gå på kurs - vurderer internettkurs, men kjenner meg selv så pass godt at jeg vet at jeg bare kommer til å sluntre unna. Jeg burde tatt meg et kurs for å komme meg igang igjen, men nå for tiden er jeg altfor travel med andre ting. Føler den ene dagen går rett over i den andre og det samme gjør ukene. Oppgaver som skal gjøres blir bare flere og flere. Har hele tiden trodd at det snart skulle roe seg litt slik at jeg kom igang med trimming og gode vaner igjen, men det ser ikke ut til å skje med det første. Noen av dere vil gjerne si her at jeg bare må prioritere å trimme og spise sunn mat - noe som jeg også prøver å gjøre, men når andre ting er like viktige og burde prioriteres like mye... ja da sliter jeg med å komme i mål. Må le litt av meg selv når jeg skriver her... for jeg ser jo selv hva som er problemet... jeg må omprioritere. Punktom. Gjerne de andre tingene løser seg selv litt etterhvert.... For man må jo uansett ha mat... og frisk luft... he he he... hva er egentlig problemet Blomsterjenta??? Hum... finne tiden til det. Men jeg må jo spørre meg selv...? Hvorfor vil du sluntre unna? For jeg vil det egentlig ikke. Jeg ønsker ikke å bli så stor som jeg var tidligere. Jeg elsker å gå på shopping, har handlet som en gal det siste halve året. Så utrolig mye fine klær - som faktisk passer meg! Det er visst ikke så vanskelig som jeg vil ha det til... Alt det grunnleggende ligger jo innarbeid... det er bare å ta det i bruk. På tide å ta det i bruk Blomsterjenta!! 10 kg igjen til målet. Det bør jeg jo kunne klare!! Har kommet for langt til å gi opp. Da startet jeg på nytt - igjen - i går. 1 dag vel overstått uten utskjeielser, men heller ikke trim. Skal trimme i dag
 5. Søndag er det fastelaven Hadde vært kjekt å hatt noen boller å satt på bordet. Er det noen som har en god SUNN oppskrift på boller??
 6. Takk for titten begge to!!! Har vært inne å lest litt på trådene deres - men må neste begrense meg for ellers så kommer jeg meg ikke ut her fra!! 1 dagen tilbake i gamet gikk bra! Veldig bra!! Det ble en tur på en time og holdt meg til maten som jeg hadde registert. Så nå vil jeg gjerne gå inn for at jeg skal klare dette her. Lurer litt på om jeg skal begynne på kurs igjen. Jeg gikk mange kurs i fjor så jeg syns at det gikk mye penger der, og så er det tiden en bruker på dette. Så om jeg kan unngå å begynne på kurs - og heller klare meg selv, så vil jeg helst det. Får gi det noen uker så får vi se hvor det ender. Merker at motivasjonen er på veg tilbake. Veldig motiverende å lese rundt på trådene om både motgang og medgang. Gleder meg nesten til mandag så jeg kan veie meg igjen!
 7. Hei!! Har skumlest litt på tråden din Er lenge siden jeg har vært inne å lest så mye her nå! Gratulerer med 70 tallet!! Det er jo fantastisk!!!(Selv om det var opp litt denne uken - men det går jo av igjen!!) Jeg har hatt en lang hvilepause - som nå har begynt å gå oppover... noe jeg ikke er spesielt glad for... Så å prøver jeg å komme meg igang igjen. Veldig kjekt å se at det har fått så bra med deg!!!
 8. Så fint innlegg Kire!!! Jeg har jo fulgt med deg tidligere, men har hatt en lang pause her inne. Rart å se hvor opptatte vi kan bli av slankingen og at vi glemmer alt annet... Godt å se at det går ann å sette tingene i perspektiv! Dette gav nok flere enn meg en liten tankevekker! Ønsker deg lykke til videre!! Jeg kommer nok innom i ny og ne jeg også Stor klem!!
 9. Lykke til denne uken Skjønner akkurat hvordan du har det! Vi får ta en dag om gangen
 10. Er det i hele tatt mulig... Det gikk fint to dager - før jeg koblet helt ut igjen.... Er det mulig.... Så da er jeg tilbake i dag 80,6 kg.... det hadde jeg ikke trodd om meg selv!! Men nå kan jeg ikke annet enn å ta meg sammen! Jeg kan ikke holde på slik som dette lengre. Merker så stor forskjell når jeg holder meg til sunne og gode måltider enn til de dagene der jeg hopper over måltider og spiser mye gotteri. Så hvorfor er det så vanskelig å holde seg til den sunne livstilen.....? Så da er jeg da tilbake... Nå vil jeg komme meg igang igjen! Så nå må det bli full registrering av maten en stund fremover. Var ganske overrasket over hvor mye mat jeg faktisk KAN spise!! Så har jeg planlagt en times tur i kveld. Det skal bli deilig - og det er ikke rom for utsettelser! Ha en fin dag alle sammen!
 11. Hei alle sammen!! Jeg har hatt meg en litt lengre ferie enn planlagt.... Var veldig lei her en stund og har tatt "ferie" selv om jeg ikke helt har hatt ferie heller. Klarer vel aldri helt å legge av meg Grete Rode kunnskapene mine - men det fungerer ikke så bra sammen med mitt ønske om å spise mye gotteri... Har da altså hatt "ferie" siden slutten av november. Vekten var da 77,4 kg. I dag var den 79,6 kg. Egentlig så er jeg litt overrasket over at den ikke er høyere... For all del, jeg har fulgt med den selv om jeg har tatt en pause. Har ligget på opp 1,5 kg igjennom hele julen, så jeg tror den siste halvkiloen er kommet på den siste uken. Har lenge tenkt at jeg skal begynne igjen, men hver dag dukker det opp en ny fristelse som jeg ikke klarer å stå i mot. Så nå må jeg ta meg skikkelig sammen. Utgangspunktet mitt var 94,3 kg i fjor på denne tiden, så jeg har på ingen måte tenkt på å kaste det bort. Trenger bare litt motivasjon til å gå ned de siste kiloene... Første målet er 75 kg, så ned til 70 etter det. Så nå er jeg her inne for å suge til meg litt motivasjon!! Jeg er litt motvillig her inne i dag - for selv om jeg har lyst til å begynne igjen, så er jeg ikke helt klar enda. Jeg håper at det kommer litt etterhvert. Nå har jeg og en venninne avtalt at vi skal prøve å gå turer fast 2-3 ganger i uken. Utenom det så har jeg en sånn liten hendig stepmaskin som jeg trokker iveg på - selv om den ikke har vært i bruk på ca 2 mnd nå Da skal jeg ta meg en tur innom de forskjellige trådene, for å se hvordan de "gamle" kjente her inne har det.
 12. Jeg som var så bekymret før denne helgen! Og alt gikk etter planen! (Eller om man kan regne et 10 % slingringsmon da) Fredag ble det pizza og jeg tok med salaten. Druknet fatet mitt i salat og hadde to små pizza stykker. Lørdagen fortsatte med de gode rutinene og fokus på det jeg skulle spise. Spiste godt med grønnsaksuppe før jeg gikk, og hadde kun med meg tilmålt alkohold - dette har jeg også prøvd før uten spesiellt godt hell... hi hi hi... Det ble kun en øl ekstra om kvelden, masse dansing og spassering hjem - selv om jeg ikke kunne slå de 11 km til Jess sist helg Snikveiingen på lørdag sa 77,6 - tirsdags morgen var den 78,3 mens den var 79,2 mandag ettermiddag på kurs. Søndags morgen var den faktisk nede i 77,4... men resultatet i dag var da 77,6 kg! Dette er jeg utrolig fornøyd med!! 1,5 kg ned i forhold til kurset sist mandag. Spennende å se hvordan det skal gå i ettermiddag på kurs, men jeg håper på at jeg står en plass på 77 tallet også her! Er veldig fornøyd med at denne uken har gått så bra! Det at jeg gikk ned 150 kcal på menyen og at jeg virkelig har fokusert på det jeg skulle spise og ført dagbok har gitt resultater! Håper at det skal fortsette denne uken! Da jeg startet på kurs i januar var jeg 94,3 kg. Mitt mål var da å komme meg ned til 75 kg - med gjerne et håp om å klare 70 kg til slutt. Så det å tenke på at jeg egentlig kun er 2,7 kg fra mitt opprinnelig mål er ganske utrolig... Har til nå klart 16,6 kg dette året.
 13. Denne uke har gått veldig bra. Jeg har holdt meg til måltidene og tatt livet litt med ro. Det har vært herlig. Utfordringen kommer i morgen... De dagene jeg vet at vi skal noe - enten det er selskap -eller selskapligheter på fest, så er det akkurat som det er et helt annet gir som setter inn. Jeg spiser alt mulig rart, og klarer ikke å holde meg til menyen. Jeg spiser gotteri som finnes i skapene, chips og junk - og dette før jeg skal i selskap eller på fest. Forstår ikke hvorfor - for det er som jeg bare MÅ spise det. Jeg er full klar over det, men all logikken forsvinner når dagen nærmer seg. Så planen er å ta skikkelig tak i ting i dag. Vi er invitert til noen venner på pizza i kveld (kunne de ikke ha servert noe skikkelig god fisk isteden???). Jeg er veldig glad i pizza... Så jeg får spise meg opp på grønnsaker før vi går. Hvor mye hjemmelaga pizza kan man spise sånn ca? De pleier ikke å ha salat til, så da kan jeg ikke gjemme meg bak den. Hum... tror faktisk at jeg skal si at jeg kan ta med salaten For uten pizza i kveld, er det fest i morgen. Tror jeg må være streng hele dagen slik at jeg ikke skeiier ut. Uansett så er helgene mine den værste utfordringen. Da er det tid for kos (helst i form av sjokolade og noe med ost på...) og når jeg først har begynt så klarer jeg ikke å stoppe... da blir det ofte fredag - lørdag og søndag. Men denne helgen skal jeg altså ta skikkelig grep! Skal komme meg igjennom denne helgen. Det er jeg som bestemmer - ikke magen. Ønsker dere alle en herlig helg!
 14. Ønsker deg god bedring og at de finne ut hva smertene kommer av
×
×
 • Opprett ny...