Gå til innhold

Nique

Medlem
 • Innholdsteller

  852
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Nique

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Veldig imponerende resultater - gratulerer!! Som sweetpeah sier er det jo mulig å operere bort overflødig hud, men om jeg var deg ville jeg sett det litt an. Du er jo så ung ennå, så du har mye elastisitet i huden. Tror at i allefall en del av dette vil ta seg inn igjen med litt tid, om du bare fortsetter med et sunt kosthold og trening - og en god hudkrem. Men snakk gjerne med legen din, og hør om han/hun har noen gode råd. Lykke til - og gratulerer igjen, du har virkelig vært superflink!!
 2. Er så enig! Vi er alle forskjellige, og jeg blir nok aldri noe lite persilleblad! Og er som deg så heldig at jeg har en samboer som liker meg akkurat som jeg er. (Han blir rent redd når jeg sier jeg skal prøve å gå ned 30 kg!) Men er også en god støtte. Var en nedtur med veiingen på tirsdag, jeg hadde stått helt stille. Kan være forklarlig med at det har vært en utrolig slitsom og stressende uke, både jobbmessig og med sykdom i familien. Nå skal jeg ha fri noen dager, men reise og konsert i utlandet med gode venner blir nok også en utfordring. Får prøve å begrense meg, selv om jeg no
 3. Hmmm, denne lørdagen har minnet meg på betydningen av jevn energitilførsel. Sov lenge, surret rundt, ble en kombinert frokost og lunsj litt ut på dagen. Så var jeg ute og gikk litt, hadde masse planer, men plutselig var det null og niks overskudd og energi igjen. Hjem igjen for å spise... MÅ bli flinkere til å passe på dette...
 4. Hei Muligheten! Takk for innlegg, synes det er veldig bra å få respons på tråden! Ingenting er bedre enn om vi er flere som kan følge hverandre opp litt! 5 cm er jo flott, selv om det ikke synes på vekta!! Er jo nesten det viktigste, det å stramme seg opp litt, og merke det på klærne! Ellers kjenner jeg meg veldig igjen i det du skriver, særlig i helgene er det vanskelig å holde på rutinene. I blant også i ukedagene - det er ofte noe eom skjer på kveldene, så det er ikke så lett... Men - vi får stå på, og satse på at det år seg til etterhvert! Lykke til videre, håper å høre fra de
 5. Da var to uker unnagjort! Og i dag ble resultatet -700 gram. Ganske fornøyd med det, selv om jeg hadde håpet på enda litt mer. Så - 2,7 kg lettere siden kursstart! Neste uke runder jeg den "magiske grensen" - håper jeg!!
 6. Ja, da nærmer det seg tirsdag og ny veiedag. Har gått ganske bra, selv om jeg fortsatt ligger for lavt i kaloriinntak. Ble litt rødvin igjen på fredag, men selv med det var totalinntaket kun i underkant av 1900. Så ble det under 1100 i går, tross middag på Ikea.... Sliter også litt med regelmessigheten av måltidene, særlig i helgene da man kanskje står opp sent og er oppe sent. "Overkill" på frimerker, siden det ble to dager med vin denne uka. Og jeg fyller sjelden melk- og frukt kvoten. Trimmen blir mest gåturer, selv om jeg må si at jeg kjente tirsdagens styrketrening rimelig godt i låre
 7. Jeg mener ikke å blande meg i sakene dine, Minnna, men det der høres ganske skummelt ut. 8-900 kalorier om dagen er veldig lite, Grete Roede anbefaler å ikke gå under 1300 selv når man slanker seg. Og du trener veldig mye, kroppen trenger næring for å yte godt. Og du er allerede slank. Med din høyde og vekt har du en BMI på 19, altså på grensen til undervektig. Går du ned til 46 kg, som du vil, er du helt nede på 17, noe som de fleste leger vil mene er for lite. Så - vær forsiktig!
 8. Du er i allefall i gang, det er det viktigste! Tror bevegelse er nøkkelen. Finn noe du synes er gøy. Hvis du f.eks liker å danse, sett på noe musikk og slipp deg løs. Kanskje er det flere på skolen som har lyst til å begynne med mer aktivitet? Orientering, turgåing (selv om det ikke er stier!), gruppetrening i et klasserom el.l. - det er mange muligheter. Lykke til - håper du når målet ditt!
 9. Hadde bare så utrolig lyst på rødvin og biff til middag i går.... Så da ble det det! Kosemerkene røk for resten av uka, men det får stå sin prøve. Kaloriinntaket totalt ble imidlertid slett ikke så verst.
 10. Takk skal du ha! Ja, mest kosthold, tror jeg. Men jeg går ganske mye. Bor midt i byen, så jeg har gangavstand til jobben, og jeg går stort sett til og fra møter og sånn også. Og så går jeg på et Aktiv-kurs, så det blir litt trim på møtene framover også. Men det begynte vi med nå på gang to, så det er nok ikke det som har tatt vekk de to kiloene. Var vel litt vann som gikk også, tenker jeg.... Men det blir spennende å se neste uke!
 11. Og da var veiing etter 1. uka gjort! Resultat: - 2kg. Fornøyd med det, selv om jeg hadde håpet på litt til, sånn at jeg kom ned igjen på to-sifret. Ellers funket Fjordland bra, ble torsk i purreløksaus, trehundredeognoe kalorier.
 12. Og da var første veiing unnagjort - ned 2 kg siden forrige tirsdag. Forsåvidt fornøyd med den starten!
 13. Selv med middag på kvelden, kom jeg ikke opp i mer enn 1400 i går, så pizzabitene gjorde ikke så stor skade. I kveld er kursdag nr 2, og jeg er spent på hvordan det går!! Må bli noen kreative løsninger i kveld også - skal igjen på møte rett etter jobb, så blir det å spurte derfra til kurset. Må ha i meg noe mat i mellomtiden, så jeg vurderer å ty til Fjordland og microen på jobben!
 14. Grattis - det er jo kjempebra! Selv har jeg veiedag i kveld - så kryss fingrene!
 15. Møte rett etter jobb der det ble servert pizza.... Spiste to biter, så det kunne jo ha vært verre også.
×
×
 • Opprett ny...