Gå til innhold

SportyKristine

Medlem
 • Innholdsteller

  301
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om SportyKristine

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Bare en liten hilsen fra en "erfaren" slanker hehe. Jeg er 34 år,2 barn og nesten 40 kg mindre enn jeg var for 7 år siden Søtsug er en av de tingene jeg slet mest med før. Men så lærte jeg meg til å "lure" meg selv med å si ting til meg selv, som jeg til slutt trodde på hehe. Som: "hvorfor skal jeg spise den sjokoladen der? Jeg vet jo akkurat hvordan den smaker. Jeg trenger den ikke" " se på de, dytter i seg sjokolade, glad jeg slipper det! jeg spiser jo ikke sånt lenger". Absurd som det kan høres ut, så virker det faktisk!! Hvis du ikke greier det, kan du si til deg selv :" hvis jeg fortsatt har søtsug om 15-30 min, så skal jeg unne meg en liten sjokoladebit." så gjør du noe aktivt, tøm oppvaskmaskinen, vask tøy, dans, gå en tur, hva som helst. Og i 90 % av tilfellene vil du ha glemt hele suget på 15 min hehe. Husk at suget ofte er psykisk. Ikke hør på pappegøyen som sitter på skuldra og frister deg Lykke til videre, dette klarer dere!!!
 2. Er det noen her som har en god sunn oppskrivt med rabarbra? Den er jo så lite kcal i Noe man kan erstatte sukkeret i rabarbragrøt med?
 3. Jeg ville bare stikke innom og si hei Synest du er kjempeflink som tar tak i problemene dine nå. Lettere å få av de ekstra kiloene nå som du er så ung. Jo lenger de sitter jo vanskeligere å få av..trust me! Så flott at du lager mat till hele familien! Det er jeg sikker på at de setter pris på Lykke til videre, og husk at det ikke er en slankekur men en bevisstgjøring og en forandring for hele livet, og det innebærer jo litt sjokoladekake en gang i blant
 4. Hei Barnebarn på vei altså, så koselig!!!! Gratulerer med det, og gratulerer med vel overstått!! Man skal jo kose seg litt på dagen sin synest jeg. man skal jo leve litt og. Og lets face it, å leve for oss innebærer jo mye matkos ikke sant? Jeg trenger en ny vekt jeg og. Min viser forskjell på en kg på et minutt liksom. Helt spirrevipp! Hvor mye måtte du gi for en ny? Lykke til i morgen, til oss begge!!
 5. Sitter her og ser komedien "Shallow Hal". Noen som har sett den? Handler om en fyr som blir hypnotisert så han ser den indre skjønnheten hos "stygge" og overvektige jenter. Vet ikke om jeg skal le eller grine... Den viser jo at det faktisk er helt normale jenter inni enhver stor kropp. Vi er like vakre som alle tynne jenter. Tror vi kanskje glemmer det av og til. "bare vent til jeg blir tynn, da skal alle få se mitt virkelige jeg"..flere som har tenkt sånn? Er kanskje ikke riktig sted å skrive dette, for man skal vel ha vært ganske stor for å tenke sånn, eller gjør dere som "bare" har 10-20 kg for mye også det? Gutta i filmen sier at enten er jenter tynne og pene, eller så er de smarte og har en fin personlighet. Har liksom hørt det før..men hvorfor tror de det er sånn? Mister jeg personligheten min med kiloene? Hvem er jeg egentlig? Jeg lurer på om jeg har litt for store fohåpninger til det å få en normal kropp... Jeg har vært overvektig så lenge jeg kan huske.. Og det har hemmet meg mye i livet mitt..mest fordi jeg har vært flau over kroppen min. Alt hva jeg har unngått av den grunn. Alt jeg har tenkt jeg skal gjøre når jeg bare blir tynn.. det er rett og slett trist. Livet har bare gått forbi mens jeg har ventet på at det skulle begynne..når jeg bare... Men vil livet mitt bli noe anderledes når jeg finner normalvekta mi?
 6. Jeg har det på samme måte som deg Juania. Skal så utrolig lite til før vekta stopper opp eller går feil vei. Sliter meg ned hvert gram jeg!! Men så skal det sies at jeg har gått ned ca 40 kg de siste 4-5 åra. Så kroppen min er vel litt sliten og lei av hele greia. Men prøver nå en siste innspurt for å komme meg i mål. En time stavgang hver dag er jammen ikke noe å kimse av!!! Ikke gå deg lei og utbrent da !
 7. Kjøpte meg en pulsklokke en gang..full av motivasjon og glede...helt til jeg prøvde den og egentlig ikke skjønte noen ting...jeg hadde en hvilepuls på nivå med toppidrettsutøvere hehehe. Håper noen andre kan gi deg svar Sovetroll Heng deg på Juania Velkommen hit!
 8. nå forsvant jeg nesten ut av siden her hehehe- Alltid mye aktivitet her i januar, bare ikke på min tråd hehe. Jeg er ikke så flink å skrve her..er mer en leser. Formen bedre Sovetroll? Du får sove det av deg Lov å synest synd på seg selv, ikke farlig det bare man kommer seg ut av det igjen! Hvordan går det med trimmen da Sjarm? Og deg Asteria? Vannet borte igjen? Selv gikk jeg ned 600 gr på veiinga på mandag, tror jeg.. Har en upålitelig vekt! Men begge viste litt ned så får stole på det. Har funnet min rytme på treninga og gjør ting jeg liker Step er tingen for meg, og det forbrenner masse kalorier..i hvertfall if grete roede. I dag har jeg klart 5 trimpoeng!! Og jeg som hadde som mål å klare 7 i uka sånn i starten. Må bare være forsiktig så jeg ikke brenner meg ut. Been there done that, ikke noe artig. Slitt litt med søtsug denne uka. Kanskje jeg rett og slett har spist for lite. Ja ja, ikke lett å jobbe i bakeri da Men har redda meg ganske bra inn. Bare håpe jeg klarer meg like godt gjennom helga.. Får ty til 70 % sjokolade og pepsi max Ha en fin dag alle dere livsnytere!!
 9. Hm..håper ikke de har kommet frem til at man skal ha mindre pålegg.....
 10. Heisann Jeg har det som deg med barn og hjemmetrening. Og jeg kan virkelig anbefale Exerto.no. Der kan du trene til et godt knippe av treningsfilmer så du kan variere etter dagsformen. Det koster riktignok 199,- i mnd, men om du er flink å bruke det er ikke det dyrt iforhold til et treningssenter. Du kan når som helst melde deg ut! Lykke til med kurs og trening
 11. Asteria, det høres ut som om du er godt forberedt på kvelden, så dette går nok bra Spis litt før du drar så du ikke blir fristet til å spise mer enn du trenger pga sult. Om kvelden påvirker veiinga i morgen er det bare vann husk det Lykke til i kveld og i morgen!!
 12. Våken sovetrollet? Overgangsalder ja, enda en ting vi damer skal slite med huff. Godt du er bedre da. Mange som har god hjelp av naturmedisiner har jeg hørt. Mindre bivirkninger med de. Snart helg *jippi*. Har laget meg heistad gele som jeg skal kose meg med. Prøvd den? Bare 7 kcal pr 100 gr ferdig gele!! Sausen har 60 pr 100 g ferdig saus. Søtmoms jeg ser du Ser ut som jeg skal klare mine 7 tp denne uka og. Må begynne litt i det små. Trener på kveldene når ungene er i seng. Blir sånn i 21-21.30 tida. Er det litt for sent for trening? Er vel bedre enn ingenting? Nei nå er jeg klar for køya. Uthvilt til en ny dag, som starter kl 5.30. Ha en fin kveld alle sammen
 13. Nederst på venstre side står det oversikt og info om alle gd kursene. Lykke til
 14. Prøv å spise mer og ikke vei deg mer enn en gang i uka, samt mål deg med målebånd Det vises nok til slutt skal du se, tålmodighet Lykke til videre!!!!!
×
×
 • Opprett ny...