Gå til innhold

epler

Medlem
 • Innholdsteller

  4 181
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

epler vant dagen sist August 22 2018

epler hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

14 Bra

Om epler

 • Rang
  Avansert medlem
 • Bursdag 23. sep. 1972

Kontaktmetoder

 • AIM
  an-krih@online.no
 • ICQ
  an-krih@online.no

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Sted
  østlandet
 • Interesser
  katt, mat, drivhus, reiser, turgåing, Friskis & Svettis (spinn)

Nylige profilbesøk

954 profilvisninger
 1. I går ble en ekstremt lat dag for oss begge... sofa? hehehe.... slitne fjomper nemlig... han ble tvunget til å lese på lekser - jeg krimbok på nettbrettet mitt 😉 Han synes han kunne for lite til at jeg skulle høre han i spørsmål, så ville lese mer. han sier nå at "vi" går på skole, ikke bare han.... er det mulig..... og jeg som er så himla glad det ikke er meg som må begynne på skole igjen!! middag; pizza....... Trening nr 1 unnagjort. ble vel 50 minutter i dag. Bra innsats, ikke helt topp, men bra. Han har tidligvakter denne uka. skolen har vinterferie. jeg skal jobbe 4 netter nå. Bare å glede seg. 🙄 Ja, han har fremdeles sjans på den jobben i den andre byen, de venter litt med flere ansettelser til de har kommet i gang med den nye linja. (bedriften er solid med 85 ansatte altså) Men forutsetningene er selvsagt at han består fagbrevet. jepp. amerikanske eiere for et år siden. flytter alt til Polen, av alle steder... men mulig støperiet skal være igjen her noen år. alt er i ferd med å gå i oppløsning der nå siden folk får seg nye jobber fortløpende. Skulle visst begynner si opp folk i april. slutt til sommerferien blir ved et da. Men alt er uvisst. Best hadde jo vært hvis han hadde fått blitt der til september/oktober, så kunne han (og de andre som går på skole) gå opp til fagbrevet der, enn å måtte gå opp på en fremmed bedrift. Nei, må begynne å lage middag snart. orntlige kjøttkaker i dag! ikke vegetarboller - med kålstuing og poteter. Klapp på skuldra di for alle skritta hvertfall!! bra innsats! så instavideo 😍 ha en fin mandag!
 2. Det ble 65 min styrketrening i går. Veldig bra innsats om jeg selv må få si det. (inkl 5min ellipse) Det ble 45 min trening i dag også sammen med mannen. 15 min ellipse og 30 min lett styrke. sliten i armene etter i går, så prøvde å ta alternative øvelser. uten ankel/fot.
 3. at det skal være så forbasket vanskelig å være skadefri..... alltid noe for oss begge har jeg på følelsen av... Ankelen er vond enda.. Vi hadde planer om å gå til byen i morra, har bestilt bord på restaurant, men vi må nok ta bilen pga meg. Altfor langt å gå 35 min hver vei for meg. vondt nok de skritta jeg må gå ellers, og skal det bli bedre, så... kjipt!!!!!! en arm kan man "unnvære" - men bein er verre. (har jeg sagt at tommelleddet også verker som fy? 🙄 ). jepp, kostholdet er vel 70-80 % ... men er fornøyd med at jeg har blitt litt sterkere. Gjør det jo mye for å styrke ryggen og knær. Den økte forbrenninga med å trene de store muskelgruppene har jeg vel ikke merket noe til, men må nok holde på lengre. sukkerinntaket kan så absolutt forberedes 😂 Snakker om å gjenta seg selv i det kjedsommelige............ ja, må være vanskelig å fordele oppmerksomheten til 2 hunder..... jeg kosa forresten med en valp i natt... kollegaen min hadde med seg på jobb (2 forskjellige boliger ). mulig det var schiuana eller åssen det nå skrives. Epler kosa seg gløgg i hjæl... en varm kropp og klemme på.... la seg godt til rette på fanget mitt eller oppetter brystkassa. Mannen er på jobb i kveld, men vi har fri lørdag og søndag. Han begynte forreste på SKOLE i forrige uke!! mandag og onsdag 4 timer frem til sommeren. tilpassa skiftarbeidet hans, og på arbeidsplassen. er rundt 50 stk på bedriften hans som skal ta fagbrev som produksjonsteknikker til høsten. Fylkeskommunen & AOF. neste uke har dem vinterferie! latterlig... bedriften blir jo nedlagt i løpet av året antagelig, så de vil vel utdanne noen av den gjengen siden over 100 assistenter blir arbeidsledig... lettere å få jobb da. Jeg engasjerer meg selvsagt og leser igjennom arkene han har undervisning om. (skal snart få bøker) - skal høre han i spørsmål til helgen. mulig han får jobb i den andre byen, har vært på intervju. ikke lett for en på snart 57 å få jobb, så bare å gripe muligheten som dala ned.. Morsomt å ha en skolegutt i hus da! (har jeg tulla mye? tull.............). 😂 Nei.. får surfe litt på nettet, og så ta meg en tur på trening. mandag, onsdag og fredag. Faste dager funker best... blir det en gang i helga er det bare bonus. Skal prøve litt på ellipse, kanskje det kan funke. Eller ro maskin? hm.... ha en fin helg!!!!
 4. hahaha - tenk hvor mange omgjøringer det har vært på disse sidene siden vi begynte... 😂 nesten flaut hvor lenge vi har vært her.... setter jo alt på repeat hvert eneste år.... omgjøring av signaturen er sånn den forrige var. Du lærte meg det når jeg kæva.... gå til K66 øverst på siden og velg kontoinnstillinger 😎 ah, der ser jeg jo at du har forandra.. under 80 - det var jo bra allikevel siden du fryktet høyere.. Må være godt å få DET unnagjort, 😑 Er stadig noe som skjer på skadefronten med oss begge da....... gå fort eller sakte for den del har jeg ikke nubbesjanse til... greit med hverdagsaktiviteter, men øke farten, nei... Er noe rart, for jeg har egentlig vondt i begge føttene, men mest høyre.. ankel venstre, lengre frem høyre. Mistenker at det kan være for tung belastning på leg press maskinen? oppe i 79 kg nå. Og/eller for harde vintersko uten demping i tillegg. Gjennomførte 65 min med styrketrening etter planene i dag hvertfall. Går greit å ikke velge øvelser som gjør vondt, har jo nok av muligheter... stressa hjem for å ordne blomster jeg hadde kjøpt oppi vaser og så i dusjen. Venninnen min (tidligere kollega) kommer om 10 min nå nemlig. ps, spiste litt mange horn i går på en måte.............. vekt; 87,2 - men regner med at gjærbaksten glir ut, hehehehehehe..... glad onsdag. (jobbe 2 netter)
 5. Godt å ha deg tilbake her igjen K66!! Synes du bare skall hoppe i det, jeg. Eller, gå på vekta mener jeg.. 🙄 over 80, ok, da er det "bare" å starte forfra igjen når formen blir bedre... Intensiv PT trening kanskje, når du er i bedre form. (ikke bare en time nå og da) Yoga? svømming? Plutselig var det nye nettsider... må logge meg inn for hver gang, men anker både på mobil og pc. (Mac book pro). Gadd ikke laste ned appen demmes. katta ut den når jeg plutselig måtte oppgi betalingsinformasjon kun for en gratis app. Har jo kortet lagt inn på apple id, men ikke kontroll nr, og det forlangte de. nei takk. 😞 Det får dem kun når jeg skal kjøpe noe tenkte jeg. Dårlig med trim i dag. Var uansett hviledag fra Fresh Fitnes, men de føttene trenger HVILE... ordnet det jeg skulle. Dro til Hageland. Er oppgitt over at selv kaktuser avgår ved døden over varmeovnene våre..... (sentralfyr på blokka) - så kjøpe en god del uekte planter/blomster..... mye fint der nå faktisk. 3 store (ekte) kaktuser, tror de holder bedre enn de små jeg har mange av (eller, de dør en etter en....). Hjemme hadde jeg jo to smale hyller 1 meter over ovnen, så der kunne jeg sette tett i tett i tett.. Dyrt i innkjøp, men tror det vil lønne seg i lengden, hehehehehe....... Må bare holde tunga rett i munnen når jeg går rundt med vannkanna 😂 Og får be J ikke klippe i "basilikum" planta på kjøkkenbordet...... Nå regner det ute. Snødde for en time siden.. nå vil jeg ha VÅR!!!!!! greit. Skal gjøre om på signaturen pronto. Tar du utfordringa? 86,6. BMI 28,6. blodtrykk. i morges; 152/87 (jada, vet det er for høyt...) (har sånn kjekk vekt som går på app nå vet du... Withings. Health Mate app. vi står i kø på morran for å veie oss, hehehe, jepp, ser teit ut... Skal få besøk i morra, så lager noe til kaffen... (og fryseren, til J`s STORE FORTVILESE.... Han liker ikke at jeg fryser ned kaker... han synes de glipper ut av henda på han... hehehehe) Epleklem
 6. i dag er det mandag altså. Klar K66???????? Var på trening i dag etter jobbehelg. Gjorde en bra innsats i 50 minutter så fornøyd. Fikk selvsagt problemer med høyre ankel i går eller noe sånt (har ulma litt i helga, men verre i går) - MEN INGEN grunn til å droppe trening tenkte jeg, som jeg ville gjort før uten å blunke en gang... Det ble bare mer styrkeøvelser andre steder på kroppen som ikke innbefattet føttene. virker som om skjelettet i beinet har fått seg en trøkk på en måte. eller så er det fibromyalgien min som protesterer høylytt på at jeg har gått veldig mye den siste tiden... alt verker hos meg for tiden nemlig. jajaja... men gir ikke opp. Har nemlig fått en utfordring på iWatch klokka mi om å gå 161 km i februar se.... men jeg ligger godt an, har nesten 80 km hittill og det er bare 11.2 i dag. Får bare ta det litt roligere med skritta de nærmeste dagene... middag? rester av helgas svinestek, potet og surkål og peppersaus. Og så laget jeg ny porsjon tikka masala til de nærmeste dagene.. Fri i morra, men det blir alltids puslerier... alltid prosjekter hjemme eller ute som må fullføres 😉 Hverdagsaktiviteten er på topp. Vekt? Stabilt høyt, som du vel sa en gang... 86 sitter hardt gitt.... 85-87 varierer. Har vært et par ganger på 84 tallet, men så opp dagen etter. Tenker som så at jeg begynner å få mere muskler kanskje... jeg har øket endel på vekter/apparater faktisk siden i høst, og jeg trener styrke 3 ganger i uka. (fra 45-60 min, spørs hvor mye jeg jobber. Går så mye beina greier. Målet er vel 4 ganger gåtur (ev tredemølle) i uka, greier det så nogenlunde, varierende lengde. Jeg legger meg hver dag sliten av trening hvertfall, og det må jo være bra... sjokolade? ++++ vi sliter.... sånn er det med den saken.. men det blir ikke hver dag. Oppsummering deg k66????
 7. Her er det lenge siden jeg har logga meg på gitt.......... Men du følger jo med K66 - er ikke redd for det 😉 Ble ferdig med PT timene i forrige uke. Har laget meg et bra program utifra det jeg har lært, kjørt igjennom 2 ganger. (lørdag og i dag). - 70-80 min inkl oppvarming og uttøying. Skal lage meg et "lettere" program også. Ser PT treneren min fulgte meg i øyekroken i dag, sjekka vel at jeg ikke hoppa over djevel øvelsene ho pressa meg til.... hahahaha..... Satser på 3 ganger styrke i uka. Pluss noe cardio ev gåtur. Mat ok, men sliter litt fremdeles på godtefronten..... mulig jeg setter inn ny vekt 1.februar. Hvordan fungerer kroppen K66? snart på tide med nattevakt igjen..... sånn går nå dagene her.....
 8. ... og tidlig ble det... sovnet 21.15 og sov i 12 timer 😬 Ble en ekstravakt i natt, så nå er det 3 netter igjen. Tenker pytt at jeg blir sliten, er jo snart ferie.... disse 3 pluss mandag igjen. (ekstra fridag tirsdag jeg måtte bruke opp før nyttår) Begynner seriøst å tenke på solkrem nå.... Gikk tur i marka i dag. Fjellturen min, 1 time og 10 min. Var litt is over der, så blir nok den siste for i år. isette i lysløypa også. Har jo både regna og snødd og kuldegrader i det siste. Dårlig kombinasjon. Kos med pusekatten.... nærmer seg................................... bra han ikke vet. sender deg en melding når det er overstått. Ny PT TIME igjen i morra. Sa jeg ville satse mer på løse vekter (kettle, ball, hantler) begge dagene, og heller bruke apparatene på egenhånd på fredagene. (vi har hatt apparattrening onsdager). - Bruker da apparatene ho har valgt ut til meg. (noen "Nye" og noen gamle.) Ho skulle pønske ut et passende onsdagsprogram utifra det. Som regel har mandagstreninga vært jævligst. hehehe. Her skal det kjøres på de siste 7 timene. merkelig at det skal være vanskeligere/tyngre med skulderpress eks med frie vekter(hantler) enn med fast stang? nei, skal jeg komme meg i dusjen... kjekt at håret tørker før jobb...
 9. Mandgens styrkeøkt er gjennomført. Ikke trening i helga i det hele tatt, mer enn nok med job, hehehe.. MEN jeg trente/tur jo 5 dager i forrige uke, så kjempefornøyd. Lapskaus har jeg også laget i kveld. Middag for de neste 2-3 dagene. Må jo ha noe sunt innimellom julekaker, sushi og ribbe også. Vel, ribbemiddagen vår blir til lørdag. JEG kunne godt ha overstått den i år, men.... får bøye meg i støvet denne gangen, bor jo ikke alene lenger. Det skal bli deilig med fri i morra. åssen går det med deg og kneet? nyter du ferien? Skal ta en skikkelig veie og måle seanse neste uke. OG de samme stedene når jeg kommer fra Thailand, hehehe.. eller.. er antagelig ikke noe å le av. 😏 8 uker med PT, inkl julekaker - hm............ men synes så absolutt jeg har blitt sterkere og tørr å utfordre meg mer. Fikk du samme "følelse" når du hadde dine timer? At det hjalp, mener jeg? Nå pc, og så blir det nok en tidlig kveld på frua her... orker ikke vente på ham helt til 23.45.
 10. kjipt med kneet da... Trapper er vondt, jeg har lært meg det etter at jeg flytta, hehehe... blir i det stille au au au au stadig vekk. kafebesøk er helt topp!! Thailand. Nytt land for han, jeg var jo her for 10 år iden, men ikke samme steder selvsagt. Såvidt innom Myanmar også. (land nr 41 😍)
 11. 4 uker, det høres godt ut i desember!! Må nok jobbe 2 uker til jeg... (om 2 uker har vi plassert rompa på flybussen akkurat nå faktisk...) 😁 Truls har kun vært ute 2 netter etter han kom tilbake forrige tirsdag... best å være inne synes han nok. Har fått spist seg opp litt igjen. 4 dager uten noe særlig mat stakkars... ja, ikke greit med valper.... rart ho ikke "lærer" av Nemi? jepp, 3 ganger styrketrening i uka. Mandag og onsdag med PT, fredag på egenhånd. Cardio trening blir det så som så med, men litt blir det. Gikk faktisk 1 time gåtur kl 08 i dag! og avslutta med 25 min med treningsstrikk på stuegulvet!! første gang jeg prøver den. PLANEN ER å ta den med på ferie, men.. om jeg får brukt den?? det gjenstår å se... det ergo så enkelt å planlegge når man er hjemme, men når man kommer dit ned der det er 30-35 varmegrader er vel ikke trening man har i fokus... kjenner på kroppen at det skal bli helt greit... (varmen altså, leddene verker om dagen) Får komme meg i dusjen.. Skal så til pusekatten. Lage middag til mannen. Skal ha røkt juleskinke. Han ville ha pepperotsaus til... jajaja, så får han få det da... rømme og pepperot må kjøpes. (han har jo jobba som servitør før, så vet hva han vil ha, hehehe) Tror jeg satser på bakt søtpotet til. Kl 17 skal vi på Queen filmen på kino. Har de 2 gratisbilettene fra jobben som må brukes opp før nyttår, så nå mååååå vi.... Får sikker nye i julegave. Bra du blir mer aktiv her inne k66. Da skal jeg begynne å skrive mer her og... ble lissom så ensomt å bable med seg selv...... Den vekta er umulig å rikke på ser det ut som... har sett 84 noen ganger, men så går det opp igjen.. men er sjelden over 86 heldigvis. et sted rundt 85. Målet var å komme under 85 før ferien, men ser ut som det er en umulig oppgave det tallet der. håper viiiiiirkelig jeg greier å holde meg på matta så nogenlunde... Har satt opp PT dagen etter vi kommer hjem, å da er det bare å brette opp armene. (4 timer igjen etter ferien). Kommer jo hjem søndag 13.januar. ha en fin torsdag. Jeg går mot jobbehelg.
 12. St.Petersburg vell overstått 😊 Vi likte oss godt der. Fikk gått masse selvsagt. 20000 + 17000 skritt på "de hele" dagene. Matveien ble vel ikke helt ok, MEN gikk ku. opp 200 gram, så er veldig fornøyd. Sliten som et uvær, men stod opp sammen med J kl 05 i dag. Og før kl 08 var 2 maskiner med tøy vasket og hengt opp!! Var på trening kl 11. Seigt, men funka. Årets julekonsert i kveld. Åssen går det k66?
 13. Klar for St.Petersburg 😍 Drar jo i natt til flyplassen. Hjemme igjen søndag. 2 st PT timer overlevd denne uka også. Men seriøst, etter treninga mandag var jeg så støl på bakside lår at jeg knapt kunne gå... merker det enda. Nå fikk skuldre og armer mer kjørt seg, så dette kan jo bli artig, hehehe. 10 timer unnagjort - 10 igjen. Mat ok, men julekaker bør vi ikke nevne. Går det bra med deg K66? epleklem
 14. J har gått på jobb, og jeg har planer om å pynte litt til jul i dag. Vi må jo nyte nissene før vi drar... (20.desember) 😊 Får besøk av venninne med datter i dag også i 14 tiden. Ikke vært på trening siden onsdag så burde absolutt ta meg en tur i dag. Tenkte kroppen trengte litt hvile. (pluss at jeg var utslitt etter natt) Vi slepa på en tung ny vaskemaskin i går, så noe styrkeløfting har det blitt. (men en annen hjalp han med den nye opp trappene her. Takk og lov at vi kun bor i andre etasje, hehehe. En kamerat skal komme i dag for å hjelpe han med den gamle, og så justere maskinene, for den hoppa nesten rundt på badegulvet da vi testa den i går kveld... kjekt å lese bruksanvisninger først... 😣 Og de plastdingsene vi hadde igjen, det var en mening med dem.... kostholdet går bra. Ble riktignok pizza på torsdag, men det får tåles. 85,2 i dag. Målet er under 85 før Thailand, men det går opp og ned, så garanterer ikke... Han er på 83,5. MYSTERIUM!!!!!! vi har jo veid likt. Da jeg traff han veide han vel 94.... Må komme meg i gang selvom klokka bare er 06.10. Ha en knall helg K66!! Epleklem
 15. hm.... Bleie funker vel dårlig... 🧐 skjønner problemet.. Hvordan går det med dem 2 i sammen nå da? Har Nemi forandret seg? Får du gitt henne noe Nemitid alene? Bra du begynner å få inn matrutiner da.. alt håp er ikke ute 😁 Vekta i står mer stille nå, men cm minker bittelitt. minus 4 cm på 4 uker. (livet) Nei, må få i gang kroppen... Hadde masse planer i dag, men.... "sendte" J på jobb 05.30 - la meg igjen og stod opp 09.50... helt utslått etter jobbehelg...
×