Gå til innhold

epler

Medlem
 • Innholdsteller

  4 210
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Alt skrevet av epler

 1. 😂 skulle ikke vi starte aktivt her inne igjen K66? hahahahaha Skjerper meg fra i dag, for ente gang 🤨 🙄 Har hatt et grusomt tall på vekta litt for ofte de siste ukene, så nå er det skjerpings. (88,5 i dag, jepp... du leste riktig.....) Bare til å innse, her må noe gjøres før jeg bikker 90 ! Sitter klar i treningstøy (J kommer fra jobb om 30 min) Middagen i dag blir ovnsbakt laks. Åssen går det med treninga di?????
 2. 🙄 skal si vi er ivrige her inne K66............. klokka er 01.20 og snart er det avgang til flybussen & venninnetur til Split i 3 netter. tur nr 21. land nr 41 på meg. Har trøbla veldig med å snu om etter nattevakter den siste tida, så stod like godt opp for en time siden. Skal snart vekke "sjåføren". Trening ok. kun 1 gang forrige uke, men jobba altfor mye, så.... tirsdag og i går denne uka. Regner med at vi går mye der nede, så litt blir det jo. Men garanterer ikke matinntaket, hehehe... (eller dessert inntaket...) Vekt? fremdeles stabilt høyt som du sa en gang...... Får bare innse at 2019 blir et platå. bare det ikke blir opp så får man være fornøyd!
 3. Trening gjennomført 😎 Det harde programmet mitt jeg laget meg om lørdag. Nå tok jeg det på 50 min, om lørdag ble det nesten 1 time. Men nå hadde jeg ikke så "lange" pauser i mellom. Tror du ikke jeg glemte nøkkelkortet mitt når jeg stod utafor treninga i stad... ble irritert over meg selv, dro i butikken, og så hjem. Men det ble trening sammen med mannen etter middag alikevel altså. Han hadde egentlig planer om å slenge seg på sofaen, men det fikk jeg forhindret, hehehe... Og "hans program" er 45-50 min, så... da ble det til at jeg skyndet meg. Litt dumt egentlig. han sier jo han bare kan vente. Deilig å være på jobb når stølhet kommer sigende 🤣 ikke lett å komme seg opp av stolen da nei... men kjenner det blir lettere nå som jeg kommer mer inn i treningsrutinene igjen 😎
 4. Må tenke... ja, det ble en god treningsøkt lørdag. mandag, onsdag og lørdag ble det forrige uke. Denne uka mandag pluss at jeg straks skal kjøre nå. J er også like flink 😇 Han skal etter jobben i dag. Planlegging er viktig.... Så bra at kneet er bittelitt bedre... og at du får gjort styrkeøvelsene så ofte du får det til. overkroppen får jo bare vike hvis tiden er knapp, enig der. J er fornøyd med å fått kake 3 dager på rad... men nå er resten av eplekaka trygt plassert i fryseren... Ikke kjekt når de små er dårlige i magen... har begynt å planlegge Tanzania & Zanzibar turen med reiseselskapet. Han har fått klarsignal fra jobben, så..... blir antagelig 24.01-14.02. Han må ta fri uten betaling, og jeg jobbe inn avspasering. er nesten ferdig med den boten allerede, hehehe, en vakt igjen så er den ferien bankers. Har bomma litt før, og begynt på prosjektet litt for sent, men nå har jeg lært. Nei, vi ikke bruke feriedager til det. 🤨 Må ha noe utover høsten også 🥺 (neste jul ser det veldig lovende ut med langfri i jula nemlig!!!!!!! holde av et par fridager rett før, så ... yes. ) Hahahahahaha - ferie ja... Han foreslo at vi skal ta Københavnbåten i november. finne på noe. Han hadde litt sans for Kielbåten i grunn.... er jo 2 døgnscruice. mens jeg knota med vinterferien, så skulle han bestille lugar. buffet og sånn... så bare med et halvt øye, vi hadde jo sett på det i sammen. fredag til søndag var plan A. (han hadde fått klarsignal fra jobb om å ta seg fri fredag, jobber bare 6 timer) ) - og så skrev han ut billettene, og jeg studerte nærmere ... hvorfor hadde vi 2 forskjellige båter? Pearl og Crown... jepp - hjemtur søndag, dvs vi måtte da ha en overnatting i køben lørdag... Jeg var jo forsåvidt fornøyd med det... men da kommer jo vi til Oslo 09.45 mandag.. og han rekker ikke jobb... hahahaha, vi lo godt i flere timer... hjemreise og ankomst er to forskjellige ting... Takk og lov at det var på langfriuka mi da... men da får vi tid til å se mer på julemarkedene og sånn ...... er så glad det var han som tabba seg ut! du oppfatta vel hotelltabba på Sopot i sommer...... eller rettere sagt, jeg greide å bestille nabohotellet vi egentlig ønsket..... men han var sikker på at det var Sheraton som var det gamle hotellet som bestandig er avbildet... men neida... det heter Grand... og enda så var vi stadig inne og sjekka bilder og sånn. Han burde jo vite det... og dette fant vi ikke ut før vi var på rommet vårt og titta ut av vinduet.... Så det var så absolutt morsomt at han tabba seg ut med dette minicruiset nå... Nei, hadde bestemt meg for å dra på trening kl 12, og nå er den 1 min over. (tok på meg treningstøy når jeg stod opp i dag. skal på nattevakt, så sov til 10.30). middag i dag blir stekt torsk og chilliscampi, og rotmos. salat til kanskje.
 5. Lørdag. Drar på trening mens J skifter dekk på sin bil. Har ikke vært på Fresh siden onsdag, men vi gikk turen på 50 min i går. Har et par andre ting jeg må gjøre først også. Etterpå i dag skal vi gå til byen for å spise ute, så da blir det ca 2x 40 min eller så, spørs hvem vei vi tar. I rute K66?
 6. En PT time er vel 50 min hos deg også? - ja. så ikke overraska over at du bruker lengre tid enn en time.. kjekt å puste litt innimellom programmene også sikkert. Synes trening bør være prio nr 1, så du får skikk på knærne og kropp hvertfall. Må du dra på hytta så ofte da? skjønner dere trenger å koble av, men... støvsuger, huff....... men må gjøres, hehehe 😫 (minnet meg på at jeg bør komme meg i dusjen, pluss putte treningstøy i vaskemaskinen... ) jepp, 50 min styrketrening. Så litt på de gamle programmene mine fra pt.. sånne øvelser med handler jeg egentlig hater... Epler begynner å komme i rute 🙂 M lager vel litt mat til deg du kan varme opp? han må jo ha middag hver dag regner jeg med. Eller du kan sende han avgårde for å kjøpe støvsuger? svipptur innom bensinstasjonen høres ikke bra ut... 😕 matpakker!! Nei, må gjøre noe, og så begynne på middagen. 2 nattevakter nå, så langfri. Eller ikke helt, har blitt 2-3 ekstravakter...
 7. Mandag. Mulig jeg får tatt meg en tur på trening nå snart. Bare måååå omme meg i gang med X 3 i uka, greide det forrige uke. Han vurderer også etter jobb, men jeg tar en tur på formiddagen. I tilfelle han trekker seg, og da blir det hvertfall ikke noe av med meg heller. MANDAG ONSDAG FREDAG er hovedplanen. Kostholdet gikk til hælv... i helga. Maten var bra nok, men godteri og potetgull på kveldene... 🙄😏 Men jeg var likevel på 87,5 i. dag tidlig, så ikke så helgæli resultet. Ny uke osv... bla bla bla. I dag skal jeg ha ovnsbakt torsk. Tror det blir hvit saus med gulrøtter og brekkbønner blanda i, drysser over litt reker. kokte poteter. Er plan A hvertfall. Hva skal du spise i dag K66?
 8. 55 min styrketrening (inkl 15 min tredemølle/rask gange) 1time gåtur. Vil si vi har gjort en god innsats i dag 😊
 9. hyggelig Oslo tur med venninne i dag. 🙂 Fremdeles støl etter torsdagens styrketrening, hehehe... Tok på bein og mage da, armene var også støle g tunge... må trene oftere med andre ord, bør tåle mer. Mulig vi tar en tur på trening i morra. Er du i rute med treningsprogrammene K66?
 10. PT er nok lurt, men kan forestille meg at det er slitsomt etter et langt opphold.. 😞 Savner faktisk min PT, men ho flytta jo i februar eller noe sånt. Vi har litt kontakt på insta da. De 2 andre fjompene som er trenere der synes jeg gjør "så mye rart" så frister ikke lissom. Men jeg skrev jo ned alt av programmer Cathrine lærte meg, så kan jo bare starte på egenhånd så langt jeg får det til. Likte aldri helt de manualene, hantlene og sånn, så havner jo nå tilbake på apparatene 🧐 Sykling bra for vann i kneet, hm... ikke hørt før, men sikkert riktig da.. Får jo bevegelse, det er vel det som er poenget. Men ikke vann hos meg, heller totalt (nesten) fraværende brusk og betennelse pga gnisninger i kneskåla. Spennende å høre om du greier kostholdet selv, eller må bite i det sure eple og høre på treneren din, hehehe... Skriv gjerne hva du spiser her og, så kanskje jeg får noen ideer. Til frokost blir det for øyeblikket 2-3 knekkebrød, tar en pause på 1 skive rugbrød. ellers endel frukt, cottage cheese og gomorgen yoghurt. Normal sunn middag med mye grønnsaker. Har vært å fikset på hårfarge og litt klipp i dag. Inviterte meg selv på kaffe i mitt gamle nabolag, hos ho som passa katten og min tidligere kollega da. Veldig fristende å gå en tur bort veien der jeg bodde, men besinna meg, hehehe. Er blindvei, så kan lissom ikke gå/kjøre rundt heller. Vanskelig å gi slipp se... Nei, får gjøre noe fornuftig. Hente noe i kjellerboden. Middagen blir den samme som i går, han ville ha linseboller i dag også. (han var skeptisk når det var kyllingsaus igjen og jeg ymta frempå om laks, hehehe... kan du skjønne det... 😂 ). Fin fin onsdag. (her blåser og regner det for øyeblikket = innevær. )
 11. 1 time styrketrening gjennomført. 5 minutter ellipse først. knær ikke gode, så kun på armene og mage i dag.
 12. 🙄 her var forumet ja... nei, vi gir aldri opp K66.. aldri. hahahahahaha, optimister, det er vi hvertfall 😂 Kunne ikke dy meg, tok en sniktitt på vekta i dag allikevel... 87,7 - var ikke over 88 hvertfall... Men fikser på signaturen med nye mål om en uke eller så... håper startvekta er bittelitt bedre. Registrerer du mat nå? er ikke sikker på om jeg skal gjøre det, bruker uansett den andre appen min (my finnes Pal - som hører til Health mate appen min og den elektroniske vekta. ). hm.... blir ho bare ca uansett når det gjelder middag uansett... Har laget ny porsjon linseboller i dag. Og en stor porsjon med rotmosstappe. (da har vi det i sikkert 3 dager. J er så glad i det... ). selleri, potet, kålrot og søtpotet havna oppi der i dag. Har tenkt å lage en salatbolle også. En eller annen saus til linsebollene, må varme de i saus, ellers blir de så tørre. kyllingsausene fra toro eller Knorr funker bra. Ellers satser vi på laks og torsk denne uka. Back to sunn mat, hehehe... Kaker og sjokolade? Prøvde med bråstopp, men det gikk ikke bra i går. Følte jeg fikk mer og mer vondt i hue utover dagen, så tok meg 4 ruter sjokolade, og da gikk huepinen bort... ikke bra å bråslutte, i know... er bedre i dag uansett, så avvenning er i gang. Trim? Ble ikke noe i går. Var så ufattelig sliten. Ettervirkninger fra NYC og Oslo i helga tenker jeg.. Sov 15 timer!!! går bra noen dager etter jetlag, men så kollapser kroppen deluxe... Mye rot på den nye jobben til J, så han er sliten også... Vi har planlagt å dra rett på trening begge to etter jobben hans kl 15.15. Starte pent begge to. Og så spise middag etterpå. onsdag og torsdag nattevakt igjen. Lørdag Oslotur med venninne. 12-15.oktober blir det årets venninnetur til Split i Kroatia. Nytt land 🤩 Første gang vi satser på strandby, men spørs åssen været er i oktober, kan nok være ok varmt, men overskya/regn. Er visst fin by. Ellers små og store planer utover høsten.
 13. Kom meg på Fresh i går! etter 1 måneds pause 😑 Det gjorde vondt... 20 min styrketrening, Yepp.. litt gå på tredemølle og ro i tillegg. Tydelig at jeg har mista litt muskler, for måtte gå ned på noe. Men hadde regna med det og. Etter maleprosjektet mitt alene mandag. og tirsdag var armene slitne, så ikke helt optimalt uansett. Matboden+++ denne gangen. (vi rydda inn onsdag) tak, vegger, hyller... tok 1,5 time bare å rydde ut alt, så bra mye der, hehehe. Men nå er frua fornøyd 🤩 I dag gikk jeg til byen. Hudpleie time! og en kaffekopp. Nattevakter =jobbehelg. Det var kjølig å gå, plutselig er det blitt kaldt igjen, 3-4 grader når jeg gikk vel. huff. Skal prøve å bli litt flinkere med den styrketreninga.......... var jo godt i gang.. Men jeg går mye da. epleklem
 14. 86,4 - stabilt med andre ord. 🙄 Vet du jo trøbler med kroppen K66.... Min er som vanlig helt på trynet. eller, TRYNET er greit nok, verre med fingerledd, knær, ankler, rygg..... kort oppsummert. 😫 Men lar ikke det meg stoppe, er aktiv, selvom kroppen skriker av smerte om kvelden til tider. Mørbanka. Har ikke vært på trening på vel, 3 uker? - men har gått tur hver dag. Bodprosjekt endelig ferdig i går, ryddet inn i dag. Kjempefornøyd. Fikk kastet masse og ryddet mer hensiktsmessig. Jeg er flinkere å kaste enn han, men "jobber" med den saken og. (fikk sneket meg til å lure unna endel) Siste finishen var filleryer på det nymalte gulvet - nå SER vi nemlig gulvet! hehehe.. så koselig åtte. Jeg skal starte på matbod i morra når han har gått på jobb. Male på hyllene vi satte opp i fjor, pluss resten av rommet. Der inne er det myyyyyye småting som må ryddes ut.. gruer meg allerede, Har tenkt å overraske han. Har jo langfri nå frem til helga. I morra skal jeg også møte megleren i min leilighet, skrive under papirer og starte prosessen. Blir spennende fremover. Hvertfall taksta.. Håper på 1,6. Helst litt mer. (siste som ble solgt i fjor fikk det, men den var fin inni og... ) kryss fingre. og at det blir skikkelig budrunde 😎 Kostholdet ok, litt verre på sjokolade/kakefronten. Men vekta er som sagt stabil. Forbrenner endel på gåturene mine, så veier vel opp. (mellom 30-80 min. Som regel 50 min runden min.) Fin søndag videre K66
 15. Min erfaring er at man går opp rundt 0,5 kg når man har mensen, men det går man ned igjen etterpå. Men folk er sikkert forskjellige...
 16. 😂 liker ikke å tape penger så til de grader, men forstår hvor du vil hen 🤣 Sjefen er ikke superfornøyd når vi tar ekstra fri i helligdagsturnusen, men får se an hvor mange dager. Jula er uaktuell uansett. Hvertfall lengre saker. Åssen jeg jobber i 2020 har jeg ikke sjekka enda. Jepp, han er fornøyd med å ha fått ny jobb. Han og flere andre sliter på skolen, er mye tekniske greier de overhode ikke kan noe om i det hele tatt. Og lærærn har fremskyndet prøveeksamen fra 20.5 til 4.5 (lørdag!) Vet ikke om det er så lurt.......... men kanskje han vil se hvor elendige dem virkelig er 😑 FØR selve eksamen 6.juni var det vel. AOF er. vel ikke akkurat kjent for å gå nøye gjennom pensum, heller fare fort igjennom.. Jeg har hoppa helt av den lesinga mi... er langt utafor komfortsonen med stoff det der nå. Men han prøver hvertfall.. hahaha, han var stolt i formiddag da vi skulle kjøre et sted... han smurte garasjedøra som går tregt, og sa; nå utførte jeg første linje vedlikehold. noe har han da fått inn i knotten! 86,1. titter innom 85 innimellom, men kroppen niholder på 86 tallet. Styrketreninga går skikkelig i stå!!! bånn i bøtta. eier ikke motivasjon. En gang i forrige uke. MEN jeg går 30-50 min tur hver dag da... og fyller sirkelen min på klokka hver dag i april hittill. (forbrenne 400 kalorier og 30 trimminutter, 12 oppreist timer ) Har vært veldig sjelden jeg har greid det hver dag i en hel måned, MEN prøver nå.... men er bare 9.april, I know... Dessuten er månedens utfordring å gå 108 km, jeg har greid 57 km hittill 😎 Det er vel en ekstra motivasjon når det gjelder å gå... (alle skritt teller) Huff, den kroppen din K66...................... HVA KAN MAN SI... middagen i dag; ovnsbakt torsk og rotmos. (selleri og søtpotet) Lager i stand middag til i morra nå (J skole + senvakt - borte fra 08.30-23.45 stakkarr) ; linseboller i tomatsaus og potetmos med selleri. Mulig det blir brekkbønner i tillegg også. (han spør etter mos hele tiden....). Linsebollene fra fryseren. Torsdag blir det laks igjen. Vi er o gang med sunt kosthold på hverdagen hvertfall... Den pizzaen og ostekaka i helga var bare et unntak. Ha en fin uka 2 og 4 beinte.
 17. 86,4 🙄 Registrerer mat denne uka eller har gjort det hittill 3 dager så får vi se... Det har fått meg til å holde meg unna sjokoladeskåla på bordet i hvertfall 😂 Sommerferien er under planlegging. Har bestilt flybiletter til Gdansk 13.7-24.7. Vi har bare 1,5 uke i sammen i år....... uke 29 pluss 4 dager i uke 30 pga min langfri uke. Sånn er det... siden han begynner i ny jobb 1.juni har han 3 uker fellesferie, regner med at de ukene blir de samme hvert år. Det som bekymrer oss er at det ikke er like mye rom der antagelig for å jobbe inn avspasering så de vinterferiene våre henger i en tynn tråd... Men vi får ta sorgene når de kommer. vi får passe på når jeg ikke har røde dager i turnusen ved jul og påske kanskje... kan ta meg fri vanlige dager, men taper for mye ved å ta fri helligdagene, selvom folk vil kaste seg over de vaktene som gribber. (med unntak av julaften/nyttårsaften/17.mai de er seige. ). Vi skal ha 3 netter Gdansk, 1 i Sopot, og så ha leiebil 1 uke. Ned til søstre hans pluss ta dagsturer og også dra andre steder på overnatting. Under planlegging. Jeg vil 2 dager til Warsawa men da tar vi buss/tog - han vi ikke kjøre inn der. Forståelig. Poznan m overnatting etter fruas ønsker. Jeg NEKTER å sove på den sofaen hennes 7 netter nemlig - som å sove på en planke... Max 3... hehehe... Vi drar hjem på bryllupsdagen våres... veldig romantisk med andre ord... vi får feire dagene før i stedet... kommer hjem på en onsdag - jeg jobbe helgen. Var på Fresh mandag 30 min før nattevakt. gikk en tur tirsdag og onsdag. Har tenkt trening i dag. Skal farge mine grå kl 10 i dag. Håper du har det bra - eller at kroppen fungerer litt bedre..... epleklem
 18. 50 min styrketrening i dag. yeah. Må se å komme inn i litt bedre rutine på det feltet 😞 4 ganger ble jo litt for mye , men burde greie 2-3 stk. Roligere der og, mange "nyttårsforsetttrenere" har vel gitt seg. Går an å være der på ettermiddagen uten å skumpe borti folk lissom. Vekta er stabilt på det samme. Vektplatåer er vi kjent med 🙄 Nei,, får stappe ned noen påskeliljer i ei krukke til balkongen, deretter dusj før jobb.
 19. Gikk 70 min tur i dag. Gikk ok med beinet, så virker som det er håp. Litt merket jeg, men ok. Skulle gå til ei strand, men havna på et hyttefelt istedet... seriøst, har jo gått den turen før......... får ta til høyre neste gang. 😂 Fri i dag, jobb i morra natt igjen. Hadde et døgn med migrene, men er 95% i orden nå. (aner ikke åssen søvnen blir i natt etter å ha sovet ca 24 timer, men...) Sånn blir det noen ganger. lapskaus.
 20. 😂 ja, ikke sant... litt sjarmerende at en på snart 57 gomler smågodt og seigmenn og Dumle så det tyter ut av øra og... Men han sliter litt med å se vektøkning i forhold til godteri... litt blind der kan man si... 😵 Bare han får på seg penbuksa til 17.mai så er vi fornøyde. Vi skal til Oslo nemlig. Fruas ønske. Jobba jo i fjor, men i år har jeg fri. Jeg drar inn en dag før, onsdag (rett etter nattevakt, så det kan jo bli festlig. Bare å gå og gå og gå så jeg ikke sovner, hehehe) - og så kommer han etter jobb på torsdag og vi drar hjem lørdag, 18.5. Jeg tester ut den nye kofferten som egentlig er bursdagsgave til høsten, hehehe... Skal jo ha med bunaden. Jodda, han holder ut enda. Tror flere av dem har gitt opp. Han leser noen timer i helga. Med litt ekstra "puff" fra meg. har blitt vanskeligere pensum, og de går fort igjennom stoffet, så dem/han må lese selv. Tror læreren ga fort opp å gi dem lekser hjemme, så nå gjør de oppgaver den siste timen på skolen i stedet. Var på trening i går. Foten ikke bra, men bedre. Gikk forresten til byen om lørdag, men bare til byen. Samboeren hennes kjørte, og de ble med oss hjem etterpå vi hadde spist. eh, ikke helt i god form søndag på en måte........ eller mandag... blanding av hvitvin, cider og bailys.. hehehe. ikke 20 år lengre heller... Men jeg og venninnen min fikk tømt nesten siste rest av ciderboksgene fra i sommer da... på tide... 😞 jobbeperiode starter igjen til helga - har vært godt med langfri - som alltid. Har fått gjort mye på hytta også. Endel vasking, rørlegger var der i går (J og kamerat ØDELA vasken/røra mer, så det endte med at jeg måtte skifte hele rørgreiene istedenfor bare pakning under. Når de 2 fjolsa var ferdig lakk den nemlig verre enn noensinne... seriøst. Er en grunn for at det lønner seg med fagfolk! J vurderer ydmykt å betale den regninga for meg 😔 ) Når han kommer fra jobb i dag skal vi dra rett til hytta med begge bilene og så på søplefyllinga med en del sekker fra oppussinga pluss diverse. Har det ute på verandaen, og det blåser og blir ødelagt. (gamle kjøkkenfliser oppi søplesekker funker dårlig....) hehehe - artig mat, det er kanskje det.... tenkte du at jeg har dilla på nanbrød??? 😊 krydder og forskjellige smaker gir bra variasjon. Jo sunnere middag han spiser, jo mer godterier kan han spise, mener han... på en måte sant, men.......... spurte han hvor mange kalorier en voksen mann burde spise... vet du hva han svarte? 5000... eh, litt i overkant, vel... 🤣 Og han ble litt bekymra da jeg sa at en stor sjokoladeplate på 200 gram er ca 1100 kcal... men om han lærer? antagelig ikke. Må henge opp klesvask.. ha en fin fin torsdag, dere og 4 beinte.
 21. kort innpå bare.. snart kommer venninna mi på kaffe og smågodt. 😊 Svenskehandel unnagjort i formiddag. Rekker mye når man står opp 07.30, hehehe... (mannen gikk på jobb 14.30) Systembolaget, mat og godis. (jeg bomma totalt og slapp han løs i godtebutikken 😂 Du kan tro han handlet vilt, hehehe.... Jeg skulle bare sjekke noe annet, og så skulle han finne litt... LITT?? ja, du skjønner K66. Sa strengt at dette burde vare til over påske... sukkerøya hans ble kulerunde av skrekk, hehehe.. Satser på en trening i morra. Mulig jeg tar sjansen med foten og går til byen og vennemiddag på kvelden. Får kjenne etter i morra. Vi kan jo ta bussen hjem hvis det blir for ille. De tar toget hjem. Til søndag blir det fiksing på hytta. Han må lese i helga også... 😑 fin fredag.
 22. 45 min trening. J kjørte meg dit og slapp meg av for han skulle fikse noe annet. Avtalen var 1 time, men plutselig fikk jeg melding om at han venta utafor... jajaja, så ble det sånn da. (han gadd ikke dra hjem i mellomtida, så han satt på et bakeri i nærheten med kaffelatte - smartingen. 🤣 ) Foten litt bedre heldigvis, sånn 80% tenker jeg. bedrer seg etter over en måned.... skal bli deilig å kunne gå turer igjen! Pass på så du ikke stresser for mye med all hundetreninga da.... blir nesten bekymret K66.... 😔 Langfri. Har drevet og vasket endel i gamle leilighet. mandag og onsdag gjorde jeg en god innsats. Alt er jo nymalt på vegger og tak, men er jo masse pussestøv. Inni kjøkkenskap og garderobe. Badet har jeg ikke begynt på en gang. Skifta ut håndtakene på kjøkkenskapene. Det ble veldig bra. J skal ta med seg en kamerat/kollega dit i morra formiddag for de skal se på - fikse anlegg kjøkkenkrana.. eller røra under. må ha skål under når jeg vasker opp, hehehe. Nye gummiringer eller noe sånt. Jeg og J drar vel dit til søndag for å henge opp nye persienner osv. Det skal jo ikke så mye til 🧐 Koser meg hjemme, jeg... har jo kaffetrakter, og så tar jeg med en haug frukt og småting. Blir bedre når snøen forsvinner og jeg kan begynne å vaske veggene ute, og vi får malt det vi ikke tok i fjor. Ingen vits å ha igjen maling og beis heller. Mens et været får vi ikke gjort noe med nei...... jeg vil ha vår og sol!!!!!!!!!!! Middag i dag blir enten salat eller omelett med linseboller. (var bare middagsstæsj igjen til J og matpakke.) (hjemmelaget tomatsaus, hjemmelaget potetmos og kokte erter.) Omelett frister vel mest. Mulig Sverige tur til lørdag - må støtte svenskene, hehehehehe Og så skal vi på kvelden gå ut i byen å spise sammen med vennene mine. (ho jeg drar på storbyferie sammen med + samboer.) Blir noe kinamat eller noe sånt. Dem ba pent om å slippe sushi, er det mulig........ 😂 Så du ser hverdagsaktiviteten er på topp hvertfall... Vi står på K66 - ikke tvil om det. Vektplatå, men det løsner vel. Har blitt litt mye kjøtt (okse, svin) i det siste, så vi skal satse mer på vegetar og fisk i ukedagene hvertfall, og ev kylling i helga. J er positiv. Fin torsdag!
 23. jobbehelgen har gått greit, rolig til tider, men man blir uansett sliten. Føler som jeg har blitt tygd og spøtta ut igjen, hehehe... Måtte ordne noe kl 14.30, så måååååtte stå opp og få kroppen i gang. Det blir trening i morra pluss sjekk av hytta. J var der i går. De er ferdige nesten, gjenstår bare å male veggene i boden. De har rydda ut hvertfall, så bare å finne frem vaskebøtta. Har fri i morra, så skal dit da. Vet ikke om jeg begynner å vaske, men sjekke. Ikke helt 100% bra gjort, men det kan småflikkes over selv. De 2 har jobbet jevnt og trutt i 14 dager. Tak, og vegger og nye hvite lister overalt. Nye fliser på kjøkken. Mye sparkling og pussing, spesielt på soverom. Pusekatten prøvde jo å grave seg inn til naboen, hehehe 😂 Begynner å dele ut saker og ting fra drivhuset..... åh som jeg har lyst til å PLANTE FRØ.. men... den tid er forbi. Hvertfall i den skalaen som jeg kunne ha i drivhuset. En kollega fikk endel av de store plantekassene i helga. Venninne/kollega som passet katten skal til meg i morra for å plukke med seg. Jeg skal ta vare på endel selv av mindre potter selvsagt. Har tenkt å ha noen tomatplanter på balkongen her. Busktomat burde greie seg. (og uten at de blir 2 meter høye 🧐). En eldre koselig mann jeg jobbet sammen med før bor i en annen inngang her, og han sa han hadde hatt 11 tomatplanter på balkongen sin i fjor. Han innrømma at det ble litt i overkant... men det er mulig... Men borettslaget skal jo skifte ut alle balkongene snart, men usikker på om de begynner å rive i år eller neste år. Frykter at det blir KJIPT... håper de river litt for litt og ikke lar oss være uten balkong ,mer enn nødvendig.... (4 oppgaver i en blokk. 3 blokker. 4 etasjer. ) Tiiiidlig neste år hadde vært bra å starte på det..... Bergen og regn... ser den.... Synes dyr er finere med lengre pels jeg da, men... skjønner at det er mer praktisk med kortere.. Tante og kusine hadde/har jo pudler så blir jo det samme der.. Blir noe fisk i morgen. Skal google spennende oppskrifter kanskje... men den laksen med terriakisaus var veldig god. og mango og grønnsaker. I kveld blir det siste rest av tikka masalaen pluss salat. Han kommer fra skole kl 19. Ha en fin mandag videre
 24. 😂 🧐 Mener du at mokkamousse ikke er slankekost K66? 😵 jodda, J er motivert..... Må pusje han noen ganger når sofaen er for fristande, men tror vi har kontroll. Kalveburger høres eksklusivt ut - og godt! Kos deg på landet, jobbehelg her...
 25. 45 min styrketrening i dag 😊 chilli con carne og salat til middag
×
×
 • Opprett ny...