Gå til innhold

Frasia88

Medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Frasia88

 • Rang
  Ny
 • Bursdag Juni 10

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Female
 • Sted
  Norge
 • Interesser
  Frivillig arbeid, trening, reiser og lesing.
 1. Da er nok en dag snart gått og snart skal jeg spise kveldsmat og sette meg i sofaen. Det blir knekkebrød med noe godt på og en kopp te. I dag hadde ynsgste sønn laget middag til jeg kom hjem. Deilig! Fisken var god og vi toppet måltidet med frukt og mager vanilje kesam til dessert I går ettermiddag ble det intervall og styrketrening. Det er jeg fornøyd med. I morgen er planen er å få 'skvist' inn en treningsøkt mellom et møte og sommerfest på jobben. Ha en fin kveld!
 2. Let the 'games' begin! Veiet og funnet for tung Status per 1.juni: 90,4 kg. Ikke noe å skryte av akkurat, men ikke så galt som jeg trodde. Her må vi ta med alt det positive vi kan Målene mine er i grunn velproposjonert, men akk litt for høye. Livvidden er på 97 og det er jo ikke bra...... Har akkurat inntatt frokosten og den var helt grei. Tre Fiber Balance med leverpostei med paprika, lett hvitost med paprika og philadelphia light med jordbærsyltetøy. Og en kaffi med melk. Nå er det om og gjøre å ta de rette valgene resten av dagen, og ikke minst få i meg nok kalorier. Tidligere har det vært en utfordring. Det må bli litt handling i dag. Kjøleskapet skal fylles med masse gode grønnsaker og frukt. Og middager skal planlegges. Dersom noe der ute har gode råd og forslag, tas de imot med takk Ha en fin formiddag!
 3. Erkjennelsens tid er kommet: i morgen er den 1.juni og om tre år og 10 dager er jeg 50 :D/> Jeg har gått på Grete Roede kurs både på nett og med personlig oppmøte. Jeg vet så innmari godt hva som skal til for å gå ned i vekt,- og holde seg der. Likevel: gang på gang skjer det ett eller annet som gjør at jeg kommer ut av kurs (fin måte å si det på ;)/> ) Jeg trener regelmessig og har i løpet av siste året greidd å opparbeide meg bra styrke og kondisjon. Likevel, hva er det som skjer? Jo, jeg er glad i god vin og mat :wub:/> En av mine utfordringer er variasjon i matveien. Når jeg har gått på Grete Roede har jeg hatt en tendens til å spise det samme hele tiden. Det er jo ikke særlig lurt, for da blir jeg jo så lei av maten! Og variasjon med maten og gode middagsmåletider er nok min store bøyg. Jeg er 171 og ca. 90 kg per dags dato (skal veie meg i morgen tidlig). Idealvekta mi er vel rundt 65-68 kg, men jeg trives best mellom 70 og 75 kg, da ser jeg godt ut. For meg er det uansett ikke så viktig hva vektnåla stopper på, men at jeg har det bra med meg selv og at spesielt magen min blir litt mindre ;)/> Er det noen der ute som vil være med slik at vi kan motivere hverandre til å nå målene våre? Jeg har ikke hastverk og har som mål å nå 75 kg innen ca .1 år. Skjer det før, er det ren bonus. Hører jeg fra noen? Jeg begynner i morgen 1.6.2015 :)/>
 4. Hei! Nå har dere holdt på en stund, men kan jeg få vere med her? Jeg er 45 år, 171 og 92 kg.... ikke særlig fornøyd med det... Tenker langsiktig, men håpar på positive resultat til jeg skal på ferie i slutten av juli ;)/> Har nettopp begynt på nettkurs :-)
 5. Har/ er i samme situasjon som deg: er på vei ned de magiske 10 =) Jeg starta for ca 8 uker siden og er nå på god vei. Det går sakte med sikkert. Noen uker på stedet hvil, andre uker ned. Prøver å få til minst 30 min. tur hver dag og minst to turen på rundt 1 time pr. uke. Jeg har også begynt å gå/ sykle når jeg skal på besøk til noen eller bare skal ha noe lite på butikken. For å bli motivert til dette i alt slags vær tenker jeg bl.a at nå er bensin/disel så dyrt at nå må vi spare! Resultat vi både sparer penger og mor får trimpoeng og smalere midje! :-) Her går vi ikke av veien for å finne motivasjon! Jeg ønsker deg lykke til! Stå på!
 6. Skjønner godt hva du mener... Liker så altfor godt sjokolade selv. For noen år tilbake leste jeg et innlegg i et blad. Der sto bl.a. dette: Hver gang du står med sjokoladen eller annet snop i hånden eller er på vei inn i skapet skal du stille deg selv dette spørsmålet? Trenger jeg dette? Det funker ganske bra faktisk. Når jeg er "desperat" koker jeg meg en kopp te, tar en pose med ChocoMocca fra Confecta eller et glass PepsiMax:-) Ellers så spiser jeg sjokolade av og til, men prøver å begrense meg. Før kakebordet skal inntas i selskap hiver jeg innpå et eller to glass vann eller så tar jeg meg en ekstra trimtur i etterkant.
×
×
 • Opprett ny...