Gå til innhold

trolletbo

Medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om trolletbo

 • Rang
  Medlem

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Not Telling
 1. Eg er ei dama på 34 år, som har er overvektig etter to svangerskap og sjukdom. No er eg operert, og klar for å ta tak i problemet . Eg skal ned 27 kg, og i august er eg i mål. Eg starter på mandag, fordi eg vil bruka helga på å setta meg inn i kostholdet og forbereda litt sunne frukoster og lunsjer... Blir litt baking i helga. Eg satser på å satsa på maten først og fremst, rett og slett fordi eg er litt redusert etter operasjon. Men me to barn og ein veldig travel jobb, så har eg trua på att dette går vegen!
 2. Takk for fint svar:-) Føler dere det er eit ork med telling av kalorier, og att dere er på slanking heile tida? Eller kjeme ein seg inn i rutiner av valg av mat ovs og det følest greit? Følger dere noko spesiell meny? Kjenner eg er litt utolmodig etter å sjå resultater fort, men denne gongen skal eg få det til, om det så tar litt tid :-)
 3. Då har eg lasta ned appen :-) Den ser jo kjempefin ut! La inn 0,5 kg i veka, men håper på litt meir. Vurderer å oppgradere til gull,men får prøva den litt fyst. Vart 1400 kalorier i veka, så det må eg få til :-) Minus 3 kilo tråden skal eg bli med på :-) små skritt:-) Tusen takk for svar her, vart mange spørsmål på deg :-)
 4. Hørest ut som eg har eit ganske likt utgangspunkt som deg, så motivert vart eg absolutt no :-) Rekna du sjølv ut kor mange kalorier per dag?
 5. Så motiverande å høyra. Du har jo vert kjempeflink , og gått ned masse :-) trener du mykje ?
 6. Er det noken her som kun bruker forum og legge inn mat, og går ned i vekt?
 7. Akkurat samme målet her og. Eg er 30 år, mamma til ein gut på 3 år. Full jobb, og alt for stort hus :-) Veier 76 kilo, men trenger ned 10 kilo. Men det føles umulig å få til... Trenger litt push og motivasjon :-)
 8. Heisann . Er det noken som kan rekne ut hvor mange kalorier eg skal ligge på kvar dag? Eg er 157 cm og 76 kilo. Målet er i fyste omgang å komme ned i 5 kilo. Har altid vert skeptisk til grete roede, fordi eg må spise så mykje mat :-) Men eg ser jo på forumet att det fungerer jo !! Takknemmelig for hjelp!!
 9. Takk for svar :-) eg skal sjå om eg kan få til å rekna ut kor mykje eg bør ligga på . Trur eg skal ligga rundt 1300 kalorier. Eg er 157 høg og 79 kilo... Er redd for om det blir for lite mat, att eg ikkje klarer å gå ned. Skal trene 4 kvelder i veka, med 1 times tur. Eg får desverre ikkje til meir.
 10. I går la eg inn kalorier for gårdagen.. og det var 1121 kalorier for heile dagen og itillegg 314 kalorier forsvant med gåtur. Skal eg trekke treninga fra maten eg spiste?? Ser att da blir veldig lavt kalorimessig,men vil eg gå ned dersom eg spiser meir og samtidig trener ??
 11. Heisann :-) Tenkte eg skulle tørre å legge inn et innlegg her :-) Eg er 157 høy og vekta viser grufulle 78 kilo. Mitt mål er i første omgang 70 kilo. Eg har reducitil 15 mg , som eg skal begynna med på mandag, etter eit lengre opphold. Samtidig så har eg ergometer sykkel som eg skal benytta flittig, itillegg til turer. Men når det gjelder mat er eg usikker. Eg trur eg spiser alt for få måltid, og alt for store når eg fyst gjør det. Men eg vet ikke hvor mangen kalorier eg skal ha til en dag? Noen som kan hjelpe meg? Eg hadde egentlig tenkt å melde meg på gr kurs, men lommeboka tillater det ikke. Noen som har erfaring med å gå ned i vekt , kun ved bruk av vektklubb? isåfall fortell!! Vart mangen spørsmål her :-) Håper på svar :-)
×
×
 • Opprett ny...