Gå til innhold

Slamguri

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Slamguri

 • Rang
  Medlem
 1. Jeg vil gjerne holde kontakten. Jeg vet at jeg aldri når målet alene! Hadde du noen ideer for videre kommunikasjon Hege? I dag skal jeg på trening med live musikk. Det blir spennende!
 2. Her er jeg igjen! Det har vært dårlig med motivasjon en stund, men jeg har heldigvis holdt vekta! Det gikk kanskje litt for bra i begynnelsen? Målene er uendret siden 22.09, men vekta står nå på 81,9. Jeg er klar for å gjøre en innsats igjen. Håper ikke denne tråden er helt død.
 3. Jeg har hatt en flott helg i Gdansk med masse god mat og drikke. Veide 82,3 kg på mandag, så jeg er svært fornøyd med å bare ha gått opp 100g! Motivasjonen har vært litt lav etter at jeg kom tilbake, og i dag får jeg besøk av tantebarna på høstferie.
 4. Det går langsomt men sikkert den rette veien. Målet til neste uke er å ikke gå opp i vekt. Jeg drar på jentetur til Polen på torsdag og har tenkt å kose meg:) Men i kveld er det på med treningstøyet. Vekt: 82,2 Overarm: 34 Bryst: 105 (Hvorfor må jeg minke mest her og ikke rundt midjen eller hoftene?!) Midje: 104 Hofte: 112 Lår: 65 Lykke til og ha en fin uke!
 5. Hei Missrosa. Jeg har erfart at vekta kan endre seg ganske mye fra morgen til kveld og fra dag til dag. Det beste er å bare veie seg en gang i uka på et fast tidspunkt. (Men jeg innrømmer at jeg jukser. Jeg vil jo vite hvordan det går!)
 6. Det ble sprekk i helga, men det kryper sakte nedover. Vekt: 82,8 (5 kg merke!) Mine mål i cm er de samme denne uka.
 7. Tusen takk Hege! Så du regner prosenter også? Det så jo veldig fint ut. Men jeg regner med at jeg når en "terskelvekt" før jeg når målet, dvs. at det stopper helt opp en stund. Da blir det ikke like moro å måle. Det var 105 som tilsvarte forrige midjemål, men det skjønte du sikkert. Jeg har lest at jenter ikke bør ha et midjemål over 88. Dit er det fortsatt veldig langt selv om jeg velger 102. Det får bli neste mål. Jeg vet ikke hva det vil tilsvare for meg i vekt, men jeg mistenker at jeg da vil nærme meg 60-tallet. Det er neppe realistisk...
 8. Det sklei litt ut i helga, men det ser ut til at det gikk bra likevel I morgen skal jeg gå på jobb igjen, uansett vær! Jeg er usikker på om jeg har målt midjen på riktig sted. Jeg har målt slik at målebåndet møtes ved navlen, men har lest at det riktige er noen cm over navlen, midt mellom nederste ribbein og øverst på hoftebeinet. Denne gangen måler jeg derfor begge deler. Vekt: 83,2 Overarm: 34 Bryst: 107 Midje (over navle): 102 Midje (ved navle): 105 Hofte : 112 Lår: 65
 9. Vekt: 84,3 Overarm: 34 Bryst: 107 Midje: 106 Hofte: 113 Lår: 65 Jeg har kjøpt ny digital badevekt. Tror den veier ca. en kg mindre enn min gamle vekt fra IKEA, men jeg satser på at den nye er den riktige! Jeg sprakk ikke forrige uke:) Sa nei til kake på jobb 3 ganger (dette er ca. en gang oftere enn normalt på jobben min). Gikk på jobb 3 ganger og har begynt å dusje på jobb. Nå skal jeg snart på trening. Så får vi se hvor lenge motivasjonen holder...
 10. Da er jeg tilbake etter en helg med eplekake, karamellpudding og rosa softis. Men etter høstens første trening på Friskis og Svettis i dag er jeg klar for full innsats! Det er fint at du tar intiativ til tråder Hege! Dagens mål: Overarm: 34 Bryst: 108 Midje: 106 Hofte: 114 Lår: 66
 11. Hei alle sammen! Veiing og ukesrapportering på mandagskvelder høres bra ut. Målet mitt er å ha med meg 10 kg mindre til Peru i desember. Jeg har prøvd å slanke meg før, men erfart at uten å klare å innarbeide gode treningsvaner går jeg bare opp igjen. Jeg har dessverre ingen gamle treningsvaner å falle tilbake på. I tillegg er jeg nødt til å komme i bedre form før jeg skal opp i 3000 meters høyde i Andesfjellene. Alder: 34 Sted: Oppland (innflytter fra Østfold) Bopel: Blokkleilighet (32 m2) Status: Singel Barn: Nei Høyde: 172 Bredde: 106 Vekt: 88 Ønsket vekt: foreløpig 75 kg Røyker: Nei Yrke: Jobber på renseanlegg (kontor). 3 km å gå på jobb, men det er tøft å stå opp tidsnok når jeg begynner klokka 7. Det blir ofte bil 06:50 i stedet for sko 06:20. Interesser: Frivillig i røde kors, slektsforskning, film, etc. Vært på slankern før: Ja, men veier nå 10 kg mer enn jeg gjorde første gang jeg begynte. Svakhet: Is, sjokolade, kaker og alt som er søtt (jeg kan ikke ha noe i skapene).
 12. Hei! Jeg fant fram mine gamle kursbøker i går. Om meg: Jente, 34 år, 172 cm, 88 kg, 106 cm rundt midten, bor i Oppland. Det hadde vært fint med noen sammensvorne.
×
×
 • Opprett ny...