Gå til innhold

Henna

Medlem
 • Innholdsteller

  877
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

Alt skrevet av Henna

 1. Hei Bijou. Titter bare innom som snarest. Er ikke akkurat så mye på forumet for tiden av den grunn at det ikke går så himla bra akkurat. Da snakker jeg om vekt og litt trening. Det har vært en lat og god sommer, der i grunnen alt har sklidd litt ut. Jeg tester også ut noen medisiner som jeg tror har gjort sitt så vekta har bare pekt en vei hmmmmm. Men jeg har jo planer som vanlig. Ville bare tipse deg om 10 20 30 trening. Det er den beste treningsformen som finnes ifølge en reportasje i iform. Du får mye bedre kondis og forbrenner mye mer på halve tiden. Faktisk teller en halv time med dette like mye som en times jogging. Det det går ut på er å varme litt opp (gå/rolig jogg) så jogger man rolig i 30 sekund, litt fortere i 20 sekund og tilslutt spurter man i 10 sekund. Dette er er jo ett minutt og det gjentas f.eks 5 ganger. Så et par min pause hvor en går og to slike økter til. Så er man faktisk ferdig. Det beste er at det finnes en gratis app som heter 10 20 30 og den er helt genial. Den forteller når du skal løpe , spurte osv. Du kan også velge hvor mange økter du vil ha. Den ekleste appen jeg har vært borti. Har selv testet ut dette og treningen er blitt supermorsom etter jeg begynte med dette. Har planer om ta to slike økter i uka. Og jeg skal love deg at du var svett etterpå. Nei nå er det helg her og jeg skal stikke på hytta . Ha en trivelig helg.
 2. Det ble ikke veiedag fredag, men i dag og vekten viste 68.1 kilo. Så det vil si 4.1 kilo som må bort. Til 50 års dagen er det jo 4 måneder så det skulle vel bli en kilo i måneden. Skulle være overkommelig. I går ble det lang joggetur, i dag ble det en times tur med hunden vår. Nå blir det bytur og litt shopping. Ha en fin helg.
 3. Hei igjen. Er godt i gang. Prøver å endre litt på vaner og uvaner slik at hverdagen kan fungere bedre og matvanene kan komme på plass. Det er jo det som det hele dreier seg om. Rutiner og atter rutiner. Har vært ute og løpt en morgen, men i dag har jeg hatt helt treningsfri. I morgen blir det nok en ny tur. Utrolig så har ikke disse kiloene kommet på over lang tid bare ca halvannen måned så jeg håper de forsvinner fort også. Men jeg har jo godt tid til 50 års dagen så veien til målet bli Ok også. Veiedag blir fredag. Det er en god dag synes jeg.
 4. Jeg har lenge vært aktiv inne på hold vekten selv om jeg egentlig ikke var helt i mål. Var ganske nærme lenge, men nå har vekten nok krøpet ytterligere opp noen kilo og jeg befinner meg i alle fall 5 kilo over målet mitt. Kjedelig greier, men de fleste kjenner sikkert til akkurat dette fenomenet. Grunnen til at jeg har gått litt opp denne gangen er at jeg sliter med veldig mye spenningshodeverk og har dessuten fått nye medisiner som har gitt meg litt appetitt. Så her er det bare å rope et varsku før det baller enda mer på seg. Ellers om meg selv er jeg snart 50 år. Føles egentlig litt rart å skrive det tallet men det er jo sant. :mellow:/> Har en stor drøm om komme ned i min trivselsvekt som er 64 kilo til denne dagen. Den er egentlig ikke før i november, men jeg tenkte at jeg skulle ta dette over litt tid. På den måten kan jeg rett og slett bare komme inn i de sunne vanene mine som jeg vet så inderlig godt alt om. Jeg jobber kun 50 prosent og har voksne barn så jeg har all verdens tid til både å trimme og pleie meg selv. Det er jeg egentlig ganske flink til også i alle fall å trimme. Jogger og går mye da jeg har hund og liker å bevege meg. Det har jeg tenkt å fortsette med da det hjelper på både hodeverken, humøret og ikke minst kroppsfasongen min også. Kommer til å rapportere her inne i alle fall en gang i uken og kanskje mer. Jeg kommer til å spise mindre og sunnere og trimme mer. Gjøre det helt enkelt. Kalorier orker jeg ikke å telle selv om jeg vet nok at det gir best resultater, men jeg har altså det oppi halsen. Det enkle er nok ofte det beste. Alle som har holdt på en stund vet jo også inderlig godt hva skal spise og ikke. Jeg vil ikke veie meg i begynnelsen for jeg orker rett og slett ikke fronte vekten akkurat nå. Får se litt etter hvert om jeg trør på vekta. Har veid meg altfor mye de siste årene og prøver rett og slett å venne meg av med å veie meg hver eneste dag. Synes det er slitsomt. Da er det vel egentlig bare å begynne da. :)/> :D/>
 5. Titter snarest innom her for å hilse på. Det høres ut som du har hatt en alle tiders helg og fest. Gratulerer igjen selv om du har nå vært gift en stund nå. Så kjekt at kjolen satt fint på. Med meg går det ikke fullt så bra. Har fått på to-tre kilo den siste måneden og det skyldes nok mye mer mat. Trimmessig går det greit, men jeg har sklidd totalt ut i matveien. Har litt planer om å lage min egen tråd på ned under 10 kg for å komme meg ned igjen. Føler ikke helt jeg hører til her på hold vekten lenger. Men jeg leser oppdateringene dine hver fredag så det er så koselig atte. Ha en fin ferie og kos deg.
 6. Jeg er enig her. Noe på på ørene enten det er lydbok eller musikk. Jeg hører alltid på musikk og det er nesten ikke vits å jogge hvis jeg ikke har musikk og sportstrackeren på. Å jogge en mil er helt fantastisk spør du meg. Da føler jeg en dobbel lykke i form av at jeg også er så fornøyd med meg selv og den vanlige lykkefølelsen en får av å jogge. Men en mil er også max lengde for meg. Jeg kan også bli veldig oppgiret etter en hel mil så jeg pleier å ta den på formiddagen hvis jeg skal løpe en mil. I det siste har jeg kun løpt 7 km. Det er akkurat passe for tiden. Lykke til
 7. Litt fraværende her jeg. Ikke helt det store å rapportere heller. Har ikke vært så flink som jeg burde verken med trening eller mat. Når jeg var med på det løpet i August merket jeg at jeg falt litt sammen etterpå og jogget ikke på 2 måneder. Den samme følelsen har jeg nå etter løpet jeg var med på for to uker siden. Jeg ORKER rett og slett ikke. Så det har bare blitt 1 joggetur denne uka. Det er rett og slett for dårlig. Jeg meldte meg jo også inn i helsestudio for en uke for å teste ut ulike timer. Er jammen glad det bare var en uke for det ble med 1 trening. En yogatime der jeg rett og slett følte meg kjempedum. Så det blir ikke mer studio på meg for å si det sånn. Trives bedre med å trimme ute i naturen. Hadde store planer om en joggetur i dag, men det ble litt mye vin og lite søvn i natt så det blir en gåtur i stedet. Ellers landet vekta på 66.1 kg på fredag og det er vel som forventet. Kunne gått mye verre for å si det sånn. Skal prøve å få faste dager jeg jogger og faste dager jeg går tur. Bruker mye energi på å lure om jeg skal jogge i dag eller i morgen osv . Ellers verker hodet fortsatt og jeg holder på å bli gal
 8. Det var godt det "bare" var brokk og ikke noe farlig. Jeg ville nok også bare operert det vekk, for som du sier så kommer det sikkert når det passer dårligst. Bare snarest innom for å rapportere vekt. Den var jammen ikke mye å rapportere denne uken. Opp 1.3 kg. Jeg vet grunnen, altfor mye mat og ikke så mye trim. Må gjøre endringer her. Men sliter fortsatt med hodet. Har nå fått noen muskelavslappende tabeletter og skal ta litt fysio. Har også begynt med litt yoga og det er spennende og herlig. Har meldt meg inn på nettyoga.no. Kjenner jeg ikke orker å gå på yoga. Det blir den travel helg. Venninnebesøk i dag og konfirmasjon i morgen. Skal trimme mye og prøve å holde meg på matta det beste jeg kan. Ikke kjekt å sitte stinn og mett i konfirmasjon heller.
 9. Lykke til hos legen Bijou, det går sikkert fint. Har vært så mye hos legen etter jul at det er rett før jeg går til anskaffelse av klippekort Men gøy er det jo ikke akkurat. Gøy har jeg hatt det i helgen. Jeg løp løpet allikevel. Hurra for meg . Det ble kjempetid også. Vi hadde en knalldag i strålende sommervær. Det var en perfekt ramme rundt et løp som går rundt et vann som er akkurat 8 km. Får utrolig mye energi av å løpe sammen med andre i løp. Og så utrolig kjekt. Hva i all verden er det jeg gruer meg til egentlig. Tullball. I alle fall en positiv opplevelse. Det ble mye feiring og mat i helgen også, så nå er det full skjerpings denne uka.
 10. Hei igjen og påsken er over og jeg har vært veldig sløv med å notere her inne. Det var jo ikke planen, men planer blir i mitt hodet ikke alltid fulgt. Det var jo en grunn til det også. Frister ikke å skrive her når det ikke går den rette veien. Men det er kanskje DA jeg skulle ha skrevet Påsken var fin men litt vond også. Hodet mitt har enda ikke gitt seg og jeg har nå gått med kronisk hodeverk (sterk) i over to uker. Det sliter på og jeg var drittlei enkelte dager i påsken. Det virker litt lettere nå (eller så er det jeg som er så vandt med den)men vi får se. På toppen av det hele sover jeg dårlig, ja lista er nesten uendelig for tiden. DA er det ikke så lett å tenke på kostholdet. Da jeg kom jeg fra påske hadde jeg faktisk lagt på med 2,3 kg på på tirsdag. Men DA tok jeg rev i seila og har nå kommet ned på 0,3 kg opp i påsken og DET kan jeg leve med. Hadde vært kjekt å komme under 65 til neste helg for da skal jeg i konfirmasjon. Har i alle år hatt bunad, men i år tenkte jeg faktisk på å ha på meg en kjole og det kjenner jeg at jeg gleder meg til. Ellers går det greit med jogginga. Det viste seg nemlig når jeg tok en joggetur i påsken at det faktisk hjalp på hodet og ikke mist på humøret. Så det ble 4 joggeturer og to lange gåturer i påsken. Kanskje derfor kiloene gikk så lett av. Nå er det løp i morgen men jeg teller på knappene. Orker ikke å springe hvis hodet er gale og jeg har hatt enda en dårlig natt så jeg tar det sånn det kommer. Hadde jo vært kjekt, men det er ikke verdt enda mer vondt i hodet. Kjenner at løp egentlig ikke er noe for meg. Jeg vil bare jogge for meg selv og kose meg. Det stresser meg rett og slett litt opp. Men på den andre siden synes jeg jo det er kjekt også. Ikke lett det der. I dag blir det i alle fall en lang gåtur med hunden. Fridag og i helgen er det meldt knallvær. Håper det går fint med deg Bijou, men det gjør det sikkert. Du er jo så flink God helg.
 11. Ja nå kan du riktig kose deg i påsken Bijou, du må jo være superslank nå. Viktig å stoppe i tide Du kan gjerne sende over noen minusgram til meg og aller helst en kilo for dette har vært en pyton helg på alle måter. Har hatt sterke hodesmerter og har trøstespist til de grader. I tillegg en liten fest på lørdag så ble resultatet i dag nedslående. Hadde jo håper å krype litt nedover mot 64 kilo men i stedet ble det opp mot 66. Vekt i dag er altså 65.8. Ja ja det har jo vært helg Nå reiser vi på hytta og vekta skal definitivt med. Har veid for og imot men tenker at jeg holder meg kanskje bedre i skinnet hvis jeg tar den daglige veiinga. Siden jeg ikke orker å jogge for tiden er målet en times rask gange hver dag. Det burde være overkommeligt hvis været er ok. Det ser ikke så halvgale ut i alle fall. Da stikker jeg innom på onsdag og forhåpentligvis med en hyggeligere vekt.
 12. Denne uken har ikke vært så kjekk. Mye hodeverk som igjen ble til lite jogging og trim. Som igjen førte til litt trøstespising. Så denne uka ble det opp Veide 65,3 kg i dag. Men jeg vet i alle fall hvor skoen trykker. Så her er det bare å brette opp armene og komme seg under 65 igjen. Var jo så nære målet mitt forrige uke så dette kan jeg ikke gi opp. Vil rapportere vekten på mandag - onsdag- fredag og neste mandag her inne for å holde litt fokus. Målet er ikke å veie mer om to uker i alle fall. Det har som sagt blitt lite jogging. Det er veldig irriterende med den hodeverken, men prøver jeg meg på en joggetur smeller det i hodet og da ligger jeg der. Så jeg skal ha som mål å gå en time med hunden hver dag i påsken. Kanskje hvis den letter blir det noen små turer. Skal jo være med i et løp om to uker så dette passet veldig dårlig. Denne uken har jeg også bakt litte grann og jeg ser jo at det går rett og slett ikke an å bake å tro at en ikke skal smake. Så det blir herved ingen baking i påsken. Ei heller skal jeg kjøpe inn mengder av påskegodt. Jeg vet jo hvor det havner. Nei ut på tur aldri sur, får ta hunden med meg å lange ut så kanskje det blir litt trim av det. God helg.
 13. Denne uken har ikke vært så kjekk. Mye hodeverk som igjen ble til lite jogging og trim. Som igjen førte til litt trøstespising. Så denne uka ble det opp Veide 65,3 kg i dag. Men jeg vet i alle fall hvor skoen trykker. Så her er det bare å brette opp armene og komme seg under 65 igjen. Var jo så nære målet mitt forrige uke så dette kan jeg ikke gi opp. Vil rapportere vekten på mandag - onsdag- fredag og neste mandag her inne for å holde litt fokus. Målet er ikke å veie mer om to uker i alle fall. Det har som sagt blitt lite jogging. Det er veldig irriterende med den hodeverken, men prøver jeg meg på en joggetur smeller det i hodet og da ligger jeg der. Så jeg skal ha som mål å gå en time med hunden hver dag i påsken. Kanskje hvis den letter blir det noen små turer. Skal jo være med i et løp om to uker så dette passet veldig dårlig. Denne uken har jeg også bakt litte grann og jeg ser jo at det går rett og slett ikke an å bake å tro at en ikke skal smake. Så det blir herved ingen baking i påsken. Ei heller skal jeg kjøpe inn mengder av påskegodt. Jeg vet jo hvor det havner. Nei ut på tur aldri sur, får ta hunden med meg å lange ut så kanskje det blir litt trim av det. God helg.
 14. Jeg skrev visst i hel feil tråd ser jeg nå. Det var for april jeg skrev i stad. Men altså vekt 64.6 kg. Bare 600 g til mål. Satser på å klare det i april selv om det er påske om en uke. Skal klare det med MYE trening og LITT utskeielse. Ha en fin helg.
 15. Yes dag fikk jeg litt utelling denne uka. Dagens vekt var nemlig 64,6 kg. Bare 600 g så er jeg i mål. Det kjennes litt rart ut faktisk. Som jeg har sagt vil jeg i alle fall prøve meg på 63 så jeg har noe å gå på. Det rare er at jeg ikke føler meg så veldig slank. Jeg merker jo at bukser sitter bedre og sånn, men føler fortsatt jeg kunne tatt av litt flesk her og der. Nå jeg tenkte på 64 kilo tidligere var det jo bare en drøm og jeg trodde jeg skulle føle meg supertynn hvis jeg kom dit. Men siden dette har gått så seint så føler jeg det ikke sånn nå. Ja ja viktig å stoppe i tide også. Føler bryster og ansikt ikke trenger å ta av mer. I uka har det blitt to lange joggeturer og satser på å få en til helgen også. Ellers blir det langtur for hunden og meg i dag ca en mil. Det er jo god trim det også. Trenger å brenne noen kalorier for i kveld er det fest og på søndag er det søndagsmiddag hos familie med både dessert og kake. Men jeg føler jeg klarer meg rimelig bra for tiden. Har jo nappet litt i både smågodt og andre ting, men stopper i tide. Enten eller holdningen er snart en saga blott kjenner jeg. Humøret er på topp for tiden, det er kjekt å ta på seg alle slags klær å føle seg riktig så vel. I kveld gleder jeg meg til å pynte meg. Har mange kjoler å velge i så det skal ikke bli noe problem. Håper det går greit med deg Bijou, veldig stille her på hold vekten nå når du ikke er her. Savner de daglige oppdateringene fra deg
 16. Hei Dagens vekt 64,6 kg. Bare 600 g til mål. Satser på å klare dette i april. Det hadde vært herlig. God helg.
 17. Så kjekt du fikk billetter, det blir sikkert en kjempekveld. Her er en liten midtukerapport og 1. April oppdatering. Vekt i dag var 65 (ja da klarte ikke å holde meg ...) Det betyr ingen helgegram (eller kilo) Har til og med snust litt på 64. Kanskje til fredag. Har blitt mange LANGEEE joggeturer i det siste, i kveld blir det kun luffing med hunden. Da titter jeg innom på fredag med ukesveiing.
 18. Jeg vil også være med denne måned. Hvis jeg klarer 1 kg er jeg jo i mål. Startvekt i dag 65. Ønsket vekt er 64. Høyeste vekt ever er 76. Jeg har veiedag fredag. Flott jobb du gjør Juni
 19. Så var fredagen endelig her og vekta stoppet på 65,0 kg akkurat som sist uke. Det dumme og irriterende var at jeg selsagt ikke klarte å la være å gå på vekta denne uka men har hoppet på både sent og tidlig. Mye forandring i vekt hele uka og jeg kjenner jeg blir umotivert av det hele men klarer ikke å la være. Det er som en mani. Hadde jeg IKKE gått på vekta hadde jeg vært spart for alle disse krumspringene for jeg veide jo nøyaktig det samme som sist. Så denne ukens utfordring blir som sist IKKE PÅ VEKTA. Denne uken har jeg ikke vært like flink heller og det skyldes ene og alene at jeg veide meg for mye. Når jeg så vekta gå opp ga jeg litt blaffen. Så kanskje denne uka kan bli bedre sånn hvis jeg lar være å veie meg. Uansett jeg veier 65 og er strålende fornøyd med det. Trim har det blitt faktisk 4 joggeturer og i går hadde jeg en med 1 mils tur. Det var helt nydelig etterpå. Den gode følelsen i kroppen og en samvittighet som var er fantastisk. Etterpå gikk jeg til byen og shoppet litt. Nå ble det kjole i størrelse S og det er jo litt uvant. Planen denne uka er å fortsette som før. Trim og hverdagstrim skal jeg få til og være flink med søtsaker. Skal på fest i helga, men det får bli med alkhol. Skal holde labbene vekke fra chips og sjokolade. Jeg er egentlig ikke noe sjokolademenneske eller snop i det hele tatt så det er ingen vits å innføre en vane som jeg ikke har. Men jeg er utrolig glad i kaker og veldig glad i å lage dem. Der er bøygen for meg. Så jeg må rett og slett ikke bake noe for tiden. Ha en fin helg Bijou. Håper det går greit på veiing
 20. Får holde litt liv i tråden jeg Bijou. Du er kjempeflink å hente deg inn igjen det må jeg si. Når jeg skal ta toget til jobb har jeg ca 20 min jeg ikke helt hva jeg skal gjøre og i det siste har jeg sittet og lest litt inne på tråden din når du gikk ned. Og det slår meg igjen at du er megaflink å ta deg inn igjen etter en sprekk. Og fortsette videre mot målet. Det virker som du aldri mistet det i all sjokoladespisingen. For jeg er ganske overrasket over hvor mye snop og sjokolade du hadde og likevel gikk ned. Men jeg ser jo at du har spist lite kalorier så det kan jo ikke ha vært så mye mat? Det er uansett bra å se at man kan kose seg litt og likevel gå ned. Det er nok derfor du har klart å holde vekten så bra også. Du har lært deg kontrollerte sprekker (og litt ikke kontrollerte også da ) Det er også lett å miste motet når vekten går i rykk og napp opp og ned hele tiden, men du mistet aldri fokus på målet,ser jeg. Uka her har gått rimelig bra. Har vært ute på ukas 3 joggetur allerede. Min uke går jo fra fredag til fredag. Nå har vi jo så nydelig vær at det er en rein fornøyelse å jogge. Skal få til en til før fredag. Men i det hele er jeg fornøyd med 3 turer i uka. Blir bare lei hvis det blir mer. Kroppen trenger også å hvile seg litt innimellom. Maten går det fint med. Har spist litt salt mat i det siste (ertesuppe med svinknoke=nydelig GR mat) så vekten har gått opp siden fredag. Men jeg har laget en plan, ned 300 g i uka. Klarer jeg å holde meg til den er jeg fornøyd. Tror det skal gå greit til fredag. I dag har jeg spist sushi. Er det noen som vet om det er magert eller fetende. Har ingen aning selv. Synes i grunnen ikke det er noe godt engang, men ble nå invitert og spandert på så da var det greit.
 21. Så var det endelig fredag og fri fra jobb. Våknet selvsagt kl fem Ja ja det er bare å hive seg rundt og komme seg opp. Dagens positive nyhet var jo uten tvil vekta. Slo inn på 65.0 kg :rolleyes: Ja det var knallkjekt. Har allerede nådd målet mitt for to uker fram i tid. Føler at det går så greit nå. Har skikkelig kommet inn i en god stim. Så nå er jeg faktisk bare 1 kg fra mål. Når jeg kommer til 64 kg vil jeg nok prøve på et par til for å ha noe å gå på. Uka har som sagt gått veldig bra. Jeg tror den reglen med ikke å spise etter kl syv har hjulpet veldig godt på. I dag blir det langtur med hunden, minst 1 1/2 time. I helgen vil jeg prøve å få til en joggetur eller to. Som mat blir det reker i kveld og kanskje litt laks i morgen. På søndag er vi invitert på middag, men jeg tror det skal gå greit. Har lyst å ikke veie meg før neste fredag. Vet ikke om jeg klarer det, men kjenner jeg har lyst å bare nyte tanken på å veie 65 kg i en hel uke. Men jeg er en veioman så jeg vet ikke om det går. Det blir i alle fall ingen veiing i helga for da skal vi på hytta. Nå er det så lenge siden sist at jeg virkelig gleder meg. Har planer om å rydde i hagen og kutte ned på trær og busker. Skal bli deilig. Ha en fin uke. Og igjen takk Bijou for du fikk meg virkelig i gang igjen.
 22. Siste dag på kurs, ble ned 900 g denne uka og det er jeg strålende fornøyd med. Så nå er det bare å klare seg etter beste evne på egenhånd. Men jeg tenker du klarte over 20 kg Bijou så skal jeg nok klare et par. Har tenkt mye på det lange svaret du skrev til Nueva Vida. Det var så mange kloke ord, ikke minst det med virkelig å bestemme seg og gå for det. Ikke gi opp, men hente seg inn med en gang. Denne uka har jeg derfor gjort litt endringer basert på det du skrev. For det første jeg har BESTEMT meg. Nå SKAL jeg i mål Da vet jeg jo egentlig hvilke grep jeg må gjøre. For det andre har jeg innført 2l vann per dag. Det tredje jeg har gjort er å spise litt kveldsmat kl 1900 og så er (som du sier) butikken stengt. Det har fungert overraskende bra. Har ikke vært sulten engang. Når det ikke skulle spises noe mer var det jo ikke mer å lure på Jeg har tydd til Pukka te og liker veldig godt den som heter Afther dinner. Nå er jeg spent på min egen veiedag som blir fredag. Har et lite delmål om 65.0 kg innen 4 april. Det SKAL jeg klare, for nå har jeg bestemt meg
 23. Jeg har også lest det skrev på den tråden og det var virkelig bra og kjekt at du delte med oss. Alle må finne ut hva som fungerer best for seg selv, men som du sier er det mange ting som en bare faktisk MÅ gjøre hvis en vil ned i vekt og holde seg der. Det at du spiller på lag med din egen kropp og tenker på hva som er best for den var en god tanke som jeg ikke helt har kommet på. Det var i alle fall et veldig bra og utfyllende svar. Jeg savner også dine daglige drypp her inne, det ble veldig lenge å vente en hel uke. Men jeg forstår deg jo. Du har gitt veldig mye av deg selv, inspirert oss andre og motivert. Hatten av for deg
 24. Skal prøve å oppdatere hver fredag jeg også. Denne uken stoppet vekten på 66.1 kg og det er jeg strålende fornøyd med. Har hatt en uke med lite fokus på mat og trening. Mat fordi jeg ikke har hatt apetitt og trening fordi jeg ikke har kunnet trene. Men nå er jeg erklært frisk så nå skal jeg sette alle kluter til å trene og spise mye sunnere. Har blitt mye kake i det siste og tull og tøys. I går ble det en 7 km lang joggetur og jeg regner med å få tatt en langtur og mindre tur i helga. Hvis jeg i tilegg får litt gåtur med hunden er jeg fornøyd med ukas trim. Skulle egentlig vært siste gang på kurs på onsdag men jeg fikk en ekstra gang. Så det var jo snilt. Gleder meg til helg og bare slappe av og senke skuldrene. Å gå å vente på et resultat når en har fjernet en føflekk er kanskje en effektiv slankekur men ikke å anbefale. Huff og huff Ha en fin helg.
 25. Veiedag i dag og vekten viste 66.6 kg. Greit nok. Ingen trim på en stund enda. Vanskelig å spise lite også når en bare går hjemme og dunter. Synes liksom at en fortjener noe godt da. Men det gjelder å holde seg i skinnet for det. Ha en fin helg.
×
×
 • Opprett ny...