Gå til innhold

awsam

Medlem
 • Innholdsteller

  313
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

awsam vant dagen sist Mai 2 2012

awsam hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

42 Veldig bra

Om awsam

 • Rang
  Avansert medlem

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Not Telling
 1. Nå har jeg veid meg og vekta viste 78 kg. Hele 2 kg opp. Men jeg forventet enda mer. Nå skal det fortsettes. Ha en fortsatt fin dag dere.
 2. Hei alle sammen. Gratulerer så masse med nedgang til dere som har gått ned og dere som fortsatt holder på og ikke gir seg !! Jeg har vært borte en stund og fokuset har ikke akkurat vært slanking i det siste. Jeg fikk noe skikkelig pressede hodepinne. Har vært inn og ut fra sykehuset, og det beste er jo at de ikke tror at det et noe galt. jeg har gått på smertestillende en stund nå og er mye bedre. Men fortsatt ikke helt frisk. Jeg skal veie meg imorgen og jeg er ganske sikker på at jeg har gått opp alle kg jeg gikk ned, men jeg vil prøve igjen. Så lenge kroppen min tillater meg. god helg !
 3. Gratulerer til alle med vektnedgang. Var ikke innom forrige uke for å oppdatere vekta mi, mn veide meg idag og har gått ned til 76.0 kg. Altså 1.2 kg i 2 uker. Vi fortsetter
 4. God morgen ! Gratulerer med nedgangen dere som har hatt flotte resultater. Jeg hadde veiedag idag og har gått ned 0.8 kg. Nå veier jeg 77.2 Lykke til videre til oss alle sammen.
 5. Gratulerer med gode resultater folkens. Jeg har gått på en stor smell idag langt over kalorier jeg skulle spise. Men ikke noe å dvele over. Bare å fortsette. Vet ikke om jeg går ned noe denne uka, mn jeg har trent og skal trene de dagene som er igjen. Vi fortsetter !
 6. Hei hei Angelica jeg har kjøpt min digitalvekt fra Jernia. Virker veldig bra den Det finnes sikkert andre butikker du får kjøpt den fra. Da er det søndag igjen og jeg har veid meg. 1.5 kg ned fra sist gng :D Nå er vekta 78 kg. 7 kg igjen . Håper det fortsetter å rase ned
 7. God morgen dere ! Da er det søndag igjen og jeg har stått på vekta . Heldigvis har jeg gått ned 1.5 kg denne uka også. Glad treningen gir resultater Hvordan går det med dere andre ? Ha en fortsatt fin dag.
 8. Hei alle sammen ! Jeg vil også være med . Dette er skikkelig motiverende. Jeg har veiedager på søndag. Skriver begynnelses vekt som 81 kg. Da dette var vekta mi når jeg begynte , den 3.august. Vil ned til 71 i denne tråden. Jeg trener oppoverbakke interval på tredemølle annen hverdag. Og pilates . Trener bare hjemme da. Så prøver så godt som jeg kan. Lykke til alle sammen !
 9. Takk englejenta. Og gratulerer med nedgangen Lina. Godt å vite at du er i gang med treningen. Jeg trener samme opplegget oppoverbakke interval annen hver dag. Og pilates. Dette går riktig vei. Vi klarer dette. Lykke til videre alle sammen
 10. Hei hei dere. Da har jeg stått på vekta og den viste 79.5 Altså ned 1.5 kg. Yaaayyyyy Englejenta: jeg har ikke så mye peiling på menyen å sånt. Har aldri gått kurs. Men prøv å bytte litt ut på maten din. Det ser litt kjedelig ut. Jeg hadde ikke spist på denne måten hverdag. Men altså du vet bedre hva du liker og ikke liker. Ha en fortsatt god dag dere !
 11. Hei igjen der ! Det er alltid vanskelig for meg å velge hva jeg skal spise, trening derimot går ganske greit når jeg bestemmer meg . Jeg spiser 1500kcal de dagene jeg trener og 1300 kcal de dagene jeg ikke trener. Jeg vet ikke om det skal være sånn, men jeg begynner å prøve dette. Jeg trener heller ikke noe innmari hardt så bedre å holde på med sånn tenker jeg. Idag hadde jeg egentlig ingen planer om å trene, var så lat. Men søsteren dro meg ut på kvelden. Vi tok med oss barna. De lekte der på lekeplassen og jeg fikk løpt/jogget der. I ca halvtime. Så da jeg kom hjem etterpå bestemte jeg meg for å trene pilates. Yeeeyyy jeg begynte og jeg gjennomførte Lina : jeg prøver så godt jeg kan. :-) Jeg spiser nesten som du gjør, bare litt mindre. (Vet ikke om det er noe bra ) Nåerjegklar : sjokoladen har vært mitt største problem. Så det kommer ikke inn noe form for godteri som ligger over helgen her i huset. Barna får selvfølgelig lov i helgen, men vi kjøper det de spiser opp. Når søtsuget begynner å melde seg inn spiser jeg et eple :-) Har funket denne uka. Får se om det gjør det videre også. Litt kos i helgen syns jeg er fullt lov. Kos deg i morgen :-) Mai76: stå på videre ! Englejenta: så bra at du begynner på kurs. Selvfølgelig er det mye lettere hvis man får den hjelpen man får på kurset. Lykke til ! Du gikk ned mange kg før ikke sant ? Men har dere begynt å trene litt ? Isåfall hva og hvor lenge ? God helg alle sammen !
 12. Hei ! Ser at denne tråden er relativt nytt. Derfor vil jeg gjerne bli med jeg og. Jeg har vært på forumet en stund nå. Ned og opp igjen i vekta. Jeg er 168 cm og veier 81 kg. Jeg skal ha veiedag på søndag. Jeg går ikke på kurs, men vet av erfaring at hvis jeg teller kalorier så klarer jeg å gå ned i vekt. Derfor prøver jeg det samme denne gangen også. Det er lettere hvis man har noen som motiverer en. Jeg håper jeg kan motivere dere og dere meg. Jeg har trent oppoverbakke interval på tredemølle , 2 ganger denne uka. Skal fortsette med det og prøve å gjøre pilates minimum 4 ganger i uka. Så skal jeg se hvordan dette går. Stå på alle sammen !
 13. Hei jeg vil prøve meg på -3 kg denne mnd. Veier nå 79.0 kg Veiedag : mandager
 14. Da er det mandag og veiedag for meg. Og gjett om jeg er suuuper glad Gått ned 1.6 kg denne uka, men sikkert masse vann. Skal gjøre mitt beste for å fortsette. Hvordan går det med dere da ? Du bolla er sikkert opptatt med det nye huset ditt. Jeg ville bare innom og dele litt av gleden jeg føler nå Ha en fortsatt god dag.
×
×
 • Opprett ny...