Gå til innhold

awsam

Medlem
 • Innholdsteller

  313
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  16

Alt skrevet av awsam

 1. Nå har jeg veid meg og vekta viste 78 kg. Hele 2 kg opp. Men jeg forventet enda mer. Nå skal det fortsettes. Ha en fortsatt fin dag dere.
 2. Hei alle sammen. Gratulerer så masse med nedgang til dere som har gått ned og dere som fortsatt holder på og ikke gir seg !! Jeg har vært borte en stund og fokuset har ikke akkurat vært slanking i det siste. Jeg fikk noe skikkelig pressede hodepinne. Har vært inn og ut fra sykehuset, og det beste er jo at de ikke tror at det et noe galt. jeg har gått på smertestillende en stund nå og er mye bedre. Men fortsatt ikke helt frisk. Jeg skal veie meg imorgen og jeg er ganske sikker på at jeg har gått opp alle kg jeg gikk ned, men jeg vil prøve igjen. Så lenge kroppen min tillater meg. god helg !
 3. Gratulerer til alle med vektnedgang. Var ikke innom forrige uke for å oppdatere vekta mi, mn veide meg idag og har gått ned til 76.0 kg. Altså 1.2 kg i 2 uker. Vi fortsetter
 4. God morgen ! Gratulerer med nedgangen dere som har hatt flotte resultater. Jeg hadde veiedag idag og har gått ned 0.8 kg. Nå veier jeg 77.2 Lykke til videre til oss alle sammen.
 5. Gratulerer med gode resultater folkens. Jeg har gått på en stor smell idag langt over kalorier jeg skulle spise. Men ikke noe å dvele over. Bare å fortsette. Vet ikke om jeg går ned noe denne uka, mn jeg har trent og skal trene de dagene som er igjen. Vi fortsetter !
 6. Hei hei Angelica jeg har kjøpt min digitalvekt fra Jernia. Virker veldig bra den Det finnes sikkert andre butikker du får kjøpt den fra. Da er det søndag igjen og jeg har veid meg. 1.5 kg ned fra sist gng :D Nå er vekta 78 kg. 7 kg igjen . Håper det fortsetter å rase ned
 7. God morgen dere ! Da er det søndag igjen og jeg har stått på vekta . Heldigvis har jeg gått ned 1.5 kg denne uka også. Glad treningen gir resultater Hvordan går det med dere andre ? Ha en fortsatt fin dag.
 8. Hei alle sammen ! Jeg vil også være med . Dette er skikkelig motiverende. Jeg har veiedager på søndag. Skriver begynnelses vekt som 81 kg. Da dette var vekta mi når jeg begynte , den 3.august. Vil ned til 71 i denne tråden. Jeg trener oppoverbakke interval på tredemølle annen hverdag. Og pilates . Trener bare hjemme da. Så prøver så godt som jeg kan. Lykke til alle sammen !
 9. Takk englejenta. Og gratulerer med nedgangen Lina. Godt å vite at du er i gang med treningen. Jeg trener samme opplegget oppoverbakke interval annen hver dag. Og pilates. Dette går riktig vei. Vi klarer dette. Lykke til videre alle sammen
 10. Hei hei dere. Da har jeg stått på vekta og den viste 79.5 Altså ned 1.5 kg. Yaaayyyyy Englejenta: jeg har ikke så mye peiling på menyen å sånt. Har aldri gått kurs. Men prøv å bytte litt ut på maten din. Det ser litt kjedelig ut. Jeg hadde ikke spist på denne måten hverdag. Men altså du vet bedre hva du liker og ikke liker. Ha en fortsatt god dag dere !
 11. Hei igjen der ! Det er alltid vanskelig for meg å velge hva jeg skal spise, trening derimot går ganske greit når jeg bestemmer meg . Jeg spiser 1500kcal de dagene jeg trener og 1300 kcal de dagene jeg ikke trener. Jeg vet ikke om det skal være sånn, men jeg begynner å prøve dette. Jeg trener heller ikke noe innmari hardt så bedre å holde på med sånn tenker jeg. Idag hadde jeg egentlig ingen planer om å trene, var så lat. Men søsteren dro meg ut på kvelden. Vi tok med oss barna. De lekte der på lekeplassen og jeg fikk løpt/jogget der. I ca halvtime. Så da jeg kom hjem etterpå bestemte jeg meg for å trene pilates. Yeeeyyy jeg begynte og jeg gjennomførte Lina : jeg prøver så godt jeg kan. :-) Jeg spiser nesten som du gjør, bare litt mindre. (Vet ikke om det er noe bra ) Nåerjegklar : sjokoladen har vært mitt største problem. Så det kommer ikke inn noe form for godteri som ligger over helgen her i huset. Barna får selvfølgelig lov i helgen, men vi kjøper det de spiser opp. Når søtsuget begynner å melde seg inn spiser jeg et eple :-) Har funket denne uka. Får se om det gjør det videre også. Litt kos i helgen syns jeg er fullt lov. Kos deg i morgen :-) Mai76: stå på videre ! Englejenta: så bra at du begynner på kurs. Selvfølgelig er det mye lettere hvis man får den hjelpen man får på kurset. Lykke til ! Du gikk ned mange kg før ikke sant ? Men har dere begynt å trene litt ? Isåfall hva og hvor lenge ? God helg alle sammen !
 12. Hei ! Ser at denne tråden er relativt nytt. Derfor vil jeg gjerne bli med jeg og. Jeg har vært på forumet en stund nå. Ned og opp igjen i vekta. Jeg er 168 cm og veier 81 kg. Jeg skal ha veiedag på søndag. Jeg går ikke på kurs, men vet av erfaring at hvis jeg teller kalorier så klarer jeg å gå ned i vekt. Derfor prøver jeg det samme denne gangen også. Det er lettere hvis man har noen som motiverer en. Jeg håper jeg kan motivere dere og dere meg. Jeg har trent oppoverbakke interval på tredemølle , 2 ganger denne uka. Skal fortsette med det og prøve å gjøre pilates minimum 4 ganger i uka. Så skal jeg se hvordan dette går. Stå på alle sammen !
 13. Hei jeg vil prøve meg på -3 kg denne mnd. Veier nå 79.0 kg Veiedag : mandager
 14. Da er det mandag og veiedag for meg. Og gjett om jeg er suuuper glad Gått ned 1.6 kg denne uka, men sikkert masse vann. Skal gjøre mitt beste for å fortsette. Hvordan går det med dere da ? Du bolla er sikkert opptatt med det nye huset ditt. Jeg ville bare innom og dele litt av gleden jeg føler nå Ha en fortsatt god dag.
 15. 79 er dagens vekt. Og jeg har klart mitt mnd mål . Så glad for det
 16. Hei bolla ! Håper det er greit at jeg kan henge meg på denne tråden sammen med deg. Jeg trenger virkelig noen til å "rapportere" . Jeg har gått opp og ned ganske lenge. Fra 82 til 68 og opp igjen . Nå er jeg igjen på 80.6 kg. Og håper virkelig på å komme meg ned til 60 tallet, akkurat som dere har gjort. Jeg har begynt å skrive inn hva jeg spiser. Og hvor mye jeg trener. Det funker for meg derfor må jeg bli flinkere og fortsette med dette. Har altså bare gått 2 dager da. Begynte på mandag. Så har jeg laget en treningsplan for uke. Ikke mye trening, mn 30 min hverdag. Aerobic, intervall på tredemølle , gå turer og pilates. Er medlem av livegym.no og har masse å velge mellom. Men pilates trener jeg bare etter Mari winsor. Har trent den før og vet at den virker på meg. Derfor skal jeg fortsette. Det er bare å fortsette bolla. Du er flink du som har gått ned så mye. Det kommer mange slags forskjellige perioder i livet hvor man må priotere litt annerledes. Mn når alt kommer til rette så fokuserer vi på oss. La oss få en sunnere livsstil
 17. Hei til dere alle sammen ! Håper det er plass til en til her inne. Jeg vil prøve å gå ned 1.5kg til 1.mars ( det er lov å håpe ) Jeg veide meg på mandag og vekta viste 80.6 kg jeg vil gå ned til sånn ca 79 kg i februar. Og hovedmålet mitt er 65. Får jeg være med ?
 18. Hei Linda Jeg har vært borte fra tråden, vært ganske syk. Var på sykehuset og måttet bytte tablettene jeg bruker for for høyt hjerterytme. Så det har ikke vært noen trening og har heller ikke veid meg noe før idag. Trodde jeg hadde gått opp, men heldigvis ligger jeg fortsatt på 75 kg. Skal fortsette og følge deg , men tror ikke jeg kommer til å være mye aktiv enda. Ville bare gi en oppdatering . Har du veid deg ? Hvor mye har du gått ned ?
 19. Hei alle sammen ! Så flinke dere er som står på og raser ned i vekta ! Jeg har vært borte fra tråden, vært ganske syk. Var på sykehuset og måttet bytte tablettene jeg bruker for for høyt hjerterytme. Så det har ikke vært noen trening og har heller ikke veid meg noe før idag. Trodde jeg hadde gått opp, men heldigvis ligger jeg fortsatt på 75 kg. Skal fortsette og følge dere, men tror ikke jeg kommer til å være mye aktiv enda. Ville bare gi en oppdatering .
 20. Hvordan går det med deg AnnaT ? Håper ikke du har fått noe virus. Det går veldig mye for tiden. Kjenner mange som er hjemme Pga streptokokker i halsen. Håper du blir frisk snart og klarer å trene. Vettu 2 av mine barn må også bruke laktosefri produkter. Det var en fin idee. Kanskje jeg også skal bruke havre fløte som deg Har du noen flere gode produkter du bruker , tell me. Velkommen snegla det er bare å henge på . Wohoo løping i høye hæler den kjenner jeg litt til. Hvordan går det med foten nå ? Og hva veier du forresten ? Hvor mye vil du ned ? Og hva pleier du å trene ? Blåbæret, jeg er heller ikke så aktiv som jeg skulle ønske. Men det å skrive her holder meg motivert. Og i gang. Du var veeeeeldig flink som klarte så mange trimpoeng. Klapp på skuldren, fra meg Har ikke trent noe på 2 dager nå men MÅ få trent noe i dag. Skal prøves. Mali? Pyton vær her hos oss. For ikke lyst til å gå ut. Hvordan er det hos dere ?
 21. Ingen rapport fra deg , det var jo tirsdag Igår ?? Har du gått opp, ned eller hold ? Du må skjønne at jeg sitter spent her hver tirsdag. Jeg har ikke fått tid trent noe verken på mandag eller tirsdag. Derfor vil jeg så gjerne trene idag. Men har vondt i kneet, som gjør at jeg ikke får det helt til. Men et forsøk må jeg jo gjøre, ellers blir det nok ikke noe nedgang denne uka. Håper det blir sol igjen snart, så du får nyte hagen din mer Ha en fortsatt fin dag.
 22. Hei hei LindaM. Hvordan går det med deg ? Jeg har vært på besøk siden 17.mai. Fikk ikke veid meg Igår, men idag stod j på vekta med en gang jeg våkna. Har gått ned 0.7 kg siden sist gangen. Og jeg har verken trent eller spist noe særlig sunt siden 17.mai. Det har vært kake og is. Ingen trim heller. Så det at jeg hadde gått ned kom som sjokk altså. Men glad er jeg Hvordan har det gått med deg ? Du har jo veiedag imorgen? 75.5 kg veier jeg nå ...yipppiiiii hihi
 23. Halo alle sammen Selvfølgelig henger jeg på . Har bare ikke vært hjemme siden 17. Mai. Kom hjem Igår ved 10 tiden. Så jeg fikk ikke veid meg. Måtte stå på vekta med en gang jeg våkna idag. Og har gått ned 0,7 kg Sjokkert fordi jeg har verken trent eller spist noe særlig sunt da jeg har vært på besøk. Det ble ikke engang en gå tur. Trodde jeg hadde gått opp minst en kg jeg. Men heeeeeldigvis har jeg gått ned. Ikke helt ved delmålet enda, men ganske nært. Full fokus på alt fra idag av. Har fylt luft i fitnessballen idag. Skal trene styrke på den. Gratulerer med nedgangen da AnnaT. Bare å stå på videre. Og fullt lov å syte. Det hjelper skal jeg si deg. Man blir liksom helt lettet og begynner med nytt mot. Jeg har aldri vært borti migrene tabletter, men jeg bruker blodfortynnende tabletter. Og derfor er det enda vanskeligere for meg å gå ned i vekta. Men jeg bruker dem hverdag da. Så vet ikke hvordan det er med migrene tabletter. Men er det vann så slipper det seg snart akkurat som med AnnaT. Ha en fortsatt god dag da dere. Ps: AnnaT tro meg eller ei så hadde jeg kasta de kakene som ikke kunne fryses. Aldri i verden om de kunne være på mitt kjøkken.For å friste meg.
 24. Takk hun er bedre idag . 18 min på 7,5 km/t. Imponert jeg selvfølgelig klarer man det når man har bestemt seg. Vi trenger bare å pushe oss selv litt. Trente styrke i går og idag ble det 10 min oppvarming, så 20 min jogg. De siste 2 minuttene er verst hvergang. Jeg tenker å fortsette på 7km/t foreløpig. Og 15 min oppoverbakke. Totalt 45 mins trening idag. Svetta bra jeg. For se hvordan det går imorgen. Men noe må jo vi kose oss med. Ha en stas dag imorgen !
×
×
 • Opprett ny...