Gå til innhold

Katza

Medlem
 • Innholdsteller

  1 210
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Katza

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Litt verierende aktivitet her.. Nåvel, så målene min gikk dårlig.. Vært dødsjuk hele uka, har orket å være på jobb og det er alt.. Dårlig med trening. Men, har i alle fall ikke spist som en gris. Føler meg bra igjen nå, så får håpe denne uken blir bedre. Hvordan går det med alle?
 2. Haha, jeg må le.. Ned 900 gram? Det er jo tilnærmet latterlig, jeg forventet å gå opp en kilo, jeg trodde jeg hadde gjort det skikkelig dårlig. Nåvel, det var jo en motivasjonsboost:) 65 kilo, første delmål er nådd:)
 3. Hei igjen. Jeg ser det har kommet inn to nye jeg ikke har rukket å hilse på; heisann, dere er selvølgelig velkomne:) Det er på ingen måte for seint, jeg har bare svart litt seint. Mista Internett og har hatt litt mye å gjøre.. Har ikke registrert noe på en uke.. Dårlig. Får nok kjenne den i morgen på vekta :/ Bryllupp, ja.. Jøss, er jeg bare sløv eller er det første gangen du nevner det ? gratulerer. Jeg burde sette meg noen mål for uken, som deg. Må i hvert fall drikke nok vann ( drikker jo aldri noe annet, så fatter ikke hvorfor Det plutselig er vanskelig) Trene styrke 3 ganger denne uken. Registrere alt (for pokker!) Få minst 15 trimpoeng. Ikke spise så mye drit..
 4. Hm.. Har var det stille. Jeg bommet litt på trimpoengend, det ble bare 9 poeng. Hadde en liten krangel mellom foten min og en bildør, så mistet litt trening et par dager fordi jeg ikke orket å gå. Også var det vekt: opp 100 g, men ned 1 cm, dette var målt 6 timer tidligere enn sist. Det er ned i cm, så jeg ser på det som en liten seier.
 5. Jah, det er motiverende. Det er utrolig mye enklere å fortsette å gå ned når man først ser minus på vekta. Når jeg har gått opp noe så gir jeg liksom automatisk opp og kommer nesten aldri i gang igjen. I dag har det bare blitt litt over en time gange, men i morgen har jeg fri fra jobben ( for en gangs skyld) så da har jeg god tid til å trene
 6. Oi, har visst ikke vært her på en stund..ops:p for å oppsummere kjapt av det eg leste igjennom nå: Gratulerer med nedgang, ja, jeg blir mett av smoothie ( men jeg har ikke så mye problemer med sult, jeg er bare glad i mat, jeg spiser som oftest ikke fordi jeg er sulten. Men jeg spiser gjerne selvom jeg er så mett at det gjør vondt). Kjæresten min er nesten aldri hjemme, så jeg før stua mye for meg selv til trening. Jeg bruker rokkering når han er der, det går bra. Selvom deg blir litt liten plass for han p bevege seg på Gikk btw ned 800 gram, det var på tide, nå skal jeg ned mer. Er det forresten noen som vil være med på en trimpoengkonkuransse denne uken? Minimum 15 poeng eller noe? det var er tilfeldig tall, bare å foreslå noe annet:)
 7. Og velkommen til lillemy, forresten. Angående mat så drakk jeg akkurat smoothie til frokost. Det er undervurdert:). Men jeg ble litt kald..
 8. Du er ikke mye over 70, da. Virker som vi alle har en litt dårlig periode.. Jeg har vær småsyk, og det har bare vært stress med jobb. Også skulle jeg ønske jeg hadde noen venner som kunne tenke seg å bruke en fridag på å gå turer i skogen og grille istedet for å drikke seg sveiseblind..
 9. 0,9 kg er mye, det:) ble ikke så mye trening i dag, en times gange, bare. Men har spist ganske greit, da.
 10. Hm.. Gikk opp..omg. Det mest dustete er at jeg prøver å skylde på at det er mye tidligere veiieng enn vanlig, prøver å overbevise meg selv om at det er middagen fra i går som veier mye. Det er naturligvis mye sannhet i det, men det er ingen god unnskyldning. Jeg fikk ikke registrert all maten, jeg fikk ikke trent nok.. Jeg må da evne å trene og spise normalt, jeg er ikke den eneste med 6 arbeidsdager i uka. Og jeg jobber ikke døgnet rundt heller, må bare gidde å bruke fritiden til noe annet enn å slappe av! Gidde er stikkordet her. Hvordan går det med alle andre? Bedre enn meg, håper jeg?
 11. Velkommen, begge to:) rekker ikke skrive stort mer, for jeg må løpe på jobb, men velkommen:p - og gratulerer med resultater =)
 12. Ja.. Flott.. Opp en halv cm og opp 600 gram!! Så ille trodde jeg ikke det skulle være, egentlig.. Huff, jeg fortjente det vel. Det får bli ekstra arbeid denne uka. Spiser weetabix og all-bran til frokost, så blir det styrketrening før jeg går til jobb! Grei start
 13. Lunsjmuffin, ja.. God ide:) huff, merker jeg ikke vil veie meg i morgen.. Denne uken ble det alt for mye mat og drikke og søt for lite trening.. Det positive er at jeg føler meg crap, så blir jo mer motivert til å spise ting som får meg til å føle meg kvikk og rask. Og ikke som en sekk med poteter.. Jeg har aldri så mye til overs for å stå på kjøkkenet og lage fancy mat etter en 8 timers arbeidsdag.. Spesielt fordi det blir så mye oppvask, æsj x)
 14. Nei, det går som det går.. Lite lyst til å været kreativ på kjøkkenet om dagen, pluss at jeg bor med en fyr som gjerne heller vil gå opp i vekt, så det blir jo litt.. Kompromisser:p Jeg liker ikke den scoren så godt.. Men det er sikkert fordi det ikke går så bra xD neida, men det er viktigst at jeg spiser ting jeg kan leve med. Foreløpig jobber jeg mest med å gidde å registrere.. Så får vi se om jeg kommer meg tilbake til en hverdag hvor en skål dampede grønnsaker er en grei lunsj:p gikk greit før, men det er en vanesak. Men må ikke forsvare meg selv for mye heller.. Har fått 3,3 trimpoeng i dag i alle fall:) Foresten noen som har forslag til lunsj? Blir så mye dritt.. Skulle hatt noe sunt og spennende, men jeg et så lite oppfinnsom om dagen
 15. Susanne86: 64,7, er det nedgang eller uforandret? Ser ikke startvekten din noe sted? A: (stjernetegn er knotete greier på iPad..) Kostholdet er det viktigste. Sliter litt med lite trinng jeg også.. Sist hadde jeg tid! Ble 2 1/5 time gange i går, men har ikke gjort noe i dag.. Men kvelden er enda ung, får se om jeg får til noe..
×
×
 • Opprett ny...