Gå til innhold

snuppeduppa

Medlem
 • Innholdsteller

  44
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om snuppeduppa

 • Rang
  Avansert medlem
 1. bruke unødig tid på å gå til butikken og klage ? Vist du liker buksen og det ikke viser der du syr den er det mere miljøvennlig å sy den selv. Ikke trenger du bruke bilen eller buss for å kjøre dit og buksen blir ikke kastet. Redd at dette blir litt som å banne i kirken........... men men
 2. Har lagt inn frokost, to skiver brød og er allerede over 70% på karbohydrater. Noen som kan forklare hvorfor? Ellers eeeeeeeeeeeelsker jeg den nye arbeidsboken.
 3. Fantastisk motiverende å se forhold mellom proteiner,fett osv og hvordan man ligger an i fht anbefalingene fra Grete roede.
 4. Første gang jeg meldte meg på Grete Roede kurs veide jeg 62 kg.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neste gang hadde jeg passert 70 Så ble det 80 90...................Huff og huff hvor skal dette ende? 100 kg selvfølgelig ............MEN det er enda 10 kg til og skal det skje endringer nå må det være nedover på vektskalaen. Før var det mest av forfengelighetsgrunner jeg ville gå ned i vekt,nå er jeg bekymret for helsen min.Det er jo dette berømlige farlige fettet rundt magen da. 20 kg høres forlokkende ut så jeg vil gjerne være med her. Forøvrig får jeg ikke til den nye arbeidsboken....veldig kjedelig.
 5. Så fantastisk å høre om en sånn utrolig motivasjon.Skulle akkurat til å ta meg noen non stop som skal brukes til å pynte pepperkakehus med i morgen.De la jeg pent på plass. Stå på videre ...............du er en motivasjon for alle oss som strever med å få det til.
 6. Hehe............ja nå er det vist bare å sjerpe seg , her er det ingen nåde forstår jeg.Det er akkurat det jeg trenger nå, noen som forstår hvordan det er og som kan motivere . Vi er jo her for hverandre,så det er bare å gi beskjed. Javikannårvivil :-)
 7. okey !!! Du sier det som jeg vet så inderlig godt,men når motløsheten melder seg er det fristende å ta "minste motstandsvei". Skal gjøre ett nytt forsøk..........men er skikkelig matlei- men,skulle ikke tro det sånn som jeg langer innpå. Må planlegge litt bedre ifht det jeg har i hus , koke egg osv det vet jeg funker. hm.........hvorfor gjør jeg ikke bare det da? Var på vekten idag,bikket nesten 90 .........målet var fem kg. NED til jul. i stedet har jeg gått opp. Veldig smart.
 8. Fikk prøvepakken igår..........fyttikatta det var dårlig på smak på Go 123 Noen som har slanket seg på noka dietten ? Gode resultater? Vet at grete roede er det beste men trenger en flying start nå. Går bare rundt i ring,tenker slanking hele tiden,men får det ikke til.
 9. Noen som har prøvd Go 123 ? Hva er forskjellen på å bruke det istedet for å spise, en får jo i seg kallorier uansett...........
 10. Endelig mandag :-) Uken har gått greit,litt utskeielser har det blitt,men har gått ned 1,2 kg. Dvs 3,8 kg igjen til jul. DET SKAL JEG KLARE!!!!!!!!!!!!!! Spent på hvordan det har gått med dere andre ? Ha en fin uke.
×
×
 • Opprett ny...