Gå til innhold

margree

Medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om margree

 • Rang
  Medlem
 1. I går var jeg i bursdag, ble en del vin og litt fler lefser enn jeg hadde planlagt ja! I kveld er det pån igjen med julebord med venner, skal virkelig gå inn for å holde meg til planen i kveld! To glass vin lar jeg meg få lov til. Og mandariner. Middagen er grøt, så det får gå! Rakk en tur på zumba i dag, skikkelig vors-trening:) Lykke til i siste adventshelg!
 2. Det var jo ikke så ille, Angelo10! Og forsåvidt bra sprekken var mens du gikk på kurs, da er det lettere å ta seg inn igjen enn om det var etter kurset var ferdig. Og en halv kilo - det er jo ingenting i den store sammenhengen! jeg har vært på kurs igjen i dag, hadde gått ned 2.5 kilo på to uker! VELDIG deilig å være igang på kurs. Jeg har jo vært i Barcelona siden sist, og hadde derfor ikke forventet å gå ned så mye. Det ble jo en del vin og god mat... Men jeg passet på å ta sunne valg på hotellfrokosten og har vært veldig flink etter jeg kom hjem. Kjenner jeg gruer meg litt til jul, forventer en totalsprekk... På kurset i dag satte vi oss mål for over jula, og jeg har da satt som mål at jeg skal ha gått ned en halv kilo. Neste kurs er 6 januar, om tre uker. En uke til jul, skal gjøre en innsats før det hvertfall! Er dere med?
 3. Her er jeg! Sorry - jeg har vært litt ute av modus en stund! Men nå har jeg begynt på kurs, første kvelden var torsdag. Utrolig motiverende å bare være der, nå er jeg veldig klar! Tror jeg skal klare det også! Veide 74 kg, og har et mål om å nå 69,9 før enden av kurset (som ikke er før i februar pga juleferien) Får ikke vært på neste kurskveld, for skal en langhelg til barcelona! Gleder meg skikkelig, men kommer sikkert til å by på en del utfordringer også. Skal reise med en venninne, så kan jo fortelle henne om prosjektet mitt... Men liker egentlig ikke å si til folk at jeg går på kurs. Nå er det bare mamma som vet det:) Har dere fortalt det til folk? Veldig bra at dere fremdeles skriver her, sammen skal vi komme oss gjennom advent og jula!
 4. God helg ja!! Jeg har visst ikke vært så aktiv her i det siste. Det går egentlg stort sett fint, men helgene er vanskelige. I går ble det en del sjokolade og ekstra mat, i dag sitter jeg her og sikler på sjokoladen i som jeg vet ligger i skapet.... Vanskelig!! Har fått trent tre ganger denne uka da, to ganger intervall-løping, utrolig slitsomt! og styrketrening i dag. Veldig fornøyd med det. Nå er det bare å holde seg unna den sjokoladen. Jeg hører den roper på meg!!!
 5. Hei dere! Lenge siden jeg har skrevet her gitt. Var hjemme hos mamma forrige helg, da sliter jeg alltid ekstra med å holde meg sunn. Har en tendens til å overspise når jeg er der, helt utrolig hvordan jeg kommer ut av det. Tror det er en kombinasjon av at jeg ikke har ansvar for hva måltidene består av, og at jeg føler meg så hjemme at jeg kan gå i skapet og ta det jeg vil ha også... Hadde denne helgen bestemt meg for at jeg jo har godteristreik, så det ble bare litt ekstra middag og noen brødskiver for mye i ny og ne. Har ikke fått trent så mye denne uka heller... Kun en gang. Neste uke dere! Da skal det bli saker. Veide meg på fredag etter trening, 73,0 viste den da! Det var før middag da, de andre veiingene har vært etter. Men jeg er veldig fornøyd! Altså: Vår 09: 80 kg Vår 10: 70 kg Høst 10: 76 kg 28.10: 73,4 kg 5.11: 73,0 kg
 6. Så utrolig bra, Angelo10! Veldig motiverende å se at det funker! Jeg er også utrolig FORNØYD! Veide meg etter trening nettopp, da sto vekta på 73,4!!!! Forrige mandag, halvannen uke siden, var den på 76!! Det fortjener noen ekstra utropstegn! (og ja, det var samme vekt, og samme tid på døgnet) Da jeg veide meg forrige gang hadde jeg riktignok overspist i fire dager, og da snakker jeg ekstreme mengder kalorier. Gøy å se at om man setter inn støtet med en gang forsvinner det fortere. Og dette har jeg fått til med minimalt av trening pga ekstra travel uke, og ca 1600 kcal om dagen! Utrolig digg følelse! Nå skal jeg satse på trening tre ganger i uka igjen. Mandag 18.10: 76 kilo torsdag 28.10 73,4 kilo (-2,6)
 7. Da går det jo nedover med dere, flotte greier!! Tenker å ha veiedag på torsdager, så får veie meg etter trening i morra kveld. Skal bli deilig å få bevegd seg litt, denne uka har jeg vært på sykurs av alle ting, så mandag, tirsdag og onsdag ettermiddag har gått bort til det! Men utrolig gøy da! Dere virker utrolig flinke og strukturerte, jeg har ikke satt opp noen liste over startvekt og mål og sånt ennå, siden jeg skal begynne på kurs 2. desember er det vel. Før det tenker jeg å veie meg ca en gang i uka. Tenker på 80 kg som jeg var for halvannet år siden som startvekt, det er litt mer motiverende for meg:) Men når det nærmer seg kurs skal jeg nok sette opp tabeller og planer! Utrolig trist og høre om sønnen din Earlyandbright. Håper det er bedre med ham nå! Skjønner godt at grete roede ikke er fremst i bevisstheten i sånne situasjoner. Men du har jo gått ned! Alle monner drar.
 8. Mine10kiloskalbort: Jo, jeg trodde jeg var 75 kilo, men var litt mer da jeg veide meg forrige uke.... Men det var sent på kvelden på treningssenteret da. Regner med at jeg er 75 nå kanskje. Badevekta mi er så dårlig så venter med å veie meg til jeg skal trene neste gang. Ellers har jeg vært sjaber de siste dagene, forkjøla og slapp (men ikke syk nok til å være borte fra jobb, æsj) så har ikke fått trent på lenge. Hadde egentlig satt av denne søndag formiddagen til det, men kjenner meg ikke i form. Da kan man slippe, sant??? ;) Skal gå bøssebærer for TVaksjonen senere, da får jeg jo hvertfall rørt litt på meg i dag. Men har spist sunt og godt da! Og blitt litt inspirert av denne: http://posesnopstopp.blogspot.com/ Så da er det godteristreik på meg og! Får se om jeg holder ut et helt år da, men det blir hvertfall en periode fremover. Håper alle har kost seg litt i helga!
 9. Det er sikkert kjempebra med aktiv-kurs! Utrolig viktig å bli motivert for å bevege seg. Det er sikkert mange som har lyst, men som ikke vet helt hvordan de skal komme i gang med treningen. Apropos trening... Jeg burde helt sikkert ha presset meg selv til det i dag, men er ikke helt i form og kom akkurat hjem. Så jeg tror jeg lar meg selv slippe i dag. Har vært ute og spist, på indisk restaurant. Vi var seks stykker, så de fant ut at to og to skulle dele nan-brød. Følte meg litt dum når jeg sa at jeg ikke hadde lyst på.. Men det gikk greit, hun ene tok hele brødet alene:) Alt av indisk er jo risretter med kylling og saus, så jeg prøvde å velge en som så sunn ut. Jaja. Det får gå en gang i blant! Mine10kiloskalbort - da skal vel vi ned ca like mye vi da! Eller, jeg er vel foreløbig noen kilo tyngre enn deg. Hvilken dag skal dere veie dere på? Min badevekt er så dårlig, så jeg veier meg på den på treningssenteret. EarlyandBright - bruker du matregistreringa her i vektklubben? Om man skriver ned dagen før eller på morgenen er det lettere å ikke overspise, for da har man bestemt på forhånd hva man skal spise den dagen! Selv om det er litt stress å måtte fylle ut alt...
 10. Tunfisk i vann på boks har jeg alltid i skapet til de dagene jeg ikke gidder å gå i butikken og handle! Veldig godt i salat, wok, stekt ris, på brødskiva osv. Det finnes i olje eller i vann, den som er i vann er selvsagt sunnest. Så er det bare å helle av vannet og klar til bruk:) Men tunfisk er vel litt elsk eller hat, mange som ikke tåler lukta. To glass vann før maten ja, det var lurt!
 11. Hurra, takk for respons! Vi får passe på å motivere hverandre underveis, så skal nok dette gå! Kanskje man kan si fra her før man skal noe som innebærer fristelser, for eksempel spise ute eller på fest, så forplikter det litt i forhold til å holde seg nogenlunde sunn? Den første dagen har gått fint så langt, men sånn er det jo ofte:) Tunfisksalat til middag. Det er godt, for da blir det masse mat med få kalorier! I tiillegg til tunfisk hadde jeg oppi to kokte egg, salat, masse tomat, sukkererter, rødløk, paprika og litt naturell yoghurt. Nam! Nå skal jeg snart på trening. Det er heldigvis en god vane jeg har klart å opprettholde, men selv med trening tre ganger i uka har jeg altså klart å gå opp fem kilo... Så det er bare å fortsette, gitt. Hvordan har det gått med dere?
 12. Da var jeg i gang igjen. Gikk på kurs i fjor, og gikk ned 10 kilo! Det var sykt deilig, og jeg klarte til og med å holde meg der et års tid. Men nå etter sommern har jeg gått opp fem igjen, og det vil jeg ikke ha noe av!! Har meldt meg på kurs igjen fra slutten av november, men tenkte å starte nå og kanskje gå ned noen kilo før jeg begynner på kurs. Jeg er 173 høy, og veier nå 75 kilo. Var nede i 70 for noen måneder siden, og vil gjerne dit igjen, og helst til 65! Meldte meg på kurs fra slutten av november, sånn at jeg går på kurs i jula. Jeg sliter mest med kosten år jeg er på ferie hos familien min, så fant ut at det var lurt.... Noen som er med på å motivere hverandre fremover? Jeg sliter mest i helgene, og når jeg kommer ut av det går det helt over styr og jeg trøkker nedpå med hvasomhelst.... Nå er jeg klar for å være sunn hele uka og ikke bare på skippertak!
×
×
 • Opprett ny...