Gå til innhold

Inus

Medlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Inus

 1. Hei jeg har en liten gutt på 6 mnd. La på meg litt for mye i graviditeten🙈 og nå når jeg ammer legger jeg bare på meg😫 hvilken meny har dere? Hvor mange kalorier om dagen?
 2. ja er vg sin ja, den heter vektklubb.no;) Så flink du er:) jeg veide meg i dag, men det teller ikke for jeg hr jordbær uka hehe... så får vente til neste uke:) Men du er suuperflink, du har tatt meg igjen med den vekten jeg hadde i dag hvertfall hehe... grattis
 3. joda... er samme greine... Men du får litt mer oppfølging osv... siden jeg ikke har gått kurs tenkte jeg det var ok:) Men her har jeg 1600 om dagen... og der fikk jeg 2100?? skjønte ikke helt det hmmm...
 4. Ja du skulle trene ja hehe....det får du til vøttø..litt er hvertfall bedre enn ingen:)
 5. Denne helga har velforsåvidt gått ganske bra:) Ingen alkohol eller overdreven godiseting hehe. Men har blitt litt da, og en ganske sunn utgave av pizza. Ellers vært rolig... deili i dag med over en time med rolig gåtur så en time styrketrening. Kjente det var godt:) Fått trent i dag du da? Å driver å finner ut av vektklubb.no, er mye kjekt der gitt:)
 6. Eller hehe... jeg trente jo styrke i går, det hadde jeg jo helt glemt;)
 7. Var ikke så ille det vel:) Her blei det litt greteroede sjokoladekake og popcorn;) Men må jo være lov å kose seg litt også. Nå har jag akkuratt meldt meg inn i vektklubb.no for å få litt tips og motivasjon der også, for har ikke gått på noe roedekurs. Men nå er det snart svinestek hos svigers, mmm.... får prøve å beherske meg, hehe. Og får trene litt i dag også, siden det ikke blei noe i går;)
 8. Jada.. er ikke så ille...men var nede under 77 her for en stund siden, så da er det sååå kjipt å komme opp igjen til over 78:( Men skal skjerpe meg nå... det var to skritt tilbake, men nå skal jeg bare gå fremover hehe. Ja du har vært kjempeflink, og du skal ikke få ta meg igjen;) tjihi
 9. Her er det dårlige tider... torde endelig å veie meg i går.. huff var opp 600siden sist:( Men nå skal det vekk igjen, det pluss litt til for å være nede igjen der jeg var. Men du har jo vært sååå flink, du tar meg jo snart igjen snupsi hehe... Jeg lager knekkebrødfor harde livet her nå, de var kjempegoe... ikke fått testet med valnøtter ennå så må få kjøt det:) ja solen nå må du ikke være så svak som meg;) god helg ja
 10. Tusen takk:) Da skal jeg prøve å lage noe i morra... Jeg kom akkuratt fra en time med corebar, go trening når man får det til hehe. Så hadde jeg en times joggegåtur tidli i dag, så jeg er rimelig sliten, men det er deili. Nå blir det litt sauna igjen:)
 11. Ja det håper jeg også Vært å trent nå å føler meg endel mere freeesh... hehe Nå skal jeg sitte litt i sauna, infrarød.. svetter som en gris inni der;) Da skal jeg prøve det tipset der ja... tenkte prøve lage knekkebrød, har du prøvd det???
 12. Ja det er akkuratt sånn det er, helt forbanna drit.. tiltak å gå opp en liten bakke bare liksom... hmmm... men skal vel trene nå snart, får håpe det går over. Er såå kjipt å føle seg så slapp.... har tidligere hatt det der ME-viruset, lurer litt på om det kanskje er tilbake så får vel prøve å få kommet meg å tatt litt akupunktur, det hjelper. Men uansett så skal jeg klare det!! Bare så kjedeli me sånne skritt tilbake:( Men er jo bare å komme i gang skikkeli me trening og holde seg unna all driitmat:) Men jeg merker veeeldig sukkersug på kveldene de dagene jeg trener, gjør dere det??
 13. Jeg skulle ønske jeg var like flink som dere altså. Men nå er jeg endelig ferdig me "ferie". Kom hjem fra jobb den 30 etter 14 dager me myyye go mat og digg, men trente hver dag. Og med skrekk for å ha gått opp endel hadde jeg faktisk gått ned 300 hehe. Var lettet for det hvertfall ikke hadde gått opp. Men så gikk turen hjem til mamma og pappa i påsken...hmmm... så rett på hytte på fjellet en uke... kom hjem i går, tror jeg skal vente med veiing til fredag og håpe på det beste hehe. huff... er redd det har gått opp gitt.. huff... men nå er det skjerpings og masse trening. Jeg vet jeg klarer det om jeg vil!!!! Nå skinner solen ute og det er nyyydelig, så skal ut på tur med to venninner, blir deili å få kroppen i gang. Man blir seriøst råtten og mister all energi av godis og alkoholer og slapp livvstil... Hater den følelsen... men nå er det stopp:) Lykke til denne uka jenter:)
 14. Ja er skikkeli vanskeli huff.. og godis over alt. Men hjelper seg nå, får testet viljestyrken skikkeli hehe... å bra er jo det:) Men tror ikke vekta har gått ned når jeg kommer hjem hvertfall:) men får håpe den ikke har gått opp... Masse lykke til på veiing på fredag:) du har vært såå flink... jeg å vil ned 10 kg hehe.... lykke til til deg også snupsipups:)
 15. Vært borte litt grunnet mye jobb, er offshore så ikke så mye tid å skrive her og får heller ikke veid meg. Litt kjipt... og i tilegg er det såå mye go mat her og gdis... huff... Men løper mye i trapper og trener hver dag:) men ikke så lett og vite hvor mye det blir hver dag, for har jo ikke noe vekt.... gruer meg til jeg kommer hjem;) hehe får håpe det går greit... Her ute må jeg i tilegg være med i brannlaget og da er det noen styrketester man må klare, så nå er det bare å legge seg i hardtrening:)
 16. Ja jeg får prøve på det da:) høres jo logisk ut, men når jeg veide meg i går hadde jeg i tilegg lagt på meg... åååh... er så kjedeli:( Mister jo så motivasjon... føler liksom ikke cm er gått ned heller. hmm og nå er det bursdag i helga så det blir mye drit... Jeg reiser første turen offshore til uka så får jo bare se ossen det går da:) Får prøve å leve sundt der:)
 17. Ja men har stoppet litt OPP bokstavelig talt, sukk... gått opp nesten en kilo... Har vært så flink å trene og alt.. det er kjiipt.. men håper det snur snart:) Ja det blir superdigg:) mye mindre klær og lettere å bevege beina hehe. Gleder meg som en unge... her på vestlandet har snøen begynt å gå bort, det er deili det:) Ossen trener du da?
 18. Jeg henger meg gjerne på deg:) Jeg er 25, 77,7 i dag som er veiedagen min;) og 166 høy. Jeg begynte til nyttår med 81 kg, da var det nok... huff... og ser jo ut at du har vært flink så kansje vi kan hjelpe hverandre? Vi har i grunn likt mål også.
 19. Gratulerer:) Jeg har ned 3,3 weee:)
 20. Er dere her? Jeg er ei 26 år gammal jente som nå skal begynne offshore Det er jo kjempemorro.. men lurer litt om det er fler av dere her? Ossen er det ute og i tillegg gå på grete roede?? Får dere spist mange nok ganger? Trent nok? ---------------- Start: 81 kg, 98 cm Nå : 77,7, 93 cm
 21. Er dere her? Jeg er ei 26 år gammal jente som nå skal begynne offshore:) Det er jo kjempemorro.. men lurer litt om det er fler av dere her? Ossen er det ute og i tillegg gå på grete roede?? Får dere spist mange nok ganger? Trent nok? ---------------- Start: 81 kg, 98 cm Nå : 77,7, 93 cm
 22. Kan noen hjelpe meg:) føler ting har stoppet opp... Jeg er 26 år, 78 kg og 166 høy. Har ligget på 1600 siden januar og gått ned 3,3 kg til nå. Men jeg trener hvertfall 1,5 timer om dagen 5-6 dager i uka. Kan noen hjelpe meg??? Er så vanskeli å spise nok:) skal i tillegg begynne offshore nå og har sikkert ikke så go tillgang på mat... hmmm Noen som jobber offshore her????
 23. Du har jo vært superflink da:) Henge meg gjerne på med deg, vi er ganske like:) Jeg er 166 og 77,7 kg og 25 år. Hvor gammel er du? Jeg har veiedag fredager. -------------------- Startvekt 1januar 81 kg og 98 cm. Vekt nå 5 mars 77,7 kg og 92 cm. - 3,3 kg:) wee... - 6 cm
×
×
 • Opprett ny...