Gå til innhold

Syttifire.

Medlem
 • Innholdsteller

  1 210
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Syttifire. vant dagen sist Februar 11

Syttifire. hadde mest likt innhold!

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

1 222 profilvisninger

Syttifire.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

29

Nettsamfunnsomdømme

 1. Så morsomt at jeg får en gløtt innom av og til! Her går det nedover, og heldigvis er det med vekta! Også har jeg oppdaga en super ting! Rått kakaopulver! Og knuste, rå kakaobønner, tar ei lita klype hver dag. Det gjør noe med lykkehormonene dine, og du trenger ikke spise masse sjokolade for å få det. Når man er glad, er det lettere med å styre vekta. Hilsen Syttifire, som har blitt Syttifem.
 2. Jøss, plutselig kom jeg inn igjen! Jeg bruker de gamle bøkene fra kurs, og det går helt fint. Jeg har jo klart å gå ned før med dem! Dessuten bruker jeg den berømmelige Knekkebrød dietten til Tønsberg Sykehus! Alt av organisert trening har begynt igjen, dans også! Stor hjelp ! vekta er ikke ned i 64 ennå, men den den skal dit… Hilser til alle🤗🐕
 3. Forum blir nok også stengt for de som ikke betaler. Har spurt. Jaja, man får være glad for de åra vi har fått være der! Har hatt veldig god nytte av både kursa jeg har gått, og Forum deltagelse.! Og ikke minst alle bøkene jeg har kjøpt! Har tatt dem frem igjen nå. De er like nyttige. Min slankehistorie har nok vært ganske lik de fleste. Lett for å legge på seg, det er bakgrunnen. Og livsstilsendring er nyttig. Fra 86 kg til under 64, bra!! Og faste treningsvaner er gode å ha! Nå er det bare noen fillekilo man går opp og ned. Man kan liksom så mye om dette her! Det viktige er å Bruke lærdommen! Lærte også ei lekse av han veldig overvektige på Tv. Det er ikke sunt å være tjukk, men heller ikke for tynn. Sånn litt over 25 Bmi er best! Kanskje Kroppen også innser det til slutt, og spiller på lag med mine ønsker! Lykke til, alle dere jeg har truffet her🤗💖
 4. Må ærlig innrømme at jeg ikke er så flink med registrering. Synes jeg må det, og gjør det . Litt. Men vil ikke betale kr 100 p mnd for det. Håper det blir tilgang til Forum, så en kan stikke innom. Men hvis ikke, sier jeg takk for følget, det har vært både hyggelig og nyttig!
 5. Er dere andre her betalende medlemmer i GR? Jeg har tatt flere kurs, og brukt Appen siden den kom. Nå må en bli Gullmedlem. Antagelig blir det kuttet adgang til Forum også? Hva gjør dere?
 6. Kanskje kuttes snart tilgang til Forum også, for gamle kunder?
 7. Ser ut som man ikke får registrert i appen mer, før en kjøper medlemskap. Da får en kikke etter andre alternativ….
 8. Tror en får være fornøyd med å stå der en står i ferietider….
 9. Nå har jeg det skremselet at flytevesten ikke tar mer enn 70 kg.... Du er flink, Lillemor! Det er så fint å høre at noen har motivasjon, og greier det! En virkelig hard uke hadde gjort seg nå, vet det fra før! Det er jo bare å bestemme seg, og gjøre det🤗
 10. Holder meg rundt 68. Vanskelig å komme videre denne gangen. Men vet at om motivasjonen slår til, så får en resultater. Hvordan går det med deg?
 11. Godt at du aldri gir opp! Det gjør ikke jeg heller. Kjøpte flytevest her om dagen. Den tar ikke mer enn 70 kg. Og jeg er i godt driv.
 12. Nå ble det veldig stille og forlatt her igjen..... Ser 68.5 på vekta idag. Da får jeg håpe det blir nye tall neste fredag. Ha en god uke.
 13. Igår ble det en Mega trim dag....over 1300 kal. Ble med en gjeng yngre folk fra DNT på kvelds tur.. Ble litt betenkt når de dro på oppover de første bakkene, men hang med i to timer... den ble nok i overkant av hva man bør...Men knærne holdt😊 Idag var det spinning og styrke, og en mindre tur. Skeia ut med Meny sin krabbesuppe, nesten 400 kal for den ja. Blir veiing fredag. Eller mandag🙀
 14. Spinning og styrke i morges. Herlig å være igang igjen! Men tungt, etter 7 ukers opphold. Ikveld var det 6 km i skog, veldig opp og ned løype. Og en laaang rast på toppen med niste, og flott utsikt over vannet. Ble ca 1300 kal idag.
 15. Kjempeglad i dag! Treningsenteret er åpent igjen, får håpe for godt denne gang! De to faste timene der i uka betyr veldig mye i trim regnskapet, dessuten er det sosialt og veldig gøy. Trena en time hos fysioterapeuten i morges, og vært en treningstime i skogen med hund, vi har jo igrunnen trena begge to, hun er en brukshund med spor og jaktdressur som skal terpes på, hatt flere øvelser idag. Og jeg har prøvd å gi på litt i bakkene..... Og nordavinden har gitt seg litt, blir en time i solkroken nå.
×
×
 • Opprett ny...