Gå til innhold

Syttito

Medlem
 • Innholdsteller

  1 050
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Syttito vant dagen sist Oktober 22 2018

Syttito hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

25 Veldig bra

Om Syttito

 • Rang
  Sekstito

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kikka ned på 64 tallet idag, det er gledelig gjensyn! Og det synes faktisk, på bilringene...Gøy. Men skal på stort hundestevne hele helgen, så spørs om det holder over det. Til uka begynner alle de faste aktiviteter igjen, selv om det har vært gruppe trening på senteret nesten hele sommeren, takk til ny og veldig ivrig eier. Før har det faktisk vært stille 2 mnd, og det ble ikke noe sveis på å gå der alene. Nå har vi holdt formen vedlike! Fast danse trening blir det godt å komme inn i igjen. Det er så mye fine, ferske grønnsaker nå, godt å lage til på mange vis. Har alltid noe å knaske på i kjøleskapet, det er godt for en skap snoker.... Ha en fin helg alle sammen!
 2. Må dere jogge da? Det er veldig hardt for knær og ledd! Har aldri vært noe jogger, bare prøvd litt, det er ikke lystbetont. Hater det, rett og slett, kroppen vil ikke! Men å gå fort, marsj takt..., og legge inn noen bakke intervaller, det er gøy! Dans er supergøy, det har jeg gjort i flere tiår. Vi har dansehus bare fem minutter unna, det eies av Leikaringen, og er man medlem der, gøy med gammaldans iblant! er det stor rabatt på sving og linedance også. Hos oss, og sikkert de fleste steder, bytter man dansepartner for hver sang, slik at alle får danse med alle. Og vi har mange flotte, enslige karer som stiller opp, mange har også koner hjemme, som ikke liker dans. For det er jo flest damer der som overalt ellers.... men Ingen sitter på " benken" på kurs nå for tiden! Linedance er veldig gøy også, der er man ikke beroende av partner! Det skulle ha vært slik det er i Sverige på utesteder med dans, der er det en selvfølge at man bytter etter en dans eller to, her må en jo ut og huke tak i noen selv, ikke alle jenter synes det er ok.... yoga er supert, men dyrt! Om det finnes Friskliv i kommunen, eller andre tilbud, er det gratis der, på resept! Man får også kjøpt CD m hefter, slik at en kan drive på hjemme, alene eller fler. I det store og hele er fysisk aktivitet helt supert for både kropp og sjel, og ikke minst søvn. En blir så fornøyd med seg selv, når en vet at en har gjort en fin innsats for helsa! Holder meg rundt 65 for tiden, fornøyd med det, inntil en får guts til å ta et skippertak igjen! Ha en fortsatt god sommer!
 3. Fikk en liten aha opplevelse idag. Går hver uke hos fysioterapeut og trener musklene rundt knærne, hatt artrose i 23 år, men den treningen har holdt meg unna operasjonsbordet. Nå har det vært "fri" i 3 uker. Sitter på en høy benk med føttene dinglende ned, har vekter rundt anklene. Idag greide jeg ikke å løfte benet! Det skal altså ikke mer tid til før en mister muskelstyrken om en ikke trener regelmessig! Selv om man går mye, og trener på annet vis.... Det var en lærepenge, og et bevis på hvor bra det er å holde på med trening, både vanlig og spesifikk....
 4. Og idag har jeg begynt å registrere igjen! Forrige uke begynte gruppene på senteret etter ferien, har vært på tidlig timene, før varmen. Igår var det time kl 9, det var varmt, men resten av dagen ble på stranda, i 32 gr....masse bad. Det var mye folk, til langt utpå kvelden, man hadde sett værmelding ja. Idag var det 14 gr, litt av en forskjell. Da får man lyst til å ta et tak igjen! I varmen blir en helt slått ut! Starter med friskt mot!
 5. Stress er skummelt. Man skjønner ikke hvor farlig det er før det resulterer i et eller annet. Jeg tar perioder med Yoga, det er helt nydelig. Den gode pusten og avslapningen er gull. Likedan tankestyring, metakognisjon, som er mye brukt nå, er virksomt. Man innser at grubling og bekymring veldig ofte er totalt bortkasta tid. Skulle virkelig ønske at jeg hadde visst det lenge før....En kan gruble på seg mange søvnløse netter...Huff. Fysisk aktivitet har alltid vært min greie, og jeg ser bakover hvor nyttig det har vært, gjennom tykt og tynt. Det skal jeg alltid holde på med, så lenge man kan, har så stor gevinst på mange vis! En må bare finne noe en liker, og har virkelig lyst til! Ellers blir jo det også stress. Ønsker deg lykke til med formelen, høres bra ut!
 6. Samme vekt, tross sommer kosen. Men nå har jo sommeren kommet for fullt her. Og en er egentlig ikke så sulten. Men tørst...
 7. Et bevis på at trening ikke slår ut så veldig på vekta.... Prøvde en ny saltime igår, corebar...himmel, en time styrkedans. To nye på timen, vi sto bakerst og prøvde å følge med alle krumspringa...Kanskje trena vi lattermusklene mest. Men gøy, om en lærer seg trinna! Etterpå skulle vi gå en kjent runde rundt et stort vann, en times tur. Vi prøvde ut en ny sti...og gikk oss så himla bort, det ble gjennom busker og kratt, over jorder og opp urer, før vi fant igjen vannet..Kartlesere er ingen. Turen ble 4 timer, 10 min pause bare. Fem timers hard trening! Og ikke noe utskeielser m mat heller. Slo ikke ut en eneste strek på vekta.....😳 Men vi hadde det moro da, basende rundt i bringebærkratta, i følge med lykkelige hunder. Og hvilen på sofaen etterpå var himmelsk. Ha en god helg!
 8. Her går det mye i proteiner og grønnsaker for tiden. Fisk, og kyllingfilet, og omelett. Og salater/ grønnsaker i fleng. Men også den daglige yoghurten med frø og grove korn. Og vekta liker det godt. Idag sto det 65.5 der. Bare 1.5 kg til første mål på 64. Liker også veldig godt vin, og har nok samme erfaring, Enna. Man blir så fysen av det, særlig på noe søtt... Prøver å holde meg til den anbefalte ukedosen, ( ikke lett) da må en ha noen hvite dager uten. Nå har jo sommeren kommet, det går an å bade, herlig. Både i salt vann og ferskvann, bor nær til begge, og bruker det mye! Ha en god sommerhelg alle sammen!🌸🌞
 9. Da ble det jomen ned en halv kg til, selv med mange besøk på fjellturen, og gjestfrie folk som byr på tradisjonskost. Jeg sier aldri neitakk, da synes jeg man går glipp av opplevelser. Men passer på å ta det igjen ganske snart. Er ikke plaget med symptomer på svingende blodsukker, så det går fint. Og passer på å få i meg det kroppen trenger av næringsstoffer , det er viktig. Det er lettere når en bor alene, å trikse sånn. Nå er det 2 kg til delmål på 64.....
 10. Det ble to dager med knekkebrød dietten til Hjelmeseth, og den er veldig bra!...og ikke noe sultekur i hele tatt...så var vekta på 66.5 kg igjen, etter en langhelg med feiring og gjester i huset. I sikte er et foreløpig mål på 64, som egentlig er en grei vekt. Det er ganske lenge siden man var under den, og vet ikke om kroppen vil like det heller. Men det endelige mål er jo ned mot 60. Fortsetter med Hjelmeseth noen dager nå. Så er det fjelltur i helga. Sånn er det jo om sommeren, blir litt farting. Og mat som hører til. Men man kan knipe inn litt her og der likevel, og tillate seg ting man fyser på. Ha en fin uke!
 11. Det ble en dunders helg med overnattingsvenner og feiring i tre dager. Ikke helt fritt fram med mat og drikke, det tåler jeg jo faktisk slett ikke lenger...men det ble Mer og Annerledes. Og vekta gikk jo over en del streker... Nå er det magre dager( og ganske deilig egentlig) skal bli morsomt å se hvor fort man blir kvitt det. Det er ikke noe faste, eller pining, men helt innafor mat, som dekker behov. Jeg er nok ikke så flink til å kommentere hver og især, men jeg leser alt og tenker på alle og alt dere skriver! Veldig glad for å være med her! Ha en fin uke alle sammen!
 12. Det var fint å lese det dere skrev, Bijou og Enna! Den tendensen til overvekt er vi født med, og bærer med oss i alle livets faser. Og vi jobber med den, hele tiden, på forskjellig vis, noen ganger går det dårlig og noen ganger bra. Vet det så inderlig vel, gjennom et langt liv, fra egen historie, og fra mitt arbeidsliv som her vært jobb med mennesker, både i egen praksis, og ansatt. Terapi er veldig lurt. For en ser ikke helheten selv bestandig, og det kommer stadig nye måter å se og løse problemer på. Jeg kjøpte min første slankebok da jeg var 16, og egentlig ikke behøvde det. Siden fikk jeg bruk for det! Og det har alltid vært sånne bøker i mitt hus. Men jeg er glad for att jeg alltid har tatt opp kampen, for jeg ser jo ganske mange eksempler på de som ikke har gjort det, og latt det gå ut over livs stil, helse og humør. Det er fryktelig sørgelig. Så vi får bare ta noen røsk iblant, og aldri miste håpet om å holde oss sånn nogenlunde. Denne uka hadde jeg tenkt å knipe noe skikkelig, men det blir heldagsturer og besøk i langhelg av venninner, så en får bare knipe litt innimellom. Jeg føler meg så fjong når en ser idealvekta i det fjerne, og det er en følelse som er veldig god. Gir mye for den! Vet også at sukker, fett og hvitt mel legger seg rett på ribbena...og rett på humøret. Og nederst i magen som en murstein. Om å gjøre å ha noen gode erstatninger på lur....som smaker godt! Som roastbeef m knase grønnsaker f eks... Vi står på!
 13. 66.5 på vekta idag, og 80 i liv. Det går iallefall nedover, om ikke med den farta jeg ønska. Jeg sørger for å få dekka alt man trenger, hver dag, men holder meg unna annet, og det er veldig mye god mager mat, med mye smak fra urter osv, drikker mye, og er mye i bevegelse. Sørger for å få opp skikkelig puls i fire gode intervaller hver dag, som vi har lært på senteret, og da må en nødvendigvis sette av litt tid til det, i ei økt, eller innimellom. Denne StHans helgen, som feires ganske heftig her på kysten, blir det nok både grillmat og vin. Men neste uke har jeg lyst til å ta et skikkelig røsk, prøver å motivere meg til det.... Ønsker alle en god helg!
 14. Så iallefall 66 tallet titte fram igår....det kan være nok til å få motivasjonen på beina igjen.... God søndag! Og ei god kommende uke!🤓🤗
 15. Det er fattige 3 kg igjen til første mål, som er 64 kg.....hvor vanskelig kan det være....grrrrrr🤔😳🤓
×
×
 • Opprett ny...