Gå til innhold

Syttitre

Medlem
 • Innholdsteller

  1 124
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Syttitre vant dagen sist September 26 2019

Syttitre hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

27 Veldig bra

Om Syttitre

 • Rang
  Sekstito

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Min kropp er Stuck på rundt 66/67. Kanskje fordi jeg har hatt de fleste åra rundt der. Var engang nede i 58 en periode, og oppe i 86 en periode. Avspeiler nok hvordan livet artet seg, lett og tungt var proporsjonalt med vekten. Sånn er det kanskje for de fleste. Nå er BMI 25.8, og det er vel ikke verst. 18.5-25 er normalen. Og jeg er grovt bygd. Men fyser veldig på de pynte kiloene...bare 2-3 får en til å føle seg bedre, og klærne strammer ikke. Tror det er bra å være litt jålete, selv om en er litt oppe i åra....🙄🤔🍎 Man får henge i stroppen. Og i alle fall ikke slippe det oppover igjen....
 2. Her går det opp og ned som en jojo. Og sommeren kom idag.... 67 sto det på vekta....Og jeg vil, jeg vil. Skal skrive ned alt fra idag!
 3. Og er veldig glad i knekkebrød dietten til Tønsberg Overvektsenter. Den er veldig grei, og variert, man blir god og mett. Og går ned.
 4. Erfarer gang på gang! Om en skal ha noe håp om å få vekten ned, kommer en ikke dit uten å registrere hver smitt og smule som blir spist...😳🙀
 5. Ingen endring nedover denne uka, men litt oppover!... Har vanligvis hatt et kikk mot 17 mai, men denne gangen har det uteblitt. Rar tid! Trodde egentlig ikke det virka så mye på meg, som er så mye ute med hundefolket. Men det gjør det likevel. Det er en usynlig fare som svever rundt, og påvirker oss alle. Kanskje også matlysten.....
 6. Her ble det ikke den store innsatsen, men riktig vei iallefall! Kikk på nett etter oppskrift, jeg er fæl til å slompe sammen noe. Men det er løk, hønsebuljong, masse nesle, litt fløte. Kanskje ikke den største slankesuppa. Men veldig godt, og veldig sundt! Fint med valp! Jeg har båret mine i ryggsekk på magen, der følger de ivrig med, og kan komme ned iblant. Til de kan gå lenger og lenger. Min brune labb er nå over 6 år, og er en stor glede hver dag. Hadde aldri vært så mye i skog og mark uten henne! Lykkepille og slankepille!
 7. Jippi for bra innsats til deg og! Satser på en del brenneslesuppe denne uka...kanskje det gjør susen?
 8. Da ble det en kilo ned denne uka. Første mål er 65. Nå fokuserer jeg på det!
 9. Ikke sant! Gjelder å finne noe som virkelig smaker, så bytter en gladelig ut kaloribombene! Grille har jeg ikke prøvd, men har bare kulegrill, ikke sikkert det går. Men har masse sopp fra i høst, må huske å hive det oppi. Hender jeg har noen striper sennep over grønnsakene også. Og ørlite honning striper.... De har masse fine grønnsaker i 10 kr p kilo posene på Meny, like fine! Pensjonister må være litt økonomiske... Gleder meg til trenings senteret åpner igjen! Savnes dypt. Selv om det blir masse turer, så er kondisjon/ styrke biten ikke så lett å få til.
 10. Det må skyldes alle grønnsakene jeg spiser for tiden.... for vekten går ned.
 11. Tror jomen motivasjonen kom tittende fram, sammen med sola! Føler at en kan ta noen lette dager framover. Kanskje et skippertak ned til 65, det er der det ligger et skille for meg. Over der er det fyfy. Under der er det er det håp om litt videre ned... Sikkert noe tull å holde på sånn. Men gamle vaner.....det er et tau å holde i liksom. Lager ofte en form med bakte rotgrønnsaker , har i litt buljong, soyasaus, urter som nå titter fram i hagen. Veldig godt! Og lite kalorier. Brukes til det meste, kjøtt, kylling osv. Ha en fin uke!
 12. Saft suse, så gikk vekta ennå noen hakk opp.... til å grine av. Må være corona tillegg. Er liksom litt morsomt å planlegge noe ekstra godt å spise, særlig etter å ha vært ute på turer! Nå må en lete med lys og lykter etter Motivasjonen!
 13. Påsken er rydda bort. Masse påskepynt pakka ned, litt rart, ikke mange gjester innenfor veggene iår å pynte for. Men har glede av alle de koselige tinga selv. .. Godisene er spist. Og vekta fikk et tillegg på 0.7 kg. Tross alle de lange turene. Men det beviser ikke annet enn at trim er gram og mat er kilo. Nå står sommeren for døra! Vinter klær skal pakkes bort, det pleier å gi meg kick til å komme igang med det stadig tilbake kommende tillegg... Men jeg har ennå den gleden av å ha gått ned 20 kg, fra 86 kg, til ca 66. Resten skulle ha vært så lett....og er så nær. Får sette delmål igjen. 64 kg i kikkerten først...... Bare å sette igang!
 14. Selv om det er mye trim ute disse dagene, er det også mye god mat inne....Iallefall i påsken 😋🐣🌭🍦
 15. Ønsker alle en god påske! Nå sender man norske sykepleiere og leger til Italia for å hjelpe, det må jo bety at myndighetene har god tro på at vi unngår krisetilstander her. Om noen uker vil det bli mulig å teste om man har hatt Korona, via blodprøve. Nå er det bare testing på akutte sykdomstegn. Hvis det er sant som man leser, at mange kan ha vært smittet uten å få symptomer,så må jo det forandre omstendighetene? Vi får bare håpe at det ikke drar ut i mange måneder.....
×
×
 • Opprett ny...