Gå til innhold

toam

Medlem
 • Innholdsteller

  498
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

toam vant dagen sist Desember 3

toam hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

36 Veldig bra

Om toam

 • Rang
  Avansert medlem

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Female
 • Sted
  ?stlandet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det ble en fin nedgang for meg sist uke, -0,8 kg. Skal lage skjema i slutten av uken når dere har rapportert tallene. Ikke så flink i går, da spiste jeg to biter med eplekake,☹️, Men jeg har hele uken på meg for å ta det inn igjen. Og det skal jeg , Skal ikke opp noe nå før jul.
 2. Da er listen oppdatert. Er enig i at det viktigste nå er å ikke gå opp. være litt bevist de fleste dagene i uken. Lykke til, prøv å holde litt fokus i helgen. Nå skal jeg gå til SATS og trene litt styrke. Litt frisk luft i stedet for å gå på tredemølle.
 3. Navn Maxvekt 46 47 48 +/- Mål Toam 93 88,4 87,8 87,9 -5,1 75 Mia-53 101,7 99,8 99,8 100 -1,7 SetMeFree 114,2 104,1 84 Taseline 112,1 109,6 109,3 109,5 -2,6 80 0 Trening Uke 46 Uke 47 Uke 48 Uke 49 Uke 50 Uke 51 Toam 3 t 2t Mia-53 SetMeFree Taseline 2 t. 1t
 4. Jeg hadde gått opp 100 gram sist uke. Hotell i helgen og middagsgjester på søndag kveld. Men det er ikke mer enn at jeg regner med å bli kvitt dem i løpet av uken. Hvordan går det med dere andre? Listen blir oppdatert på torsdag eller fredag.
 5. Resultatet for forrige uke: Navn Maxvekt 46 47 48 +/- Mål Toam 93 88,4 87,8 -5,2 75 Mia-53 101,7 99,8 99,8 -1,9 SetMeFree 114,2 104,1 -114,2 84 Taseline 112,1 109,6 109,3 -2,8 80 0 Trening Uke 46 Uke 47 Uke 48 Uke 49 Uke 50 Uke 51 Toam 3 t Mia-53 SetMeFree Taseline 2 t.
 6. Bladde litt bakover på tråden i kveld, ser at Mia startet den i 2012 og jeg kom inn etter et par måneder, juni 2012. Det er 7 år siden og jeg veier det samme i dag som jeg gjorde den gangen. har gått opp 5 g i mellomtiden og gått ned det samme i den samme perioden. 😮Snakker om jojo slanker. De har vært mange innom tråden vår i løpet av disse årene, men bare Mia og jeg er her fremdeles. og et par nye som har kommet til. DENNE GANGEN SKAL VI KLARE DET. MIA-53. Vi vet jo hva som skal til, vi må koble inn hodet og ikke la alt gå på autopilot. Så håper vi at de nye kan være med å inspirere oss. NÅ har jeg sett at jeg kan ikke prioritere å gå flere kurs, har nå brukt ca 30.000 kr i løpet av 15 år. Er pensjonist og må prioritere litt annerledes. Er snart nede i den vekten jeg hadde da jeg startet å slanke meg 85 kg. Omskriver litt Mia ; -) Dette går bra- Tenk deg om og gjør det.
 7. Så hyggelig at dere er motivert. Jeg har tenkt at klarer jeg ikke dette før jeg fyller 70 så klarer jeg det aldri.☺️ Har 1 mnd igjen. Skal fortsette etter det selvfølgelig, og ser nå at det skal holde hardt å komme ned i 85 før nyttår, men så blir det vel på nyåret. Og under 80 skal jeg. Magen må ned. Nå har jeg strikket ferdig 2 jakker til meg selv, og begge er for trange over magen. Er nede i 110 cm nå, men det er altfor mye. Skal sy ny bunad når jeg kommer under 100 cm i livet. Kanskje jeg ikke får ny bunad, men da får jeg klare meg uten.😒 Den gamle er gitt bort, Var ikke mer å sy ut. Fungerte greit med Personlig Trener i går, brukte bare 270 kcal på 60 min og det er mye mindre enn jeg bruker når jeg trener på egenhånd. Men hun lærer meg en del teknikker som jeg har gjort feil. Godt å bli rettet på. Bursdagspresang fra datteren. Vi har fellestime med PT i gang pr uke. Nå er en hardnakket forkjølelse på retur så nå kan jeg begynne å trene 3 ganger i uken igjen. Avtaler med venninner så er det ikke så lett å sluntre unna. 😊 Stå på damer så vi motiverer hverandre. Skal vi satse på veiing på mandag/tirsdag , Hva med å melde om hvor mange 1/2 timer vi har beveget oss/trimmer i løpet av uken? God helg.
 8. Ord rekker ikke til akkurat nå SetMeeFree. Vet jo litt om hvordan du har det, Var 45 da ekteskapet røyk etter 25 år. Nå er det faktisk 25 år siden. Jeg blir 70 nå i desember. Gratulere med jubileet. 50 år er ingen alder i våre dager. Jeg var så "heldig" at jeg gikk ned 1 kg i uken etter seperasjonen, Levde på kaffe og røyk på den tiden. Ikke å anbefale selvfølgelig, Et grep tok jeg , jeg startet på treningsstudio og det har jeg fortsatt med i alle årene siden. Ikke alltid like aktiv, men muskelmasse er viktig for å holde forbrenningen opp. Hsuk litt styrketrening hver dag, 10 minutter er nok sies det. Når jeg fikk barnebarn et par år senere kuttet jeg røyken og så snek kiloene seg på igjen. og mange flere enn tidligere. Jeg legger inn en foreløpig tabell så får dere sjekke at tallene stemmer. Ha en fin uke alle sammen. Står vi sammen klarer vi dette.
 9. Forslag. Kom med tallene så legger jeg dem inn i et excelark en gang i uken. Dette blir nesten som et kurs. Uke 46 Maxvekt 46 47 48 +/- Mål Toam 93 88,4 4,6 75 Mia-53 101,7 99,8 1,9
 10. Mia 53: Har brukt mange 10 talls tusen kroner på kurs og er på stedet hvil.🙈🙈🙈. En tanke som har slått meg er om det nytter å lage en ny tråd? Med blanke ark? Sette strekk fra det gamle som har vært? Jeg vet ikke, bare lufter tanken? Jeg har også brukt for mye penger på kurs. Dette er mitt 10 kurs, Dvs over 20.000 kroner.Og for meg er det helt greit å lage ny tråd. Kanskje noe med Bestemødre så de gamle kan finne oss igjen. Og så melder vi hver uke med vekt skjema. Og hopper noen av så får de gi beskjed. Kanskje det hjelper litt på motivasjonen om det er litt som et kurs, å se vekten opp/ned hver uke. Og så vil jeg absolutt anbefale GR gull. for meg er det like bra som et kurs, og vil gi oss det verktøyet vi trenger for å få riktig sammensetning av kosten. Og bruke dagboken. Det hjelper ikke å bare redusere kaloriinntaket, Det bør være sunt også. Det nye kurskonseptet til GR heter Vaner som varer og det er det vi må fokusere på. Som å slutte å kjøpe sjokolade hver gang jeg er i butikken☹️ Og trimpoeng. Der er jeg for dårlig. Skal ha time med PT i dag, da må jeg ut og får nok 300 kcal i forbruk. Ikke flink til å gå ut på vinteren. Kom med innspill. Ny start på resten av vårt liv. Ha en fin helg.
 11. Om du har mulighet til det så kan du betale for GR gull. Det har jeg hatt mye nytte av. Du får vel samme tilgang på nettet som du har med et kurs. Tror jeg må forsette på kurs etter jul. Men jeg synes det er mye penger. Har betalt nesten 5000 kroner for et dobbelt kurs. Gir jeg meg nå så er jeg redd det er rett opp igjen. Rart at jeg som fyller 70 skal være avhengig av riset bak speilet hele tiden. Gikk ned +/- 0 i forrige uke DVS -0.2 her hjemme og +0.2 på kurset. Så jeg må bli kvitt den posen med smågodt før jeg spiser opp hele. 😊 Jeg får besøke barnebarn i helgen så kan de spise det opp.
 12. Lykke til med ditt nye liv SetMeFree. Det koster å gå på kurs og det er ikke alltid en har mulighet til å prioritere det. Jeg har av og til betalt for GR gull så jeg får en bedre oversikt over sammensetningen. Men ellers virker jo dagboken grei uten at en trenger å betale for det. Vi som har gått på kurs vet jo hva som skal til, men av og til butter det i motivasjonen. Håper vi kan være her for hverandre. Godt at du sover bedre, og at du har vanngym. Jeg har startet med personlig trener, fikk timer i gave av datteren som vil ha noen å trene sammen meg. Hyggelig å høre fra deg Mia-53. Koselig med flere barnebarn. Og så tar du vekten når du får landet igjen hjemme. Denne uken er jeg redd jeg ikke har gått ned noe . Kjøpte 2 kg smågodt på europris til halloween, og bare en kg gikk med til de som ringte på. Fikk pakket resten vekk og satt det langt inn i et skap, men da hadde jeg allerede forsynt meg godt av sjokoladen. ☹️. Og ellers har jeg heller ikke vært flink. Lørdag, søndag og mandag ble det skjerping. skal veies mandag kveld på kurs. Gruer meg, blir litt flau om jeg har gått opp. En gang droppet jeg ut av kurset fordi jeg gikk bare sporadisk ned. Synes nederlagene var lettere å ta når ingen hørte om dem 😊 Ha en fin søndag og lykke til på vekten i neste uke.
 13. Gått ned 1 kg til i løpet av de siste uken. Ikke mye,men riktig retning, Nå vekt 89kg ned 4 kg totalt- Hvordan går det med dere andre. Bare jeg som er på tråden nå?
 14. Hei på dere Håper dere har en fin høst. Lenge siden jeg har vært på Forumet, har vært mye på farten i høst. Hyttatur, tur til Riga, et par uker hjemme og en tur til Kroatia. Nå har vi vært hjemme et par uker og jeg har kommet godt i gang med å endre "vaner som skal vare". er påmeldt på et GR kurs som går til over nyttår. 2 kurs med en gang. gikk opp 1 kg i Kroatia men har gått ned igjen og totalt 2 kg i løpet av 4 uker. Har gått litt mer, kjøper ikke sjokolade eller annet gotteri, kanskje en is i uken og 2 glass vin. har droppet sør kjeks til morgenkaffen, tar en kaptein kjeks, evt med mager prim.Klarer å ligge på -/+ 1300 kcal. Neste vane er å få til 2 styrketreningsøkter i uken. Gjorde det før, men i sommer/høst har det vært for mye farting. Denne uke blir det mandag og torsdag. Fredag reiser vi en tur på hytta får å se at alt er klart til snøen kommer. Så får jeg ta 70000 skritt pr uke som neste prosjekt. Veier nå 90 kg, ned totalt 3 kg. første delmål er 85 kg. Det veide jeg før jeg startet med slankekurs for 15 år siden. Så er ønsket å veie 75 kg. Da er jeg under 25 i BMI. Hvordan går det med dere andre?
 15. Du får starte med å ta på deg joggeskoen og gå ut av døren. Så får de se om du orker med. IKKE FLEIP. Det ble anbefalt av noen jeg snakket med. Har prøvd det selv, og da kom jeg litt lenger når jeg først var kommet ut. Lykke til.
×
×
 • Opprett ny...