Gå til innhold

toam

Medlem
 • Innholdsteller

  733
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  49

toam vant dagen sist September 23

toam hadde mest likt innhold!

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Female
 • Sted
  ?stlandet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

toam's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

79

Nettsamfunnsomdømme

 1. Jeg skrev på feil tråd. Kanskje vi skal bli med andre så vi er flere. Ingen vektendring selv om jeg har vært på hytta i over en uke.
 2. Hyggelig å høre fra deg Pia. Jeg ligger på +/- 90 kg og det er 15 kg for mye. Er flink til å legg inn i dagboken før frokost, men er ikke like flink til å følge det. Første terskel er 85 kg. Og så håper jeg på 75 før juli neste år. Startet opp på våren med tanke om 1 kg pr mnd, men nå må jeg ned 1,5 kg på mnd. det er nesten 400 gr pr uke. 😏 Det krever nok at jeg holder meg på 1300 kcal. og dett er lite. Etter 1,5 uke på hytta hadde jeg ikke gått opp eller ned noe. Det får jeg være fornøyd med. Jeg er et kjeks og sjokolade menneske. Nå har jeg spist tomt for kjeks, bare Mariekjeks igjen. Men det går ned det også. 2 stk med litt smør mellom til kaffen. 😃 Sitter litt i det at jeg må ha noe til kaffen. I gamledager var det sukkerbit. Nå skal jeg ha hverdag et par dager før vi reiser på hotell i helgen for å gå i fjellet. Det er fin trim. Men kan bli for mye mat. Ha en fin helg damer. Neste uke kan vi starte med vektskjema igjen. På tirsdag?
 3. Smågodt 😀. Ja vi synes frukt og bær er dyrt, men smågodt har vi råd til. Jeg har veid meg og den har ikke endret seg. I morgen reiser jeg også på hytta og blir borte en uke tid. Liker meg ikke. Magen ligger i fanget når jeg sitter. Skulle gjerne ha flyttet litt opp for pupper har jeg ikke, og da synes det godt at magen står rett ut. Vi vet jo hva som fungerer, hvorfor klarer vi det ikke? Har dessverre ikke htt noe nytte av GR kursene. De kan fortelle meg hva jeg skal gjøre, men de klarer ikke å endre hodet mitt, Og hos meg sitter det i hodet. Det er nok annen hjelp jeg skulle hatt. Kos deg på hytta, men ikke med sukker. Vi snakkes.
 4. Her var det stille, har dere gitt opp? Mia og jeg trenger også noen å gå ned sammen med.
 5. Så gikk jeg opp 500 gram 😆. Litt motløs nå kjenner jeg. Men jeg kan ikke gi opp. Det er bare å fortsette. Har gått en rask tur på 50 min med ei venninne i dag. Hjelper å gå sammen med noen for da presser jeg meg litt mer. Er det noen andre her inne? Ingen som vil snakke med oss?
 6. I dag har jeg gått over 10 km i skogen sammen med søsteren. ca 16000 skritt. Det kjennes i føttene, er veldig sårbent. Vi går ikke fort så vi var nok ute i nesten 4 timer. Skal sette bena i vann i kveld når jeg setter meg ned foran TV. Men først må jeg gå i butikken og handle, Skal ha fersk suppe til middag i morgen og trenger grønnsaker. Og bake kake til strikkekafeen på mandag. Har kjøkkenvakt. Ha en fin helg, og så veier vi oss på tirsdag eller onsdag.
 7. Navn Maxvekt Uke8 Uke16 uke17 U33 U34 Total Nedgang Mål Mia-53 103,3 101,3 101,8 100,7 99,7 97,9 5,40 95 Toam 93 89,5 88,9 88,8 90,1 89,6 2,90 75 Da er listen redusert. Ser ikke ut som om flere vil være med oss.
 8. Takk Mia, så får vi håpe at flere blir med oss. Jeg har ingen klare mål om trening for tiden, men i hverdagen har jeg tidligere klart 3 treningsøkter i uken. Og håper å kunne fortsette med det nå som jeg har fått 2 sprøyter og er frisk og rask. Dvs Det er lenge siden jeg har hatt så mye vondt i hendene som jeg har hatt i sommer. Må nok legge om kosten litt. Kjennes ut som revmatisme og det er vel en betennelses sykdom - tror jeg. Med det bukfettet som jeg har er det ikke rart om jeg har betennelser i kroppen. Så litt sunnere matvaner og litt mindre fett i buken hadde nok vært godt for kroppen min. Jeg ønsker å gå ned 15 kg og minst like mange cm rundt livet.
 9. Navn Maxvekt Uke8 Uke16 uke17 Uke18 Uke19 Uke20 Uke21 Uke22 U23 U27 U30 U32 U33 Total Nedgang Mia-53 103,3 101,3 101,8 100,7 99,8 99,2 98,9 98,4 98,9 98,9 99,2 99,7 3,60 SetMeFree 114,2 102,4 106,9 107,2 106,4 7,80 Taseline 112,1 105,3 106,8 5,30 Toam 93 89,5 88,9 88,8 89 88,5 88,4 88,9 88,6 89 88,6 88,3 90,4 90,1 2,90
 10. Det er greit Mia, håper vi får med oss de andre. . Du opprettet denne gruppen og da klarer du sikkert å opprette en til. Jeg har ikke satt meg inn i det. Jeg lager en vekttabell for tiden som har gått.
 11. Det hjelper ikke å skrive dagbok fram til middag, og så gå rundt å snoke i skapene etter dagsrevyen. Nå har jeg gått opp 2 kg på de 3 ukene mannen har vært bortreist. Han blir borte en uke til, får prøve å holde vekten den uken. Har ingen tro på at jeg klarer å gå ned noe nå før hverdagen starter opp igjen 17. august. Nå nærmer jeg meg BMI på 30 og det er for meg en milepel jeg gjerne skal være uten. Skal levere et barnebarn til en annen av besteforeldrene på torsdag og så blir jeg på hytta til mandag. 17. starter skolen igjen og mine hverdagsaktiviteter starter samtidig. Gleder meg alltid til høsten og skolestart, selv om jeg ikke skal begynne på noe skole. Men da blir det hverdag og det liker jeg best. Håper det blir litt mer liv på tråden når høsten kommer.
 12. Skal fylle bilen med pappesker i dag og reise på Fretex. Takk for tipset. har bare tenkt på dem når det gjelder klær. Skriver dagbok for tiden, håper det skal hjelpe. Har jo gått opp og ned den samme kg i hele sommer. Får se på mandag hva vekten viser. Ha en fin helg og kos dere alene. Jeg er gressenke i to uker til. Farter litt rundt og skal ta noen dager på hytta. Har tatt med så mye sengetøy og annet hjem for vask, er greit å bli kvitt det igjen. 3 store blå ikeaposer. har ikke lagringsplass her hjemme.
 13. Det er bra Mia. Ser det er reklame for et apotek. Jeg har ikke klikke på linken. Hvordan går det med deg i sommervarmen? Er du fremdeles i Oslo og passer barn? Jeg hadde gått opp litt og veier nå igjen 89 kg. Lager ikke lister foreløpig. Får se om noen har behov for det. Registrerer bare min vekt på min side. Trodde det skulle være lettere nå som jeg er alene noen uke, men det ser ikke slik ut. Har 3 uker igjen for mannen kommer hjem og kan alltids håpe på mer viljestyrke. Kjøpe sukkerfri is av den gamle Hjemisbilen forrige dagen. Fryktelig dyr i forhold til de en får kjøpt på Rema og Coop for noen tiere. Men greit å slippe sukker. Orker ikke saftis. Ikke engang barnebarnet på 9 år vil ha det. Får prøve å finne plass til alt vi tok hjem fra hytta når vi solgte den. Synd de ikke tar imot til loppemarked ennå. Snakkes..
 14. Hei og hvem er du? har ikke sett deg i denne gruppen før. Vil du være med oss? Og hvem har gode resultater?
 15. Jeg hadde faktisk gått ned 200 gram siste uken. Uviss av hvilken grunne for jeg har drukket vin og spist peanøtter nesten hver dag. Nå er jeg hjemme igjen og skal tømme sist rest på hytten som skal overleveres 26. juli. Jobber litt med å få tak i noen til å vaske ned. Er bare 28m2 så vi burde klare det selv, men ingen av oss er gode i armene og det er tungt å vaske ned panel. Vi fikk så god pris for hytten så vi har råd til å betale noen for å vaske. Og så har jeg tatt en alvorsprat med meg selv. Jeg må snart forstå at det jeg dytter inn i munnen legger seg på magen. Om 10 dager fyller søsteren 70 år og vi skal gå ut å spise. Bør ha på meg noe annet enn langbukse så nå drar jeg fram alt jeg har og blir mer og mer deprimert for hvert plagg som er for trangt. Skulle tenkt på dette litt tidligere så jeg kunne tatt av et par kilo. Orker ikke Nutrilett så det får bli grønnsaker, Satse på 1200 kcal nå i 10 dager så kanskje jeg kan bruke en av alle de sommerkjolene som henger i skapet.😒 bare tull å ta vare på klær som er flere størrelser for små, Det er grenser for hvor optimistisk jeg skal være. Har aldri klar å gå ned mere enn 5 kg, og da her jeg gått flere kurs etter hverandre. I dag klarte jeg å kjøpe 2x 200 gr sjokolade. det var på tilbud. Får gi dem til barnebarna før jeg åpner dem selv. Det er 1000 kcal i hver. Nesten en dagsrasjon og ikke mye å blir mett av. 😒 Ukens sukk. Vi snakkes.
×
×
 • Opprett ny...