Gå til innhold

Goofy

Medlem
 • Innholdsteller

  18
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Goofy

 • Rang
  Medlem
 1. Hei 2XL! Åååå som jeg kjenner meg igjen i innlegget ditt! Jeg sliter også veldig med å si nei til mat når noen har laget noe "godt" for å være hyggelige. Det er så dumt! Ser jo at andre takker nei og nesten ikke rører maten - gjerne de som er supertynne i utgangspunktet (men det er vel derfor de er nettopp det...) Mens jeg føler meg utakknemlig og slem hvis jeg ikke spiser litt... idiotisk!!! Vi får vel bare øve oss på det vanskelig nei-ordet :-)
 2. Deilig å lese om hvor godt du har lykkes!! Håper jeg også er der om to år. Treningen går bedre og bedre og det begynner er skikkelig gøy!! (tenk det....) Men vekta er ikke like medgjørlig.... Tenker at jeg i hvert fall har et mye sunnere liv nå, og skal IKKE gi meg før vekta viser er hyggeligere tall!! Jeg er nemlig kjempeflink - skryt- skryt :-) , særlig med tanke på alle de ekstra kiloene jeg drasser på. Lykke til videre, AnetteKK!
 3. Huff... Men takk for påminnelsen :-)
 4. Oppmuntring til flinke slitere: Når pulsen stiger og kiloene disser, og du jogger avgårde mens regnet risser striper nedover ditt kinn. Så husk: Det er DIN helse det gjelder, og du vil sikkert mye heller vagge avgårde som en klovn i dag, enn resten av livet føle et konstant ubehag fordi du aldri turte! Stå på alle sammen!
 5. Hadde ikke trodd at det bare var å klippe strømpebuksene rett av! Og det er normalt ikke noen som skal under skjørtet mitt, nei (he-he), så litt "frynser" går vel greit :-)
 6. Lenge siden jeg var her inne og ser at mange har vært superflinke i sommer!! Stå på alle sammen!! Og jeg har også vært superflink!! Etter å ha startet med godt mot i mai - og slitt med å klare å jogge ett minutt sammenhengende - klarer jeg nå å jogge 25 minutter uten stans!!! Kan neste ikke tro det :-) Er så superfornøyd med meg selv at jeg nesten ikke finner ord!! JOGGING ER KJEMPEGØY :-) Ha en god dag alle sammen!
 7. Her var det mange bra tips! Visste ikke at det var så mange treningsprogrammer som man kan bruke. Skal jammen kikke litt nærmere på dem! Og 15 minutter er jo kjempebra, Monarda. Gleder meg til jeg kommer dit :-) (Er oppe i 6 minutter sammenhengende nå....) For min del føles det som jeg har et stykke igjen... med over 20 kg for mye å "dra på" og null grunnlag, er hver trening et blodslit. Men det pussige er at det kicket som joggingen gir - og følelsen av at jeg blir litt sunnere hver dag - gjør at jeg likevel elsker det.... Lurer på om det vil vare...?
 8. Jeg er flink og jogger fortsatt :-) Men denne varmen setter ned "prestasjonene". Skjønner ikke hvordan noen orker å jogge i varmere land...? Når svetten renner, magen disser og rødfargen i ansiktet er på vei over fra rød til lilla, da føler jeg at bare det at jeg TØR å vise meg ute i denne tilstanden er verdt å skryte av!! (jupp) - skryt - skryt - skryt !!!!
 9. Der fant jeg tråden din! Strålende å se at du klarer å jogge i denne varmen :-) God ferie, Monarda, og stå på!
 10. Iskald lettbrus eller"slush" laget av knuste isbiter og lettsaft - bare å "helle nedpå"... Melon av forskjellige typer og jordbær (nammenam). Og svømming er deilig... eller løpe frem og tilbake over vannsprederen.. eller padle... eller en kveldstur i skogen (kombinert med bading...). Bare for å nevne noen ting jeg elsker... :-) Lykke til!
 11. Her var det mange gode tips! Ser at det er mange som klipper av tynnstrømpebukser og det høres lurt ut, men hvordan får dere det til uten at de rakner...? Skulle gjerne få laget meg en slik...
 12. Fantastisk at du klarer å tenke så positivt, selv om du har en midlertidig nedtur! Med et sånt pågangsmot klarer du dette :-) Lykke til i ny jobb!
 13. Hei AnetteKK! "Knirking i nakken" høres ut som noe jeg selv kunne sagt... he-he. Nå tenker jeg i stedet at her kommer den joggende valrossen (antar folk som ser meg tenker at det sannelig er på tide at den tjukkasen begynte å røre på seg...) Monarda! 12 minutter er jo kjempebra :-) Hvor lenge har du hold på? Og skryt til meg som fortsatt jogger! Selv klarer jeg nå å jogge 5 minutter sammenhengende!!! (jupp) Og etter et par minutters pause klarer jeg 5 minutter til :-) Har holdt på i 6 uker. Har som mål å klare å jogge 5 km sammenhengende før høsten. Men har som delmål å klare 10 minutter - da skal jeg belønne meg selv med nytt treningstøy! Men vekta står stille igjen. Har tydelig nådd en veldig seig terskel...
 14. Et særdeles vennelig spark... :-) Vi har vel alle vært mye gode og mette..... M en det er etter en sprekk at det er aller viktigst å ikke miste motet. Spist er spist, men det er fremtiden vi må tenke på. Bare dumt å dvele ved det som har vært. Et tips kan være å ha noe på lur når du føler suget - gulerøtter, kålrot eller andre grønnsaker - selv hiver jeg innpå et glass(!) med hermetisk asparges... antagelig veldig sært, men funker for meg :-) Vet hvordan det er å gå hjemme med barn - kjøleskapet blir veldig nærme. Prøv å kom deg ut på tur! God trim å gå tur med barnevogn, og klarer du en time hver dag er du allerede godt på vei. Lykke til!
 15. Kjenner meg sånn igjen i det du forteller. Er så vanskelig å stoppe når man først har tatt en bit... Men husk at du tross alt har gått ned masse! Se fremover og ikke tilbake! Jeg har hatt stor suksess med å ta på meg en gammel (dvs. for stor) bukse når jeg sliter med motivasjonen. Ikke noe er så motiverene som å se buksa henge i rynker.... Lurt å planlegge ferien allerede nå. Det er enklere å si nei og stoppe når man har tenkt igjennom situasjonen på forhånd (men lett blir det aldri...)
×
×
 • Opprett ny...