Gå til innhold

Puselusken

Medlem
 • Innholdsteller

  28
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Puselusken vant dagen sist Januar 24 2019

Puselusken hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

11 Bra

Om Puselusken

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag Oktober 29

Profilinformasjon

 • Kjønn
  Kvinne
 • Sted
  Nordfjord

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei alle😊 Takk for at jeg får være med,det hjelper på motivasjonen, som jo kan gå veldig opp og ned etter humøret. Her har jeg hatt en bra helg, men litt utfordrende ang kaloriinntak med 12-retters middag på restaurant på fredag med tilhørende drikkevarer🙄 Kom meg ut og gå i går, og vekta i kveld viste 88,9 dvs ÷0,6! Det må jeg si meg godt fornøyd med. Det motiverer å se at det går nedover! Har ikke egentlig et fastsatt mål når jeg tenker meg om, annet enn jeg vil under 80 igjen. Men setter 77 kg som målvekt foreløpig. Der hadde jeg trivselsvekta mi lenge😉
 2. Heisann! Er det lov å få være med her selv om det har gått etpar uker? :) Jeg har tidligere gått ned 22 kg med GR-kurs og holdt vekta ganske bra i etpar år. Men det siste 1 1/2 året har det sneket seg på over 10 kg, så nå må trenden snus og de gode vanene innarbeides igjen! Har holdt på på egen hånd siden nyttår, men trenger litt "gruppepress" da det ikke går GR-kurs her lenger. Jeg hadde startvekt på 90,3 i uke 2 og gikk ned til 89,5 i uke 3. Denne siste uka ble jeg dessverre sittende i godstolen med et kne som streika, og enda derfor med stillstand i uke 4... Jeg har lagt meg på 1500 kcal,men tror kanskje det må justeres da jeg ikke er så aktiv for tida.
 3. Hei. Jeg skal ned ca 12 kg til, har gått ned 2,5 hittil. Går ikke på kurs da det ikke er noen som holder her hvor jeg bor, men har gått endel kurs før, og skal prøve å klare det på egen hånd. Har heldigvis en mann som også prøver å ta av noen kilo, så da støtter vi hverandre. Har tidligere gått ned over 20 kilo på kurs, så vet at det funker! Men har dessverre pga diverse hendelser i livet mistet kontrollen, og fått på igjen en god del av de. Skal prøve å bruke forumet litt mer aktivt for å ha "gruppefølelsen" en har på kurs.
 4. Første kurskveld overstått, nå er det bare å brette opp armene!
 5. Da var det på tide å ta tak i meg selv igjen. Var så flink høsten og våren 2013/2014 og gikk ned 22 kg på GR. Var så stolt av meg selv,og superfornøyd, for første gang hadde jeg klart å gå ned så mye i vekt, og denne gangen skulle jeg bli der. Men så kom sommeren(den fineste i manns minne, med desto mer grilling og is osv...) Var meldt på hold vekten-kurs,men ramla av lasset da det snek seg på et par kilo. I tillegg fikk jeg ny jobb med mye ansvar, og endel omveltninger i privatlivet. Det ene dro det andre med seg, og nå ved nyttår stoppet vekten på 80 kg, 7 kg mer enn før sommeren!! Motivasjonen er egentlig litt fraværende, kjenner jeg har lite lyst til å begynne å veie maten og telle kaloriene igjen,men jeg VET at det funker! Jeg har gjort det før,og skal klare det igjen! Begynner på kurs nå på tirsdag, og målet er ned 5 kg, for så å kunne klare å fortsette på egen hånd de siste kgene. Etter det blir det nytt hold vekten kurs, og denne gangen SKAL JEG KLARE DET! :)/>)
 6. Veiing igjen i dag, og -1,2 kg! Jippi! Endelig et hopp igjen! Nå totalt 16,6 kg. 20 kg er i sikte!!!
 7. Hei. Så flink du har vært, da! Det er kjempemotiverende når det går bra, men desto mer frustrerende når det stopper opp. Jeg har i dag klart å ta 15 min styrketrening, og det er en seier i seg selv, for jeg liker virkelig ikke styrketrening. Men muskler øker jo forbrenningen, så nå er jeg villig til å prøve mye for å få fart på tingene igjen. Vi får bare stå på videre, før eller senere løsner det vel igjen...
 8. Da var det veiekveld igjen i går, og endelig et steg nedover igjen, - 0,5kg! Så da er 15-kgsgrensen passert med god margin! Ser at vekten går mye i rykk og napp nå, er det normalt når en er rundt et platå? har hatt fin og jevn nedgang hele tiden,men de siste 5 ukene har det vært lite eller ingen nedgang, og så et stort hopp før det stopper opp igjen... Jaja, får bare prøve å holde motivasjonen oppe og ikke gi seg.
 9. Det går trått nå, ja, bare 0,2 ned denne uka , 100 gram fra delmålet og 15-kgs eplet! Argh, er det mulig... Har snikveid meg igjen i dag, og vekta er ikke til å rikke. Sliter på motivasjonen, dette... Har justert litt på menyen min denne uka, så håper det løsner til neste kurskveld!
 10. Gratulerer Koala! Så bra! Det er en herlig følelse når en ser st det faktisk har kommet resultater nesten uten at en har tenkt så mye over det. Er neeesten i samme kategori som deg nå, mangler 0,5 kg til å ha under 10 kg igjen til det ultimate(?) målet. Har vel egentlig bare satt et mål utifra BMI-beregninger,siden jeg ikke har vært på dette stadiet siden jeg fløy forbi det engang i 20- årene på vei oppover. :P/> Så kanskje jeg stopper før målet,det viktigste er å være komfortabel og fonøyd med seg selv. Lykke til videre med de siste kiloene! :)/>
 11. Yess, da er det nytt kurs igjen, det 3. i rekken og nå håper jeg at det kan bli det siste før hold vekten. Målet er ned 5 kg på dette kurset, og innveiing i går kveld ga en god start , -1,4 siden forrige uke! Hurra! Endelig løsnet det, har gått trått de siste ukene,så dette var deilig! Gjør underverker med motivasjonen. Har gjort det meste riktig denne siste uken, men det har jeg egentlig gjort de siste 3 ukene,så det viser vel bare at det lønner seg å bite tenna sammen og holde ut og ikke gi opp. Jeg vant over kroppen min, den måtte tape dette slaget også og gi slipp på kiloet den tviholdt på!
 12. Ny veiekveld igjen i går, og et ørlite steg nedover, -0,2 kg. Ikke fornøyd, synes det går saktere nå. Har tross alt bare kommet halvveis, men skal ikke gi meg og minste noe motivasjon nå! Vet jeg har litt å gå på i forhold til å drikke nok vann,der slurver jeg endel. Så denne uka er det fullt fokus på å få inn nok vann og være enda mer nøye med regelmessig spising,så håper jeg at det løsner litt neste uke...
 13. Så var det veiing igjen på tirsdagen, og 0,5 ned denne gangen. Kjenner jeg er både fornøyd og misfornøyd med det. Vært litt småsyk,så tiltaket har ikke vært helt til stede, men har vært ganske flink på matsiden. Er redd jeg kommer til å stagnere litt på dette nivået, så nå gjelder det å ha is i magen( bare billedlig sagt, selvfølgelig!) og ikke gi opp. Synes det går overraskende lett å holde seg unna store synder, og å unne seg noe lite innimellom er egentlig nok. Utrolig at jeg ikke har klart å gjøre dette før!! Totalt 12,6 kg ned så langt, med 40 cm forsvunnet fra kroppen totalt.
 14. Var på møte på tirsdagen,emn har ikke fått registrert nye vekta mi før i kveld: -1,8! Godt fornøyd med nedgangen, det går jevnt og trutt nedover!
 15. Ups, der hadde jeg visst falt ut av forumet en stund. Men er fotrsatt på kurs, og det går fortsatt nedover. Hadde en uke med en liten oppgang,men veiing i går viste samlet nedgang på 10,4 kg, så nådde delmålet mitt før jul! :D/>
×
×
 • Opprett ny...