Gå til innhold

knottus

Medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om knottus

 • Rang
  Medlem
 1. 1.Hvor ofte går du ut og spiser? 2 ganger i uken i snitt. 2. Hva legger du vekt på når du velger restaurant/Cafè? Miljø, beliggenhet, pris, meny. 3. Hvor mye legger du vekt på pris? Ikke mye. 4. Hvordan er følelsen etter å ha inntatt et måltid på restaurant/Cafè? En god følelse. 5.Om det fantes en restaurant/cafè som tilbydde en oversikt over kaloriinholdet, ville du ha benyttet deg av denne? Ja. 6. Viss ja, hvor ofte ville du ha benyttet deg av denne? Ofte. 7.Er du villig til å betale litt ekstra for en rett hvor du får kalorioversikten, så sant maten smaker godt? Ja. 8. Føler du det er et behov for en slik restaurant? Ja, det hadde vært en fordel å vite kaloriinnholdet i maten. 9. Kunne du ha spist en cheeseburger som inneholder 700kcal om dette ble oppgitt? Aldri!
 2. knottus

  Et spørsmål

  Kanskje du burde sjekke stoffskiftet ditt. Har man lavt stoffskifte blir man mye trøtt.
 3. knottus

  Badevekt!!

  Den lagrer dagsvekt, ukevekt og mnd vekt i årevis. Morsomt å gå tilbake og se. TANITA BC 545 Personlig fitnessvekt Tanita BC 545 Kroppsammensetningsmonitor - Tanitas toppmodell. Utviklet og designet spesielt for deg som er opptatt av sunn livsstil. kr. 2 799,-
 4. knottus

  c24

  Jeg har prøvd det, det smakte grusomt så jeg nesten måtte brekke meg. Etterpå satt jeg bare på do, og det som jeg drakk i glasset var det samme som kom ut igjen for å si det sånn. Gjett om jeg angret. Måtte være hjemme fra jobben også. En dag på toalettet. Jeg anbefaler det ikke hvertfall
 5. Spis noen skjeer kli eller linfrø som har ligget i vann eller loppefrø, og drikk massevis av vann Svisker er også bra.
 6. Ukas veiing i dag, det ble ned 200 gram på en uke. Jaja. Det ble i snitt 1050 kcal pr dag, tydeligvis litt mye hvis jeg skal ned 5 kg på 5 uker Neste jul blir det bare 1 kake om dagen på meg hvertfall. I desember skeiet jeg ut og spiste sikkert 1800 kcal om dagen i perioder som førte til en vektøkning på 5 kg i desember. Men hvis man skal gå ned 1 kg på en uke må man ligge 1000 kcal i underskudd pr dag, og det er ikke lett når man bare forbrenner 1100. Så det lar seg ikke gjøre i praksis. Og til de som syntes 600 kcal var lite mat så er jeg helt enig. Men jeg klarte hvertfall å gå ned 12 kg på 9 mnd og var veldig fornøyd med det. Folks kropper er jo forskjellige og det er ikke alt som kan standardiseres. Jeg får heller gjøre det langsommere, og heller melde meg på en tråd som heter "ned 200 gram pr uke" hehe.
 7. Havregryn (ikke de store) kommer ikke opp med gram å føre på, så man kan ikke lagre det. Feltet er blankt.
 8. Jeg er med på 5 kg på 5 uker. Veier nå 57, skal ned til 52 og begynner fra fredag. Har prøvd litt nå etter nyttår, ligger på ca 1000 kcal til 1200 kcal om dagen men det er for mye hvis jeg skal ned 1 kg i uken. (har en veldig energibesparende kropp og stoffskiftesykdom) Jeg har igrunnen aldri klart å gå ned 1 kg i uken, men har klart 700 gram i uken hvis jeg ligger på ca 600 kcal om dagen. Tror jeg har noe høyere forbrenning nå som jeg får stoffskiftemedisiner.
 9. Det er sikkert lurt å gå ned litt ekstra når man først er godt i gang, for man går jo ofte litt opp igjen etterpå og da har man litt å gå på
 10. Nei det står ingen menyvalg under trivselsvekten. Men jeg kjører ikke Mozilla, kanskje det bare ligger på den?
 11. Jeg vil også gjerne endre meny til 1300 kcal, men det er ikke noe sånt alternativ på min profil. Jeg får heller ikke noen fordeling av karbo, fett og proteiner.
 12. Hm, jeg kan ikke si at jeg finner det nederst på min profil. Det står bare ønsket vekt man vil ha.
 13. På min står det anbefalt 1600 kcal hver dag, men jeg skulle gjerne innstilt den til å bli 1300 kcal. Noen som vet hvor man gjør det? Står det 1600 kcal på deres også, eller er det noen den regner ut selv på grunnlag av vekt og trimpoeng?
 14. På den nye registreringen er cottage cheese nei mat! Kan det stemme? Er ikke det en sunn og god proteinkilde da? Dette var pussig!
×
×
 • Opprett ny...