Gå til innhold

Lamamama

Medlem
 • Innholdsteller

  175
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Lamamama's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Nettsamfunnsomdømme

 1. Velkommen til Lucilla! Så gøy at du også vil være med. Håper dere har det bra, alle sammen, og at dere får en GOD helg! Her står vekten bom stille for andre uke på rad. Går og brygger på en forkjølelse, så har ikke fått trent (bare gått tur med hund). Neste uke skal jeg på jobbreise i utlandet fra tirsdag til fredag. Gleder meg til reisen, men gruer meg litt til maten. Det blir noe obligatoriske måltider med servering. For meg er det en utfordring å begrense inntaket i slike settinger. Håper jeg får mulighet til å gå litt på ettermiddagen, men jeg ser i programmet at det er mye felles aktiviteter etc. Vi er en liten gruppe som kjenner hverandre godt som skal møtes, så det er liksom ikke bare å stikke av. Hadde det vært en konferanse eller noe så hadde det vært lettere å ha litt egentid.
 2. Jeg har gått på kurs en lengre periode nå og opplever at jeg spiser bedre og trener mer enn hva jeg gjør når jeg er på egen hånd. Håper du finner en god kursleder og en god gruppe. Jeg byttet kursleder etter en stund. Den første funka ikke for meg. Bor i en større by, så jeg har flere kursledere å velge mellom. Glad for at jeg valgte å bytte etter en stund, det har noe å si for meg. God helg!
 3. Så kjekt å se at vi er flere som vil være med! Vekta i dag viser det samme som sist uke - den står bom stille. Helt greit. Håper det løsner litt i løpet av neste uke!
 4. God morgen, alle sammen! Så bra at vi er en gjeng her inne som kan utveksle erfaringer og støtte hverandre Vekten min i dag viser 76,0. Det betyr 0,6 kg ned. Fornøyd med det. Det ble spinning på tirsdag og i morgen blir det spinning eller tredemølle. Ser at flere av dere trener styrke. Jeg klarer det i perioder, men så ramler jeg av. Målet nå er å begynne igjen når jeg har nådd målet, for å stramme opp og bygge litt muskler. Er det noen av dere som er flinke med tabeller? Ser at noen lager tabeller over vektnedgang for grupper. Ha en strålende torsdag!
 5. Velkommen, Homla! Så gøy at du også vil være med! Jeg er gjerne med på veiedag på torsdager. Går på GR kurs torsdag kveld, så det passer kjempebra for meg. Hva tenker dere andre, er det stemning for en felles veiedag? Hvis ja, passer det med torsdag? God helg, folkens!
 6. Hei Løffen og AnitaK. Så bra at dere har lyst til å være med! Det er godt å ha drahjelp i andre som er i samme situasjon! Denne uka har jeg klart å trene to ganger og det er jeg fornøyd med i en travel hverdag. Spinning den ene dagen og tredemølle + stretching den andre dagen. Får masse energi og overskudd av å trene Jeg går også på GR kurs nå. Det går saaaaakte, men sikkert rette veien. Tenker uansett å ta et kurs til med møter hver uke. Det blir hold vekten etter hvert, men jeg kjenner at det er litt skummelt å skulle gå mange uker mellom hvert møte. Ha en fortsatt fin uke - og takk for at dere blir med på tråden!
 7. Hei. Noen som sliter med de siste 5 kg og som ønsker å danne en gruppe her inne? Jeg har vært innom her før i rykk og napp, men ikke på en stund. Har jobbet meg ned fra 90 kg til 76 kg ved hjelp av Grete Roede og egeninnsats. Nå er det de siste kiloene som gjenstår og de sitter godt fast! Er 46 år, 170 høy og liker å holde meg i aktivitet (treningsstudio, turer med og uten hund etc.). Gift med barn. Håper noen har lyst til å slå følge, slik at vi kan oppmuntre hverandre og hjelpe hverandre til å nå målene våre!
 8. God morgen. Vekta viser 83,3 - ned 0,7 siden 1.1.17. Godt fornøyd. Gikk skikkelig på tryne i jula, hvor jeg spiste både på grunn av stress og mangel på rutiner. Her har jeg noen forbedringsområder... Er stolt av at jeg har klart å hanke meg selv inn etter nyttår og at jeg er i gang med trening og bedre fokus på kosthold. Ønsker dere alle en strålende dag.
 9. Hei. Det var like tall! Første delmålet mitt er under 80 kg. Det begynner å bli noen år siden jeg så 70-tallet. Brukte 2016 på å gå ned 6 kg til sammen (!), så det går ikke med lynets hastighet akkurat... Jeg ser at jeg klarer å holde på en noenlunde stabil nedgang, så da forsøker jeg å gi litt F i at det går sakte.
 10. God morgen alle sammen! Så kjekt at jeg kan være med dere her inne Veiedag torsdag høres greit ut for min del. Ønsker dere en fortsatt strålende uke.
 11. Hei alle sammen. Godt nyttår! Jeg lurer på om det er plass til ei til her inne hos dere? Jeg er 45 år og har, som mange, lang erfaring med både vektoppgang og vektnedgang. Har nå gått på GR kurs i 3/4 år og fortsetter denne våren. Er ca. 170 høy og vekta viser per i dag 84 kg. Målet er et sted mellom 70 og 75. Deretter skal jeg gå på "hold vekten" kurs for første gang i mitt liv. Det blir den viktigste oppgaven. Håper jeg kan bli med dere på ferden mot lettere tider. Det er god drahjelp i både gruppemotivasjon og gruppepress.
 12. I dag er jeg veldig fornøyd. Med lite trening og ganske bra fokus på kosthold har jeg klart 0,4 kg ned og landet på 82 blank. Snart under 82-tallet, det gleder jeg meg til Ønsker dere alle en strålende uke.
 13. GOD BEDRING - håper du kommer deg raskt på beina igjen
 14. God morgen, alle sammen! Etter en uke med mye jobb og lite trening står vekta på stedet hvil. Sliter med å prioritere meg selv i travle tider, selv om jeg VET at trening og bra kosthold gjør godt. Har planlagt en treningsøkt i dag - og den SKAL jeg gjennomføre Ønsker dere masse lykke til og en fin uke
 15. Melder i fra en dag for tidlig i dag. Har slitt hele uka og er så glad for at vekta er på vei NED igjen. Fikk lagt inn to gode treningsøkter + har spist mye proteiner. Godt å se at jeg får resultater når jeg klarer å holde fokus hvertfall deler av uka. 0,3 kg ned - jeg er fornøyd. LYKKE TIL, alle sammen. Håper dere har hatt en fin helg!
×
×
 • Opprett ny...