Gå til innhold

Jello

Medlem
 • Innholdsteller

  35
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om Jello

 • Rang
  Avansert medlem
 1. Hvor mange kcal regnet dere om dagen.. Er nå 25 uker på vei å lurer på hvor mange kcal jeg trenger om dagen.. lå på 1300 ca før jeg ble gravid.. men da gikk jeg ned i vekt.. ligger nå på rundt 1600.. Takker for svar..
 2. Du er flink.!! Det er en kjempebra begynnelse!!
 3. For å si det sånn, idag er jeg mer blå på leggene enn på magen. hehe. Så jeg mistet den endel i starten jeg å.. Ja, det var en kjempegod følelse..! Strevde lenge med det ene kg som skulle til for at jeg kom under normal BMI. Ja, det er en sånn stor rockering jeg bruker ja. Sånn med tagger på innsiden... Er passelig vondt i magen når man holder på.. Kjedelig å være syk. Skjønner godt at du kjeder deg når du har vært syk så lenge.. God bedring.!
 4. Ja, begynner å bli fornøyd.. Nei, magen skal ikke opereres.. uff...:S er 167cm høy, så er akkurat bikket normal BMI. hurra!! Litt styrketrening tror jeg er det som skal til. Er stort sett turer og løping jeg har holdt på med de siste årene.. Vi har trimrom på jobben min og der har de rockering. så prøvde meg for første gang med den i går. Passelig støl i magen idag. Heldigvis ikke noe blåmerker på meg som jeg hører at andre har fått av det..
 5. Heihei.. Nei, har ikke egen tråd.. Leser her for å finne inspirasjon. Og nettopp du inspirerer meg.. For vi er litt like. Jevnt og trutt litt og litt ned. Litt opp og så igjen.:)Begynte på midten av 90 tallet når jeg startet for 2,5 år siden. Å ligger nå på 68 kg. Er fornøyd nå etterhvert, men sliter med en bollemage som ikke vil helt vekk med det første.. hehehe.. synes du er flink.!! Lykke til videre..
 6. Hurra.. har fulgt med på deg de siste mnd.. Det går jevnt og trutt nedover..!! Synes du er veldig flink.! god bedring!
 7. 300 gr til målet for 4 januar.! DET klarer du med glans.! Gratulerer litt på forskudd jeg:)
 8. Til matata! Du kan være stolt. Hver eneste gang jeg tenker på de viktige ordene, så tenker jeg på deg, matata!! Det er mitt nye mantra!!!! Jeg følger det til punkt og prikke, ikke en eneste utskeielse siden 4.januar..... Tusen takk for hyggelige ord. Velkommen innom igjen. Har gått fra str. 56 til 42/44 i bukser. Det blir vel ca. 7 størrelser det!!!! Den største av alle buksene har jeg i boden. Prøver den av og til. Det er et syn og tenkte på at dere skal få se meg i den, en gang ut på våren!! Klem Wow! Det er sykt bra..! 7 størrelser! Har selv gått ned 3 buksestørrelser og er kjempefornøyd..! Men du har bare vært så utrolig flink.!! så flink som ikke har hatt en utskeielse siden 4 januar.. Var det ikke u som snakket om disse arbeidsantrekkene dine også? At du hadde gått ned noen størrelser der også?
 9. Hvor mange buksestørrelser har du gått ned da? må jo være veldig mange etterhvert;)
 10. Du er virkelig flink og det virker som du holder løftet om å "leve fornuftig" Er litt stolt over at du virkelig tok den til deg siden det var jeg som sa det:) hehe.. 80.0 kg er jo fantastisk.! Tenk det.. neste uke er du på 70tallet en plass.! Det er stort det!! For under ett år siden veide du nesten 150 kg og nå er jo du så utrolig mye mindre:) Men jeg skjønner godt at det er irriterende å ikke se 79 idag, men det er søren ikke langt unna.. Stå på.! du gjør en kjempejobb!
 11. OjOj.!!Kjempebra.!! Nesten under 100 nå.. det må jo være helt fantastisk..
 12. Internett er nå internett. Det er åpent for alle og man kan ikke vite hvem som sier sannheten og ikke..Hvis man vil være anonym så må man holde tilbake informasjon om seg selv.. Om ikke alle er i samme båt og har så og så mange kilo og miste så er jo også GR en livstilsending.. Så da er det jo mange som leser for å finne inspirasjon enten på den ene eller andre måten.. MEN jeg er helt enig at man burde være medlem for å lese, for det er ikke mange andre enn folk som ønsker å gå ned i vekt som tegner medlemskap på GR.. Og sånn sniklesing av folk som kjenner deg må være utrolig!! iriterende..! Det skjønner jeg godt..!
 13. Jeg har sagt det før i tråden din, men kan si det igjen..: du er kjempeflnk. Å du har gått ned veldig masse..!! Det har vært helt utrolig å lese om deg fra dag 1 her.. Fordi du har gått så sinnsykt inn for det.!! Å du er en utrolig bra motivator for de andre her inne har jeg sett..! Det skal du være stolt over.!! Dette med vektnedgang er veldig privat og er ett sårt tema for oss som har hatt for mange kilo... men det er også noe som gjør folk nysgjerrig.. Å siden det er så tydelig når man går ned så mange kilo som du har gjort, så føler liksom folk at de har rett til å kommentere det i full offentlighet. Jeg har selv opplevd det, å det er ikke så kjekt alltid.. Jeg har gått ned ca 20 kilo..Så ikke i nærheten av det du har gjennomført.. Fra rett over 90 til nå rett over 70.. Da jeg var på det største turde jeg ikke å veie meg fordi jeg rett og slett var livredd for å vite hva jeg veide.. Husker jeg hadde en slektining som lurte så veldig på hva jeg veide når jeg begynte.. Akkurat som om hun hadde noe med det å gjøre.. Å jeg sa som sant var at det visste jeg rett og slett ikke.. Husker hun ble ganske irretert da ja.. Fordi HUN ikke fikk stilt sin nysgjerrighet.. Husker jeg fikk noen kommentarer når jeg var rett under 80 kilo.. Var fortsatt overvektig, men folk fresterte å si, "åå, så tynn du er blitt.." "nå trenger du ikke gå ned mer" "du er jo tynn nok no" Hva SØREN vet de om det.??? Jeg ser vel selv hva som står på vekten min..!.. Å en gang jeg kom i ett familiebesøk sa denne tidligere nevnte slektningen min.. åå GUD duer jo blitt den sylfiden nå.!! Jada.. Men ikke nødvendig å rope sånt ut.! Hadde litt lyst å synke ned i en stol med en gang da.. Har desverre ikke noen gode råd til hvordan man takler disse komentarene.. Folk tror tydligvis at vi synes det er koselig å få høre at "du var feit før, men nå er du ok.." Litt satt på spissen da, men.. Hvis noen sier noe så får du bare si ett kort TAKK og ferdig med det.. Eller hvis noen spør hva har du gjort for å få det til så svar: Levd fornuftig.. Det er vel ett jobbmøte du skal på så da har vel ikke vekten din noe med saken å gjøre, å det kan du vel si? Sabotører og støttespillere finnes overalt ja.. Det er helt sikkert.!! Det er noe man bare må leve med.. LYKKE til videre FruFleksnes.. Du er en sann inspirasjon..! det er ikke mange som klarer det du har klart så langt.!!
×
×
 • Opprett ny...