Gå til innhold

MissNedIVekt

Medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om MissNedIVekt

 • Rang
  Medlem
 1. Spiser du mer de dagene du trener? For viss ikke er det ikke rart det går seint. Er like tung som deg (170 høy) og ligger på 1600 kcal på ikke-treninsdager og 18-1900 på treningsdager, da går jeg ned ca 1/5 kg i uka.
 2. Status nå er 0,5 ned denne uka....170 høy, 84,4 kg nå.... Syns det går altfor seint og kjenner at jeg blir utålmodig.... Min bmr er 1545 og jeg ligger på 1650 kcal i snitt... Ca 10 tp i uka.... Noen tips? Ligger jo såpass i underskudd at en skulle tro det skjedde mer på på vekta... Vet at ned er ned, men alikevel, er ikke fornøyd 😩
 3. Nå veit jeg ikke høyde og vekta di, men det kan se ut som at du spiser for lite. Må huske på at når du trener trenger du litt mer mat. Jeg spiser 1600, men på treningsdager spiser jeg 2-300 kalorier mer. Forbrenner 6-700 kcal PR økt. Går ned ca 1 kg i uka.
 4. Skippa veiinga på mandag da det var siste dag av mensen og trente en tung styrkeøkt søndag, orker ikke å bli skuffa av dette vannet som samler seg i kroppen etter de to tinga der. Veide meg idag og vekta viste -0,8 😎 -1 cm rundt midja og -2 cm rundt bredeste punkt under navlen. Har som mål og ikke veie meg mer enn hver 14 dag, men klarer egentlig ikke å holde meg... Ble ikke spinning igårkveld, men kjenner det går helt fint, spiser 1600, men på treningsdager er jeg oppe i 1800 og det fungerer 👠Nå er det snart helg og jeg ser fram til helgekosen min, nemlig tørket mango, NAM 😆 Samboer og jeg har godtestreik til påske....det var hans forslag(utrolig nok) og det går over all forventning. Han har ikke et gram for mye da, men liker og holde seg iform samtidig som han er veldig glad i søtsaker og potetgull. Min største last er sjokolade....men kjenner at jeg klarer meg helt fint uten.
 5. Hadde jeg fått mensen idag hadde jeg aldri veid meg i dag...... 😂 Man vet jo at man gjerne går opp litt i de tider, så nei...demotiverende.. Kanskje du burde bytte batteri i vekta di? Skal jo ikke være mulig å variere så mye på samme tid..
 6. Hei. Slenger meg på. Sånn kort fortalt så gikk jeg ned 40(!) kg i 2009/10. Fikk meg ny samboer noen kjærestekilo snek seg på og deretter var svangerskap nr 2 et faktum. Ungen er nå 2 år og jeg sliter så inni ^}%* med å få av de siste 10/12.. Har full kontroll på kcal inntaket, men for 2 uker siden så gikk jeg ned til 1600 kcal og DA skjedde det noe, litt over ett kg ned. Veiedag er mandag så veldig spent på om vekta fortsetter nedover... Har en aktiv hverdag, men kveldene blir gjerne sittestillende så sant jeg ikke er på spinning. Trener 2-4 ganger i uka. Har aktivitetsklokke som motiverer.
 7. Skal man telle med disse kaloriene i det daglige?? Noen sier at man skal det, mens noen sier man ikke skal det... blir så usikker... Noen som vet?
 8. man legger inn alle ingredienser, men hvordan regner man ut hvor mange kcal det er pr knekkebrød da f.eks????
 9. 40 min a 2 mil på sykkelen idag!! Godt var det!
 10. + 200 gram denne uka!!! Trente hver dag forrige uke.........og hadde litt over 15 trimpoeng.. sukk!!! Kan det være jeg spiste for lite?? Det er det jeg har mistanker om hvertfall.....
 11. ...for svar folkens! Aktivitetsnivået mitt har vært = NULL i sammenligning til før! Har aldri trent noe særlig før. Nå sykler jeg, går i fjellet og svømmer. En gåtur i kjapt tempo er ingenting for meg lenger, det er heller en bonus om jeg har trent før på dagen Jeg gir meg ikke før svetta renner og jeg føler jeg har gitt alt!
 12. - 1,1 kg denne uka også. HURRA, vekta viser 2 sifret for første gang på et år og tro meg - jeg skal ALDRI tilbake!! Nå er det "bare" 30 kg igjen..................Grøss....!!
 13. Kan noen forklare meg litt om trimpoeng? Hvor mange er "anbefalt" å ha i uka f.eks.. hva er bra?? Jeg hadde litt over 10 poeng denne uka... bra, middels eller dårlig?
 14. Da har jeg begyndt på veien til et bedre og slankere liv;) Har holdt det gående siden 25 juli og er nå 11 kg lettere!! Startvekt var på 111 kg, nå er jeg 100,4. Jeg er 170 høy og har et ønske om å se 7-tallet først på vekta etterhvert... Målet nå er 10 kg til før jul og fortsetter jeg som nå så tror jeg at jeg skal klare det.. )
×
×
 • Opprett ny...