Gå til innhold

kim

Medlem
 • Innholdsteller

  99
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

10 Bra

Om kim

 • Rang
  Avansert medlem
 1. ikke ett gram ned!!! liker ikke at jeg får opp ny veiing mandag morgen. skeier jo *litt* ut i løpet av helga, og skulle gjerne hatt veiing onsdag eller torsdag.. så har jeg i alle fall ikke gått opp.. men jeg vil jo ned under 80!!!! frust frust frust..
 2. jeg skal skal skal begynne å trene neste uke. får trene når vesle tulla har lagt seg, tenker jeg. det er bra å ha bedringspotensiale, men det får jo være måte på.. i tillegg til trening er jeg *nødt* til å bli bedre på å drikke vann. synes ikke vannet på jobb er noe godt. blir liksom bare p-lunka bæsj!! jeg kan gjerne drikke lunka vann, men da skal det ha vært friskt en gang i fortida, og stått til det blir lunka. vann som kommer ut av springen uten å være kaldt - nei, tror ikke det.. får heller ta med meg 0,7 hjemmefra. bedre enn ingenting.
 3. etter helga har det gått litt bedre i matveien. klarer å spise jevnt, og ligger rundt 1600 kcal. puh! treninga får jeg ikke noe fart på - kanskje neste uke..? i dag har jeg sendt søknad om å få bli blogger for grete roede, og følge et internettkurs. trenger litt motivasjon for å få til dette, så jeg håååååper og krysser fingre..
 4. har ikke slanka meg i det hele! total katastrofe men i morgen er det mandag. ny uke - nye muligheter..
 5. nå er det akkurat to år siden jeg begynte på gr-kurs. gikk ned det jeg ville gå ned, ble gravid og la på meg en hel liten haug. nå er det et år siden jeg fødte, og da er det vel kanskje på tide å gjøre noe med vekta - som er nøyaktig det samme som for to år siden jeg går på med friskt mot..
 6. veit ikke om du av og til er innom her, acinom. jeg er ikke inne så ofte som før siden jeg fortsatt sliter heftig med kvalme og oppkast. har gått ned 5 kg siden jeg slutta å slanke meg.. ikke helt den sunneste slankekuren, nei.. når jeg har vært innom her, ser jeg aldri noe til deg, men jeg håper at det går bra med helsa di!!
 7. ...og jeg kaster opp og kaster opp og kaster opp hvordan er formen din? får du trena noe eller funker ikke kroppen helt ennå?
 8. urk.. hørtes ikke noe godt ut.. du må huske å ta vare på deg selv sånn at alle som er glade i deg har deg blid og energisk leeeeeenge. jeg skal ikke gi deg opp, jeg. jeg er ikke akkurat mest opptatt av veiing og telling jeg heller. jeg spiser alt jeg klarer å putte i munnen uten å brekke meg. det kommer sjelden opp i 1000 kcal pr dag.. sukk.. det medførte en vektnedgang på 1,5 kg siste uke. ikke bra - tuller vel til hele forbrenninga mi, men jeg får dra meg inn igjen seinere når kvalmen avtar. ellers går alt fint med oss
 9. ingen svar på meldinga av 4. januar. ingen svar på meldinga jeg skreiv i går - selv om du har veiedag i dag.. hmmm - har du slanka deg bort, acinom?
 10. lykke til i morra, acinom..
 11. egentlig har jeg veiedag onsdager, men kurset jeg går på har juleferie, og starter ikke opp igjen før neste uke. men jeg har jo fulgt med litt selv disse ukene.. siden sist onsdag har jeg gått opp 200 gram, men det tror jeg mest skyldes at jeg faktisk klarte å spise en del i går kveld. det var deilig, det ellers var planen at jeg skulle dra på trening i dag.. hmm.. jeg er ikke heeelt motivert, men jeg tror kanskje jeg skal prøve. treningsklær som har ligget i bilen siden mandag morgen... mmmm - kaaaaaldddddt! :S ..pytt, de blir nok fort nok varme.
 12. ja, det kan du si.. utrolig hva man legger på seg av
 13. her er jeg litt treig start på året.. jeg har heller ikke registrert så mye i desember. kun trening, faktisk.. ble så lei av å notere ned alt jeg spiste! har også hatt to uker treningsfri. deilig! skulle i gang igjen i dag, men var for sliten etter første jobbdag etter ferien. sov 3 timer på sofaen i stedet tihihi.. når sant skal sies, har jeg spist alt for lite i jula, og jeg har gått ned i vekt. dette var ikke planen i det hele tatt.. planen var å opprettholde jevnt matinntak og jevnt blodsukker, men det gikk dårlig.. fant ut for 3 uker siden at jeg er gravid, så da skulle jeg jo
 14. da drar jeg på juleferie. god jul!
 15. merker jeg kan gå opp både før mens og eggløsning.. enig med iris i at det lureste kan være å ligge unna vekta.
×
×
 • Opprett ny...