Gå til innhold

kim

Medlem
 • Innholdsteller

  99
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av kim

 1. ikke ett gram ned!!! liker ikke at jeg får opp ny veiing mandag morgen. skeier jo *litt* ut i løpet av helga, og skulle gjerne hatt veiing onsdag eller torsdag.. så har jeg i alle fall ikke gått opp.. men jeg vil jo ned under 80!!!! frust frust frust..
 2. jeg skal skal skal begynne å trene neste uke. får trene når vesle tulla har lagt seg, tenker jeg. det er bra å ha bedringspotensiale, men det får jo være måte på.. i tillegg til trening er jeg *nødt* til å bli bedre på å drikke vann. synes ikke vannet på jobb er noe godt. blir liksom bare p-lunka bæsj!! jeg kan gjerne drikke lunka vann, men da skal det ha vært friskt en gang i fortida, og stått til det blir lunka. vann som kommer ut av springen uten å være kaldt - nei, tror ikke det.. får heller ta med meg 0,7 hjemmefra. bedre enn ingenting.
 3. etter helga har det gått litt bedre i matveien. klarer å spise jevnt, og ligger rundt 1600 kcal. puh! treninga får jeg ikke noe fart på - kanskje neste uke..? i dag har jeg sendt søknad om å få bli blogger for grete roede, og følge et internettkurs. trenger litt motivasjon for å få til dette, så jeg håååååper og krysser fingre..
 4. har ikke slanka meg i det hele! total katastrofe men i morgen er det mandag. ny uke - nye muligheter..
 5. nå er det akkurat to år siden jeg begynte på gr-kurs. gikk ned det jeg ville gå ned, ble gravid og la på meg en hel liten haug. nå er det et år siden jeg fødte, og da er det vel kanskje på tide å gjøre noe med vekta - som er nøyaktig det samme som for to år siden jeg går på med friskt mot..
 6. veit ikke om du av og til er innom her, acinom. jeg er ikke inne så ofte som før siden jeg fortsatt sliter heftig med kvalme og oppkast. har gått ned 5 kg siden jeg slutta å slanke meg.. ikke helt den sunneste slankekuren, nei.. når jeg har vært innom her, ser jeg aldri noe til deg, men jeg håper at det går bra med helsa di!!
 7. ...og jeg kaster opp og kaster opp og kaster opp hvordan er formen din? får du trena noe eller funker ikke kroppen helt ennå?
 8. urk.. hørtes ikke noe godt ut.. du må huske å ta vare på deg selv sånn at alle som er glade i deg har deg blid og energisk leeeeeenge. jeg skal ikke gi deg opp, jeg. jeg er ikke akkurat mest opptatt av veiing og telling jeg heller. jeg spiser alt jeg klarer å putte i munnen uten å brekke meg. det kommer sjelden opp i 1000 kcal pr dag.. sukk.. det medførte en vektnedgang på 1,5 kg siste uke. ikke bra - tuller vel til hele forbrenninga mi, men jeg får dra meg inn igjen seinere når kvalmen avtar. ellers går alt fint med oss
 9. ingen svar på meldinga av 4. januar. ingen svar på meldinga jeg skreiv i går - selv om du har veiedag i dag.. hmmm - har du slanka deg bort, acinom?
 10. lykke til i morra, acinom..
 11. egentlig har jeg veiedag onsdager, men kurset jeg går på har juleferie, og starter ikke opp igjen før neste uke. men jeg har jo fulgt med litt selv disse ukene.. siden sist onsdag har jeg gått opp 200 gram, men det tror jeg mest skyldes at jeg faktisk klarte å spise en del i går kveld. det var deilig, det ellers var planen at jeg skulle dra på trening i dag.. hmm.. jeg er ikke heeelt motivert, men jeg tror kanskje jeg skal prøve. treningsklær som har ligget i bilen siden mandag morgen... mmmm - kaaaaaldddddt! :S ..pytt, de blir nok fort nok varme.
 12. ja, det kan du si.. utrolig hva man legger på seg av
 13. her er jeg litt treig start på året.. jeg har heller ikke registrert så mye i desember. kun trening, faktisk.. ble så lei av å notere ned alt jeg spiste! har også hatt to uker treningsfri. deilig! skulle i gang igjen i dag, men var for sliten etter første jobbdag etter ferien. sov 3 timer på sofaen i stedet tihihi.. når sant skal sies, har jeg spist alt for lite i jula, og jeg har gått ned i vekt. dette var ikke planen i det hele tatt.. planen var å opprettholde jevnt matinntak og jevnt blodsukker, men det gikk dårlig.. fant ut for 3 uker siden at jeg er gravid, så da skulle jeg jo
 14. da drar jeg på juleferie. god jul!
 15. merker jeg kan gå opp både før mens og eggløsning.. enig med iris i at det lureste kan være å ligge unna vekta.
 16. jula nærmer seg... ukedagene går ganske bra. skeier ikke ut (ikke så mye i alle fall) og er ikke sulten. treninga går sånn rimelig greit. helgene er en evig prøvelse! gleder meg egentlig til januar med stille og ordinært hverdagsliv! ny helg like om hjørnet - skal gjøre mitt beste, men prinsippet med at helgene og ukedagene skal være ganske jevne når det gjelder kaloriinntak klarer jeg nok ikke å holde..
 17. så lenge cm-ene går ned er det vel greit, vel..? disse rare grammene er litt opp og ned helt av seg selv, virker det som. tror nok det betyr noen hundre gram at du veier deg til et annet tidspunkt på dagen! beklager at jeg har vært litt seint ute nå, men -som i de fleste hjem før jul - dagene går i ett, og jeg løper fra butikk til butikk. hvor mange trimpoeng får man for shopping, tro...? har vært og veid meg i dag. 300 gram ned. deilig! jeg har slutta å skrive ned all mat. er litt lei av det. men skal begynne igjen - kanskje etter jul.. føler at jeg har *litt* kontroll på hvor mye j
 18. fikk gjort unna 90% av juleshoppinga lørdag og søndag. takk til handelsstanden for søndagsåpent! er i superhumør, selv om jeg har kosa meg en del i helga. klarte å være flink og disiplinert i uka, og ikke å skeie ut altfor mye i helga, så da er jeg glad. håper du har fått kontroll på noen av hormonene igjen, og at du har fått gått en lang tur i fint helgevær. her har det vært ganske bra i dag..
 19. onsdag - veiedag 400 gram ned, men jeg merker liksom ikke noe på cm lenger.. heller 0,5-1 cm opp... hmmm.. nå venter jeg mensen innen en uke, så kanskje det har litt betydning både på vekt og størrelse? har trena igjen i dag. og skal, som alltid, trene i morra tidlig. da blir det femte dagen på rad - tenker jeg kan ta velfortjent helg etter det. ingen trening før mandag... livet er bra. jula nærmer seg. skal prøve å ta juleshoppinga til lørdag. veit ikke om jeg gleder eller gruer meg litt stress og litt kos..
 20. jeg er så fornøyd med meg selv - klarte å komme meg på trening igjen i dag. tirsdager pleier jeg ikke å trene, så dette var en liten bonus pastasalat til middag - skulle gjerne spist et tonn. kjempedeilig
 21. godt å se at du var her - har følt meg litt i limbo når forumet har vært nede. trena i går og i dag. skal muligens trene i morgen også. kjenner at jeg er "on a roll" med treninga i det minste.. jeg er med og klar for noen uker innsats før feiringa starter for fullt. nå føler jeg meg sterk igjen - to er myyyye sterkere enn én ensom liten sjel
 22. har vel ikke noe lurt å melde... lurte bare litt på hvor du er blitt av.. kjenner motivasjonen er dalende, og at jeg må ta meg *kraftig* sammen fram mot jul. det begynner å bli så mye fristende mat og mange samlinger med feit mat.. lurer på om jeg kommer til å gå ned i det hele tatt fram mot jul og nyttår..
 23. hei, acinom jeg så såvidt meldinga du hadde lagt inn, men som har blitt sletta i mellomtida. takk og takk for skryt til motivatoren din vel, i dag har det vært veiing. jeg rusler sakte nedover, og selv om jeg idag hadde 100 gram opp, er det greit siden jeg gikk direkte fra trening til veiing. da går jeg alltid enten opp eller står stille. cm-ene siger sakte av de også. det jeg kanskje er mest fornøyd med er at jeg nå har gode matvaner som gjør at jeg spiser sunt og nok. såå flink
 24. .. nå tenker jeg du ble glad, acinom takk takk til camcam. så kult at du lager såpe! jeg har bursdag i dag; kan du sende meg en tanke-såpe?
 25. jeg var 76,1 i går.. hehe.. så rart.. jeg kommer susende som personlig trener - jeg ligger øverst i høyre hjernekrok og skriker "STÅ PÅÅÅÅÅ, DU KLARER TRE TIL!!!! KOM IGJEN...."
×
×
 • Opprett ny...